- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
İnadıma başkasıyla çıkmasaydı :)))Bu iyi işte ya olabilir bence
Ne konuda inatlaşıyorsunuz ki erkek aklı bizle aynı değil ya seviyorsan dene birgün gelir bulır seniİnadıma başkasıyla çıkmasaydı :)))
Nasıl deneyim anlamadım :)Ne konuda inatlaşıyorsunuz ki erkek aklı bizle aynı değil ya seviyorsan dene birgün gelir bulır seni
Mrhabalar,hoşgeldiniz. Merakla bekliyorum, ben esmaları hep aksatıyorumMerhabalar çok güzel bir topikmiş :) Baştan okumaya başlayım ben de esmalarla ilgili yaşadığım mucizeleri anlatacağım sizlere
Merhabalar çok güzel bir topikmiş :) Baştan okumaya başlayım ben de esmalarla ilgili yaşadığım mucizeleri anlatacağım sizlere
Mrhabalar,hoşgeldiniz. Merakla bekliyorum, ben esmaları hep aksatıyorum
Mrhabalar,hoşgeldiniz. Merakla bekliyorum, ben esmaları hep aksatıyorum
Allah Allah daha evvel buna benzer bir rüya ben de gördüm şaşırdım şimdiGünaydın kızlar Hatta tünaydın
Size rüyamı anlatmak istiyorum Hatırladığım kadarıyla anlatacağım. Buraya nasıl geldik bilmiyorum ama yokuş aşağı dar bir sokaktan önce araba ile inmeye başladım Çok sevdiğim bir arkadaşımı baktım o da arabasız yukarı doğru çıkmaya çalışıyordu o yollar buzlu bu arada. Sonra bir şekilde ben de arabanın dışındayım kayarak iniyorum ama dengem çok güzel çok rahat sağlıyorum. Bir işim çok rahat olacak diye yoğurdum umarım doğru yorulmuşumdur
Sonra bir mağazaya gidiyoruz ama nasıl bir mağaza yani sanki mi davet teyiz ama bir şekilde Orası mağaza oluyor. Bir anda kendimi kabinde buluyorum Yanımda biri daha var gelinlik deniyoruz İkimiz de yanımdaki kişiyi tanımıyorum ama. Düğünde gelinliği görüyorum Ama kendi üzerimde gelinlik Görmedim yani hatırlamıyorum ya da ondan sonra şey diyor sen istersen bir de benim dediğimi deme bu da çok güzel diyor ya tamam hadi deneyeyim diyorum. Kabinden çıkıyoruz işte onun gelinliğini alıyorum Ben tekrar tek başıma kabine geliyorum ama Allah'ım anlatamam size Yani sağ taraftan bir açıyorlar kabini yanlışlıkla sol taraftan açıyorlar kabini bu arada 3 tane kabin var yan yana ben ortadaki kabindeyim. Ben Tam böyle son aşama Artık gelinlikten başımı sokacağım şey oldu böyle Biraz önce tanımadığım biri vardı ya kabinde yanında onun tanıdığı Birileri geldi ve bana hediye getirmişler almışlar lila rengi bir etek Bu son zamanlarda sürekliliğidir rengi kıyafet Bakıyorum da Belki de ondandır bu sene moda biliyorsunuzOnların da bir oğulları var sanırım o seçmişti mi almış öyle bir şeyler olmuş sonra oradan çıkıp bir yerde düğüne gidecekmisiz. Tamam böyle saçmalıklar arasında bir anda kendimi etrafında Kiraz ağaçlarının bol olduğu bir evde buluyorum ama şimdi düşündüm de bu gelinliği denemeden önce mide sonra nedir tam olarak hatırlamıyorum çok fazla çok güzel Kiraz ağaçları var onlardan bir sürü Kiraz yiyoruz çeşit çeşit böyle Napolyon kirazı falan da var Ne dersiniz Kızlar bir tarafım açıkta kalmış olabilir mi
Aaaa. Gecenlerde ruyasini anlatan sen miydin?Allah Allah daha evvel buna benzer bir rüya ben de gördüm şaşırdım şimdi
KızlarAaaa. Gecenlerde ruyasini anlatan sen miydin?
deneyimlerini anlatır mısın lütfeen:)Merhabalar çok güzel bir topikmiş :) Baştan okumaya başlayım ben de esmalarla ilgili yaşadığım mucizeleri anlatacağım sizlere
Masallah masallahİyi akşamlar :)
Geçen yıl ya latif esmasına başladım mutluluk,rızık , bereket veren bir esmadır.Aynı anda ya semi celle celallühü esmasını okudum daha birkaç tane daha var.Bu esmalara başladıktan sonra sevmediğim müdürün tayini çıktı.Yerine sevdiğim birisi müdür olarak geldi haftası olmadan uzun süredir planlayıp karar veremediğim araba alma işim oldu.Arabayı aldım bu krediyi nasıl ödeyeceğim diye tam düşünürken aynı saatlerde 5 yıldır beklediğim terfim geldi maaşım 500 tl arttı :)
Masallah masallah
Cok sevindim senin adinane mutlu bize mucizeleri fark edebiliyoruz
Ne kadar güzel :)). Peki belli sayılarda mı okudunuz.Daha doğrusu sayı önemli miİyi akşamlar :)
Geçen yıl ya latif esmasına başladım mutluluk,rızık , bereket veren bir esmadır.Aynı anda ya semi celle celallühü esmasını okudum daha birkaç tane daha var.Bu esmalara başladıktan sonra sevmediğim müdürün tayini çıktı.Yerine sevdiğim birisi müdür olarak geldi haftası olmadan uzun süredir planlayıp karar veremediğim araba alma işim oldu.Arabayı aldım bu krediyi nasıl ödeyeceğim diye tam düşünürken aynı saatlerde 5 yıldır beklediğim terfim geldi maaşım 500 tl arttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?