- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Tesekkurler canim. Inan cok iyi geldi... datisi herkesin basinaNe güzel senin adına çok sevindim. Hrşey istediğin gibi olsun.Darısı benim ve isteyen herkesin başına
Bakalım sonu nereye varacak cnm ne kadar ugradacaklarKendin diyorsun cocukluk iste bosveeer
İkiöiz için de güzel olsun inşşşşBende de ben anlayış gösterdiğim,idare ettiğim yada işlerine yardım ettiğim sürece iyiyim. Çalıştığım farklı birimlerde aynı oldu. Bu benim geçmişimle bağlantılı, geçmişimle ilgili bilinçaltı kalıplarımı değiştirememişim.Ama değiştirmeye başladım gelişmeler var gibi.
Tabi profil resmimde uygun olsun dedimProfil resminiz ruh eşi çağırmaya yönelik değilmi :))).hayırr diyebilme, önceden biten ilişkimdeki kişiyi silme, olumsuz enerji kesme çalışmalarında neler yaptınız.
Canım sana şöyle bi önerim var yanında birileri olumsuz konuşurken sag elini karnına koy amaç göbek deligini kapatmak yada dilini üst damagınına yapıştır uzman demişti olumsuzdan etkilenme üzerine çekme diye denemelisinBakalım sonu nereye varacak cnm ne kadar ugradacaklar
Anlıyorum canım bende çok benzer bişey yaşamıştım üniveristede 1 yılım ziyan olmuştu resmen ama şunu unutma yukarda Allah var bol bol dua et olumlu düşün ortalığı karıştıran kişinin işten ayrıldığını düşün evrene mesaj yollaCnm özeti söyle.beş arkadaş birlik olup beni dıslıyorlar.hiç konusmuyoruz selam sabah yok.sebep de en yKın arkadaşım sandıgım koynumda besledigm yılan demediklerimi de ekledi.öbürleri de bu satışı fırsata cevirdi.hiç dedikodu yapmamıslar birbirlerini cok severlermis gibi kankitoş oldular yapmacık bir sekilde.tavırlar imalar dışlamalar.işe yansıtıyorlar çocuk gibi muhabbetler haline cevirdiler.beni de olumsuz ortam ve haksızlık duygusu çok yordu;(
Çok sağol cnm önerini de deneyeceğim inş olumlu mesajlar işe yararAnlıyorum canım bende çok benzer bişey yaşamıştım üniveristede 1 yılım ziyan olmuştu resmen ama şunu unutma yukarda Allah var bol bol dua et olumlu düşün ortalığı karıştıran kişinin işten ayrıldığını düşün evrene mesaj yolla
5 kişilerse yakında çıkar bi cıngar dediydin dersin dağılır o grup
Tesekkurler canim. Inan cok iyi geldi... datisi herkesin basina
Ya yerim çok tatlış olmuş biz niyet edelim olumlu düşünelim karşımıza çıkar inşaAllah@ayseayse00233 seni örnek aldım
Sende biri var mı@ayseayse00233 seni örnek aldım
Benimle hem ilgilenip hemde inatlaşan biri var :)))Sende biri var mı
Teşekkür ederimYa yerim çok tatlış olmuş biz niyet edelim olumlu düşünelim karşımıza çıkar inşaAllah
Bu iyi işte ya olabilir benceBenimle hem ilgilenip hemde inatlaşan biri var :)))
Teşekkürler konudan konuya değişir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?