Evet sayfaya ulaşılamıyor diyorkızlar sanırım bu defa paylaşamadım. biri yapabilir mi lütfen.
ve kızlar sanırım bi yanlış anlaşılma var. 7 günlük bi esma çalışması yapacaktık alma verme enerjisi blokajları ile ilgili. bunu ben ve mucizeyaşam takipçilerinden bazıları 30 ağustosta başlayacak sanmışız. 30 ağustostaki yani bugünkü tamamen farklıymış. bolluk bereket refah ve zenginlik adınaymış ve 21 günlükmüş. sizce ne yapalım ikisini bir götürelim mi? yada 7 günlük olanı bitirip diğerine mi geçelim bilemedim. birde olumlama paylaşalım mı?
Çok teşekkür ederim Amin Canııımmm
1 Eylül de iyi bi başlangıç mı yapsam diyorum ama; hep öyle olur zaten .. aybaşları ... yılbaşları .... 2-3 sıkı gider , sonra pufff
Yine de deneyeceğim daima ...
İnşallah başarırsın sen deNasil bir baslangic canim?
Ben de kendi adima oyle dusunuyorum 1 eylul itibari ile olumlamalari aksatmamayi dusunuyorum. Bu sefer basaracagim:)
İnşallah başarırsın sen de
Mesela bi sürü örnek var kafamda... hergün yatmadan el kremi sürsem, dudak kremi... yüzüe nemlendirici...
Banyodan sora vücut kremi , saçıma ayda bir evde bakım. Para biriktirme , kumbara vb, hergün daha sağlıklı beslenme... canım istemese bile kuruyemiş ... daha düzenli su içme ... günde en az bir vakit namaz... olumlamalar düzenli zaten de olsun değişik kitaplar vb
Doğumdan sonra ev temizliği düzenli
İnsanları kafaya takmamak (nasıl olacaksa)
POzitif şen şakrak olmak
Senin aklına gelen Var mı bunların dışında ?
Yürüyüş de yazacaktım vazgeçtim :)Hepsini saymissin canim.
Bir de duzenli yuruyus yapabilirsin mesela.
Namaza ek olarak her gun bir ayet okuyabilirsin mesela..( kolay dogum icin abese 20.ayeti okuyabilirsin)
Insanlari kafaya takmamayi basardigin zaman bir cok sey kolaylasiyor denemeni tavsiye ederim :) problemli insanlardan kosarak uzaklas mesela :)
Yürüyüş de yazacaktım vazgeçtim :)
Kuranı yazmadım çünkü hamilelik için Meryem suresi okuyordum, ona devam ...
Kolay Doğum için kafamda düşünüyordum evet ayet olarak, sağol kaydettim ayeti.
Koşarak uzaklaşırım tabi de arkadaştan, akrabadan kaçarsın, herhangi bir tanıdıktan hatta ama işyeri için olmuyor işteaynı odada olduğun arkadaşlarla mecbur iş için konuşmak ve hatta muhtaç olmak gibi bir durum söz konusu ... iş bölümü için... küs olunca da şahsen huzursuz oluyorum ben... ama onun da çaresini bulucaz inşaallah....
İnşallah sağolO ayet ayrica sans getirir. Zor durumlarda okursan sasiracagin seyler olur :)
Is konusunda haklisin. Kusmek dogru gelmiyor bana mesafe candir. Hic umursama sen kendine odaklan ic dunyanda huzurlu ol, o insanlara karsi icinde herhangi bir olumsuz duygu barindirma. Bir sure sonra bir seylerin degistigini gozlemleyebilirsin.
Yürüyüş de yazacaktım vazgeçtim :)
Kuranı yazmadım çünkü hamilelik için Meryem suresi okuyordum, ona devam ...
Kolay Doğum için kafamda düşünüyordum evet ayet olarak, sağol kaydettim ayeti.
Koşarak uzaklaşırım tabi de arkadaştan, akrabadan kaçarsın, herhangi bir tanıdıktan hatta ama işyeri için olmuyor işteaynı odada olduğun arkadaşlarla mecbur iş için konuşmak ve hatta muhtaç olmak gibi bir durum söz konusu ... iş bölümü için... küs olunca da şahsen huzursuz oluyorum ben... ama onun da çaresini bulucaz inşaallah....
Ne mutlu ... şifa olsun inşaallahhh21 günlük meditasyonum da bugün bitti, eksiksiz tamamladım cok şükür
Bir süre 21 günlük bir şeyler yapmak istemiyorum ben. Dinlenmeye bıraktım hayallerimiSizde kendinizi başlamak icin zorlamayin, icinizden gercekten geldiginde başladiginizda seve seve devam ediyorsunuz. Ne bir yük oluyor ne de yapilacak bir görev.Sabah olsa da meditasyonumu yapsam ya da şu saat gelse de yapsam dediginiz keyifli bir rutin olur nacizane.
Sonsuz şükürler olsun evrenin tüm güzelliklerine, mucizelerine.
"Bir dilek mıntası olarak kendime ait tüm harikaliklari cekiyorum, hayalimin ötesinde bir yaşamı hakediyorum zaten öyle de yaşıyorum. Aklımdan geçirirken keşke bile demeden avucumun içinde oluyor tüm isteklerim, ihtiyaçlarım"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?