Kızlar Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse pozitif bir kız bebikimiz geliyor
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Topikteki tüm arkadaşlarımında hayelleri gerçek olsun inşallah
Amin canim çok teşekkür ederimAyy çok sevindim sağlıkla neşe ile gelsin inşallah
Konuyu takip etmeme rağmen bildirimler düşmüyor bana nedense
hatta dedim ki dünden beri bir eyler yazılmamışsa gireyim de coşkulu umut dolu bir günaydın diyeyim
ama demem gerek kalmadan muhteşem haberlerle dolmuş taşmış burası hep böyle güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Amin buttrfly immm çok teşekkür ederim CanimAyyyy ne güzel canim benim. Bir annenin ilk cocugu kız oldugunda anneligi doyasiya yaşıyor bence hayallerdeki gibi. Sevmeye sevilmeye doyuyor insan; işvesi cilvesi... Allahim saglikla mutlulukla huzurla buyutmeyi nasip etsin sizlere
Çook teşekkür canim amin hepimizinki inşallah
Selam kızlar, okumamın 14.gününü bitirdim.
İnşallah sizler de eksiksiz okuyorsunuz
İyi geceler
yarın yenibir program başlayacak 7 günlük, ona katılalım topluca isterseniz.Ben aksattim ve biraktim malesef
yarın yenibir program başlayacak 7 günlük, ona katılalım topluca isterseniz.
yarın hatırlatalım burdan inşallah da, başlayalım.Aynen ben de o yuzden baslamadim tekrar.
Kızlar birşey sorucam. Sağlıkla ilgili örneğin hastalığını kafaya çok takan birini meditasyon kurslarına götürsek faydası olur mu? Yani antidepresan ilaçlar vermektense meditasyon daha etkili olur gibime geliyor. Sizce?
C ChillOutt a katiliyorum. Sadece meditasyonla olmaz. Bir de psikolojik destek alabilse daha iyi olabilir. Şifa bulsun insallahKızlar birşey sorucam. Sağlıkla ilgili örneğin hastalığını kafaya çok takan birini meditasyon kurslarına götürsek faydası olur mu? Yani antidepresan ilaçlar vermektense meditasyon daha etkili olur gibime geliyor. Sizce?
arkadaşların dediği gibi belki psikolojik destek alması gerekiyordur. Rabbim şifa versin inşallah.Kızlar birşey sorucam. Sağlıkla ilgili örneğin hastalığını kafaya çok takan birini meditasyon kurslarına götürsek faydası olur mu? Yani antidepresan ilaçlar vermektense meditasyon daha etkili olur gibime geliyor. Sizce?
Amin cnmarkadaşların dediği gibi belki psikolojik destek alması gerekiyordur. Rabbim şifa versin inşallah.
İnşallah güzel haberlerle dolup taşsın buralarGunaydin hayirli cumalar arkadaslar ❤
Yeni gun hepimize mucize guzellikler getirsin insAllah
Hayırlı Cuma’larGunaydin hayirli cumalar arkadaslar ❤
Yeni gun hepimize mucize guzellikler getirsin insAllah
Selam bugün 16 ncı günümarkadaşlarrrr sayfa numarası çok hoşuma gitti 1212 ve biliyorsunuz bugün 30 ağustosss zafer bayramı evet ve de yeni bir çalışmaya başlayacaktık herkess hazır mıı.? lütfen hep beraber enerji verelim birbirimize .... zaten öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?