Harika dönüs için tesekkur ederimprofil fotografindaki guller gitmis yerine engin daglar gelmis
Bu uygulamayi yeniden okuyup yapacagim
Ben o bulutu dagin tepesi sandimProfil fotoğrafım kendi çektiğim fotoğraf,o yüzden çok severek profil yaptım:) Aslında dağlardan ziyade bulutlar ön planda:)
Bu gece dalamadım demek ki sizin sorunuza cevap yazmam gerekiyormuş. Öncelikle istediğiniz kadar soru sorun mutlaka bir arkadaş cevap verir cevap burdan gelmezse yılmayın devam edin ister bu topigi okuyun ister baska güzel yollar arayın ama bırakmayın degisimi cevap hayattan bir yerden gelir mutlaka.
Ama sakin olun yavaş yavaş merdiveni sağlamca tek tek çıkın.
Önce kendinizi bir affedin ve sevin. Hoponopoyu bir araştırın biz çok yaptık burda. Ben ve arkadaşlarım cok faydasini gördük. Insan kendi kalbine yürüdükçe eylemlerine sahip çıktıkça fiziki ve duygusal yönden de iyileşiyor. Sakince topige devam edin önerilen kitapları sindire sindire okuyun. Filmleri videolari izleyin. Biz istedikten ve Yaratici, Allah izin verdikten sonra verilen yanlış sözler düzeltilir ve onarılır.
Bu sorunuz içinde birden büyük isteklerle baslamayin derim ben küçük hedeflerle başlayın basardikca gerceklestikce cesaretiniz gelir. O büyük hedefler hemen olmayınca insanlar tamamen bırakıyor hayal etmeyi. Onun icin minik isteklerle başlayın istediginiz küçük bir hediye gezi akliniza ne gelirse dileyin evrenden ama olsun olsun diye 7-24 düşünmeyin kendinizi dileğinizi rahat bırakın.
Yıllar önce psikoloğum bana birşey demişti hiç unutmam hep yazarim burda arada yeni gelen arkadaşlaraBak Sahra " Gökyüzüne bir dilek balonu gönderiyorsun (mecazi anlamda ) ama olacak mi, ne zaman, nasıl diye bir sürü kaygı ağırlık yüklüyorsun ona uçar mı o balon rahat bırak hem balonu hem kendini "
Anladığımda yerine ulaştı o balonlar şükürler olsun...
Gece gece hem uzun hem de karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın kızlar
Umarim yardımcı olabilmişimdir Ceylan :))
Aaa olur mu öyle şey estagfirullah kimse kimseye zorla birsey yaptiramaz.. bak burda bile bu olay benim yüzümden mi oldu diyorsunuz.Sizi gece gece uykusuz bırakan bir enerji gönderdiğim için üzüldüm . Ama bir yandan da mucizelere şahit olmaya başladığımı düşündüm böyle bir telepatik bağ kurabilerek.
Önerileriniz için teşekkür ederim . geçmişteki negatif söylem ve enerjilerimle aramdaki bağı keseceğime de inanıyorum
Estağfurullah canim benim için yetişkin demişsin teşekkür ederimÇok iyi yapmışsınız baştan baslayarakben basladigimda sayfa 400 lerdeydi. Hem gunceli takip ediyordum hem de gecmisi okuyup soru soruyordum sorularim hic cevapsiz kalmadi. Burdan birileri illaki cevapladi.
Mucize konusuna gelince biraz daha sayfalar ilerleyince goreceksiniz orda bir cuzdan ya da canta ornegi var. Ona çok benzer bir seyi yasadim. Okurken hadi canim dedim ama sonra baktim ki aynisini ben de yasadim
Bir de buranin bana kattigi en guzel sey mucizeleri fark etmem. Mucize deyince aklima artik insanlarin kendi kendine ucmasi gelmiyorevde ekmek bittiyse ve caniniz disari cikmak istemiyorsa bir sure sonra komsunuzun elinde bir tabak borekle kapinizi calmasi geliyor
MeselaSahra- nin uyumamasi ve size cevap vermesi de bir mucize. Kafanizdaki aoru isaretlerini kaldiriyorsunuz. Bundan buyuk rahatlik olabilir mi? Her sey kafamizda bitmiyor mu? Baslarda cok odaklanmayin. Henuz dusuncelerinizi tam anlamiyla kontrol edemeyebilirsiniz rahat birakma o sekilde olur. Bir dilek dileyin cok buyuk olmayan. Adim adim gidin. Insan hayatindan ornekler verirsek ben bu uygumalada ergenligi bitiriyorum. Siz daha bebeksiniz. Sahra- ve @buttrfy yetiskin
Okumaya devam edin. Degisimleri goreceksiniz. Hem alinti yapip soru sormaniz da bizi gecmise goturyorhatirlatma gibi oluyor. Coook daha iyi oluyor
Canım ben biliyorsun biraz halsizlik yüzünden aktif olamıyordum yeni yeni enerjim geliyor yazamadım ama diğer arkadaşlar sizler aktif tuttunuz bana da okuyarak iyi geldiniz.günaydınlar...
ben de gerçekleşen bir dileğimi yazmak istiyorum... bu sayfa yine aktif olsa sahra ve butrfly gibi arkadaşlarım, daha sıkı yazsalar dedim ve oldu
Yok canım hamileliğinden öncesini de biliyorum beenCanım ben biliyorsun biraz halsizlik yüzünden aktif olamıyordum yeni yeni enerjim geliyor yazamadım ama diğer arkadaşlar sizler aktif tuttunuz bana da okuyarak iyi geldiniz.
Elimden geldiğince buralardayim
Olumlamaları meditasyonlari kulaklıkla dinlemek cok iyi uyusaniz bile bilinç alti onu kaydeder biz uyanıp aa ne dinliyoruz acaba diyoruz ama bilinç altı onun sesi kısıksa bile iç kulak zihin duyup kaydediyorOlumlamamı yapmamıştım vesile oldun teşekkür ederim
bir sorum var olumlama yaparken inanılmaz konsantrem bozuluyor
mesela hamilelik olumlaması dinliyordum her gece yatmadan önce ama sürekli ya uyuya kalıyorum ya da uykum geliyor ve defalarca dinlemiş olmama rağmen bazı cümleleri ilk defa duyuyormuşum gibi hissediyorum hani dinlerken kopuyorum galiba diye düşünüyorum
Yok yok diğer kızlarda çok güzel paylaşım yapiyor tek tek yazmayim isimlerini herkes biliyor.Yok canım hamileliğinden öncesini de biliyorum been❤
Aktif olması harika
ben de ilk yazdığımı okuyorum ara sıra direk çekmişsiniz içinize ve sonuçlar mikemmel❤
Arkadaşlar ailem herkes farkediyor.. buradan arkadaşlar da olumlama sayfası sana yaradı diyorlar
Aslında bende öyle düşünmüştüm uykuda bilinçaltıma işliyorsa ne güzel olur aslında diye ama emin olamadığım için bir kaç gündür bıraktım dinlemeyi çok uykum var diye o zaman dinlemeye devam edeyim ben inanılmaz sevindim şu an bugün aldığım en güzel haber hatta teşekkürlerOlumlamaları meditasyonlari kulaklıkla dinlemek cok iyi uyusaniz bile bilinç alti onu kaydeder biz uyanıp aa ne dinliyoruz acaba diyoruz ama bilinç altı onun sesi kısıksa bile iç kulak zihin duyup kaydediyor
Ben uyuduğumda daha çok sevinirim ohh ohh ne güzel en derine kaydedildi diye
Yardimci olduysam ne mutlu rica ederimAslında bende öyle düşünmüştüm uykuda bilinçaltıma işliyorsa ne güzel olur aslında diye ama emin olamadığım için bir kaç gündür bıraktım dinlemeyi çok uykum var diye o zaman dinlemeye devam edeyim ben inanılmaz sevindim şu an bugün aldığım en güzel haber hatta teşekkürler
ikinci olarak dinlediğim olumlama telkin şeklinde hamilelik olumlaması bir tane daha var ama o sadece enstrümantal arka arkaya dinlesem fazla mı olur ?
Evet aynı konuYardimci olduysam ne mutlu rica ederimçalışma yaptiginiz konu ayni ise sorun olmaz bence.
P Positivevibes bu mesajı yazmıştım, gözden mi kaçtı acaba?
Muhteşem bir yazıiki üç gündür yeni gelen arkadaşların soruları ve topiğin bu ara konuştuğu konuyla paralel hatta birebir ...
Eki Görüntüle 2304025
Ruhu bloke eden şeylerden sıkça karşılaşılanlar arasında önceden üzerlerini kapattığımız sağlıksız duygusal alışkanlıklar bulunur:
Kurban, mağdur ya da egemen güç olmak, kendini ya da başkalarını suçlamak, inatçı ve söz dinlemez olmak, başkalarını kurtarmak ve kurtarılmayı istemek ve başka şeylerle oyalanmak, geciktirmeler ve ertelemelerle gerçeklerden kaçınmak…
Bunlara bir de şunları ekleyin:
Başkalarını kıskanmak, saldırmak/kavga etmek, şikayet edip olumsuz konuşmak (ben yapamam, nefret ederim) ya da çirkin bir dil kullanmak (küçümseyerek konuşmak, dedikodu yapmak) ve akla gelebilecek en kötü senaryoları detaylarıyla kurgulamak.
Budist rahibe Pema Chödrön bu tepkileri yemi yutmuş balıklar gibi “oltanın ucuna takılmak” diye niteliyor.
Bu olta iğnelerinden kurtulduğunuz ya da bu davranışları değiştirip yerlerine sağlıklı duygusal alışkanlıklar koyabildiğiniz zaman, olan bitene karşı çıkmayı bırakıp olayları sadece olduğu gibi kabul ettiğinizde ruhunuzun mücevher ışığının size daha fazla enerji vermesine izin vermiş olursunuz. Ve bunu her yaptığınızda mevcudiyetiniz önemli bilgileri ortaya çıkarır, sevecen bakış açınızı güçlendirir ve bundan sonra ne yapacağınızı bilmenize yardımcı olur. Bir şeyin üzerindeki etiketi kaldırdığınız ya da sabit bir fikir ya da bir tanıma yatırdığınız enerjiyi geri çektiğiniz zaman bir gölgeyi daha silersiniz ve yaşamınıza daha fazla mücevher enerjisi dolar.
Aynı şey “rol yapmayı kestiğinizde” ve sağlıklı beslenip bayağı bir kilo verdiğinizde, sigarayı bıraktığınızda ya da bedeninizi bağımlılık yaratan maddelerle kirletmekten vazgeçtiğinizde de geçerlidir.
Ruhu bloke edenler arasındaki diğer bir kategori ise erken yaşlarda hayatta kalmak için farkında olmadan edindiğimiz düşünceler, inançlar ve dünya görüşleriyle ilgilidir.
Bunlar, kim olduğunuzla ve burada bulunma amacınızla hiç ilgili olmayabilirler. Bu üst üste binmiş tabakalar ilk olarak, anne-babanızın inanç yapıları ve bedensel duruşlarını farkında olmadan benimsediğiniz “radar” dönemizde ortaya çıkmıştır.
Aslında gözü pek bir gazeteci olmanız gerekirken, bu tabakalar size kibar ve alçakgönüllü olmanız gerektiğini söylüyor olabilir.
Bu düşünceler size ağırlık yapan ıslak battaniyelere benzer, bıraktığınız alışkanlıklara dönüp eskisi gibi davranmanıza neden olur.
Bu fikirler aslında size ait değildir ve belki de onları kimden ödünç aldıysanız ona geri vermeyi hayal edebilirsiniz ya da enerji sahanızdan buharlaşıp uçtuklarını, yok olduklarını görebilirsiniz.
Bu ödünç fikirleri tanırsınız çünkü sonlarında “meli-malı” ekleri bulunur ya da bunları kendi kendinize söylemeyi denediğinizde başka birinin sesinin yankılandığını duyarsınız.
- Penney Peirce -
Doğru yapıyorsunuzBu arada ben olumlama için sabah ve akşam ayrı olumlamalar olmak üzere iki adet farklı olumlamayı birini sabah uyanınca 7 kez diğerini gece yatarken 7 kez söylemek üzere yapıyorum.
Bunun dışında farklı olumlama dinlemiyorum .
Konunun başlarında aynı anda birden fazla olumlamalara çokça yüklenip birbirine karıştırmamak lazım diye gördüm çünkü . Doğru mu yapıyorum sizce ?
Harika o zaman topikte bizim enerjiyle takılmaya devam edinEvet işte bende bugün tam olarak bunu düşünüyordum. Sizinle sanırım yine farkında olmadan bağ kurdum. Şuan paylaşım saatinize baktım ve ben bugün tam o saatlerde deniz kıyısı gayet güzel bir yerde denize giriyor olmama rağmen içimde birden bire sıkıntı oluştu. Çünkü birisini inanılmaz derecede özlüyordum ve aklıma yine türlü senaryolar gelmeye başlamıştı. Ben ise kendime sürekli telkinde bulundum pozitif kal pozitif kal diye.
Ardından aklımdan hiç bir şey düşünmemeliyim serbest bırak düşüncelerini sıfırda kal bekleme bir şey beklentide olma vs derken siz de o saatlerde bu yazıyı paylaşmışsınız hayret içerisindeyim doğrusu
Vücudunuz sizinle konuşuyor ruh zihin beden 3 ü bir hareket eder. Çok geçmiş olsun acil şifa dilerim.Offf off gerçekten buraya of yazmak istemezdim ama yok pozitifte kalamıyorum. Kalamam için her türlü sebep var sanki.
Üzüntülerim beni güçsüz bırakınca olumlu düşünceye yönelmiştim ve evet gücümü topladım daha iyiyim lakin ilk stresli dönemimde kalça üstünde uçuk atağı geçirdim ve o gün bugündür yaklaşık 2 3 haftadır kalçamın bir yerinde bitiyor bir yerinde başlıyor . Son iki gündür yoktu fakat şimdi yeni bir tane başladığını gördüm. Yani ben olumlu düşünmeye çalıştıkça fiziki olarak bir rahatsızlığı görmek benim tüm gücümü kaybettiriyor.
Ne yapabilirim ben bu konuda ? Kesinlikle şuan bu konuda bebek gibi davranıyorum farkındayım ama çıkış bulamayıp debeleniyor gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?