Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Elimden geldiğince okumaya çalışacağım günceli de takip edeceğim

buttrfly ve HayallerimGercekOldu Kızlar harikasınız döktürmüşsünüz yine ağzınıza yüreğinize sağlık
HayallerimGercekOldu canım iyi eğlenceler olsun ohh miss enerji doldur görsel hafızana bir sürü foto çek, hayallerinde, imajinasyonlarında, hatta meditasyonlarında kullanırsın bir sürü mutluluk depola

Son düzenleme:
İyi geceler pozitif kızçeler
Bu haftanın Olumlaması
Gelecek Korkusu için Olumlama;
Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum
Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum
Geleceğimin sağlıklı, varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve
bunun için şimdiden teşekkür ediyorum.

Amin öyle olsun
NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize
( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım )

O kadar haklısın ki canım bu olaya eşim olsa totosuyla gülerdi demişsin yaa
rahat olmak lazım kendimizi sıkmamak istemediğimiz kalıplara sokmamak.. artık bende bu kafa yapısındayım bugün komik birşey geldi başıma kısaca yazayım bir hanım arkadaş toplu kullanılan bir lavaboda bana güldü bende çıktım kendime güldüm eşime anlattım hani bebekler şu hareketi yapar yaa poovvff diye tükürüklü dil çıkarırlar çok da tın kafasında olurlar bebeler :)) hıh işte o emoji ile anlatıyorum eşimde gülüyor aman dedim ben bunları 4-5 yıl önce aştım artık
Bundan 3-5 yıl sonra görmeyeceğim hatta hayatta bir daha karşıma çıkmayacak insanlar için kendimi üzemem, senin de dediğin gibi ben hayatımın baş rol oyuncusu ve ünlü insanıyım çaktırmayın bilinç altım bunu bilmiyor

Gunaydiiiiiin
Bugun benim icin erken basliyor

Bu haftanın Olumlaması

Gelecek için Olumlama;
Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum
Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum
Geleceğimin sağlıklı, varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve
bunun için şimdiden teşekkür ediyorum.

Amin öyle olsun

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim

Günaydın herkese ne güzel bir gün değil mi?
İşyerine gelip ilk işim bu sayfaları okumak ve anlatılan olumlu olaylardan kendime bir sürü olumlu enerji almak,bakış açıma yenilerini eklemek ve feyz almak oldu ve çook iyi geldi
haftanın olumlamasını yaptım şimdi bu yüksek enerji ile işlere başlayabiliriz

Günaydın inşallahhh

Benim de 3. günüm doldu. Bu akşam 4. gün olacak.

Dualarımı okuduktan sonra dileklerimden sadece 1 tanesini dillendirmeye karar verdim. Böylece daha odaklanmış bir şekilde oluyorum.

En sonunda ise bu dileğim gerçekleştirdiği takdirde hayatımda değişecek şeylerin imajinasyonunu yapıyorum. Bana iyi geliyor. Umut etmek insanı güzelliklere sürüklüyor. :)

Hepimize şifa olsun.

Bu aralar çalışmadığımdan sabah erken kalkmıyorum . Fakat bugün oldukça geç uyanmışım
Uyanır uyanmaz olumlama yaptım yatakta ve hemen bu sayfaya koştum heyecanla. Son yazıları okudum ve yine neşem yerine geldi. Güzel bir şey yapıyorsunuz kızlar
Bugün benim pozitif düşüncede 2 topikte 1. Günüm dünyamın çok daha güzel olacağına inanıyorum bundan böyle

Sevindim adınıza
Şifa olsun inşallah

Imajinasyon yaptigimizda bilincaltimiz gercek mi degil mi ayirt etmiyor, olmuş kabul ediyor ve dosyaya atıyor.Tabi bu arada egonun yapamazsin edemezsin sesleri de kesiliyor, cunku coooktan oldu bile yani bilincaltina gore Sonrasinda da benzer benzeri çektiginden enerjimize, niyetimize gore ayni olayi yaşattığıni sanıyor fakat bu sefer gercegi yaşatıyor bize

Hayatimiz aslinda hep belirli düşüncelerin klasik döngüsüdür.Imajinasyonlarla yepyeni düşünceler ekliyoruz, projektorumuze yeni slaytlar ekliyoruz bir nevi. Ve ekrana gelen film de degismis oluyor bu şekilde

Arkadaşlar bir de şu konuya değinmek istiyorum. Hayal ettiğiniz , istediğiniz herhangi bir şeyi insanlara söylememek gerektiğine de inanıyor musunuz ?
Örneğin ben pozitif düşünce moduna geçtiğimden bile kimseye bahsetmemem gerektiğini düşünüyorum. Bir ilişkim olduğunda en yakın arkadaşlarıma bile söylememeliyim diyorum.
En son da şöyle bir olay yaşadım, ben nişanlanacaktım tabi bu etrafa söylememe bilinci ile hiç kimseye söylememiştim nişan sonrası söyleyecektim. Sadece taa eskiden beri konuştuğum tanıştığım erkek bir iki kişiye söyledim fakat bunlar eski arkadaşımdı. Yüzyüze görüşmüyorduk bile kendileriyle anca ayda yılda bir wp tan yazışırdık. Neyse bu nişan olayı çok enteresan bir şekilde hiç olamadan bozuldu. Acaba herhangi bir insana hiç bir şekilde planlardan bahsetmemek mi gerekiyor ?

-meli -malı -memeli -mamali eklerini cok kullanmayiz kendi fikrime gore bence sen kisitliyorsun boyle dusunerek kim sana engel olabilir ki kendinden baska? Biri burda yazmisti cok hosuma gitmisti. "Benim enerjim o kadar yuksek ki bana nazar degmez" boyle dusun daha rahat olur. Yeri geldiginde soylersin. Saklamak icin caba harcamak bana gore degil. Bunun icin enerji harcama. Hem belki de iyi ki bitmis, olmamis diyeceksin ya da diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…