3.yilim bu sayfayi okumaya baslayali. Surekli olumlama yapmiyorumbakis acimi degistirdim. buttrfly torpil gecti ama bence bu topigi bastan okumalisiniz. Bana cogu kitaptan, insandan faydali oldu. Jer seyin elimizde oldugunu Fark etmemizi sagladi. Gecmise donuk yaptigimiz dogru olmayan seyleri gorduk. Mesela burda yanlis olan da yazabilirdim agzimizda cikan her kelimenin evrenle imzaladigimiz anlasma oldugunu fark ettik zaman zaman birlikte olumlama yaptik ki bir kismimiz bugun bir kismimiz yarin yeniden yapmaya basliyor. Sahra- arkadasimiz paylasiyor.
Bir de esmalar var. Onlari da unutmayalim
Hoşgeldiniz her zaman beklerizElimden geldiğince okumaya çalışacağım günceli de takip edeceğim
O kadar haklısın ki canım bu olaya eşim olsa totosuyla gülerdi demişsin yaaMerhabalar, hoşgeldiniz. Hemen sorunuza cevap vereyim. Tabiki hayır, her an olumlu kalmak mümkün degil. Biz 4.5 yildir burada yaziyor, cogumuz aktifiz hep. Surekli gelisiyoruz, gelistikce ruhsal anlamda genisliyoruz. Önceden olsa depresyona sokacak olaylara, hımmm bu olayin bana anlattigi bir seyler var diye yaklasiyoruz. Bizim negatif bir alanimiza denk geliyor demekki diyoruz.Hemen ahlara vahlara bağlamiyoruz. Biliyoruz ki bu olaya pozitif cercevede bakarsak hem o olaydan hem de o negatif enerjiden kurtulmuş olacağız. Level atlayip bir üst kadememize cıkmiş olacağız.
Cogumuz kendimize yepyeni bir benlik oluşturduk. Durumları ve kişileri kişiselleştirmiyoruz; sadece enerjiselleştiriyoruz.Negatif alana negatif durumlar,negatif kisiler gelir. Canimizi sıkan ailemiz degil de is arkadasimiz, komsumuz, akrabamiz olurdu. Ama olurdu... Dışaridan biri gibi bakmaya çalışmalisiniz. Hatta kendinize yeni bir benlik inşaa ederken rol modeller kullanabilirsiniz. Ben hep eşimi kullanirdim. Eşim olsa bu olaya afedersiniz totosuyla gülerdi derdim3 5 yıl sonra adını anmayacağın insanlar için, olay için şu anını -en değerli zamanini- niye ziyan edersin derdi herhalde derdim.
Ya da bir konuda çok saçmaladın, aptalca birşey yaptın. Kendini hemen ünlü birinin yerine koy. Ne olurdu? O aptalca hareket ne kadar da samimi gelirdi herkese, ne kadar şirin ya derlerdi.Sana da şımarmak kalırdı. Ya da bir iç ses geliştir kendine. O iç sesin seni canından cok seven her şeyine cok derin hoş görüyle yaklaşan annen olsun. Hayali annen... Her konuda sana destek olsun. Hata yaptiginda sana sıkıca sarılsın; sen her halinle cok degerlisin cok onemlisin desin mesela. Bilincalti gercek mi degil mi ayirt etmez. Oldugu gibi kabul eder, ve seni o harika psikolojiye sokar.
Sayfalari okumaya ortadan başlayabilirsin. Her gelene baştan başlayin derdim ama bak sana torpil geciyorum, ortadan başlasan da olurIstedigin zaman sorular sorabilirsin, biz dilimizden,elimizden geldigince yardim ederiz
Günaydın inşallahhhGünaydın herkese ne güzel bir gün değil mi?
İşyerine gelip ilk işim bu sayfaları okumak ve anlatılan olumlu olaylardan kendime bir sürü olumlu enerji almak,bakış açıma yenilerini eklemek ve feyz almak oldu ve çook iyi geldi
haftanın olumlamasını yaptım şimdi bu yüksek enerji ile işlere başlayabiliriz
Sevindim adınızaBenim de 3. günüm doldu. Bu akşam 4. gün olacak.
Dualarımı okuduktan sonra dileklerimden sadece 1 tanesini dillendirmeye karar verdim. Böylece daha odaklanmış bir şekilde oluyorum.
En sonunda ise bu dileğim gerçekleştirdiği takdirde hayatımda değişecek şeylerin imajinasyonunu yapıyorum. Bana iyi geliyor. Umut etmek insanı güzelliklere sürüklüyor. :)
Hepimize şifa olsun.
Benim de 3. günüm doldu. Bu akşam 4. gün olacak.
Dualarımı okuduktan sonra dileklerimden sadece 1 tanesini dillendirmeye karar verdim. Böylece daha odaklanmış bir şekilde oluyorum.
En sonunda ise bu dileğim gerçekleştirdiği takdirde hayatımda değişecek şeylerin imajinasyonunu yapıyorum. Bana iyi geliyor. Umut etmek insanı güzelliklere sürüklüyor. :)
Hepimize şifa olsun.
-meli -malı -memeli -mamali eklerini cok kullanmayizArkadaşlar bir de şu konuya değinmek istiyorum. Hayal ettiğiniz , istediğiniz herhangi bir şeyi insanlara söylememek gerektiğine de inanıyor musunuz ?
Örneğin ben pozitif düşünce moduna geçtiğimden bile kimseye bahsetmemem gerektiğini düşünüyorum. Bir ilişkim olduğunda en yakın arkadaşlarıma bile söylememeliyim diyorum.
En son da şöyle bir olay yaşadım, ben nişanlanacaktım tabi bu etrafa söylememe bilinci ile hiç kimseye söylememiştim nişan sonrası söyleyecektim. Sadece taa eskiden beri konuştuğum tanıştığım erkek bir iki kişiye söyledim fakat bunlar eski arkadaşımdı. Yüzyüze görüşmüyorduk bile kendileriyle anca ayda yılda bir wp tan yazışırdık. Neyse bu nişan olayı çok enteresan bir şekilde hiç olamadan bozuldu. Acaba herhangi bir insana hiç bir şekilde planlardan bahsetmemek mi gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?