Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

İstiyorum sadece nasıl yapılır bilmiyorum
o zaman kuralları bilmen lazım
olumlama yapmaktaki amaç bilinçaltını temizlemek ve kendimizi negatiflerden uzak tutmak
pozitif olmak
affetmeyi öğrenmek
en küçük bi negatif kelime dahi kullanmamak

şöyle niyet edebilirsin : ''beni çok seven ve benim de onu çok sevdiğim insanın hızla hayatıma geldiğini biliyorum ve bunun için çok minnettarım ve çok tşk ediyorum ''

ve böyle devam edebilirsin : ''onu çok seviyorum,varlığı bana huzur ve mutluluk veriyor,aramız o kadar iyiki herkes bizi örnek alıyor,o da beni çok seviyor ve bana çok değer veriyor '' gibi

bunları söylerken derinden hissetmen gerek,ve tabiki imgeleme yani hayal kurman gerek :)

21 gün sabah ve akşam uygulaması da yapabilirsin istersen

Şahane, teşekkür ederim :)) Şimdi başlıyorum.

Ben dilek kutusu yapmadım,hayal panosu yaptım,telefonumda kolaj şeklinde çok da cici oldu
sürekli bakıp duruyorum,olumlamalarımı ilk başlar telefondan okuyordum,sonraları değişik cümlelelrle aklıma geldikçe,her yalnız olduğumda yüksek sesle söylüyorum.
her gece yatarken de çakra açıcı müzikler dinleyerek imajinasyon yapıyorum.Günün en güzel saatleri saat 11den sonra kulaklığım ve hayallerimle başbaşa kaldığım saatler oldu benim için.
Gün içinde yaşadığım sinir,stres,öfke hepsi yerini sakinliğe ve umuda bırakıyor...

teşekkür ederim kuzu ama şu olumlamayı nasıl yapıyoruz anlayamadım ben genelde olumsuz düşünüyorum kurtulamıyorum bu düşünceden
Kuzumm benimmm bastan sonaa oku konuyu usenmeden notlar al takildigin yerde seni pofu ya yonlendiriyorum :) ilk basta biraz zor geliyor yani yababilirmiyim dersin ama alisicaksin kuzum unutma,umutsuzligada dusme sakin gecicek hepsi .bir suru kitap onerisi ve paylasim var kuzum bende oyleydim biliyorsun ki daha hala oldu evet cok olumlu,pozitifim diyemiyorum ama basaricam tamamen hayat gorusumu degistiricem buna inaniyorum :)

ben henüz yapmadım ama yapıcam güzel fikir :) ben kendime olumlama defteri yaptım günlük gibi her gün bişeyler yazıyorum hayallerimle ilgili çizimler yapıyorum...kafamı boşaltıyorum terapi gibi geliyor bana :)

Aynen bende oyle yaptim :) telefonumdada kolaj yaptim istedigim seyleri cikti alip defterime yapistiricam ama nerden alicam adam manyak mi ne demesin diye dusunuyorum :)

bende onu kutu olarak yaptım:)
minik kağıtlara isteklerimi
arkasına da onla ilgili hissettiklerimi yazıyorum :)

Aynen bende oyle yaptim :) telefonumdada kolaj yaptim istedigim seyleri cikti alip defterime yapistiricam ama nerden alicam adam manyak mi ne demesin diye dusunuyorum :)
biz hep küçüklükten beri''aman millet ne der '' kaygısıyla büyüdük
ne derse der
ne düşünürse düşünür
ona ne!!!!
biraz kendini isteklerini yaşamayı öğren/öğrenmeliyiz!

Haha doğru diyorsun zaten benim yaşım çok küçüktü anlamamın imkanı yoktu belki şimdi okusam daha farklı düşünücem birikimimle. Çok doğru söylüyorsun

Ben deftere yazıyorum canım , sürekli aklıma geldikçe.

biz hep küçüklükten beri''aman millet ne der '' kaygısıyla büyüdük
ne derse der
ne düşünürse düşünür
ona ne!!!!
biraz kendini isteklerini yaşamayı öğren/öğrenmeliyiz!
Kizz saka yapiyorumm :))) hazirladim bile Demistim ya sanada vakit bulamadim ama cizim yaptim cop adamlarim var :))
Haha doğru diyorsun zaten benim yaşım çok küçüktü anlamamın imkanı yoktu belki şimdi okusam daha farklı düşünücem birikimimle. Çok doğru söylüyorsun
. Aynen bende oyleydim o yuzden su andaki aklinla ve dusuncelerinle okumak cok farkli,ztn oyle olmasa bu konuya hic girmezdik bile :)

Aynen canım dediğin gibi girmezdik. Şuan bir roman okurken bile eskiden okuduğumuzdaki düşüncelerle okumadığınız için her seferinde farklı şeyler algılıyoruz.

buttrfly astral seyehat hakkında bi fikrin var mı?
acaba bu bizim bilinçaltıyla bi bağlantısı olabilir mi?
bir de LUCID rüya diye bişey duymuştum ama ne olduğuna dair bi fikrim yok

off pofucum rüya dedin aklıma geldi bak. Bu gece çok korkunçlu rüya gördüm. hep kaçmaya çalıştım ve sonunda kendimi uyandırdım. Hemen Ayetel Kursi okudum. Tuvalete bile kalkamadım korkumdan o dereceydi yani.

Dua ettikten sonra tekrar dalmışım...gene kabus gördüm..etrafımda nıhaha nidaları atan insanlar vardı öyle bir rüyadı işte..

Astral seyahat i canim kucukken cok merak ederdim,gezmeye cok merakli oldugumdan : ) Ruhun bedenden cikip gezmesi diye biliyorum sadece o kadar.Ayy aklima yine o zamanlar abd ye gelmistim ruyamda,cok guzeldi.Ruyam gercek oldu : )))Lucid ruyayi sadece ismen biliyorum.Ayyy bir bilen hayirsever gelse bize bunlarla ilgili uygulamali anlatasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…