o zaman kuralları bilmen lazımİstiyorum sadece nasıl yapılır bilmiyorum
Şahane, teşekkür ederim :)) Şimdi başlıyorum.o zaman kuralları bilmen lazım
olumlama yapmaktaki amaç bilinçaltını temizlemek ve kendimizi negatiflerden uzak tutmak
pozitif olmak
affetmeyi öğrenmek
en küçük bi negatif kelime dahi kullanmamak
şöyle niyet edebilirsin : ''beni çok seven ve benim de onu çok sevdiğim insanın hızla hayatıma geldiğini biliyorum ve bunun için çok minnettarım ve çok tşk ediyorum ''
ve böyle devam edebilirsin : ''onu çok seviyorum,varlığı bana huzur ve mutluluk veriyor,aramız o kadar iyiki herkes bizi örnek alıyor,o da beni çok seviyor ve bana çok değer veriyor '' gibi
bunları söylerken derinden hissetmen gerek,ve tabiki imgeleme yani hayal kurman gerek :)
21 gün sabah ve akşam uygulaması da yapabilirsin istersen
yalnız gün içinde yap ama en önemli zaman dilimi uyumadan hemen önce ve uyandıktan hemen sonra...bu cümleleri söylerken ''inanman'' gerek!Şahane, teşekkür ederim :)) Şimdi başlıyorum.
Kuzumm benimmm bastan sonaa oku konuyu usenmeden notlar al takildigin yerde seniteşekkür ederim kuzu ama şu olumlamayı nasıl yapıyoruz anlayamadım ben genelde olumsuz düşünüyorum kurtulamıyorum bu düşünceden
ben henüz yapmadım ama yapıcam güzel fikir :) ben kendime olumlama defteri yaptım günlük gibi her gün bişeyler yazıyorum hayallerimle ilgili çizimler yapıyorum...kafamı boşaltıyorum terapi gibi geliyor bana :)dilek kutusu yapan kaç kişi var kızlar?
benim aklıma bişey daha geldi :)
her gerçekleşen dileğim karşısında birine (ihtiyacı olan birine ),bişey alıcam..ben dileğim gerçekleştiği için mutlu oluyorsam o da ihtiyacı olanı aldığında mutlu olacaktır :)
Aynen bende oyle yaptim :) telefonumdada kolaj yaptim istedigim seyleri cikti alip defterime yapistiricam ama nerden alicam adam manyak mi ne demesin diye dusunuyorum :)ben henüz yapmadım ama yapıcam güzel fikir :) ben kendime olumlama defteri yaptım günlük gibi her gün bişeyler yazıyorum hayallerimle ilgili çizimler yapıyorum...kafamı boşaltıyorum terapi gibi geliyor bana :)
bende onu kutu olarak yaptım:)ben henüz yapmadım ama yapıcam güzel fikir :) ben kendime olumlama defteri yaptım günlük gibi her gün bişeyler yazıyorum hayallerimle ilgili çizimler yapıyorum...kafamı boşaltıyorum terapi gibi geliyor bana :)
evet güzel olur renkli renkli resimler :) aman boşver ne derse desin bikaç saate unutur gider :)Aynen bende oyle yaptim :) telefonumdada kolaj yaptim istedigim seyleri cikti alip defterime yapistiricam ama nerden alicam adam manyak mi ne demesin diye dusunuyorum :)
biz hep küçüklükten beri''aman millet ne der '' kaygısıyla büyüdükAynen bende oyle yaptim :) telefonumdada kolaj yaptim istedigim seyleri cikti alip defterime yapistiricam ama nerden alicam adam manyak mi ne demesin diye dusunuyorum :)
hmm şimdi anladım :)bende onu kutu olarak yaptım:)
minik kağıtlara isteklerimi
arkasına da onla ilgili hissettiklerimi yazıyorum :)
Haha doğru diyorsunO kadar yuzeysel anlatmis ki ilk okuyanlar icin gerckten sanki evrene soyle o sana gonderir olmus.Ondan sonra kuantumla ilgili dalgalar,asagilamalar,on yargilar tavan yapmis.Sirf bu kitaptan sonra bazen yuzeysel dusunen, bilgisi olmadan fikri olan insanlar icin ohhh olsun nimetlerinden faydalanamasin dedigim dogrudur;napayim ben de insanim : )))
Ben deftere yazıyorum canım , sürekli aklıma geldikçe.dilek kutusu yapan kaç kişi var kızlar?
benim aklıma bişey daha geldi :)
her gerçekleşen dileğim karşısında birine (ihtiyacı olan birine ),bişey alıcam..ben dileğim gerçekleştiği için mutlu oluyorsam o da ihtiyacı olanı aldığında mutlu olacaktır :)
Kizz saka yapiyorumm :))) hazirladim bile Demistim ya sanada vakit bulamadim ama cizim yaptim cop adamlarim var :))biz hep küçüklükten beri''aman millet ne der '' kaygısıyla büyüdük
ne derse der
ne düşünürse düşünür
ona ne!!!!
biraz kendini isteklerini yaşamayı öğren/öğrenmeliyiz!
. Aynen bende oyleydim o yuzden su andaki aklinla ve dusuncelerinle okumak cok farkli,ztn oyle olmasa bu konuya hic girmezdik bile :)Haha doğru diyorsunzaten benim yaşım çok küçüktü anlamamın imkanı yoktu belki şimdi okusam daha farklı düşünücem birikimimle. Çok doğru söylüyorsun
Aynen canım dediğin gibi girmezdik. Şuan bir roman okurken bile eskiden okuduğumuzdaki düşüncelerle okumadığınız için her seferinde farklı şeyler algılıyoruz.Kizz saka yapiyorumm :))) hazirladim bile Demistim ya sanada vakit bulamadim ama cizim yaptim cop adamlarim var :))
. Aynen bende oyleydim o yuzden su andaki aklinla ve dusuncelerinle okumak cok farkli,ztn oyle olmasa bu konuya hic girmezdik bile :)
Ben deftere yazıyorum canım , sürekli aklıma geldikçe.
Kizz saka yapiyorumm :))) hazirladim bile Demistim ya sanada vakit bulamadim ama cizim yaptim cop adamlarim var :))
.
buttrfly astral seyehat hakkında bi fikrin var mı?
acaba bu bizim bilinçaltıyla bi bağlantısı olabilir mi?
bir de LUCID rüya diye bişey duymuştum ama ne olduğuna dair bi fikrim yok
Astral seyahat i canim kucukken cok merak ederdim,gezmeye cok merakli oldugumdan : ) Ruhun bedenden cikip gezmesi diye biliyorum sadece o kadar.Ayy aklima yine o zamanlar abd ye gelmistim ruyamda,cok guzeldi.Ruyam gercek oldu : )))Lucid ruyayi sadece ismen biliyorum.Ayyy bir bilen hayirsever gelse bize bunlarla ilgili uygulamali anlatasabuttrfly astral seyehat hakkında bi fikrin var mı?
acaba bu bizim bilinçaltıyla bi bağlantısı olabilir mi?
bir de LUCID rüya diye bişey duymuştum ama ne olduğuna dair bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?