Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

kesinlikle isteğin her neyse,bu farkında olmadığımız güç,onu sana çekecektir..ve hep böyle de olur :) tamamen çekim yasası...

Kızlar gününüz mutlu aydın olsun.

Bu sayfaya 2 gündür her girdigimde neler yazmışsınız diye devamlı bakıyorum. Beni acayip motive ediyor. Vazgeçilmezim oldu. Arada diger sayfalara bakiyorum paylaşılan videoları da izliyorum. Yazdıgınız her sözü her cümleyi hafızama alıyorum. ögrenecek çok şey buluyorum. @pofuya teşekkür ediyorum. çok güzel bir sayfa oluşturmuş.

Sizlerle hayatımın dönüm noktalarından olan bir olayı paylaşmak istiyorum birazdan yazıcagım bekleyin...az sonra geliyorum.

ayy kuzummm rica ederimm herkese iyi geliyorsa demekki bu sayfanın yaratılma nedeni bu idi :)

arkası yarın gibi olmuş
sabırsızlıkla bekliyorummmm :)

Öncelikle her söz, her düşünce "dua" (mız) dır. Bunu düşünerek agzımızdan çıkanı iyi tartalım. tabi her düşüncelerimiz de.

Ben eşine aşkından ölen biten bir kadındım. hani nasıl derler tam bir geyşa diyeyim. Eşim iyi bir marka yeni araba satın almıştı yıllar önce. o dönem yeni almıştı ehliyetini...ona birşey olcak hissi icimde büyür ha büyürdü. nede olsa acamiydi daha...

içimden hep..Allahım kaza yaparsa onun yanında bulunayım derdim. nasıl bir manyakliksa benim ki de artik.düşünceye bak.

İlk kazamızı yaptık. off cok fenaydı. bu belkude benim saplantılı olmamı sagladı. ettigim dualarda kaza yaparsa onun yaninda olmam düşüncesi iyice arttı. korkularımı kontrol edemiyordum. hep onun yaninda olayim istiyordum.

2. ci kaza daha beterdi. bildiginiz ölümden döndük. yer kaygandı araç savruldu ve bir agaca yapıştık. araç agacı sardı "U" şeklini aldı. Araç perte çıktı. Gören herkes o araçtan nasıl sag çıktınız diye şaşkınlık içerisindeydiler. araç hurdaya gitti ve biz o araçtan sag çıktık.

Ufak tefek yaralar aldık çok şükür. çok detaylar var daha ama kısa olarak yazabiliyorum şuan.

Yani diyecegim o dur ki agzınızdan , kalbinizden geçen herşeye dikkat edin lütfen. olasılıkları arttırmayın.

Benim bir duam bòylece kabul oldu işte. bana da ders oldu.

Kires işte bak görüyor musun isteklerini bilinçaltına almış ve zamanı gelince de yaşamışsın,tabi bu dediklerin fazlasıyla zararlı olmuş ki geçmiş olsun çok..bundan sonrasına dikkat edin
ağızdan çıkan her söz bilinçaltı tarafında ''var ''olarak kabul edilip gerçek hayatta karşımıza çıkıyor

Kizlarrr dun gece yazamadim dualarimi ettim hemen uykuya dalmisim :) bu sabahta ettim dualarimizi kendi olumlamalarimida yaptim mukemmel bir haftasonu olsun insallah hepimiz icin :) son sayfalari okudum muhtesemsiniz kizlar her sabah girip okudugumda heycanlaniyorum seviyorum sizi :)

sev benii daha çok sev beniii

Canim canim sen bir kere niyetine yönel dedigin gibi Allah sana oyle insanlari cikartiyorki, cevren alabildigine degisiyor,bambaska hayata giriyorsun.Evren el ele veriyor resmen :) Rabbime binlerce kez şükürler olsun, vesile oldu hepimize.Herhangi birisinden Allah razi olsun u duymak benim icin cok sevindirici,cok mutlu edici bir soz ki ozluyirdum artik son zamanlarda reeldeki cevremde tesekkur sukur bilmez insanlar kaplamisti; ama artik kk sayesinde (dualarim sizinle grubunda ozellikle) ben de cok defa kullaniyorum,cok defa isitiyorum.Hem de en cikarsiz en saf haliyle iyiki varsiniz Allah razi olsun hepinizden :)

Anthony Robbins in yeri ayridir benim icin hep,97 98 yilinda onunla girmistim bu guzelliklere.Sinirsiz guc u de al canim

A audrey_24 bunları okumadan önce bilinçaltının gücünü oku cnm :)
sonra bunlarla pekiştir

Anthony Robbins in yeri ayridir benim icin hep,97 98 yilinda onunla girmistim bu guzelliklere.Sinirsiz guc u de al canim

Bu kitapları merak ettim. Bende Mümin Sekman'ın Herşey seninle Başlar kitabını okudum. Başarı konusunda oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. Matthew MCkay ve Patrick Fanning'in Özgüven kitabını okuyorum. Biraz yavaş ilerliyorum çünkü alıştırmalar var. Bir yandan Evinizde ki Terapist, Kadın Psikolojisi, Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı, İyi hissetmek, Tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer kitaplarını aldım, okunmak için bekliyorlar.

kızlar kitapta bi bölüm dikkatimi çekti ve birden bi yaşadığım aklıma geldi..

bi sınavım vardı,çok zor ve benim için önemli bi sınavdı bu
çok çalıştım ama yani buna inanıyordum
nerdeyse tüm çıkmış soruları sıfır hata ile çözmüştüm
güvencim yerine gelmişti
bu sınav iyi geçecekti
neyse sınav günü geldi
stres tabiki var
sınav kağıdını aldığımda garip bi şekilde kafamda tek bir tane dahi formülün kalmadığını fark ettim
hatta çok enteresan bi şekilde kendimi sıktıkça daha da unutup saçma sapan formüller çıkmaya başladı zihnimde bi anda
hatta nerdeyse 25 sorunun 15 ini çözemedim :)
sonra durdum saate baktım daha tam 1.5 saatim vardı
kızım dedim sakin ol
nefes aldım verdim
tekrar kendime sakin ol sen bunu yapıyorsun çok basit sadece biraz rahatla diye telkinde bulundum ve gevşemeye başladığımı hissettim
işte tam o sırada, tekrar başa dönüp soruları tekrar çözmeye başladığım anda bütün formüller tek tek zihnime dolmaya başladılar,ve ben o soruları çözdükçe dah abi rahat daha bi huzurlu ve mutlu oluyordum
bunlar oldukça yanlışlarımı bile bulup düzelttim
sonuç ise 25 de 20 ile bitti

kitapda okuduğum bi bölümden aklıma geldi
hani diyorum ya hep rahat bırakın kendinizi
ben bişeye çok üzüldüğümde yada canım çok sıkıldığında rahat ol sakinleş diye kendime telkinde bulunuyorum ve bi süre sonra rahatlayıp normale dönüp gülmeye başlıyorum :)

herşey tamamen bizim elimizde :)

kızlar aklıma bişey daha geldi
kısa zaman önce karar verdiğim bi olay var
ve ben bunu uygulamak için sabırsızlıkla bekliyorum
benim için hayatımın tamamen değişmesi demek
çok ilginç olan bu olayla ilgili pat diye sürekli birileri ile tanışmam yada şans eseri onlarla karşılaşmam
tamamen çekim yasasııııı
buna inanıyorum
çünkü bu şeyi o kadar çok istiyorum ki
zaten hayallerim hep onunla dolu :)
yani demem şu ki eğer düşlediğiniz konularla alakalı bişeyler yada birileri ile karşılaşırsanız hiç şaşırmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…