Günaydınnnn
Muhteşem,mükemmel,şahane bir hafta sonu olsun
2-3 gecedir kalp çakrasını açmak için meditasyon müzikleri dinleyerek uyuyorum.
Tam uykuya geçerken aklıma dan diye geldi:ben hep allahım hayalimi gerçekleştirmek istiyorum ama Nasıl yapacağımı bilmiyorum,seni vekil gördüm,sen bu yolda bana Hayrı dokunacak insanları karşıma çıkar diye dua ettim,zaten ya vekil Esma'sını sürekli söylerim. karşıma önce sevgilibuttrfly (kendisi arkadaşımdır,uzak da olsak görüşürüz,aslında karşıma yeni çıkmadı ama birbirimizi tam anlamıyla yeni tanıdık diyelim) sonra bu grup çıktı.
Hayalimi gerçekleştirmede bana hayrı dokunan insanlarsınız ben hiç böyle düşünmemiştim,el sıkışıp tanışacağız demiştim
ayy kuzummm rica ederimm herkese iyi geliyorsa demekki bu sayfanın yaratılma nedeni bu idi :)Kızlar gününüz mutlu aydın olsun.
Bu sayfaya 2 gündür her girdigimde neler yazmışsınız diye devamlı bakıyorum. Beni acayip motive ediyor. Vazgeçilmezim oldu. Arada diger sayfalara bakiyorum paylaşılan videoları da izliyorum. Yazdıgınız her sözü her cümleyi hafızama alıyorum. ögrenecek çok şey buluyorum. @pofuya teşekkür ediyorum. çok güzel bir sayfa oluşturmuş.
Sizlerle hayatımın dönüm noktalarından olan bir olayı paylaşmak istiyorum birazdan yazıcagım bekleyin...az sonra geliyorum.
Kizlarrr dun gece yazamadim dualarimi ettim hemen uykuya dalmisim :) bu sabahta ettim dualarimizi kendi olumlamalarimida yaptim mukemmel bir haftasonu olsun insallah hepimiz icin :) son sayfalari okudum muhtesemsiniz kizlar her sabah girip okudugumda heycanlaniyorum seviyorum sizi :)
the magic bende de var :))) bir de meta scret :)Kizlar bu kitaplarim gelmis diger kitaplarda yanlis yere gitmis onlarda yolda :) ayri ayri sipris vermistim bekliyorum onlarida :))) hadi bakalim aslinda ilk kitabi okurken sikilmistim gerci seneler onceydi dalga bile gecmis olabilirim itiraf ediyorum :)Eki Görüntüle 1722547
Canim canim sen bir kere niyetine yönel dedigin gibi Allah sana oyle insanlari cikartiyorki, cevren alabildigine degisiyor,bambaska hayata giriyorsun.Evren el ele veriyor resmen :) Rabbime binlerce kez şükürler olsun, vesile oldu hepimize.Herhangi birisinden Allah razi olsun u duymak benim icin cok sevindirici,cok mutlu edici bir soz ki ozluyirdum artik son zamanlarda reeldeki cevremde tesekkur sukur bilmez insanlar kaplamisti; ama artik kk sayesinde (dualarim sizinle grubunda ozellikle) ben de cok defa kullaniyorum,cok defa isitiyorum.Hem de en cikarsiz en saf haliyle iyiki varsiniz Allah razi olsun hepinizden :)Günaydınnnn
Muhteşem,mükemmel,şahane bir hafta sonu olsun
2-3 gecedir kalp çakrasını açmak için meditasyon müzikleri dinleyerek uyuyorum.
Tam uykuya geçerken aklıma dan diye geldi:ben hep allahım hayalimi gerçekleştirmek istiyorum ama Nasıl yapacağımı bilmiyorum,seni vekil gördüm,sen bu yolda bana Hayrı dokunacak insanları karşıma çıkar diye dua ettim,zaten ya vekil Esma'sını sürekli söylerim. karşıma önce sevgilibuttrfly (kendisi arkadaşımdır,uzak da olsak görüşürüz,aslında karşıma yeni çıkmadı ama birbirimizi tam anlamıyla yeni tanıdık diyelim) sonra bu grup çıktı.
Hayalimi gerçekleştirmede bana hayrı dokunan insanlarsınız ben hiç böyle düşünmemiştim,el sıkışıp tanışacağız demiştim
Anthony Robbins in yeri ayridir benim icin hep,97 98 yilinda onunla girmistim bu guzelliklere.Sinirsiz guc u de al canimAnthony Robbins
İçindeki devi uyandır,30 tl (ben şok)
Vle bilinç altının gücü kitaplarını aldım
Bugün yarın gelir,aslında kişisel gelişim kitapları bazen raflarda indirimde oluyor ama ben daha önce yüzlerine bakmadığım için şimdi çok pahalı gibime geldi :))
Kizlar bu kitaplarim gelmis diger kitaplarda yanlis yere gitmis onlarda yolda :) ayri ayri sipris vermistim bekliyorum onlarida :))) hadi bakalim aslinda ilk kitabi okurken sikilmistim gerci seneler onceydi dalga bile gecmis olabilirim itiraf ediyorum :)Eki Görüntüle 1722547
Anthony Robbins in yeri ayridir benim icin hep,97 98 yilinda onunla girmistim bu guzelliklere.Sinirsiz guc u de al canim
benim önerim bilinçaltının gücü -joseph murphyHaftasonunuz keyifle dolsun kızlar. Bir ricam olcak başlıkta bi çok kitap ismi geçti ben hatırlayamıyorum. Geri dönüp telden bulmak ta zor. Bir liste olarak yazsak nasıl olur?
Daha once yazdigimi hatirlamiyorum aklima gelmiskn yazayim Norman Vincent Peale Olumlu Düsünmenin Gücü tavsiye ediyorumbenim önerim bilinçaltının gücü -joseph murphy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?