- 27 Nisan 2020
- 518
- 821
- 53
- 37
Bütün serisini tavsiye ederim canım, ara ara açıp izlemek lazım aslında, bir dönem hepsini 2 şer kez izlemiştim.Dün iki bölüm izledim gerçekten çok güzel bir video olmuş yani tek tek detaylı anlatması hoş cidden. Ders gibi açıp not alarak izledim
Süper canim gözün aydın videonun canlı örneği senden geldi"İlk başta, ruhsal gelişiminize dair kanıtlar çok az olabilir. Zaman geçtikçe, daha yüksek bilinç haline geri dönme ve o halde kalma yeteneğiniz artacaktır. İçgörüleriniz çoğalacaktır. Rastlantılar,telepatik baģlantılar,içsel bilişler daha sık meydana gelecektir. Bu anları tanıyın, çünkü siz böyle yaptıkça bu olayları kendinize daha çok çekeceksiniz."
Sanaya Roman
Sahra- cım tam bu parçayı okudum,aklima bir anda dedim topige bakayim; var mi bana bir paylaşım veee taa taaa sen videoyu paylaşmışsın. Normalde yazmak aklima gelmezdi ama benim yaklasik 1 aydir yaşadigim durumu anlatmış. Şöyleki
Gecen yeni ayda ortada hicbir şey yokken bu durumum artik konfor moduna gecti yine,batıyor bana degistirmem lazim dedim. Videodaki dedigi gibi bunu iyi modda degistireyim dedim, bol bol meditasyon, tutsuler, taşlarla calisma derken 1 hafta sonra bir telefon aldim birimim degismiş. Şok olacagim, tepki verecegim diye beklerlerken ben ooohh süper tam zamani dedimŞu an bu değisimle de aklimdan gecirdigim 3 4 alakasiz niyetim bir anda gerçekleşti ❤
Hep diyorum her şey bir bakış açısı kadar uzaklıkta
Çabalama enerjisi negatif bir enerjidir, güvensizlik vardır, sürekli bir kontrol vardır. Süreç bittiğinde bizimle aynı durumdaki kişilerin süreci çoook kolay tamamladigini görürüz. Hatta deriz ne kadar da kolay yolları varmış biz kendimizi boşu boşuna kasmış durmuşuz der bir de elimizdekini değersizleştirip yine enerjisini düşürür,keyfi kaçırırız yine.Videoda yanlış frekansta olmamızı birşeyleri yaparken cabaliyorsak anlıyoruz diyor ya. Ben yıllardır hep bir çaba içindeyim ya, hicbisey kendiliğinden akmıyorne kadar doğru söylüyor.
merhabalar bir iş için yakınırken bakayım dedimÇabalama enerjisi negatif bir enerjidir, güvensizlik vardır, sürekli bir kontrol vardır. Süreç bittiğinde bizimle aynı durumdaki kişilerin süreci çoook kolay tamamladigini görürüz. Hatta deriz ne kadar da kolay yolları varmış biz kendimizi boşu boşuna kasmış durmuşuz der bir de elimizdekini değersizleştirip yine enerjisini düşürür,keyfi kaçırırız yine.
Bunun en güzel örneği annemdirHerkes icin kolay olan iş, anneme gelince yabani şekilde dallanır budaklanır bir tuhaf hal alır. Çünkü o işi zihninde çok büyütür, sonra erteler, kafasında bir dağ olur. O iş bana gelir ve hemen bir dokunuşla bu yabani dallanmaya bir son veririm,sadece düşünce gücüyle. Ne kadar kolaymiş halbuski (halbu ki :))) der.
İşte bu yüzden bunu en iyi rahatlık çözer diyebilmelisiniz. Eğer baktınız olmuyor, enerjinizi başka alanlara yönlendirin. Sevdiginiz,iyi oldugunuz hobi gibi yaptığınız şeyi yapın ve enerjinizi yükseltin; bu enejinin diğer alanlara da sirayet ettiğini göreceksiniz. O güzel insanlar,durumlar,olaylar o kafanızı kurcalayan işinize farklı gözlerle bakmanıza katkida bulundugu gibi size patika yollarda sunacaktır
İçimden çok güzel enerjilerle bir şeyler yazmak vardı; harika bir meditasyonun neticesinde :) . Dedim de hatta belki bu meditasyon sadece benim icin degildir, biri der belki benim için yazmışsın diye işte gelsin asıl olan tatlım benim.merhabalar bir iş için yakınırken bakayım dedimbuttrfly bişeyler yazmış mı bu mesajı okudum sanki benim için yazılmış :))
İçimden çok güzel enerjilerle bir şeyler yazmak vardı; harika bir meditasyonun neticesinde :) . Dedim de hatta belki bu meditasyon sadece benim icin degildir, biri der belki benim için yazmışsın diye işte gelsin asıl olan tatlım benim.
Kozalarımızdan sabırsızlıkla çıkmaya hazır kelebeklerizdir artık,muazzam-ihtişamlı-capcanlı rengarenk kanatlarımız da var artık;geliştik güçlendik. Havalarda çok güzel giderken birçok tırtıl arkadaşimiz da çıktı bile ne güzel,sıra bizde evet. O da ne hava bozuldu, mevsim nisan ama dışarıda kar var,buz gibi soğuk hava; çıkarsak bu havada nice olur halimiz.
Bir bilge sesi gelir taa derinden her şey yolunda, burada güvendesin, anne rahmi gibi güvende,gelişmeye güçlenmeye devam ediyorsun; çok yakında zamanı geldiğinde o harika varlığının tadını çıkaracaksın
Sen hep yazÇabalama enerjisi negatif bir enerjidir, güvensizlik vardır, sürekli bir kontrol vardır. Süreç bittiğinde bizimle aynı durumdaki kişilerin süreci çoook kolay tamamladigini görürüz. Hatta deriz ne kadar da kolay yolları varmış biz kendimizi boşu boşuna kasmış durmuşuz der bir de elimizdekini değersizleştirip yine enerjisini düşürür,keyfi kaçırırız yine.
Bunun en güzel örneği annemdirHerkes icin kolay olan iş, anneme gelince yabani şekilde dallanır budaklanır bir tuhaf hal alır. Çünkü o işi zihninde çok büyütür, sonra erteler, kafasında bir dağ olur. O iş bana gelir ve hemen bir dokunuşla bu yabani dallanmaya bir son veririm,sadece düşünce gücüyle. Ne kadar kolaymiş halbuski (halbu ki :))) der.
İşte bu yüzden bunu en iyi rahatlık çözer diyebilmelisiniz. Eğer baktınız olmuyor, enerjinizi başka alanlara yönlendirin. Sevdiginiz,iyi oldugunuz hobi gibi yaptığınız şeyi yapın ve enerjinizi yükseltin; bu enejinin diğer alanlara da sirayet ettiğini göreceksiniz. O güzel insanlar,durumlar,olaylar o kafanızı kurcalayan işinize farklı gözlerle bakmanıza katkida bulundugu gibi size patika yollarda sunacaktır
Suçluluk duygusu enerjisi çok etkili olan negatif frekanstır canım. 2 -5 yaşında bu duyguyu ediniriz çoğunlukla. Egosu eğitilmemiş genellikle de narsist ebevynlerin çocuklari bu zamandan çok fazla etkilenir. Yaşını bilmiyorum ama 30 yaş üstüysen ailenin böyle bir grupta olmasi cok muhtemel tatlim. Ben tam bir narsist ebeveyn cocuguyum mesela. Ergenligime kadar suçluluk duygusuyla baş ettim diyebilirim. Kişisel gelişimle çok çok erken tanişmam sayesinde bu duyguyu yendim. Hala etkisi var mı var, çocuklarimla çocukluğumu iyileştirmeye devam ediyorumUHepinize merhaba ve hayırlı ramazanlaruzuun bir zamandır topice uğramıyordum. Sanırım hayatım yolunda ve olumlu giderken aklıma olumlama vs gelmiyor. Sonra bir müddet sonra çöküyor. Galiba farkında olmadan negatife geçiyorjm. Herzaman bu bilinçte olmak önemli galiba .
sevgilibuttrfly seninle daha önce boşanma aşamamda iken de konuşmuştuk belki hatırlarsın . O dönemde ben bir daha evlenmekten korktuğumu istemediğimi vs söylüyordum. Sana da söylemişimdir belki. Ama çevreme karşı öyle söylüyordum. Oysa sonradan evlenmek istediğimi , yani en azından birisiyle sonsuza kadar beraber olmayı istediğimi hissettim. Fakat ben o istediğim kişiyi kendi davranışlarım hasebiyle kaybettim. Sonra durdum düşündüm. Acaba benim geçmişte etrafa sarf ettiğim bu sözler bu beraberliği noktalamaya etkili oldu muş mudur ? Yani daha doğrusu beni etkileyip bu sonuca gitmeye sebep olmuş mudur ? Ben bunu nasıl geri çevirebilirim? Bu sarf ettiğim sözlerden vazgeçmem mümkün müdür ? Senin bu konudaki fikirlerine güveniyorum
Teşekkür ederim sevgiliSuçluluk duygusu enerjisi çok etkili olan negatif frekanstır canım. 2 -5 yaşında bu duyguyu ediniriz çoğunlukla. Egosu eğitilmemiş genellikle de narsist ebevynlerin çocuklari bu zamandan çok fazla etkilenir. Yaşını bilmiyorum ama 30 yaş üstüysen ailenin böyle bir grupta olmasi cok muhtemel tatlim. Ben tam bir narsist ebeveyn cocuguyum mesela. Ergenligime kadar suçluluk duygusuyla baş ettim diyebilirim. Kişisel gelişimle çok çok erken tanişmam sayesinde bu duyguyu yendim. Hala etkisi var mı var, çocuklarimla çocukluğumu iyileştirmeye devam ediyorum
Ergenlikte nasıl baş ettime gelirse şöyleki birisine bir şey yapmayı bırak dediğimde bile pişmanlık duyuyordum. Niye dedim diye söyleniyordum. Ama çevreme bakiyorum; ciddi anlamda kötülük yapan, kötü konuşan kişilerin hem yaşamları hem de kendileri çok rahat. Çünkü iç sesleri çok güzel korumacı,kollayıcı. Suçluluk hissedenler öyle mi ebeymveyninden aldigi o içses sürekli saydırıyor,yağdırıyor. İşte bu iç sesi düzelttikce her şey istedigim gibi oldu.
Senin asıl sorununun bu içses oldugunu düşünüyorum. Yaşadıkların bir neden değil hep bir sonuç. Eğer sende böyle oldugunu düşünüyorsan şimdi senin bu hislerine aracı olan durumlari,kişileri,olayları affet bilsen de bilmesen de. O içsesini seni koşulsuz seven,koruyan kollayan ebeveynin sesi yap. Göreceksin ki seni seven,her koşulda sana baģli kişileri hayatına çekeceksin-aranızda saf bir güven bağı olacak. Birbirinize sürekli harika yayınlar yapacaksınız. Konušmasaniz,gorusmeseniz bile gün icinde kalplerinizin konuştugunu hissedeceksiniz muazzam güzellikte. Ikiniz icinde bereketler akacak maddi manevi,bu da size bağınızın çekim gücüne işaret edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?