Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

O kırgınlıkların hepsi seni geriye çekiyor, düşük frekansta kalıp yine düşük titreşimli olaylar ve insanlarla kalmana sebep oluyor canım. Affedememen en çok kendine zarar veriyor biliyor musun? Ailen ya da başkasınin sesi gorunutusu zihninde belirdigi anda, çöp kutusuyla değişrir hemen ekranı. Çöp kutusunun çın çın boş sesini de duy. O ve onların sesleri artık bunlarla eşleşsin. Başarılı olduysan bir süre sonra o kişiler komik gelecek ha haa haaa deyip gececeksin.
Ahhh şu bakış açıları Tek bir bakış açısı ve zihin imajiyla neler neler neler değişiyor

Hemen bakayım videolara YouTube da sanırım?. Aslında benim kendimi geri çekme olayım da araya sınır koruma bir nevi kendimi koruma. Yani küsme gibi değil onlarla hâlâ minimum bile olsa iletişim halinde okuyorum ama daha çok kendi kabuğuma çekilme .

Sevgili buttrfly bu aralar imajinasyon bende sıfır sıfır sıfır. Burclardan pek anlamam ama balık burcu olmama rağmen Mart ayı o kadar dümdüz geçti ki. imajinasyon,hayal vb bırakin rüya bile görmüyorum insanlarla iletişimim zaten yok.Hayata karşı motivasyonumu "bir daha mı dünyaya gelcez" şeklinde sağlıyorum baya işe yarıyor, yoksa yataktan bile kalkmam sanırım

Sademm7 begenilerin icin cok tesekkur ederim. Dün "olasılıksız" kitabini bitirdim. Kitap 3 yil once hediye almistim cok sevdigim arkadasim. Ama o bir türlü başlayamadim, ama evren yine öyle koşullar oluşrmturdu ki kitabi cok kısa surede bugun itibari ile bitirdim. Baş kahraminin ikizi Jasper ı anlatirken sürekli canım taşım ya kaybettim seni,yoksun diye düşûnuyordum üstteki alintiladigim. Ve bugun begenilerinle Jasper imdan bahsettigim yaziyi okudum. Olasiliksiz da dedigi gibi hicbir sey tesaduf degil,biz cekiyoruz biz cagiriyoruz

Sademm7 begenilerin icin cok tesekkur ederim. Dün "olasılıksız" kitabini bitirdim. Kitap 3 yil once hediye almistim cok sevdigim arkadasimdan. Ama o bir türlü başlayamadim, ama evren yine öyle koşullar oluşturdu ki kitabi cok kısa surede bugun itibari ile bitirdim. Baş kahraminin ikizi Jasper ı anlatirken sürekli canım taşım ya kaybettim seni,yoksun diye düşûnuyordum üstteki alintiladigim. Ve bugun begenilerinle Jasper imdan bahsettigim yaziyi okudum. Olasiliksiz da dedigi gibi hicbir sey tesaduf degil,biz cekiyoruz biz cagiriyoruz

Dün de cok begenip bu sayfayı kendime almıştım ama kısmette sizinle de paylaşmak varmış

Benim canım evrenim,her şey tam yeri ve tam zamaninda

Eklentiler

• 20210323_175224.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 78
Şahaneee
Bem de işte kötü bir gün geçiriyordum modum düşüktü de dedim açayım rastgele bir sayfa okuyayım dedim
Belki benim de o taşı almam için bir işarettir bu

Einstein in muhteşem formülü var ya E=M.C² yani Eneji=Kütle×IşıkHızının karesi sürekli karşıma çıkar oldu. Bana neyi anlatmak istiyorsun diye sordum ve cevabı bir sessizliote ilham olarak aldım tatlışlarım. Hemen paylaşayım. İmajinasyonlarımızda koku,ses,his,tat,görüntü ne kadar güçlü yaparsak uzayda onu o kadar maddeleştirip kütleleştiriyoruz. Başarı oranımızla orantili olarak ışık hızı ile alanımıza,realitemize giriyor. İşte bu kadar basit

Dahası da var aslında bana gelen ilhamın Biz enerjiyle sürekli oynayıp bambaşka boyutlara geçmeyelim diye ego bizi sürekli korku,endişe,vesvese gibi negatif enerji akımında tutmaya çalışıyor kendince; kendince bizi güvende tutmaya çalışıyor. Evet böyle bir amacı var bizi hayatta kalmamamız için en bilineni, psikolojide açıklanan. Ama bana göre fazlası var asıl amaç bedende,zihinde tutmak. Asıl saflığa ulaşsa, ego degilde benlikten çalışsak ışınlanma,astral seyahat,boyut deģiştirme,... filan hep realite olacak belki de düşünsenize. Peygamberler,dervişler,azizler,... dünyası olacak her yer
İşte bizler de en azından an'da kalarak, bakış açılarımızla oynayarak, yargısız alanda benliğimizle buluşmaya çalışmak ana hedefimiz olmalı. Hiçbir şey olmasa mutlu oluruz ama degil mi ya

Bana da bu yazını okuyunca gözlerinin ardında dizisini izle diyesim geldi. Harikasın yine canım

Muhteşem canim ellerine yüreğine saglik
Einstein e=mc2 ve Boyutlar deyince coştum bir Tasavvuftan hatırladığım kadarıyla .. Mevlana nin eşi kocasını cok sever sakınırmış.. dervişler 40 gün sessizce kapanıp dua ediyorlar ya esi bu sürede onu çok özler merak edermiş.. kapının önüne tepsi ile yemek bırakıp görmeden çekilirmiş.. muhakkak ya öğrenciler ya da baska dervişler alip geri birakiyor tepsileri.
Bir gün Mevlana Hz. leri eşinin kendini cok özlediğini hissetmiş olacak ki kapının altından bugune kadar hiç görmediği renkli muhteşem kokan bir çiçek bırakmış. Hatun hem cok sevinmis hem cok şaşırmış hayatinda ilk defa böyle bir cicek görünce bir aktar ya da bilene danışmış. Hatuna, bu çiçeği nerden buldunuz. Bu çiçek sadece Hindistan dağlarında açar demişler.... Zaman mekan beden sınırsızlığı olasılıksizligi....sadece gördüklerimizden varsayiyoruz kendimizi dünyayı hatta evreni...
Iyi geceler olsun pozitif güzeller

Herkese merhabalar..(Biraz uzun yazmışım, kusura bakmayın)
Sayfayı baştan sona okumaya başladım :) 10 yıldan beri kişisel gelişim, çekim yasası, kuantumla ilgiliyim.. Okumadığım kitap kalmadı desem yeridir..Tabi bunun yanı sıra dualar ve esmalar da oldu hep...

Hayatıma pek çok şeyi de çektiğime inanıyorum.Atandığım sene sınava bi kaç ay kala alacağım puanı hayal ettim, konuştum hep ve o sene o puanla atandım Tabi ona göre de çalıştım sürekli..

İkili ilişkilerim hep çok kötüydü.(2 ciddi ilişkim olmuştu) Sonu hep hüsrandı.Ve hep aynı şekilde bitiyordu.
Çekirdek inancımda DEĞERSİZLİK duygum yada aşırı bağlanma sorunum mu var diye irdelemeye başladım sonra...
Değersizlik duygum ve özgüven sorunum hep oldu hayatım boyunca.Dışardan çok güçlü, özgüvenli görünsem de içten öyle değildi.Bunların da üzerine çok gittim, zaman zaman başarabildim, zaman zaman olmuyor diye bıraktım.Ama eskiye oranla baya bi yol kattettim diyebilirim.

Şuan yeni evliyim.Yaşadığım 2 kötü ilişkiden sonra, kendimle ilgili kendimce dersler çıkararak başladım eşimle.Tanışmadan önce ise nasıl birini istediğimi bütün detaylarıyla yazmıştım ve neredeyse tam da öyle biri geldi hayatıma, kısa sürede evlendik
Nişanlılık sürecimde yaşadığım bi bocalama dönemi hariç, her şey çok güzeldi.Çok efendi, çok temiz yürekli biri olarak tanıdım eşimi.Bütün çevremde de aynı şeyleri duydum, duyuyorum da..
Yalnız evlendikten sonra bişeyler farketmeye başladım.Herkesle çok iyi geçinen, sakin insan, bana gelince değişik tepkiler vermeye başladı.Üstelik anlatsam incir kabuğunu doldurmayacak, önemsiz şeyler....
Kimseye, en yabancı insana bile asla kötü bi yorumda bulunmayan insan, bana gelince beni çok kolay eleştirir, en ufak bi hatamı bile büyütür oldu..Mutlu bi evliliğimiz olduğuna inanırken (inanıyorumda), en küçük bi didişmemizde haksız durumda olan ben oluyorum ve buna hayretler içinde kalıyorum.Öyle bile olsam bunu kesinlikle tolere eden, alttan alan taraf olmuyor..Aynen diğer ilişkilerimde yaşadığım gibi.Ve sonunda kendini ÖNEMSİZ-DEĞERSİZ hissettiğimle kalıyorum..

Ben de sebepler, çareler aramaya başladım yine..Yine mi aynı şeyleri yaşıyorum diye sorguluyorum sürekli. Çekirdek inançlarımla ilgili olduğunu düşünüyorum.Hatta eminim.
Buraya yazıp sizlerden de öneri almak istedim...Herkese çok teşekkür ederim simdiden

Merhaba hoşgeldinizzz
Yaşadıklarınızı kendi çekiminiz olduğunu bilmeniz çok gûzel. Bunun farkındaysanız zaten yepyeni duygulari, an ları da çekeceginizi biliyorsunuz. Geçmişi geçmişte bırakıyorsunuz artık. O zaman o kisilerle o duygulari yaşadınız bitti. Bilgisayarlarda nasıl dosyalar,sistemler varsa bizde de var. Eskilerde bir mutsuzluk ilişkisi dosyasi açmışsınız,sonraki gelen ilişkileri de bu dosyaya koymuşsunuz. Şu an o dosya yine açık kalmış ve bir de eşinizle ilişkinizi bu dosyayla ilişkilendirmeye başlamışsin. Şimdi o dosyayı çöp kutusuna at, hatta tamamen sil imha et. Bu dosyayi yanlışlikla oluşturdun zaten, o zaman ki bilgilerinle,inançlarınla.
Asıl yapman gereken eşinle ilgili hep güzel şeyler düşünüp,ona güzel enerjiler göndermen. Su an kendini kurban rolune sokmussun, herkese iyi davranan adam bana gelince oyle degil diyorsun; bu bakış açısı bir neden degil bir sonuç gibi. Altinda başka şeyler de var; kendine dışarıdan bakıyorsun, egon virvir ediyor,benligini susturmuş. Yoksa aklına bile gelmezdi böyle bir düşünce. Bu aralar yogunlugu eşinize degil kendinize verin, enerji gecişleriniz negatif şu an. Siz pozitife gecerseniz,eşinizin size donusumu de pozitif olur; ışığınızdan faydalanmaya çalışan karanlıkta kalmış biri gibi olur. Şu halinizle siz karanlikta kalmışınız da eşiniz size bir çekil ya gölge yapma diyor malesef. Hadi kalkın bir silkelenin ışığınıza enerjinize sahip çıkın

Son düzenleme:
Freud un Uygarlığın Huzursuzlugu'nu okurken altını çizdigim kismi burada paylasmak istedim;

"İşleri iyi gitti sürece insanın vicdanı da yumuşaktır ve egonun pek çok şeyi yapmasına izin verir ama başına bir talihsizlik geldiği zaman insan ruhunu inceler,günahkarlıginin farkına varır,vicdani taleplerini arttırır,kendini tüm zevklerden mahrum eder ve kefaret ödeyerek kendisini cezalandırır."

İşte topikcanlar böyle zamanlarda kendimize dışardan bakmaya,incelemeye izin vermemeliyiz. Sevdigimiz şeylere daha çok yönelmeli,kendimizi şımartmayı bilmeliyiz. En önemlisi kendimizi küçük şeylerden bile zevk alabilmek adına eğitmeliyiz.

Merhaba "buttrfly...Zaman ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim
Yazımda da belirttiğim gibi yıllardır ilgiliyim Kuantum Fiziğine, Felsefesine..Çok araştırmalar da yaptım kendimce.
Hayatıma da uygulamaya çalıştım her zaman...
Durumuma gelecek olursak, günlerdir olumlamalar yapıyorum.Bunun yanı sıra dualarım da devam ediyordu.Bi kaç günden beri kötüydü eşimle aramız.Oturup karşılıklı konuştuk.Hatta o gün eve gelmeden önce bana minik bi hediye getireceğini hayal ettim :) kitap, çiçek vs.
Ve bi kaç gün önce bi arkadaşımda görüp almayı planladığım Orhan Pamuk kitabını almış bana çok şaşırdım ama şaşırmamam gerekiyor çünkü bunu da enerjimle çeken benim
Sonuç olarak konuştuk, minik didişmelerin aramızı bozmasına izin vermeyeceğimize dair karşılıklı sözler verdik.

Tabi olumlamarım ve çekirdek inanç kalıplarımla ilgili uğraşlarım da devam edecek..
Sevgilerimle

Dün iki bölüm izledim gerçekten çok güzel bir video olmuş yani tek tek detaylı anlatması hoş cidden. Ders gibi açıp not alarak izledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…