O kırgınlıkların hepsi seni geriye çekiyor, düşük frekansta kalıp yine düşük titreşimli olaylar ve insanlarla kalmana sebep oluyor canım. Affedememen en çok kendine zarar veriyor biliyor musun? Ailen ya da başkasınin sesi gorunutusu zihninde belirdigi anda, çöp kutusuyla değişrir hemen ekranı. Çöp kutusunun çın çın boş sesini de duy. O ve onların sesleri artık bunlarla eşleşsin. Başarılı olduysan bir süre sonra o kişiler komik gelecek ha haa haaa deyip gececeksin.En zorlandığım şeyaileme, arkadaşlarıma , eşime hepsine kırgınlığım var. Ve affetmek adına meditasyon olumlama yapsam bile o an etkili oluyor. Evet diyorum bunlar yaşandı ama insanız hata yaparız vb. Affetmek için bir sürü düşünce geçiyor.
Fakat sonradan yeni bir kötü olay yaşasam ya da aynı hataları tekrarladiklarinda tüm negatif duygular geri geliyor. İşte diyorum yine kalbini kırdılar . Buna sen izin verdin. Bende yavaşça hepsinden bir yanımı saklamaya başladım. Bana zararlı davranışlarını hissettiğim yada gördüğüm an bir süre iletişimi kesiyorum. Kendime böyle bir koruma mekanizması yaptım..
Hemen bakayım videolara YouTube da sanırım?. Aslında benim kendimi geri çekme olayım da araya sınır koruma bir nevi kendimi koruma. Yani küsme gibi değil onlarla hâlâ minimum bile olsa iletişim halinde okuyorum ama daha çok kendi kabuğuma çekilme .Bu konuda sınırlar videosu bende çok işe yaradı. Tülay kök seri halinde videolar var, izlemek istersen. Ne zamanki kendime döndüm kendimle ilgilendim, gerçekten beni üzen kişi geri adım atıp benle ilgilenmeye eski davranışlarını sergilememeye başladı. İş bizim kendi sınırımızı koruyabilmekte bence.
SevgiliO kırgınlıkların hepsi seni geriye çekiyor, düşük frekansta kalıp yine düşük titreşimli olaylar ve insanlarla kalmana sebep oluyor canım. Affedememen en çok kendine zarar veriyor biliyor musun? Ailen ya da başkasınin sesi gorunutusu zihninde belirdigi anda, çöp kutusuyla değişrir hemen ekranı. Çöp kutusunun çın çın boş sesini de duy. O ve onların sesleri artık bunlarla eşleşsin. Başarılı olduysan bir süre sonra o kişiler komik gelecek ha haa haaa deyip gececeksin.
Ahhh şu bakış açılarıTek bir bakış açısı ve zihin imajiyla neler neler neler değişiyor
Karşıma ilk çıkan taş jasper dı.Hem de tamamen tesadüf eseri. Aklımda almak bile yoktu.Ama onu o kadar çok sevdim ki zamanla, çok güzel bir taş.Daha sonra öğrendim benim de taşım olduğunu :) Bence taşın sana gelmiş.Pozitif insanları ve olayları çektiğine inanıyorum enerjisiyle. Hayırlı uğurlu olsun canım,şükür taşın da olsun,Ona her baktığında şükrettiğin şryleri düşünmeni tavsiye ederimBana da enerji gönderebilirsin o an mesela : )
Karşıma ilk çıkan taş jasper dı.Hem de tamamen tesadüf eseri. Aklımda almak bile yoktu.Ama onu o kadar çok sevdim ki zamanla, çok güzel bir taş.Daha sonra öğrendim benim de taşım olduğunu :) Bence taşın sana gelmiş.Pozitif insanları ve olayları çektiğine inanıyorum enerjisiyle. Hayırlı uğurlu olsun canım,şükür taşın da olsun,Ona her baktığında şükrettiğin şryleri düşünmeni tavsiye ederimBana da enerji gönderebilirsin o an mesela : )
ŞahaneeeSademm7 begenilerin icin cok tesekkur ederim. Dün "olasılıksız" kitabini bitirdim. Kitap 3 yil once hediye almistim cok sevdigim arkadasimdan. Ama o bir türlü başlayamadim, ama evren yine öyle koşullar oluşturdu ki kitabi cok kısa surede bugun itibari ile bitirdim. Baş kahraminin ikizi Jasper ı anlatirken sürekli canım taşım ya kaybettim seni,yoksun diye düşûnuyordum üstteki alintiladigim. Ve bugun begenilerinle Jasper imdan bahsettigim yaziyi okudum. Olasiliksiz da dedigi gibi hicbir sey tesaduf degil,biz cekiyoruz biz cagiriyoruz
Dahası da var aslında bana gelen ilhamınEinstein in muhteşem formülü var ya E=M.C² yani Eneji=Kütle×IşıkHızının karesi sürekli karşıma çıkar oldu. Bana neyi anlatmak istiyorsun diye sordum ve cevabı bir sessizliote ilham olarak aldım tatlışlarım. Hemen paylaşayım. İmajinasyonlarımızda koku,ses,his,tat,görüntü ne kadar güçlü yaparsak uzayda onu o kadar maddeleştirip kütleleştiriyoruz. Başarı oranımızla orantili olarak ışık hızı ile alanımıza,realitemize giriyor. İşte bu kadar basit
Bana da bu yazını okuyunca gözlerinin ardında dizisini izle diyesim geldi. Harikasın yine canımDahası da var aslında bana gelen ilhamınBiz enerjiyle sürekli oynayıp bambaşka boyutlara geçmeyelim diye ego bizi sürekli korku,endişe,vesvese gibi negatif enerji akımında tutmaya çalışıyor kendince; kendince bizi güvende tutmaya çalışıyor. Evet böyle bir amacı var bizi hayatta kalmamamız için en bilineni, psikolojide açıklanan. Ama bana göre fazlası var asıl amaç bedende,zihinde tutmak. Asıl saflığa ulaşsa, ego degilde benlikten çalışsak ışınlanma,astral seyahat,boyut deģiştirme,... filan hep realite olacak belki de düşünsenize. Peygamberler,dervişler,azizler,... dünyası olacak her yer
İşte bizler de en azından an'da kalarak, bakış açılarımızla oynayarak, yargısız alanda benliğimizle buluşmaya çalışmak ana hedefimiz olmalı. Hiçbir şey olmasa mutlu oluruz ama degil mi ya
Muhteşem canim ellerine yüreğine saglikDahası da var aslında bana gelen ilhamınBiz enerjiyle sürekli oynayıp bambaşka boyutlara geçmeyelim diye ego bizi sürekli korku,endişe,vesvese gibi negatif enerji akımında tutmaya çalışıyor kendince; kendince bizi güvende tutmaya çalışıyor. Evet böyle bir amacı var bizi hayatta kalmamamız için en bilineni, psikolojide açıklanan. Ama bana göre fazlası var asıl amaç bedende,zihinde tutmak. Asıl saflığa ulaşsa, ego degilde benlikten çalışsak ışınlanma,astral seyahat,boyut deģiştirme,... filan hep realite olacak belki de düşünsenize. Peygamberler,dervişler,azizler,... dünyası olacak her yer
İşte bizler de en azından an'da kalarak, bakış açılarımızla oynayarak, yargısız alanda benliğimizle buluşmaya çalışmak ana hedefimiz olmalı. Hiçbir şey olmasa mutlu oluruz ama degil mi ya
Ne diziydi ama. Astral seyahat olarak algıladım ben o olayı ? Sizce neydi ruhun gezmesi başka ne olabilir ki..Bana da bu yazını okuyunca gözlerinin ardında dizisini izle diyesim geldi. Harikasın yine canım
Aynen canım öyleydi ama sonu acaip ters köşe yaptı bendeNe diziydi ama. Astral seyahat olarak algıladım ben o olayı ? Sizce neydi ruhun gezmesi başka ne olabilir ki..
Merhaba hoşgeldinizzzHerkese merhabalar..(Biraz uzun yazmışım, kusura bakmayın)
Sayfayı baştan sona okumaya başladım :) 10 yıldan beri kişisel gelişim, çekim yasası, kuantumla ilgiliyim.. Okumadığım kitap kalmadı desem yeridir..Tabi bunun yanı sıra dualar ve esmalar da oldu hep...
Hayatıma pek çok şeyi de çektiğime inanıyorum.Atandığım sene sınava bi kaç ay kala alacağım puanı hayal ettim, konuştum hep ve o sene o puanla atandımTabi ona göre de çalıştım sürekli..
İkili ilişkilerim hep çok kötüydü.(2 ciddi ilişkim olmuştu) Sonu hep hüsrandı.Ve hep aynı şekilde bitiyordu.
Çekirdek inancımda DEĞERSİZLİK duygum yada aşırı bağlanma sorunum mu var diye irdelemeye başladım sonra...
Değersizlik duygum ve özgüven sorunum hep oldu hayatım boyunca.Dışardan çok güçlü, özgüvenli görünsem de içten öyle değildi.Bunların da üzerine çok gittim, zaman zaman başarabildim, zaman zaman olmuyor diye bıraktım.Ama eskiye oranla baya bi yol kattettim diyebilirim.
Şuan yeni evliyim.Yaşadığım 2 kötü ilişkiden sonra, kendimle ilgili kendimce dersler çıkararak başladım eşimle.Tanışmadan önce ise nasıl birini istediğimi bütün detaylarıyla yazmıştım ve neredeyse tam da öyle biri geldi hayatıma, kısa sürede evlendik
Nişanlılık sürecimde yaşadığım bi bocalama dönemi hariç, her şey çok güzeldi.Çok efendi, çok temiz yürekli biri olarak tanıdım eşimi.Bütün çevremde de aynı şeyleri duydum, duyuyorum da..
Yalnız evlendikten sonra bişeyler farketmeye başladım.Herkesle çok iyi geçinen, sakin insan, bana gelince değişik tepkiler vermeye başladı.Üstelik anlatsam incir kabuğunu doldurmayacak, önemsiz şeyler....
Kimseye, en yabancı insana bile asla kötü bi yorumda bulunmayan insan, bana gelince beni çok kolay eleştirir, en ufak bi hatamı bile büyütür oldu..Mutlu bi evliliğimiz olduğuna inanırken (inanıyorumda), en küçük bi didişmemizde haksız durumda olan ben oluyorum ve buna hayretler içinde kalıyorum.Öyle bile olsam bunu kesinlikle tolere eden, alttan alan taraf olmuyor..Aynen diğer ilişkilerimde yaşadığım gibi.Ve sonunda kendini ÖNEMSİZ-DEĞERSİZ hissettiğimle kalıyorum..
Ben de sebepler, çareler aramaya başladım yine..Yine mi aynı şeyleri yaşıyorum diye sorguluyorum sürekli. Çekirdek inançlarımla ilgili olduğunu düşünüyorum.Hatta eminim.
Buraya yazıp sizlerden de öneri almak istedim...Herkese çok teşekkür ederim simdiden
Merhaba "buttrfly...Zaman ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldinizzz
Yaşadıklarınızı kendi çekiminiz olduğunu bilmeniz çok gûzel. Bunun farkındaysanız zaten yepyeni duygulari, an ları da çekeceginizi biliyorsunuz. Geçmişi geçmişte bırakıyorsunuz artık. O zaman o kisilerle o duygulari yaşadınız bitti. Bilgisayarlarda nasıl dosyalar,sistemler varsa bizde de var. Eskilerde bir mutsuzluk ilişkisi dosyasi açmışsınız,sonraki gelen ilişkileri de bu dosyaya koymuşsunuz. Şu an o dosya yine açık kalmış ve bir de eşinizle ilişkinizi bu dosyayla ilişkilendirmeye başlamışsin. Şimdi o dosyayı çöp kutusuna at, hatta tamamen sil imha et. Bu dosyayi yanlışlikla oluşturdun zaten, o zaman ki bilgilerinle,inançlarınla.
Asıl yapman gereken eşinle ilgili hep güzel şeyler düşünüp,ona güzel enerjiler göndermen. Su an kendini kurban rolune sokmussun, herkese iyi davranan adam bana gelince oyle degil diyorsun; bu bakış açısı bir neden degil bir sonuç gibi. Altinda başka şeyler de var; kendine dışarıdan bakıyorsun, egon virvir ediyor,benligini susturmuş. Yoksa aklına bile gelmezdi böyle bir düşünce. Bu aralar yogunlugu eşinize degil kendinize verin, enerji gecişleriniz negatif şu an. Siz pozitife gecerseniz,eşinizin size donusumu de pozitif olur; ışığınızdan faydalanmaya çalışan karanlıkta kalmış biri gibi olur. Şu halinizle siz karanlikta kalmışınız da eşiniz size bir çekil ya gölge yapma diyor malesef. Hadi kalkın bir silkelenin ışığınıza enerjinize sahip çıkın
Dün iki bölüm izledim gerçekten çok güzel bir video olmuş yani tek tek detaylı anlatması hoş cidden. Ders gibi açıp not alarak izledimBu konuda sınırlar videosu bende çok işe yaradı. Tülay kök seri halinde videolar var, izlemek istersen. Ne zamanki kendime döndüm kendimle ilgilendim, gerçekten beni üzen kişi geri adım atıp benle ilgilenmeye eski davranışlarını sergilememeye başladı. İş bizim kendi sınırımızı koruyabilmekte bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?