Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bugün okumamı tamamladım. 2.gün.
Sizler okumayı hep aynı saatlerde mi yapıyorsunuz? Benim kızdan dolayı saatleri aksayabiliyor.
Allah kabul etsin , şifa olsun .
Ben özellikle aynı saatlerde yapmıyorum ama genelde yatmadan önce geceye doğru okuyorum
Bugün evde olduğumdan gündüz okudum

Selam pozitif arkadaslarim😍 baa bildirimler gelmiyordu. Ben de demek kizlar yogun bir sey yazmamislar diyordum😂 meger siz bayagi bayagi yazismissiniz. Bugun yine de bir bakayim bildirim mi gelmiyor acaba dedim veee oyleymis. Ben 2 gundur yapmadim esmalarimi🙈
Selamlar
Bildirim ayarlarını yapamadım ama kurcalıcam biraz daha..
Ne zamandır olumlama yapıyorsunuz yaklaşık ? Ve değişim yaşadınız mı?

Eki Görüntüle 2299193

DİKKATİNİZİ NEYE YÖNELTİYORSANIZ, O DAHA DA FAZLALAŞIR
Şişman olmak istemiyorum.
Parasız kalmak istemiyorum.
Yaşlanmak istemiyorum.
Burada yaşamak istemiyorum.
Bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum.
Annem\Babam gibi olmak istemiyorum.
Saçlarım\burnumun\bedenimin böyle olmasını istemiyorum.
Yalnız olmak istemiyorum.
Mutsuz olmak istemiyorum.
Hasta olmak istemiyorum.
Bu şekilde düşünürsek olumlunun kendiliğinden bize geleceğini sanıyoruz. Ama öyle değil.
Yaşamınızda değişiklik yapmayı gerçekten istiyorsanız, olumsuzluklarla savaşmak zamanınızı boşa harcamaktan başka bir şey değil. İstemediğiniz şeyler üzerinde daha çok düşündükçe, daha çok istemediğiniz şeyleri yaratacaksınız. Kendiniz veya yaşamınız hakkında hep beğenmediğiniz şeyler, büyük olasılıkla hala hayatınızda.
Dikkatinizi neye yoğunlaştırıyorsanız o daha da artar ve yaşamınızda kalıcı hale gelir. Olumsuzdan uzaklaşın ve dikkatinizi gerçekten olmak, yapmak, sahip olmak istediğiniz şeyler üzerinde yoğunlaştırın.
Yukarıdaki olumsuz ifadeleri hadi gelin olumlu ifadelere çevirelim.
İnceyim
Maddi rahatlık içindeyim
Hep genç kalıyorum
Şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum
Harika yeni bir ilişki içindeyim
Kendim gibi olmaktan memnunum
Saçımı/burnumu/bedenimi seviyorum
Sevgi ve şefkatle doluyum
Neşeli, mutlu ve özgürüm
Çok sağlıklıyım
YENİYİ İNŞA ETMEK- Louise Hay

Bilinçaltimiz resimlere, görüntülere göre cevap veriyor; calisiyor. Elmayi düşünme, aklindan gecirmeyin deseler direk elma goruntusu gelir. Yanliz kalmayayim dedigimizde, direk tek başinalik goruntuleri geliyor. Mesela evlenmek isteyen birinin aklindan en cok ne geciyorsa gerceklesecek olan o olur, evren yasalarina gore. Yalniz kalmayayim agirliktaysa; evlenmemek yalnizlik demektir o kişi icin, odaği da evlenmeyen yalniz kalan insanlar olur. Aşık olayım,ilgi goreyim ise yalnizlik fikri çok da umrunda olmaz odağıda mutlu çiftlerdedir ki evli olmalarina bile gerek yoktur.

İşte gercekten düşünce biçimi çok önemli.Biz millet olarak malesef isterken bile negatife odaklanip istiyoruz. Allah elden ayaktan düşürmesin der orta yaşlilar, gözlerinin önüne gelen direk kotu goruntuler olacaktir haliyle. Halbu ki Allah mutlu, saglikli,kaliteli bir yaşlilik dönemi geçirtsin deseler nasil guzel goruntuler gelecek. Neyseki artik insanlarimiz düşünme konusunda bilinçleniyor burda bile maşallah sürekli çoğaliyoruz :KK200:

Kızlar selam
Yukarıda yazılan "dikkattinizi neye yöneltirseniz o fazlalaşır" metnini görünce yazmak istedim.
Ağzımızdan çıkan niyetler, dualar o kadar önemli ki gerçekten. O cümleleri çok doğru bir şekilde kurmamız gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde bi arkadaşımla konuşurken aynen şunları söyledi. "Küçüklüğümden beri anne olmayı çok isterdim. Hep dualarımda anne olmak vardı. Sonra evlendim. Evet anne oldum. Ama bu seferde evliliğimde sorunlar başladı ve eşimden ayrıldım. Sonra düşündüm ki ben şu zamana kadar hep anne olmanın hayalini kurmuşum. Hiç dememişim ki mutlu bi evliliğim ailem olsun, eşimle, çocuğumla huzur içinde bir ömür boyu yaşayayım."
O yüzden kurduğumuz cümleler çok çok önemli.
Evren aynısını gönderiyor, biz ne istiyorsak.

O zaman kızlar bilinç altımızda bu mesaj olsun hep :KK200:

13ABB024-ADCA-440D-8BEA-0BB84E7CF700.jpeg

Selamlar
3.seneyi gecti🤗 burda buldum her seyi. O kadar guzel kazanimlarim oldu ki. Yasadigim degisimlerin hepsini burada yazdim. Aslinda hepimiz burda degistik. Gun gun gelisimlerimizi yazdik. Ben o kadar faydasini gordum ki. Kendimi durdurabiliyorum artik. Onceden bir dusunce aklima gelince Alllaaaah nerelere gidiyordu. Gidiyordu da olumluya gitmiyordu😂 simdi oyle degil. Hemen fark edip dusunce yonumu degistiriyorum. Psikologa da gidiyorum. Psikologum bana soyledigi "bir olay gerceklesmeden once olumsuz dusunme. Eger istedigin yonde gerceklesirse, gerceklesene kadar olan zamani bosuna uzulerek gecirmis olursun. Eger istedigin gibi gerceklesmezse, onu da o zaman dusunursun😎" artik boyle bakiyorum hayata. Elbette bazi duygu ve dusuncelerimizi kolay degistiremiyoruz. Sonucta yillardir alismis oldugumuz bir dusunce sekli var. En azindan farkindayiz ve degistirmeye ugrasiyoruz.
Bu arada arkadaslarima tekrar tesekkur ediyorum burdan. Topigi en bastan okumaya basladim. Hosuma giden, ilgimi ceken, benimle ilgili oldugunu dusundugum her mesajlarini alintiladim. Onlarla ilgili soru sordum. Hepsi guzellikle cevapladi. Bilgilerini, yontemlerini benimle paylasti🤗 ben topige basladigimda daha 500 sayfa bile olmamisti. Ama onlar da benim bu iste ciddi oldugumu anladilar olgunlasmama katkida bulundular😍 aslinda bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama🙈 sabirla desteklediler, sorularimi cevapladilar.
Somut 2 olayim var. Gunluk olanlar disinda. Calisma arkadasim ile sorunlar yasiyorduk ama kurumca. Cok canimi sikiyordu ve burdakiler bilir. Eski mesajlarimda sıklikla bahsetmistim. Hic olmaz dedigim sey oldu ve bizim kurumdan baska bir kuruma gitti😮 devlet memuruyum. Bizim kurumlarda kolay kolay olmayacak sekilde gitti. Hatta ceza aldi suruldu diyelim😮
Bir digeri de burayla tanismadan once birine asik olmustum🤗 ama o kadar olumsuz seyler yapmisim ki simdi anliyorum. Hep ona takili kalacagimi sanmistim. Dile kolay 4 sene gecti. Gecen sene baska biri cikti karsima onda yaptigim yanlislari bunda yapmadim. Yanlistan kastim dusunce, imajinasyon seklim. Bunlar boyle olunca davranislarin da degisiyor😎 bilincli olarak hareket ettim ve istedigim cogu ozellige sahip biriyle guzel seyler yasadim. Sonra fark ettim ki isteklerim benim mutlu olabilecegim seyler degilmis😁🙈 ama cok guzeldi yeniden o duygulari yasamak. Simdi biliyorum ki istedigim seyler oluyor. Kendi adima dogrulari isteyebilmek onemli olan😍
Ay cok uzun yazmisim🙈

3.seneyi gecti🤗 burda buldum her seyi. O kadar guzel kazanimlarim oldu ki. Yasadigim degisimlerin hepsini burada yazdim. Aslinda hepimiz burda degistik. Gun gun gelisimlerimizi yazdik. Ben o kadar faydasini gordum ki. Kendimi durdurabiliyorum artik. Onceden bir dusunce aklima gelince Alllaaaah nerelere gidiyordu. Gidiyordu da olumluya gitmiyordu😂 simdi oyle degil. Hemen fark edip dusunce yonumu degistiriyorum. Psikologa da gidiyorum. Psikologum bana soyledigi "bir olay gerceklesmeden once olumsuz dusunme. Eger istedigin yonde gerceklesirse, gerceklesene kadar olan zamani bosuna uzulerek gecirmis olursun. Eger istedigin gibi gerceklesmezse, onu da o zaman dusunursun😎" artik boyle bakiyorum hayata. Elbette bazi duygu ve dusuncelerimizi kolay degistiremiyoruz. Sonucta yillardir alismis oldugumuz bir dusunce sekli var. En azindan farkindayiz ve degistirmeye ugrasiyoruz.
Bu arada arkadaslarima tekrar tesekkur ediyorum burdan. Topigi en bastan okumaya basladim. Hosuma giden, ilgimi ceken, benimle ilgili oldugunu dusundugum her mesajlarini alintiladim. Onlarla ilgili soru sordum. Hepsi guzellikle cevapladi. Bilgilerini, yontemlerini benimle paylasti🤗 ben topige basladigimda daha 500 sayfa bile olmamisti. Ama onlar da benim bu iste ciddi oldugumu anladilar olgunlasmama katkida bulundular😍 aslinda bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama🙈 sabirla desteklediler, sorularimi cevapladilar.
Somut 2 olayim var. Gunluk olanlar disinda. Calisma arkadasim ile sorunlar yasiyorduk ama kurumca. Cok canimi sikiyordu ve burdakiler bilir. Eski mesajlarimda sıklikla bahsetmistim. Hic olmaz dedigim sey oldu ve bizim kurumdan baska bir kuruma gitti😮 devlet memuruyum. Bizim kurumlarda kolay kolay olmayacak sekilde gitti. Hatta ceza aldi suruldu diyelim😮
Bir digeri de burayla tanismadan once birine asik olmustum🤗 ama o kadar olumsuz seyler yapmisim ki simdi anliyorum. Hep ona takili kalacagimi sanmistim. Dile kolay 4 sene gecti. Gecen sene baska biri cikti karsima onda yaptigim yanlislari bunda yapmadim. Yanlistan kastim dusunce, imajinasyon seklim. Bunlar boyle olunca davranislarin da degisiyor😎 bilincli olarak hareket ettim ve istedigim cogu ozellige sahip biriyle guzel seyler yasadim. Sonra fark ettim ki isteklerim benim mutlu olabilecegim seyler degilmis😁🙈 ama cok guzeldi yeniden o duygulari yasamak. Simdi biliyorum ki istedigim seyler oluyor. Kendi adima dogrulari isteyebilmek onemli olan😍
Ay cok uzun yazmisim🙈
Ben de uzun bir cevap yazayım 😍
Darısı başımıza öncelikle ..... alıntı yaparak soru sormak da iyi fikir evet ..... ilişkiniz için de ayrıca sevindim. Açıklama yapmanız iyi olmuş , ben de çalışma arkadaşlarıma sorun yaşıyorum, hani beklenmedik şekilde sürüldü diyorsunuz ya o kısmı çok merak ediyorum . Siz hayırlısıyla gitsin diye dua mı ettiniz. Yoksa sırf düşüncelerinizde olduğu için mi gerçekleşti?Oradaki noktayı açar mısınız?

Ay cok uzun yazmisim🙈
Canııımm ne güzel yazmışsın sen de bana tüm topiğe çok destek oldun sende sağol 🤗💕

Selamlar

Buraya 1 aydan fazla devam eden istisnasiz herkes o olumlu degisikligi yaşadı ve hala da yaşiyorlar. Burdanda yazarlar sagolsun özelden de yazarlar. Sağlikla,para ile, aşkla ilgili, bebekle ilgili... aklina ne gelirse. Hepsi de mucizevi sekilde hem de. Sanki sihirli bir el değmiş gibi. Ve biz degistigimizde degisimin hizi inanilmaz oluyor, sanki bir seyler arkamizdan itiyor gibi oluyor.Her sey bir o kadar da normal gozukuyor ki. Hatta sonrasinda diyoruz aaa neler neler olmuş :KK9:

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu sagolsun azimle en başindan okuyarak katildi, ilk sordugu sorulardan konularindan baslayarak bu sayfalardaki yorumlarina bakarsan bile degisimini farkedersin. Hepimiz degistik, güçlendik...Aklimizdan acabalar gecmiyor ama evren bizi şaşirtmaya hala devam ettigi icin hayranligimiz artarak devam ediyor evrenin bu duzenine. Sen de en basindan baslarsan okumaya hem kendini gelistirirsin, hem de senin gibi yeni baslayanlarin deneyimlerine şahit olursun nacizane.

Ben de uzun bir cevap yazayım 😍
Darısı başımıza öncelikle ..... alıntı yaparak soru sormak da iyi fikir evet ..... ilişkiniz için de ayrıca sevindim. Açıklama yapmanız iyi olmuş , ben de çalışma arkadaşlarıma sorun yaşıyorum, hani beklenmedik şekilde sürüldü diyorsunuz ya o kısmı çok merak ediyorum . Siz hayırlısıyla gitsin diye dua mı ettiniz. Yoksa sırf düşüncelerinizde olduğu için mi gerçekleşti?Oradaki noktayı açar mısınız?
Once onu affettim🤗 sonra bir gun gittigimde 1 haftalik seminere gittigini ogrendim. Keske hep gitse dedim 3-4 ay sonra gitti😁 ona iyi enerjilerini gonder. Allah yolunu acik etsin de. Iyi olsun, mutlu olsun diye dua et😊 ona olan negatifligin, olumsuz sozlerin ve dusuncelerin onu yuceltir seni dusurur.

Buraya 1 aydan fazla devam eden istisnasiz herkes o olumlu degisikligi yaşadı ve hala da yaşiyorlar. Burdanda yazarlar sagolsun özelden de yazarlar. Sağlikla,para ile, aşkla ilgili, bebekle ilgili... aklina ne gelirse. Hepsi de mucizevi sekilde hem de. Sanki sihirli bir el değmiş gibi. Ve biz degistigimizde degisimin hizi inanilmaz oluyor, sanki bir seyler arkamizdan itiyor gibi oluyor.Her sey bir o kadar da normal gozukuyor ki. Hatta sonrasinda diyoruz aaa neler neler olmuş :KK9:

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu sagolsun azimle en başindan okuyarak katildi, ilk sordugu sorulardan konularindan baslayarak bu sayfalardaki yorumlarina bakarsan bile degisimini farkedersin. Hepimiz degistik, güçlendik...Aklimizdan acabalar gecmiyor ama evren bizi şaşirtmaya hala devam ettigi icin hayranligimiz artarak devam ediyor evrenin bu duzenine. Sen de en basindan baslarsan okumaya hem kendini gelistirirsin, hem de senin gibi yeni baslayanlarin deneyimlerine şahit olursun nacizane.
Siz böyle yazınca daha da meraklandım. Yer yer bakmıştım ama sırayla okursam daha iyi olacak 1.000 küsür sayfa 🤔 Bayram’ın bitiminde başladım Perşembe . İnşaallah kaçırmadan devam edeceğim . Peki “bu kısımda dileğimizi söylüyoruz” tarzı bir yer var ya, orada tek dilek mi söylediniz, birden fazla mı?

Once onu affettim🤗 sonra bir gun gittigimde 1 haftalik seminere gittigini ogrendim. Keske hep gitse dedim 3-4 ay sonra gitti😁 ona iyi enerjilerini gonder. Allah yolunu acik etsin de. Iyi olsun, mutlu olsun diye dua et😊 ona olan negatifligin, olumsuz sozlerin ve dusuncelerin onu yuceltir seni dusurur.
İçinizden affettiniz değil mi? Dialog şeklinde değil .... ? Aslında ben de kötülüğünü düşünmüyorum . Dünyanın en iyi yerinde sağlıklı hayırlı çalışsın ama aynı ortamda olmak istemiyorum . Hem rahat tavırlarıyla ön planda hem de haksız yere toleranslı davranılıyor . Bu tolerans bir dönem veya zaman zaman olmuyor . Sık sık oluyor. Nerdeyse her güne yansıyor . Ve aynı ortamda olduğumuz sürece birşeyler ilerlemiyor benim için. Kimsenin aklına gelmeyecek resmî haksızlık durumlarında bile, bir kişinin dahi sesi çıkmıyor . O ise şak şak sıyrılıyor her işten. Diyorum ya sıyrılsın, rahat takılsın ama benim olduğum ortamda değil. Ki bu olayı çözmem olanaksız olduğu için tek çaresi onun gitmesi

Siz böyle yazınca daha da meraklandım. Yer yer bakmıştım ama sırayla okursam daha iyi olacak 1.000 küsür sayfa 🤔 Bayram’ın bitiminde başladım Perşembe . İnşaallah kaçırmadan devam edeceğim . Peki “bu kısımda dileğimizi söylüyoruz” tarzı bir yer var ya, orada tek dilek mi söylediniz, birden fazla mı?

Alanimda, enerjimde hangisi varsa o dilegi yapiyorum ben. Icimden en cok hangisi geciyirsa.Bazen birlestiriyorum dileklerimi imajinasyonlarimda da mesela. Donemlik yani o zamana ait kisa omurlu niyetlerim bile gerceklesti hele bir tanesi var ki 3 yil sonra gerceklesti ki ilac gibi geldi. Eger o zaman gerceklesmis olsaydi bir hic oluo gidecekti ama evren neyi ne zaman sunacagini cok iyi biliyor:KK9:uzun uzun anlatamiyorum, cooook uzun cunku.Ama Allahin ilahi yasalari muazzam calisiyor bu kesin.

Alanimda, enerjimde hangisi varsa o dilegi yapiyorum ben. Icimden en cok hangisi geciyirsa.Bazen birlestiriyorum dileklerimi imajinasyonlarimda da mesela. Donemlik yani o zamana ait kisa omurlu niyetlerim bile gerceklesti hele bir tanesi var ki 3 yil sonra gerceklesti ki ilac gibi geldi. Eger o zaman gerceklesmis olsaydi bir hic oluo gidecekti ama evren neyi ne zaman sunacagini cok iyi biliyor:KK9:uzun uzun anlatamiyorum, cooook uzun cunku.Ama Allahin ilahi yasalari muazzam calisiyor bu kesin.
Teşekkür ederim 😍

Sen de en basindan baslarsan okumaya hem kendini gelistirirsin, hem de senin gibi yeni baslayanlarin deneyimlerine şahit olursun nacizane.
Boyle tavsiye verdigimizde zor geliyor ve hemen vazgeciyorlar degil mi?😁 mesela bil ge bil ge 1000 sayfa🤔 demis😂
Kisisel gelisimle ilgili o kadar kitap okudum ama burdan aldiklarimin yarisini alamadim. Burda herkes gunluk yasadiklarini paylasiyor.
Ben nasil degistim?
Once bu topigi okudum, aklima gelenleri sordum.
Tavsiye edilen kitaplari okudum ve uyguladim.
Dualarla ve esmalarla ic huzuru buldum😍
Biraz emek istiyor.
Emeksiz yemek olmaz😎

Back
X