düşüncelerinize ihtiyacım var.

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
merhaba arkadaşlar. ben buraya yeni üye oldum bu köşeyi görünce sıkıntımı paylaşmak istiyorum. sorun erkek arkadaşım. 11yıl 2 aylık bir ilişkim vardı ta ki son zamanlara kadar. erkek arkadaşımla daha önce yane sevgili olmadan önce de arkadaştık 2 yıllık süren bir arkadaşlığımız vardı yani toplamda 3 yıldr tanıyorum ama son zamanlarda sanki 3 yıldır değil de 3 gündür tanıyor gibiyim daha doğrusu tanıyamıyorum. ilişkimiz başladıktan sonra ben üniversite kazandm ve başka bir ile gittim o ise bulunduğu şehirde kaldı ve üniversiteyi kazanmak için dershaneye gidiyordu. ilişkimizin ilk 9 ayı gayet güzel geçti fakat aramızda uzaklık olduğu için tartışmalarımız sk olurdu. tek sorun benim biraz fazla tepki göstermemdi herşeye. düşününce yapmasam keşke desem de o anki sinir haliyle öfkemi kontrol edemiyordum en ufak bi sorunda ayrılık açılıyordu ama 2 saate düzelirdik çünkü o arayı uzatmayı sevmezdi ne olursa olsun beraber olalım konuşalım ayrı olmayalım derdi öyle demesi her zaman yanımda olması beni yumuşatır ve barışırdm. daha sonra ortaöğretim kpss puanımla kendi memleketime yani erkek arkadaşımın da bulunduğu ile hemşire olarak atandım. okul kaldı dolayısıyla haziran ayında geldim. fakat ben buraya geldikten sonra herşey değişti belki gelmemle alakası yoktur ben sadece belirtiyorum. aramızda bir sorun olduğunda eskisi kadar uğraşmıyordu tamam haklı olduğunda tabikide uğraşmasın ama haksız olduğunda da benden bişeyler bekler duruma geldi. bende alşkın değilim tabi ayrı kalmaya iletişim kopukluğuna falan kendime engel olamayıp mesaj atmışlğım veya aramışlığım oldu fakat her seferinde belirtiyordum haksızs ben üzülüyorum böyle benim için çabalamıyorsun falan diye özür dilerim diyordu ve benim içimdeki kırgınlık geçer gibi oluyordu.böyle bi kaç gün devam ediyorduk sonra gene bi sorun çıkıyordu ben tepki gösteriyodum ama onda ne alttan alma ne bişey hiçbişey yapmıyordu uğraşmıyordu. ben bu şekilde bikaç kez uğraştım evet itiraf edebilirm. belki o yüzden münasip yerleri mi kalktı bilmiyorum.neyse tartışmalarımz bu şekilde son bir aydır devam ediyordu. sonra bu arada onun üiversite sınav sonuçları açıklandı ve trakya üniversitesini kazandı.sevindik gayet güzeldi ama dediğim gibi hep belirtiyorum ama en ufak sorun o kadar büyüyordu ki bana tahammülü kalmamıştı kısacası. bikaç gün sonra antalyaya gitti orda da bi tartışma yaşayınca bari tatili zehir olmasın dedim biraz düşünelim ikimizde bu süreçte yopratmayalım taatilini de zehir etmek istemiyorum dedim. tamam peki dedi. 1 haftalıkt tatili ilk 2 gün konuştuk sonra ara verince 5 gün ne ben esaj attım ne de o. kendi kendimi dizginledim çünkü ne kadar uğraşırsam o kadar kaçacaktı. 5 gün sonra bana msj attı dönüyoruz diye. o şekilde konuşmaya başladk ama mümkün omduğunca geç cavap atıyordum ne biliyim merak etsin eskisi gibi olsun diye. eski erkek arkadaşımı o kadar özlemiştim ki:( sonra ertesi gün buluştuk bana direkt sarıld seni çok özledim seni çok seviyorum diye hiç tepki göstermedim. benim arıcağımı düşünmüş aramayınca çıldırmış böyle söyledi. bende be düşündüm çocukluk yapmayalım artık herşey güzel gitsin lütfen falan dedim. söz verdi tamam dedi. 5 gün gayet güzel devam ettik. daha sonra gene ufak bi sorun oldu ve tartıştık kırcı oluyorsun konuşmak istemiyorum şuan dedim direkt tamam dedi. bu beni çok üzüyor kırılıyorum ve farkında değil. aradım daha sonra tutamadım kendimi neden böyle yapıyosun bana değer vermiyosun dedim kızlara değer vermiceksin üstlerine gidip ilgi göstermiceksin eski yaptıklarım hataymış fvs dedi. şok oldum sinirle mi söylüyosun ciddi miisin dedim sinirle söylüyorum dedi ama ben biliim sinirli halini. gözleri bakışları tartıştığımız zamanlarda umursamazca bakıyor ama ilişkimiz normal gittiğinde bi problem olmuyor yani gayet güzel neşeli halleri. daha sonra neden haklı olsamda ben arıyorum seni neden farkına varmıyosun bazı şeylerin dedim arama o zaman dedi bana. tamam aramam dedim. sende arama msj atma dedim. tamam aramam ki zaten dedi. aradan bir gün geçti msj attı yani bugün. msjına 2 saat sonra cvp verdi sonra msjlaşırken anlayamıyorum duygularını falan aradm konuştuk bi ara güzeldi gayet ama gene bozuldu herşey. bişeyler olduğunda hemen beni suçlama dönüp kendine bak falan dedim bakmıcam dedi. aptal aptal konuşuyor sonra bi an düzeliyor zür diliyor 2 dk geçiyor gene bozuluyor. noluyo napmak istiyo anlamıyorum. uzun bi ilişkim var ve ben bu ilişkimi kaybedemem bunu istemiyorum. napabilirim bu durumda. en son bitsin volkan dayanamıyorum gururum alt üst oldu hiç beni anlamadın falan dedim biraz ısrar etti sonra tamam dedi ve hemen kapadım bende telefonu. bunlar bugün oldu ve yarn benim doğum günüm. mesaj gelirse ne yapmalıyım. veya bundan sonra nasıl davranmalıyım ben sadece eskisi gibi olmak istiyorum. biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim mantıklı kararlar verememekten korkyorum.

olaylarınızı çok fazla anlayamadım ama henüz çok gençsiniz ufak tartışmaların alevlenmesi normaldir, bence tartıştığınızda ya da sevgiliniz sizin canınızı sıkan bir şey yaptığında hemen aramamanız biraz zaman verip sakinleşince aramanız daha olumlu olur, çok fazla üzerine gitmeyin bırakın o da kendi kendine düşünüp sakinleşsin böylece ufak tartışmaların büyük kavgalara dönmesini engellersiniz. Doğum gününüz kutlu olsun şimdiden umarım her şey gönlünüzce olur

yarın doğum gününüzün olması çok sevindirici bir haber. En azından bir daha ne zaman konuşuruz diye beklemeyeceksiniz :34: yarın kutlayacaktır..

bu arda bende şimdiden size nice sağlıklı yaşlar diliyorum...:119:

yani aslında öyle ben çok büyük sorunlar göremedim, hatta ben anlamadım sizin sorununuzu:17:
doğru dürüst oturup konuşsanız inanın problemleriniz aza iner..

siz genelde kırılıyor kırıldığını belli etmiyor sonrada anlamadı beni diye boşuna üzülüyorsunuz gibi geldi..

uzun ilişkilerde insanların yorulması çok normal... hep bir tarafın alttan almasını beklemek de hata...

kavga zamanlarında biraz sakin kalmayı deneyin.. dinlenmek için, kafanızı toparlamak için vakitler tanıyın birbirinize...
hemen o zaman ayrılalıma getirmeyin..

ve her şeyden önemlisi lütfen konuşun... hissettiklerinizi konuşun, anlatın...

biraz yılan hikayesine dönmüş diyaloglar. çok anlayamadım okurken. sanırım eski ilgisinin azaldığından şikayetçisiniz. o zaman biraz siz de kendinizi geri çekin, bakalım nasıl davranacak. nice yaşlara dilerim..:81:

yarın doğum gününüzün olması çok sevindirici bir haber. En azından bir daha ne zaman konuşuruz diye beklemeyeceksiniz :34: yarın kutlayacaktır..

bu arda bende şimdiden size nice sağlıklı yaşlar diliyorum...:119:

yani aslında öyle ben çok büyük sorunlar göremedim, hatta ben anlamadım sizin sorununuzu:17:
doğru dürüst oturup konuşsanız inanın problemleriniz aza iner..

siz genelde kırılıyor kırıldığını belli etmiyor sonrada anlamadı beni diye boşuna üzülüyorsunuz gibi geldi..

uzun ilişkilerde insanların yorulması çok normal... hep bir tarafın alttan almasını beklemek de hata...

kavga zamanlarında biraz sakin kalmayı deneyin.. dinlenmek için, kafanızı toparlamak için vakitler tanıyın birbirinize...
hemen o zaman ayrılalıma getirmeyin..

ve her şeyden önemlisi lütfen konuşun... hissettiklerinizi konuşun, anlatın...

haklısınız sanırım bilmiyorum neler gelişecek. ben elimden geleni yapıyorum ama alttan alma kapasitem de belirli seviyede onun da aynı şekilde şuan bana katlanamadığını düşünüyorum geri çekilmek en doğrusu sanırım herşey güzel olur inşallah
oğum günü dilekleriniz için de çok teşekkürlerr :)

biraz yılan hikayesine dönmüş diyaloglar. çok anlayamadım okurken. sanırım eski ilgisinin azaldığından şikayetçisiniz. o zaman biraz siz de kendinizi geri çekin, bakalım nasıl davranacak. nice yaşlara dilerim..:81:

evet aynen eski ilgisi alakası kalmad beni üzdüğünü farkedip yanımda olan beni mutlu eden insan gitti hep benden bişeyler bekleyen belki de hep barşacağımızı düşündüğünden midir bu bilmiyorum oturduğu yerden barşmamızı ve benim düzelmemi bekleyen düzelmediğim için gene beni suçlayan bir insan geldi. bekleyip görücem doğum günümde mesaj atar mı bilmiyorum. ben de mantkl davranmak istiyorum o yüzden iletişime geçmek için bir adım atamam. bekleyip görelim. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :)

bn sizin kaprislerinizden,alınganlığınızdan ve fevriliğinizden yorulmuş bir adam gördüm yazıda....bu ilgisinin azaldığı anlamına gelmez sadece seni sana gösteren davranışlar sergiliyor,onu anlayasın diye...

bnce oturup bi yere sakince konuşup olgunlaşma zamanınızın geldiğini düşünüyorum,çünkü sen de haklısın eski sevgilin değil karşındaki ama o da haklı çok yorulmuş.....

bn sizin kaprislerinizden,alınganlığınızdan ve fevriliğinizden yorulmuş bir adam gördüm yazıda....bu ilgisinin azaldığı anlamına gelmez sadece seni sana gösteren davranışlar sergiliyor,onu anlayasın diye...

bnce oturup bi yere sakince konuşup olgunlaşma zamanınızın geldiğini düşünüyorum,çünkü sen de haklısın eski sevgilin değil karşındaki ama o da haklı çok yorulmuş.....

aynen öyle oldu zaten bir keresinde ağzından kaçırdı bunlar hep taktik daha az trip atasın diye gibisinden. ben de bişey demedim anlamamazlığa vurdum. peki ben bu sorunu nasıl aşabilirim soğukkanlılığımı koruyarak ama ilk adm atmak istemiyorum eğer o mesaj atarsa nasl davranmalı neler yapmalıyım bu trip ve tepkilerim konusunda gerçekten kendimi değiştirmek istiyorum ama kırıldığımda da yanımda olmayan bi insanı daha doğrusu bu sorunu nasıl çözebilirim :S

bende eski erkek arkadaşımı alttan alıyordum ve sonra sabrım tükendi ve bitti. bence ufak şeyleri sorun yapıp onun da sabrını tüketmeyin. uzun ilişkilerde arada olur öyle ilgisizlikler monotonluklar. biraz üzerine gitmeyin sonra yine ilgilenmeye başlayacaktır

burcu balık mı acaba :S

bende eski erkek arkadaşımı alttan alıyordum ve sonra sabrım tükendi ve bitti. bence ufak şeyleri sorun yapıp onun da sabrını tüketmeyin. uzun ilişkilerde arada olur öyle ilgisizlikler monotonluklar. biraz üzerine gitmeyin sonra yine ilgilenmeye başlayacaktır

burcu balık mı acaba :S

ama yaklaşık 2 ay öncesine kadar o kadar alttan alıcı ve anlayışlıydı ki katlanırdı herşeyime şimdi böyle olunca eşekten düşmüşe döndüm diyebilirim. yengeç burcu :S

cnm daha önce gitmediğiniz yerlere gidin beraber keşfedin kendinde görünüşünde süpriz yap onu şaşırt faydası olcaktır ne dersin?

canım şimdi ben istemiyorm falan dedim konuşmuyoruz yani ne kadar sürer bilmiyorum ama ilk adımı da atmak istemiyorum bişeyleri düzeltmek için çaba gösterse bende elimden gelei yapardm bu dediklerin güzel şeyler ama konuşmuyoruz şuan

Back
X