Dusuncesiz miyim

Bu nişanli müsvettesi pede iyi bir adam değil bence evlenmeden annesini sana karşı boş yere savunuyor evlenince aynı evin içinde kimbilir neler olur ya ayrıl kurtul yda ayrı ev şart

Sn kotu bsey yapmadin canim bu cocuk nasil bsey bellki daha olgunlasmamis acyip belli. Sn k.v ile birincilikle onla oturmakla cok hata yaptin k.v su an snle iyi ama ayni eve oturdunmu gorursun nolacani. Snra esin sna simdiden bunu yapiosa evlendinde degismesini bekleme sakin! Cunku o hep ayni kalcak hep ailesi taraf olcak bnce onla knus boyle devam ederse ufak seyler icin de sonumuzu goremiom de ve bn o evde oturacaksam bndnde haber alinacak de hem ailesine sni sikayet etmesi aman allahim buda ne? Vallah cok baska

Bn sna sunu dyim daha gec kalmamissin ayri eve cikmak icin herseyy yap evlendikten snra bseye yaramaz soyleyim !

sinirli bi yapisda var sinirlendgnde bagirir cagirir hakaret eder. Artik duymazdan geliyorum sevdigim icin goz yumuyorim. Evlenicez ailesiyle birlikte yasicaz anne baba kardes
Aklini peynir ekmekle mi yedin acaba? Şu yazdiklarini yazarken de mi idrak edemiyorsun, enteresan ya bugun kim bunlari goze alir? Pek de inanmadim yani konuya...
Aileme soylicem senin nasil bi insan olduguni gorsunler dedi. Ve soylemiste beni
en son 6 yasinda seni anneme soyluuceem dedigimi hatirliyorum. Eger gerceksen baya baya aklini basina almaya ihtiyacin var. Sacmalik bu yasadiklarin.

Allah bana akil fikir basiret versin diye dua et. Şaka gibi konun. Gidip çalişsan mesela ustune para verirler ve hakaret etmezler. Sen o evde gonullu kolelik yapacaksin. Yazik ya gencligine yazik. İnsan nasil bile bile kendi hayatini mahveder.

Evlenin bence
Evlenmeyin dediklerimizde pek işe yaramadı.
Belki evlenin dersek evlenmezler :)

Nişanı atmayı dusunuyorsun dımı_?

Ben bu filmin sonunu biliyorum anlatim sana canim;
Evleneceksiniz.Adamin öfke kontrol sorunu var ve bunu asla kabul etmeyecek.Her gun kavga cikaracak ve sen kayinvalide evinde oldugun icin aman ne derler vs diye bi sure ses cikaramicaksin.Sen ses cikarmadikca bu adam tepene cikacak belki şiddet bile goreceksin.Ses cikardiginda daha da beter olcak.Bu sirada cocuk da yapmis olursan seyreyle gumburtuyu.Burada bi de bosanmak istiyorum ama cocugum var diye konu acacaksin.Cesaret edip bosanirsan bu iyi senaryo.Cocugum var deyip bosanamazsan babasi gibi yetismis ofke kontrol sorunu olan bir cocuk yetistireceksin.Sonra dön basa sen kayinvalide ol ayni senaryoyu tekrarla.

Tükenmiş bir ömür,harcanmış bir gençlik...

Sen düsünceli misin düşüncesiz misin bilmem ama aptallık etme.Herkes aşık oldu,bi şekilde atlatılıyo hala geri dönebiliyorken dön ya da nisanlin terapiye gitsin(sorunlu oldugunu kabul ettirebilirsen)

Bi de ucuncu bi ihtimal var bu da Polyannaci yaklasim;aslinda nisanlin hic sinirli biri degildir,stresten yapiyodur diycem ama bilemiyorum

Köprüden önce son çıkış ve tabelalar yanlış yere gidiyorsun diye bağırıyor.

Sen bu adamla evlenirsen çok ezilip çok itilip kakilacaksin hbrin olsun o bakma bizimkine diyen melek kaynana varya ilk önce o fisfiklicek kendine yazık etme derim heleki bu devirde kaynana yani sakin yapma derim çok cekersin cok

Gecmis olsun canim simdiden. Arada buraya konu ac rahatla e mi?

Edit:Arkadaslar siz de kendinizi bosa yormayin. Kizin nisanlisi cok iyi biri zaten sadece biraz manyak ve alti ustu kv kp kardes ile yasayacak. Abartiyorsunuz.
Böyle mesaj yazilir mi?Bunu bana yazsan rekor kirarcasina koşardım,hizim kesilmesin diye de arkama bi an bakmazdim.icim daraldi yeminle offf

şaka mısınız siz allah aşkına ya? aynı evde yaşamayı kabul edeceksiniz, adam size çıkıp ben annemi çalıştırmam diyecek yani resmen beleşe köle alıcak adam sizi... ve hala ben anlayışsız mıyım diye konu açıyorsunuz. pes doğrusu hiç mi görmedin duymadın aynı evde yaşayanların sonunu. burda çırpınanları, kocamı ayrı eve ikna etmeye çalışıyorum diye. her şeyi geçtim senin nişanlınla aynı evi bırak hizmetçilerle dolu bir yalıda bile yaşanmaz. zihniyet kıt çünkü... yazık etme kendine...

Canım kv belliki olgun biri.yalniz nisanlin gerçekten çok fena.sana okadar çok psikolojik baskı yapıyor ve tereyag gibi üste cikiyorki anlatamam.adam bu konuda usta..Sen neden beyaz eşya aldiginizi söylemedin diosunya..Hoooop hemen üste çıkma taktığını uygulayıp insan sevinir dimi diye seni mahcup duruma düşürüyor.konu sevinip sevinmemk degilki.konu paylasim.Bu sevinci paylaşsa elbet sevinirsin.kabak gibi en son söylerse tabiiki mesele olur.ama bu dilbaz,usta herşeyde hep haklı.bide sana tavsiyem nisanlin aradan çıksın sen herşeyi aktarma kv ile halletmeye çalış.cokta arabozucu bu.siz birlikte yasicaksinizya inan en çok arayı kv filan değil senin eşin bozar.

Gecmis olsun canim simdiden. Arada buraya konu ac rahatla e mi?

Edit:Arkadaslar siz de kendinizi bosa yormayin. Kizin nisanlisi cok iyi biri zaten sadece biraz manyak ve alti ustu kv kp kardes ile yasayacak. Abartiyorsunuz.
Sevgi gözlerini kör ediyor insanın canım.
Kendimden biliyorum ki bana bunların hiç biri olmadığı halde ayrıldım.
Inşallah hatasını anlar.

Allah bana biraz mantıklı düşünmeyi nasip etsin diye dua et bence. Gram mantıklı düşünmüyorsun ve evlendikten en fazla 2-3 ay sonra kayınvalide evinde köle Isaura'lık yaparken şu anki "büyük aşkını" mumla arayacak, her gün ağlayacak ama bu sefer de "Boşanamıyorum hamileyim ühühü" diye ağlayacaksın. Sizin gibi pasif, kendini bile bile ezdiren kadınlara üzülmüyorum bile artık, eskiden üzülürdüm burada üzülmemeyi öğrettiler bana. Kendi düşen ağlamaz.

yazık etme kendine gençliğine beraber yaşanırmı hele ki şimdiden böyleyse ilerde sanma ki düzelir tecrübeyle sabit özeliniz hiç olmayacak ve bu size yansıyacak

Hayatinizin hatasini yapiyorsunuz demedi demeyin.
Burdaki konulari hic mi okumuyorsunuz? Kayinvalidesi ile beraber yasayip cok mutluyuz hic sorunumuz yok diyen var mi?

Yani hic mi istemeyeceksiniz yeni evli halinizle evde rahat dolasmak, ayaklarinizi uzatip tv izlemek ne bileyim kendi duzeninizi kurmak falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…