- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
Bn sna sunu dyim daha gec kalmamissin ayri eve cikmak icin herseyy yap evlendikten snra bseye yaramaz soyleyim !Sn kotu bsey yapmadin canim bu cocuk nasil bsey bellki daha olgunlasmamis acyip belli. Sn k.v ile birincilikle onla oturmakla cok hata yaptin k.v su an snle iyi ama ayni eve oturdunmu gorursun nolacani. Snra esin sna simdiden bunu yapiosa evlendinde degismesini bekleme sakin! Cunku o hep ayni kalcak hep ailesi taraf olcak bnce onla knus boyle devam ederse ufak seyler icin de sonumuzu goremiom de ve bn o evde oturacaksam bndnde haber alinacak de hem ailesine sni sikayet etmesi aman allahim buda ne? Vallah cok baska
Aklini peynir ekmekle mi yedin acaba? Şu yazdiklarini yazarken de mi idrak edemiyorsun, enteresan ya bugun kim bunlari goze alir? Pek de inanmadim yani konuya...sinirli bi yapisda var sinirlendgnde bagirir cagirir hakaret eder. Artik duymazdan geliyorum sevdigim icin goz yumuyorim. Evlenicez ailesiyle birlikte yasicaz anne baba kardes
en son 6 yasinda seni anneme soyluuceem dedigimi hatirliyorum. Eger gerceksen baya baya aklini basina almaya ihtiyacin var. Sacmalik bu yasadiklarin.Aileme soylicem senin nasil bi insan olduguni gorsunler dedi. Ve soylemiste beni
Allah bana akil fikir basiret versin diye dua et. Şaka gibi konun. Gidip çalişsan mesela ustune para verirler ve hakaret etmezler. Sen o evde gonullu kolelik yapacaksin. Yazik ya gencligine yazik. İnsan nasil bile bile kendi hayatini mahveder.Hepinize tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Boyle bi durum bi baskasinn basina gelse bende sizin fbi davranirdim kesinlikle ama kendimde basaramiyorum olmuyo nedense kac kere ayrildik ama yapamadm her seferinde yine barismak istedim. Allaj hakkimda hayirlisini nasip etsin diye dua ediyorum sadece
Sen bu adamla evlenirsen çok ezilip çok itilip kakilacaksin hbrin olsun o bakma bizimkine diyen melek kaynana varya ilk önce o fisfiklicek kendine yazık etme derim heleki bu devirde kaynana yani sakin yapma derim çok cekersin cokMerhabalar arkadaslar. Bu siteyi hep takio ediyorm her gun girip dertleri okuyorum. Yazmak ve yazmamak arasinda cok gidip geldim. Icimi dokmek istiyorm moralim cok bozuk. Aslinda konu cok uzin ama burda anlatio sizi de skmak istemem bugun yasananlardan bahsedeyim
Ilk oncelikle nisanlim cok iyi biri iyiyken hic sknti yok ama.sinirli bi yapisda var sinirlendgnde bagirir cagirir hakaret eder. Artik duymazdan geliyorum sevdigim icin goz yumuyorim. Evlenicez ailesiyle birlikte yasicaz anne baba kardes . Kayinvalidem bugun bi temizlikci tutarak beraber ev temizligine gittiler ev cok buyuk ve insaattan yeni cikmis. Nisanlimla konusrken bi gun. Annen cok yorulmasin bizde ceyiz sererken evi yime temizleriz sileriz demistm. Sabahta bunun konusu acildi. Boyle bisey var neden anneme soylemiyosn dedi. Benm cevremde hep boyle dedim sonucta ceyiz sererken ev dizilirken temizlenir pis ve tiz icinde sonucta. Yok biz nerden bilelim ilk defa cocuk evlendrcek annem anneme soyledm bboyle biseyden haneri yok dedi bana. Madem yoktu neden soylemedin bana boyle biseyi ben nerden bilebilirim ki dedim. Neyse tartistik bana dusuncesizsn deyip durdu. kayinvalidemi aradim durumu izah ettim olsun kizim sen bakma bizimkine dedi. Sonra konisrken acildi konusu annenle konautum anlattm anlayisla karsiladi beni dedim. Bu seferde annemle konusyosn bana niye demiyosn gizliyosn dedi.yine mesaj atti annem hic bi is yapmicak her seyi sen yapcaksn dedi bu yastan snra annemi calistrmam dedi. Bayagi ssey soyledi kirdi aglatti. Sonra gonul amaya calsiti konustuk. Eve beyaz esya almislar ve bana soylemedi soru sordum biz aldik onlari dedi. Bende bana neden soylemedn ki dedm simdi soyluyosn dedm. Sen nasil bi insansin yaziklar olsun snaa insan sevinir hayirli olsun der gelmis bana burda bana bunu diyosn dedi nasil dusuncesiz bi insansn dedi . Aileme soylicem senin nasil bi insan olduguni gorsunler dedi. Ve soylemiste beni
Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki dusuncesiz bi insan miyim bu kadar ben . Sevgimin karsiligi bu mu acaba. Napmam gerekir onu bile bilmiyorm . Saglikli dusunemiyirum da
Böyle mesaj yazilir mi?Bunu bana yazsan rekor kirarcasina koşardım,hizim kesilmesin diye de arkama bi an bakmazdim.icim daraldi yeminle offfGecmis olsun canim simdiden. Arada buraya konu ac rahatla e mi?
Edit:Arkadaslar siz de kendinizi bosa yormayin. Kizin nisanlisi cok iyi biri zaten sadece biraz manyak ve alti ustu kv kp kardes ile yasayacak. Abartiyorsunuz.
Sevgi gözlerini kör ediyor insanın canım.Gecmis olsun canim simdiden. Arada buraya konu ac rahatla e mi?
Edit:Arkadaslar siz de kendinizi bosa yormayin. Kizin nisanlisi cok iyi biri zaten sadece biraz manyak ve alti ustu kv kp kardes ile yasayacak. Abartiyorsunuz.
Hepinize tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Boyle bi durum bi baskasinn basina gelse bende sizin fbi davranirdim kesinlikle ama kendimde basaramiyorum olmuyo nedense kac kere ayrildik ama yapamadm her seferinde yine barismak istedim. Allaj hakkimda hayirlisini nasip etsin diye dua ediyorum sadece
Merhabalar arkadaslar. Bu siteyi hep takio ediyorm her gun girip dertleri okuyorum. Yazmak ve yazmamak arasinda cok gidip geldim. Icimi dokmek istiyorm moralim cok bozuk. Aslinda konu cok uzin ama burda anlatio sizi de skmak istemem bugun yasananlardan bahsedeyim
Ilk oncelikle nisanlim cok iyi biri iyiyken hic sknti yok ama.sinirli bi yapisda var sinirlendgnde bagirir cagirir hakaret eder. Artik duymazdan geliyorum sevdigim icin goz yumuyorim. Evlenicez ailesiyle birlikte yasicaz anne baba kardes . Kayinvalidem bugun bi temizlikci tutarak beraber ev temizligine gittiler ev cok buyuk ve insaattan yeni cikmis. Nisanlimla konusrken bi gun. Annen cok yorulmasin bizde ceyiz sererken evi yime temizleriz sileriz demistm. Sabahta bunun konusu acildi. Boyle bisey var neden anneme soylemiyosn dedi. Benm cevremde hep boyle dedim sonucta ceyiz sererken ev dizilirken temizlenir pis ve tiz icinde sonucta. Yok biz nerden bilelim ilk defa cocuk evlendrcek annem anneme soyledm bboyle biseyden haneri yok dedi bana. Madem yoktu neden soylemedin bana boyle biseyi ben nerden bilebilirim ki dedim. Neyse tartistik bana dusuncesizsn deyip durdu. kayinvalidemi aradim durumu izah ettim olsun kizim sen bakma bizimkine dedi. Sonra konisrken acildi konusu annenle konautum anlattm anlayisla karsiladi beni dedim. Bu seferde annemle konusyosn bana niye demiyosn gizliyosn dedi.yine mesaj atti annem hic bi is yapmicak her seyi sen yapcaksn dedi bu yastan snra annemi calistrmam dedi. Bayagi ssey soyledi kirdi aglatti. Sonra gonul amaya calsiti konustuk. Eve beyaz esya almislar ve bana soylemedi soru sordum biz aldik onlari dedi. Bende bana neden soylemedn ki dedm simdi soyluyosn dedm. Sen nasil bi insansin yaziklar olsun snaa insan sevinir hayirli olsun der gelmis bana burda bana bunu diyosn dedi nasil dusuncesiz bi insansn dedi . Aileme soylicem senin nasil bi insan olduguni gorsunler dedi. Ve soylemiste beni
Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki dusuncesiz bi insan miyim bu kadar ben . Sevgimin karsiligi bu mu acaba. Napmam gerekir onu bile bilmiyorm . Saglikli dusunemiyirum da [/QUOTE
evlilik hayatınız bana çok çok zor göründü. rahatlığınızın son demlerini yaşıyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun
Evlenicez ailesiyle birlikte yasicaz anne baba kardes
mesaj atti annem hic bi is yapmicak her seyi sen yapcaksn dedi bu yastan snra annemi calistrmam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?