örnek vermek istedim.Wuuu bu nasıl yorum odesme derken çok çirkin . Zaten affedeceksin diyorsun da emin olsam sormazdım bu skeilde devam edebilecek yapıda değilim.sadakat benim.icin çok önemliydi ben ona karşı çok sadakatliydim çünkü
Tabi unutulacak bir şey değil keşke zaman geriye alinabilse birseyler hiç yasanmadan bitebilir ama elden ne gelir yine dediğim gibi iyi düşünün vereceginiz şansı degerlendireceginj duaunuyorsaniz devam edin allah yardimcnz olsnIste canım ben herkesi dinledim annesi babası ayrı olanlar annesine yada babasına kızgın mesela neden denetledikleri için ayrılanlara pişman çocuklar perişan ayrılmayalar da mutsuz çünkü unutulacak birşey değil bize bunu yaşattığı için çok kızgınım ona
Aynen katılıyorum. Neden ben hatalıyım deyip duruyorsunuz. İyi o zaman her hatamızda kadın erkek fark etmez eşlerimizi aldatalım. Bence bunun bahanesi ve özrü yok. Siz bilirsiniz yine deörnek vermek istedim.
çünkü sen aynı bahanelerle eşini aldatsan o seni affetmezdi çocuklara rağmen.
sen nedense her konuda kendini kötü eş, onu iyi koca olarak niteliyorsun.
neden kendine bu kadar düşmansın, kendini sevmiyorsun?
sen önce kendini sevmeyi öğren, kendinle barış, kendi ruhunu iyileştir.
inan o kocaya katlanmak zorunda olmadığını göreceksin.
2015 ve 2016 daki konularında da yazıyor, eşinin hatalar yaptığını, ona güvenemediğini, evliliğinin sallantıda olduğunu vs.
yani zaten eşine hep şans vermiş.
işin kötü yanı, eşini değil hep kendisini suçluyor. eşi mükemmel kendisi kusurlu gibi davranıyor.
halbuki karakterli erkek olsa aldatmak yerine ayrılmayı tercih ederdi.
Şimdi anladım. Öyle mi davraniyorum gerçekten.2015 ve 2016 daki konularında da yazıyor, eşinin hatalar yaptığını, ona güvenemediğini, evliliğinin sallantıda olduğunu vs.
yani zaten eşine hep şans vermiş.
işin kötü yanı, eşini değil hep kendisini suçluyor. eşi mükemmel kendisi kusurlu gibi davranıyor.
halbuki karakterli erkek olsa aldatmak yerine ayrılmayı tercih ederdi.
Aynısını hissettim eşim baya film çevirmiş arkamdan akşam eve gelince anlaşıp gorusmemeler sonra telefonun sesi açık nasıl şüphelenmez tripleri gerçi ben tavırlarından suphelendim ilgili adam gitti sürekli suçlayan evde mutlu olmayan benle birşey yapmak istemeyen bir adam geldi ne oldu diyordum ne oldiAllah kolaylık versin ya çok zor... Hele de severken, mutluyken ve mutlu olduğunuzu zannederken... Hoş ilişki kötüyken de zor ya.
Aldatan bir daha aldatıyor ne yazık ki, annem babamı affetti ama üstüne ohooo ne kadınlar ne kadınlar, ne zamparalıklar. Boşandıktan sonra öğrendikleri çok şaşırttı annemi. 'Sanki film karakteriyim, babanız da filmdeki ikili hayatı olan bir ajan.' derdi hep. Bilemiyorum. Annem affetti ama sonu iyi bitmedi.
Çok iyi düşünün derim ben. (Benim babam pek de iyi bir baba sayılmazdı. Ailede herkes suçlayıcı konuşur, agresiftir, en ufak bir şeyde bağırır vs. Sen düşün yani aile ortamını.)
Onu da düşündüm ben iyi olmazsam.onlara zaten iyi anne olamam ki bilmiyorum ya inan ne yapıcağımi bilmiyorum ben sadakatten erkeklerle oturup kalkmamış konuşmama bile dikkat ederken onun bunu yapmasını nasıl hazmederim bilmiyorum ama iki çocukla nasıl yapicam ailem desen birazcık 50 yıl öncesini yaşıyor erkek yapar modu hatta beni sucluyorlar çok sıkmışım.kahvalti hazırlamamışım o adamı ben itmişim. Hatta ben bu sıkıntıları çekiyorum hava almaya dışarı çıkıyorum annem.nerdesin diye hesap soruyor sanki lisede çocuğum hangi kafadalar bilmiyorum herşeyi yıkıp.ayrilmam gerekiyor ayrıldıktan sonra bu tavırlar ile ailemle görüşemem cunkuŞimdi o adamı bırakıp sana dönersek, ayrılırsan kaybedeceklerin var, ayrılmazsan kaybedeceklerin var. hangi yolu seçersen seç eskisi gibi olmayacak belki ama olsun. kendi açından değerlendir.
Ayrılırsan; ekonomik özgürlüğün var, bu elindeki en iyi şans. Ama 2 çocukla tek başına hayat seni zorlayacak. Herşeye kendin yetiştirmek zorundasın.
Ayrılmamayı seçersen, eşine karşı kırılmışlığın var onu unutabilir misin bilmiyorum. ben evlenmeden önce aldatılma denmez ama bir yara aldım ve hala unutamıyorum. İçimde bir yerde onun öfkesi var, çıkmaya yer arıyor. Senin de öyle olur mu bilmiyorum. Belki herşeyi unutup devam edersin ya da seni artık istemiyorum ama çocukların bezini değiştirmek, yemeklerini yedirmek için burda kal tarzı takılabilirsin.
Ama en önemlisi çocuklarınızdan önce kendinizi düşünün. Çocuklarım için demeyin, kendim için diyin. Uçaklarda bile ne diyorlar: Önce kendi oksijeninizi bağlayın sonra çocuğunuzunkini. Siz iyi olmadan, çocuklarınızın iyiliği için uğraşamazsınız.
İkinci şans verme. Unutamazsın. Hep şüphe edeceksin. Doğru söylese de yalan gelecek sana. Olmaz bu iş. Çocuklar için üzücü ama huzursuz bir ortamda büyümektense ayrı büyüsünler daha iyi. Vallahi hata edersin af edersen.. sakın acıma inanmaSon zamanlarda yaşadıklarım çok zor 4 yaşında bir de 4 aylık bir bebeğim var. Aldatildim bunu söylemek çok zor ama sonuç itibari ile aldatildim. Telefon mesajlasmalari ,kahve icmeler sanirim birinin de elini tutmuş opustunuz mu dedim hayır dedi ama inanmıyorum.simdi pişman evden kovdum bir arkadaşında kalmış 1 haftada tanınmayacak hale geldi perişan daha da olsun. Hazmetmek çok zor yaşadıklarımı unutmam da zor ama ya o iki minikk bebeğim... çok iyi baba küfür yok, dayak yok, ağır konuşma yok(bunlar zaten olması gereken seyler), ilgili, bir dedigimi iki etmez di 4 ay öncesine kadar hep ariza çıkartan ben oldum. şimdi şehir değiştirmeye kadar her yola geliyor sen bana güven benim zaten bu zamana kadar hiç birseyim yoktu ama senle muhabbetim yoktu sadece muhabbet ettim diyor, konuşacak insan aradım kafamda bitirmistim diyor doğru söylüyor çünkü son zamanlarda hep bana kızgın ve suclayiciydi ben senin gözlerinin içine bakıyordum bu adamı bu hale getirdin demişti meğer aldatıyormuş kılıf yapmış kendine beni suçlayarak vicdanıni rahatlatıyor muş.. nasıl unutucam??? ben ona bu kadar sadakatliyken nasıl olacak??? ama çocuklarım nasıl atlaticak ikisi de o kadar minik ki ,aile olmayı öğrenemeyecekler mi???? grurum git yeni hayat kur ekonomik özgürlüğün var diyor ama kalbim ve çocuklarım i düşünürsem sen bu adamı çok seviyordun hemde iyi bir adamdı sana çok şey kattı diyor
bu zamana kaar hep destek oldu hep iyi olayım istedi hep mutlu olayim. Yabancı olmak çok zor iki çocukla hayat daha da zor kızlar dusunerek cevap verin napiyim ben şehir degistirip hatta nikah tazeleyerek yeniden başlamalimiyim yoksa sen daha bunu unutamazsın bütün herşeye göğüs ger diyerek yoluma mi bakmaliyim????. Bir sans versem bir şey kaybeder miyim en azından çocuklarım için denemelimiyim.oyle gözümün içine bakıyor ki acı çekiyor sanki bende çekiyorum gerçi ne için bu yasadiklarim rabbim saglimizi korusun gerisi hallolur insallah.
inançlı bir insansanız eğer eşimle boşanayım olmazsa tekrar evleneyim gibi bi durum söz konusu olamaz sizin evlenmeniz o erkekle aile hayayı uaşayıp tekrardan eski eşinize dönebilme şansımız olır ancak bu yüzden de boşanma zorlaştırılmıştır... önerim ise çok zor bi durum öncelikle aman boşan ne olacak diyenlere kulak asma iyice düşün boşandıktan sonra "amaaannn keşke unutsaydımda yuvamı korusaydım." demeyecekseniz boşanın çünkü eşimizde ilgiliymiş yani ideal bir eşmiş..bi deneyin derim yavrularınız için birşey kaybetmezsiniz eğer yine yaparsa sizi yine yıkamaz bu acı hiç acınazsınız cocuklarınıza basarsınız k*cına tekmeyi yacrularınızla mutly mesut yaşarsınızSon zamanlarda yaşadıklarım çok zor 4 yaşında bir de 4 aylık bir bebeğim var. Aldatildim bunu söylemek çok zor ama sonuç itibari ile aldatildim. Telefon mesajlasmalari ,kahve icmeler sanirim birinin de elini tutmuş opustunuz mu dedim hayır dedi ama inanmıyorum.simdi pişman evden kovdum bir arkadaşında kalmış 1 haftada tanınmayacak hale geldi perişan daha da olsun. Hazmetmek çok zor yaşadıklarımı unutmam da zor ama ya o iki minikk bebeğim... çok iyi baba küfür yok, dayak yok, ağır konuşma yok(bunlar zaten olması gereken seyler), ilgili, bir dedigimi iki etmez di 4 ay öncesine kadar hep ariza çıkartan ben oldum. şimdi şehir değiştirmeye kadar her yola geliyor sen bana güven benim zaten bu zamana kadar hiç birseyim yoktu ama senle muhabbetim yoktu sadece muhabbet ettim diyor, konuşacak insan aradım kafamda bitirmistim diyor doğru söylüyor çünkü son zamanlarda hep bana kızgın ve suclayiciydi ben senin gözlerinin içine bakıyordum bu adamı bu hale getirdin demişti meğer aldatıyormuş kılıf yapmış kendine beni suçlayarak vicdanıni rahatlatıyor muş.. nasıl unutucam??? ben ona bu kadar sadakatliyken nasıl olacak??? ama çocuklarım nasıl atlaticak ikisi de o kadar minik ki ,aile olmayı öğrenemeyecekler mi???? grurum git yeni hayat kur ekonomik özgürlüğün var diyor ama kalbim ve çocuklarım i düşünürsem sen bu adamı çok seviyordun hemde iyi bir adamdı sana çok şey kattı diyor
bu zamana kaar hep destek oldu hep iyi olayım istedi hep mutlu olayim. Yabancı olmak çok zor iki çocukla hayat daha da zor kızlar dusunerek cevap verin napiyim ben şehir degistirip hatta nikah tazeleyerek yeniden başlamalimiyim yoksa sen daha bunu unutamazsın bütün herşeye göğüs ger diyerek yoluma mi bakmaliyim????. Bir sans versem bir şey kaybeder miyim en azından çocuklarım için denemelimiyim.oyle gözümün içine bakıyor ki acı çekiyor sanki bende çekiyorum gerçi ne için bu yasadiklarim rabbim saglimizi korusun gerisi hallolur insallah.
Abimde aynısını söylüyor aslında affetmememi istemiyor sağolsun. Ben uzman yardımı alayım diyorum çok doğru söylüyorsun ben kendimi çok suçluyorum buda yetiştirilme tarzından kaynaklı ama bu yaştan sonra ben kendimi yetistirebilirim katlanmak zorunda olmadığını aslında güzel genç ve herşeyin altından kalkabileceğini biliyorum o kaybettikerine pişman zaten. Geçtim karşına bunları söyledim ben hiç birşey yapmadim sen yaptin sen dağıttın bunca emeği sen heba ettin diyeörnek vermek istedim.
çünkü sen aynı bahanelerle eşini aldatsan o seni affetmezdi çocuklara rağmen.
sen nedense her konuda kendini kötü eş, onu iyi koca olarak niteliyorsun.
neden kendine bu kadar düşmansın, kendini sevmiyorsun?
sen önce kendini sevmeyi öğren, kendinle barış, kendi ruhunu iyileştir.
inan o kocaya katlanmak zorunda olmadığını göreceksin.
zaten affedecektin.
bu kadar uzun yazmana gerek yoktu.
sen de kocandan bunalınca yabancı erkeklerle takılırsın. o da seni affeder.
ödeşirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?