Düşünerek cevap verin o adama değil çocuklarıma şans vermek istiyorum

İdeal eş?İdeal eş buysa diğerleri ne oluyor?Ben görmüyorum ortada bir ideallik.Sadece ilgili olmak bunun kriteri değildir.Aldattığı kadına karşı da ilgiliydi muhakkak.Ona da ideal sevgili mi yani şimdi.

Esinizin yaptigini unutmayacaksiniz.Devam ettiginiz takdirde de zor bir hayat sizi bekliyor.Bir tanidigimin basina geldi affetti.Surekli suphelendigi icin psikolojisi bozulmus durumda .

Çok acımasız yorumlar gelmiş. Aldatmanın azı çoğu olmaz aldatma aldatmadır ancak belki de bu eşinizin bir yardım çığlığıydı belki de bilerek yakalandı. Çocuğu olmayanların burada ahkam kesmelerini anlamıyorum. Eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz. Bir yapan bir daha yapacak diye birşey yok. İnsanız herşey mümkün. Yalnız benim fikrim bayaa bir acı çektirmek. O acıya eyvallah diye biliyorsa gerçekten sizden vazgeçmek istemiyordur. sizin ve çocuklarınızın kendisine muhtaç olmadığınızı dilediğinizde arkanıza bile bakmayacağını da bilmesi gerek. Rabbim kolaylık versin. Bildiğim kadarı ile Hiç aldatılmadım ne yapardım bilmiyorum ama sizin iç sesinizle okuduğum da böyle bir fikre kapıldım. Ve sakın ha sakın kendinizi kandırmayın sayın HAYAT13

aldatma affedildiğinde tekrarlar ne yazık ki ... onunla aynı hayatı paylaşmayı gururuna yedirebilecek misin ? diğer yandan da çocuklarım için son kez en azından ben gereken herşeyi yaptım derim diyorsun tahmin edebiliyorum. karar senin...

şu anda zaten istesen de boşanamazsın.
çünkü özgüvenin yerle bir olmuş.
önce bu durumun çaresine bak. tedavi ol, destek al.
o zaman kendin ve çocukların için neyin doğru olduğunu göreceksin.

Bir de sehir degistirmekten bahsetmissin. Sehir ne alaka... Aldatmis ve aldatilmis iki adet kafa da gidecek diger sehre. Onlari nasil birakacaksiniz.

Zaten bunaciyi tekrar yaşamam dediginiz gibi ama.bir daha yaparsa zaten zamanında düşünmüştüm bu yoldan devam edeyim en azından denedim derim diyorum. O ilk dediginiz boşanıp evlenme eşimin aklinda var benim.aklomdako boşanma değil hani evlilik yildonumlerinde tazelerler ya öyle birşey. Şehir değişecek telefon değişecek herşey açık olacak yoksa yapma sansim yok

Yani affetmek bir secim,kimsenin bu secime vermek zorunda oldugu bir hesap yok ozellikle de kk ya!Konu sahibi acizlik gibi goruldugunu hisssettirenler olsa da gitmekten daha zor oldugunu dusundugu bir secim icin konu acmis.....Sende aldatirsin ne demek,odesirsiniz ne demek kısasa kısas icunmi kaliyor bu kadin?

İnsanız hatalar yapabiliriz, gerçek bir pişmanlık varsa ilk hatasıysa, seviyorsan, tek ve son şans verebilirsin, bu şansıda kaybederse zaten düşünmen gereken birşey olmaz yol verirsin kendi hayatına bakarsın..bu durumlarda başına gelmeden yorum yapılamayacagını anlayacak kadar hayattan tecrübe almış biri olarak örnek vermek istiyorum..Şartları kötü uzun yıllar evli olan bir komşumuz eşinin ihanetini affetmedi ve boşandı.. Diğeri daha genç meslegi olan bir arkadaşım eşini boşamadı şans verdi, eşide çok pişmanlık yaşadı peşinde koştu, şuan güzel bir evliliği var gibi görünüyor.... Ben boşanmasını ilk komşumuzdan beklemezdim yaşlı, maaşı olmayan bir kadıncagız boşanınca gerçekten magdur oldu, ama 2.arkadaşın boşanacagını düşünürdüm oda boşanmadan yoluna devam ediyor.. Yani inanki çoluk, çocuk, maddidat değil tutan sadece aradaki bağ bu varsa bir şekilde devam edilebiliyor....Bence dene son şansı belkide hayat daha iyi olabilir..He şunuda belirteyim son şansı oldugunu, bir daha dönüş olmadıgını onu affetmediğini sadece ona, kendine yuvana şans verdiğini, her şeyin onun tutumuna baglı oldugunu sert bir şekilde dikte et, birdahada konu açıp sürekli dillendirme bunu, yoksa yürümez zaten bu ilişki

ban yermiyim bilmiyorum da o işler öyle olmuyo yani eşiniz sizi başka biriyle evlendirecek onla bişeyler yaşayacaksınız sonra sizle geri evlenecek kesinlikle kabul etmeyin nikah tazeleyin nişanlılık dönemini tekrar yaşayın baştan başlayın herşeye sonra olmazsada zorlamayın fazla

bir şans ver tabiki de en azından yarın öbürgün keşke deneseydim belki olurdu demeyeceksin sen bir şans daha ver... belki gerçekten pişman asla affetmem diyen arkadaşlar başına gelmeden bilemezsiniz kaldıki 2 küçük çocuğu var biri daha 4 aylık benimde 4 yaşında kızım var empati yapabiliyorum... başka bir hatasında zaten diyeceksin ben sana şans vermiştim 1 kez bitti dersin o zaman

İdeal eş?İdeal eş buysa diğerleri ne oluyor?Ben görmüyorum ortada bir ideallik.Sadece ilgili olmak bunun kriteri değildir.Aldattığı kadına karşı da ilgiliydi muhakkak.Ona da ideal sevgili mi yani şimdi.
Iste bunu düşününce bitiyorum ona da ilgiliydi kimbilir neler dedi benim için bir dergimi iki etmedi evet zaten bu adam.disariya da bu şekildi yok ya ben kendimi kandırıyorum

E biliyorsunuz işte ülkemizi. Kadınlar olarak biz fazlaca "anne" rolü üstlenmişiz. "namus" kavramı hep bize yüklenmiş. Bu sadece sizin değil ülkemizin genel durumu. Ailenizin de durumunun bu olması kötü. O zaman siz kendi evinizin içinden pek bahsetmeyin ailenize. Yani kahvaltı hazırlayıp hazırlamadığınızı ailenizin bilmesine gerek yok öyle değil mi..

Ben inanılmaz, soğurdum bırak affetmeyi yüzü bile birden yabancılaşırdı. Çocuklara mutlu aile tablosu verecek kadar oyuncu olamam heralde her şeye sıfırdan başlardım ama kocamız

Hayır hayır öyle değil resmi boşanıp evlenmekten bahsediyor nikah tazelemek benim.kastettiğim

Ben inanılmaz, soğurdum bırak affetmeyi yüzü bile birden yabancılaşırdı. Çocuklara mutlu aile tablosu verecek kadar oyuncu olamam heralde her şeye sıfırdan başlardım ama kocamız
Iste ben de olamıyorum malesef aşk olmadan.sevgi olmadan yapamam dedim ona kaç defa şimdi seven adam aldatirmiydi aldatmazdı nasıl.rol yapicam bundan sonra

Affetmeyi düşünürken araya çocukları koymayın. Eş olmasanız da sizler ebeveynsiniz. Bunlar birbirlerinden ayrı şeyler.

Eğer ki istiyorsanız affedin bence. Aklınızda kalacağına yaşayarak görün. Ama çocuklar için değil, zira çocuklar sizi birlikte görmek elbette isteyebilirler ama rn çok istedikleri sizi ayrı da olsa mutlu görmektir.

Aldatmak çok pis bir şey, evde 4 aylık ve 4 yaşında bebe varken daha da pis geliyor bana ama. Ben böyle kişilerin babalığını da sorguluyorum ister istemez.

Aşk istiyorum evet ama arkadaşlık üzerinde nasıl gider yapamam sanki
Benim şahsi fikrim niye devam edesiniz ki? Dünyada zibilyon tane adam varken belki de ondan çok daha sadığı daha yakışıklısı daha iyi anlayacağınız meğer hiç aşık olmamışım diyeceğiniz adam çıkacak karşınıza. İyi ki ayrılmışım diyeceksiniz. He cikmayadabilir ama ihtimal var fakat devam ederseniz hiç ihtimal yok sizi aldatmış birine mahkumsunuz. Bence hayat çok güzel ve sonsuz ihtimallere dolu kendinizi bi hapishaneye kapatmayın. Çocuklar mı? Bence anneler çocukların arkasına saklaniyor aldatildiklarinda yoksa mutlu bir anneyle büyüyen çocuk mutludur, tedirgin mutsuz bir ortamda büyüyeceğine. Büyüdüklerinde sizi takdir edecekler ezik durmamışsın bravo diyecekler. Ayrilmadıgınızda en iyi ihtimal çilekeş anam derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…