- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
şu anda zaten istesen de boşanamazsın.Abimde aynısını söylüyor aslında affetmememi istemiyor sağolsun. Ben uzman yardımı alayım diyorum çok doğru söylüyorsun ben kendimi çok suçluyorum buda yetiştirilme tarzından kaynaklı ama bu yaştan sonra ben kendimi yetistirebilirim katlanmak zorunda olmadığını aslında güzel genç ve herşeyin altından kalkabileceğini biliyorum o kaybettikerine pişman zaten. Geçtim karşına bunları söyledim ben hiç birşey yapmadim sen yaptin sen dağıttın bunca emeği sen heba ettin diye
Zaten bunaciyi tekrar yaşamam dediginiz gibi ama.bir daha yaparsa zaten zamanında düşünmüştüm bu yoldan devam edeyim en azından denedim derim diyorum. O ilk dediginiz boşanıp evlenme eşimin aklinda var benim.aklomdako boşanma değil hani evlilik yildonumlerinde tazelerler ya öyle birşey. Şehir değişecek telefon değişecek herşey açık olacak yoksa yapma sansim yokinançlı bir insansanız eğer eşimle boşanayım olmazsa tekrar evleneyim gibi bi durum söz konusu olamaz sizin evlenmeniz o erkekle aile hayayı uaşayıp tekrardan eski eşinize dönebilme şansımız olır ancak bu yüzden de boşanma zorlaştırılmıştır... önerim ise çok zor bi durum öncelikle aman boşan ne olacak diyenlere kulak asma iyice düşün boşandıktan sonra "amaaannn keşke unutsaydımda yuvamı korusaydım." demeyecekseniz boşanın çünkü eşimizde ilgiliymiş yani ideal bir eşmiş..bi deneyin derim yavrularınız için birşey kaybetmezsiniz eğer yine yaparsa sizi yine yıkamaz bu acı hiç acınazsınız cocuklarınıza basarsınız k*cına tekmeyi yacrularınızla mutly mesut yaşarsınız
ban yermiyim bilmiyorum da o işler öyle olmuyo yani eşiniz sizi başka biriyle evlendirecek onla bişeyler yaşayacaksınız sonra sizle geri evlenecek kesinlikle kabul etmeyin nikah tazeleyin nişanlılık dönemini tekrar yaşayın baştan başlayın herşeye sonra olmazsada zorlamayın fazlaZaten bunaciyi tekrar yaşamam dediginiz gibi ama.bir daha yaparsa zaten zamanında düşünmüştüm bu yoldan devam edeyim en azından denedim derim diyorum. O ilk dediginiz boşanıp evlenme eşimin aklinda var benim.aklomdako boşanma değil hani evlilik yildonumlerinde tazelerler ya öyle birşey. Şehir değişecek telefon değişecek herşey açık olacak yoksa yapma sansim yok
Iste bunu düşününce bitiyorum ona da ilgiliydi kimbilir neler dedi benim için bir dergimi iki etmedi evet zaten bu adam.disariya da bu şekildi yok ya ben kendimi kandırıyorumİdeal eş?İdeal eş buysa diğerleri ne oluyor?Ben görmüyorum ortada bir ideallik.Sadece ilgili olmak bunun kriteri değildir.Aldattığı kadına karşı da ilgiliydi muhakkak.Ona da ideal sevgili mi yani şimdi.
E biliyorsunuz işte ülkemizi. Kadınlar olarak biz fazlaca "anne" rolü üstlenmişiz. "namus" kavramı hep bize yüklenmiş. Bu sadece sizin değil ülkemizin genel durumu. Ailenizin de durumunun bu olması kötü. O zaman siz kendi evinizin içinden pek bahsetmeyin ailenize. Yani kahvaltı hazırlayıp hazırlamadığınızı ailenizin bilmesine gerek yok öyle değil mi..Onu da düşündüm ben iyi olmazsam.onlara zaten iyi anne olamam ki bilmiyorum ya inan ne yapıcağımi bilmiyorum ben sadakatten erkeklerle oturup kalkmamış konuşmama bile dikkat ederken onun bunu yapmasını nasıl hazmederim bilmiyorum ama iki çocukla nasıl yapicam ailem desen birazcık 50 yıl öncesini yaşıyor erkek yapar modu hatta beni sucluyorlar çok sıkmışım.kahvalti hazırlamamışım o adamı ben itmişim. Hatta ben bu sıkıntıları çekiyorum hava almaya dışarı çıkıyorum annem.nerdesin diye hesap soruyor sanki lisede çocuğum hangi kafadalar bilmiyorum herşeyi yıkıp.ayrilmam gerekiyor ayrıldıktan sonra bu tavırlar ile ailemle görüşemem cunku
Hayır hayır öyle değil resmi boşanıp evlenmekten bahsediyor nikah tazelemek benim.kastettiğimban yermiyim bilmiyorum da o işler öyle olmuyo yani eşiniz sizi başka biriyle evlendirecek onla bişeyler yaşayacaksınız sonra sizle geri evlenecek kesinlikle kabul etmeyin nikah tazeleyin nişanlılık dönemini tekrar yaşayın baştan başlayın herşeye sonra olmazsada zorlamayın fazla
Iste ben de olamıyorum malesef aşk olmadan.sevgi olmadan yapamam dedim ona kaç defa şimdi seven adam aldatirmiydi aldatmazdı nasıl.rol yapicam bundan sonraBen inanılmaz, soğurdum bırak affetmeyi yüzü bile birden yabancılaşırdı. Çocuklara mutlu aile tablosu verecek kadar oyuncu olamam heralde her şeye sıfırdan başlardım ama kocamız
Benim şahsi fikrim niye devam edesiniz ki? Dünyada zibilyon tane adam varken belki de ondan çok daha sadığı daha yakışıklısı daha iyi anlayacağınız meğer hiç aşık olmamışım diyeceğiniz adam çıkacak karşınıza. İyi ki ayrılmışım diyeceksiniz. He cikmayadabilir ama ihtimal var fakat devam ederseniz hiç ihtimal yok sizi aldatmış birine mahkumsunuz. Bence hayat çok güzel ve sonsuz ihtimallere dolu kendinizi bi hapishaneye kapatmayın. Çocuklar mı? Bence anneler çocukların arkasına saklaniyor aldatildiklarinda yoksa mutlu bir anneyle büyüyen çocuk mutludur, tedirgin mutsuz bir ortamda büyüyeceğine. Büyüdüklerinde sizi takdir edecekler ezik durmamışsın bravo diyecekler. Ayrilmadıgınızda en iyi ihtimal çilekeş anam derler.Aşk istiyorum evet ama arkadaşlık üzerinde nasıl gider yapamam sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?