Düşünerek cevap verin o adama değil çocuklarıma şans vermek istiyorum

Aciz olan.ben değilim diye artık düşünüyorum o aciz o aldattı şimdi o savaşacak ailesi için gerçi aile kalmadı rol yapmam gerekecek

2 çocuğum var ahkam kesebilirmiyim?
zira ben adam rahat rahat bekar gibi yaşamasın diye el kadar bebelerimin birinide adama bırakarak boşanmayı istemem. sanırım bu konu sahibesinin çocuklarım için bahanesini çürütmeye yeter.
seviyorum ayrılmak istemiyorum deseydi sizin dediğiniz o acımasız yorumlardan birini yapmazdım.

Iste ben de olamıyorum malesef aşk olmadan.sevgi olmadan yapamam dedim ona kaç defa şimdi seven adam aldatirmiydi aldatmazdı nasıl.rol yapicam bundan sonra

Bence kendisine de saygısı olan bi insan aldatmaz kaldı ki öncesinde zaten cok büyük problemleriniz yokmuş yani aranızdaki mesafeyi açacak bence tamamen keyfi ve arkadan da işler çevirmesi falan büyük konuşmayım da cidden ben Bi daha onunla konuşamayacak kadar yabancı hisserdim

Affettim demek kolay önemli olan hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını görüp kör topal bir evlilik yürütmek. Bu ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Çok affetmiş biri olarak söylüyorum bunları. Karar sizin inşallah istisnalar kaideyi bozar diyorum.

Ben affettim eşimin bir hatasını oda aynı muhabbet etmişti.
Söz verdi yapmam filan 2 yıl sonra yine ipler koptu yine aynı şey oldu .
Bi sans ver bari çocuklar büyüsün sonra takipte kal ekonomik özgürlüğün de varmış .
Çok zor bir durum bnmde çocuklarım çok küçükler ve ayrılıyoruz.

Dedim canım dedim dahası olamayacak şartlarımı söyledim oda kabul etti bu süreçten sonrasını yaşamadan bilemicem.insallah hakkımda hayırlısı olur inşallah daha da olmaz dediğim gibi zaten laybedecegimi şuan kaybettim daha ne kaybedicem

Pismanligi sizi sevdigi ya da cocuklarinin basinda olmak istedigi icin oldugunu dusunmuyorum.Oyle olsaydi bu adam aldatma isine girismezdi.
Siz onun icin rahatliksiniz.Ev,es demek rahatlik demek.Yemek hazir,camasirlar yikali utulu,cocuklar bakiliyor.Daha ne istesin disarida macera arayan bir erkek.Daha dikkatli olacaktir artik bu islere girisirken.

Bu dusuncelerim tamamen kendimi sizin yerinize koyunca hissettiklerim.

Hep ben ariza cikartiyordum demisin bunalmis belliki ama bu esini hakli yapmaz hic aldatilmadim ama bence herkes bir sansi hak eder her insan sasar hata yapar bence

O kadar iyi baba olsa çocuklarını düşünür başka arayışlara girmezdi.
sen gidip birileriyle çaylar kahveler içsen el ele tutuşsan arkandan kim bilir neler derdi ama erkek olunca neden değişiyor işler?

He bir de affedeceginiz cok bariz belliydi.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Artik hicbir sey eskisi gibi olmayacak haberiniz olsun.

Hiçbir şey kaybetmemiştin canım.Aksine o kaybetmişti.

Affetmişsin.Hayırlısı hakkında.Daha uzatmanın anlamı yok karar verilmiş.

Keşke “izin veriyorum ahkâm kesebilirsiniz” dedikten sonra kesseydiniz yaa böyle hemen sorup cevap almadan kesmişsiniz hiç olmamış

çok zor bi durumdasın. ama tebrik ederim gerçekten olgun bir şekilde çıkış yolu arıyorsun. bir görüşme varsa elele tutuşmayla kalmamıştır. kimse zannetmiyorum elele tutuşmak için aldatmaz. sen bunu haketmedin ki?

Bu aldatma meselelerinden sonra gercekten affetme diye bir sey var mi ya? Benim aklim almiyor. Basima geldigini düşünüyorum, her gun yuzune carpardim, 2 dk gec kalsin, telefonu acmasin; paranoya krizlerine girer, hayati adama da kendime dar ederdim. Affetmek istesem de edemezdim yani. Hele de ben onu seviyorken yolunu gozluyorken yapsa, tüm o sevgim nefrete ve ofkeye dönüşürdü kesin. Ben ne gerçekten affedilebilecegine ne de gercekten pisman olunacagina inanıyorum.

Keşke “izin veriyorum ahkâm kesebilirsiniz” dedikten sonra kesseydiniz yaa böyle hemen sorup cevap almadan kesmişsiniz hiç olmamış

eşitlik olsun dedim siz de peşinen bizlerin yorumları üzerinden kesmiştiniz ya ilk mesajınızda ödeştik bence
artık bir dahakine önden izin alırım .

Bu hayat senin ve en doğru kararı verecek olan sensin. Çok zor bir karar evet ama herşeyi koy önüne tart hangisi ağır basıyosa o yolda ilerle. Tek bir şey söyleyebilirim eğer affetmeyi tercih edersen en ufacık olumsuzlukta temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aldattığını ne hatırla ne hatırlat.

Bence bir terapi alın beraber. Uzman eşliğinde içinizde ki kızgınlığı dökün, onun pişmanlığı ne kadar gerçek gözlemleyin. Tavsiyeleri dinleyin. Affedecekseniz bile biraz daha sürünsün derim.

Ekonomik ozgurlugun varsa 2cocuguna rahat bir hayat snabilirsin. Aldatilmak ksdar kotu bisi olmamali. Baskasinin elini tutmasi bile ne kadar igrenc bisi. Ben kaldiramazdim.

Boş ver sen bu ypk affetmem yok bilmem ne yapmam diyenlerin lafına bak ben sana bir şey diyeyimmi çocukların için affet ha iyi gözlemle bir daha yaparsa arkana bile bakma gurur biryere kadar evlatların için gururunu bir tarafa bırakacaksın daha çocukların küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…