Düşünerek cevap verin o adama değil çocuklarıma şans vermek istiyorum

bir daha daha dikkatli olacaktır bi haltlar yerken, ben ona inanıyorum

Yaptığını unutabilecekseniz affedin.Yok unutmayacağım derseniz içinizde hep bir şüphe olacak ve size bu düşünce çok zarar vercek.
Başıma gelmedi lakin benimde 2 evladım var.Eşim aldatmış olsa kendimi iyi tanıdığım için affetmezdim.Çünkü hergün her dakika bunu hatırlatacağımı baktıkça kinimin artacağını biliyorum.
Sizde kendinizi az çok tanıdıysanız ölçüp tartıp öyle karar vermelisiniz.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Sen 4 yaşında 1 çocuk ve 4 aylık 1 bebekle uğraşırken belki lohusalık deprsyonunu atlatamamışken (lohusa depresyonun 2 sene sürdüğünü de söylerler) asıl onun değil senin ilgiye, konuşmaya ihtiyacın vardı. Sen yorulmuşken sana güç aşılayacak ne yaptı bir de ilgi beklemiş?
Bebek bakımında yardım değil kastettiğim. Koskoca adamlar bir kaç ay dişlerini sıkamıyorlar. Kadın hangi birine yetsin?

Sen çocuklardan bunalmışken yazışsaydın elin herifleriyle madem. Ne olacaktı biliyorsun değil mi?

Zaten boşanmayacaksın orası malum. Boşan diyemem sana. Ama elin gözün hep telefonda olacak onu diyebilirim. Eğer yapabilirim dersen boşanma..

Cocuklarin gercekten cok kucukmus. Eger gercekten babaligi iyi ise ilerde bosandigin icin seni bile suclayabilirler. Bu kadar iyi bir adamdan bosanilmaz diye dusunebilirler. Ben olsam eger gercekten iyi bir babalik yapiyorsa sanirim devam ederdim. Cocuklarim gururumdan once gelirdi. Ama tabiki bunu yaparken yeni bir baslangic yapar sart koyardim. yani tekrAr aldatmaya yeltenmeyecek sekilde. Ve benimle de eskisi gibi olmayacagini, artik iki dosttan oteye gidemeyecegimizi bilecek sekilde. Ben cocuklarim icin fedakarlik yapiyorsam o da yapabilmeli.

Bu tamamen sizin bileceginiz bir şey. Kimi insan vardır bin pisman olur ve eşi de affeder. Kimisi de vardır ki nasılsa affediyor der tekrar yapar.

Sadece tekrar yapmasa da sizin duygularınız... Acaba aslında affedemeyip ilişkiniz kötü gider de çocuklar daha cok etkilenir mi? Belki de her şey yoluna girer...

Kısacası en iyisini siz bilirsiniz, burada çoğu insan size hakarete kadar giden olumsuz yorum yapar. Kimisi de affet canım çocuğun, dinimiz der...

Bence ise eşiniz biraz bi yerlere gitsin ve sizde bu süreçte bu dusunun derim. Hem cocuklariniz ile yaşamak nasıl, deneyimlemis olursunuz.

Ben ilk konularını okuduğumda da affedeceğini biliyordum..
şöyle birşey de var,eğer şans vermek içinden geliyorsa zaten ver kimseye bakma ki bakmayacaksın da zaten. Ama çocuklar için deme. Kendin için şans vereceksen ver çocuklar için versen sadece cocukların babası olucak. Böyle söyleyerek kendini kandırmamanı tavsiye ederim diğer türlü kendin için şans vereceğini söylersen kendine de haksızlık etmemiş olur ve yeniden başlamaya daha kolay odaklanırsın.
Bu senin seçimin olmalı,başkaların değil.

Ta en başından affedeceğiniz belliydi.
Sanırım burnu sürtsün istediniz.
Barış olacak bu çok açık.

canım benim hikayem sanki sen 4 ay demişsin ben 2 ay farkettim son 1 ay yataklara düştüm 6 kilo verdim üzüntüden sonra bi şekilde bişeyler öğrendim 2 gün hiç hissettirmedim sonra sabaha karşı oğlumuda aldım o uyurken çıktım evden arabayı sattım ertesi gün evide yükleyip döndüm memlekete 2 ay peşimde parklarda yattı uyudu bende hayatta affetmem derdim başıma geldi bir oğlum var çokta seviyorum yeni düzen yeni ev kurdu bir şans verdim ben ama hergece rüyalar görüyorum hep aldattığını boşandığımızı ve o rüyalardaki acıyı gerçekmiş gibi hissediyorum şimdi mutluyuz ama en mutlu anda bile hep gözüm yaşlı sen ileride acaba dememek için bir şans ver ama hep kavga etmeyeceksen unutmuş gibi iyi rol yapabileceksen... ben 9 ay oldu geleli hiç o yüzden kavga etmedim hatırlatmadım ama benim gece gündüz aklımda

hiç tabi ne kaybediceksiniz koskocaman bi gelicek kaybolsa da olur

1 Şans ver evlatlarının hatrına ama kapı hep açık olsun kendisine ki birdaha yapamazsın.

+1

Babam dünyanın en iyi babasıdır gözümde.Varlığına her gün şükrederim.Allah kimseninkini başından eksik etmesin.Ne ben ne kardeşim buna rağmen,bir günden bir güne anneme "babalığı çok iyiydi niye boşadın" demedik.İyi baba olmak iyi koca olmak anlamına gelmiyor malesef.Karı koca birbirinden ayrılır,çocuklarından değil.İyi baba,boşansa bile çocuklarına hala iyi babalık yapan adamdır.Bunun için evlilik çocuklar için değil,kendiniz için sürdürülmelidir.

Çocuklarınız falan değil olay, sizin cesaretiniz yok ayrılmaya. Bu adam böyle devam edecek üzgünüm, siz de 2015ten beri konu açmışsınız açmaya da devam edeceksiniz. Siz şu an kendinizi çok sağlıklı bir aile mi sanıyorsunuz da çocuklarım aile yapısı göremeyecek diyorsunuz? Görmeseler daha iyi zira çocuklar da sizden ne gördülerse onu yapacaklar, oğullarınız aldatmaya meyilli olacak; kızlarınız da kocaları aldatırsa "Çocuklarım için boşanmıyorum" diyerek aslında kendi cesaretsizliklerinin üstünü örtecekler, özgüvenli bireyler olmak yerine gizli gizli içlerine akıtacaklar gözyaşlarını. Topu topu yaşayacağınız en fazla 80-90 yıl o da böyle bir hayat... Siz kendinize üzülmüyorsanız başkası size neden üzülsün ki?

Makul cevap vereyim. Allah affetsin. Ama bence insanların gönlü o kadar yüce olamıyor. Ben unutamam. Çok uğraşsam bile, unuttuğuma kendimi ikna etmeye çalışsam bile unutamam. Kimse unutamaz. Hele hele çok sevem biri aska unutamaz. Bir süre daha ite kaka gider ilişkiniz. Ama hep bi kontrol altında tutma isteği olacak sizde. Ve 2 gün sonra o yalvar yakar adam “yeter artık kontrol etme güvenmen için daha ne yapayim?” diyip kontrol etmenizi engelleyecek. Sınra bigün yine patlak verecek, yine aldatacak. Yeniden başlayın. Çocukların hayatından çıkmayacak zaten. Sık sık görüşsünler. Madem iyi bir baba zaten o sürekli görmek isteyecektir. Allah yardımcınız olsun

Siz saniyorsunuz ki evliliginize bilmem kacinci sansi verince cocuklariniz mutlu bir ailede buyuyecek. Cesaretiniz yok ayrilmaya cocuklari bahane etmeyin 2-3 yildir sallantili bir evlilikmis zaten.
Sunu da soyleyeyim suan onu affederseniz yarin oburgun sadece konusmakla kalmaz aldatmasi daha ileriye gidecek

Bir insanın içinde varsa dünyanın öteki ucuna da taşınsanız o yine yapar yapacağını emin olun.
Her yola gelmesi,her dediğinizi yapıyor olması geçici bir durum olabilir. Affedip barışınca eskiye dönebilir.
Bilemiyorum,sürekli diken üstünde olacakmışsınız gibi geliyor bana. Hep bir acabanız olacak.

1 defa yapan tekrar yapar.sen unutamaz surekli mutsuz hircin olursun.cocuklar icin demen sadece affetmek icin kendine sundugun bahanen

Maddi gücün varsa çekmeye değmez erkekler çok nankör çünkü

Bir de herkes dusunerek yorum yaptigindan emin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…