Düşünerek cevap verin o adama değil çocuklarıma şans vermek istiyorum

Iste bunu düşününce bitiyorum ona da ilgiliydi kimbilir neler dedi benim için bir dergimi iki etmedi evet zaten bu adam.disariya da bu şekildi yok ya ben kendimi kandırıyorum
Dısarda evde nefes alamıyordum konusamıyorduk bunaldım gbi laflar ediyordur muhtemel

Hayır hayır öyle değil resmi boşanıp evlenmekten bahsediyor nikah tazelemek benim.kastettiğim
Nasıl yani resmî olarak gidip boşanacaksınız ? Sonra tekrar evleneceksiniz ? Eşiniz çok zeki bi adam. Sizde oldukça saf.. bu bi plan olmasın tazminat vs bişey verilmeden boşanmak için ? Bence bu adamın peşini bırakmayın. Bu söylediğinizden sonra ben ortada çok daha kötü şeyler döndüğünü düşünüyorum. Hala beraber olabilirler o kadınla.

Hiçbirşey eskisi olmayacak.Güvenin olmayacak içinde sürekli kuşku olacak en önemlisi sevgi ve aşkın bitmiş olacak vs...Ama senin hayatın ve önemli bir karar enine boyuna ölç biç tart ve öyle karar ver hayırlısı olur inşallah

Herşeyden önce önemli olan şu: UNUTABİLECEKMİSİN?

Eğer diyorsan ki ben unutabilirim en azından çocuklarım için unutabilirim o zaman birşey diyemem...

Ama karşında aldatmış bir adam var ve her yüzünü gördüğünde aklına seni aldattığı gelecek belki sürekli suratına vuracaksın belki bir çok kavgalarınız bu sebeple olacak evlatlarını düşünüyorsun aile olamayacak aile içinde büyüyemeyecekler diye...

Birde şöyle düşün bu çocuklar yıkılmış bitmiş bir aile içinde büyümeyi hak ediyorlar mı?

Çoğu insan bir daha yapar demiştir kesin. Yorumları okumadım ayrıl vs vs. Hayır bence ayrılama herkes 2.sansı hakkediyor esin cok iyi evet yapmış bir hata ama insan, herkez yapabilir. İçinde bir sızı, güvensizlik tabiki de olucak. Ama zamanla onun sadakatini görücek sin. Tabi öyle yaparsa. Ben gercekçi yorum yapıyorum, yorum yapmak için degil....Kimse senin iki bebege bakmaz ,kimse ne çekicegini bilmeden ayrıl derler .Dinleme sakın derim çünkü burada ki yorumları az çok biliyorum. Allah yardımcın olsun ama yuva yıkmak o kadar kolay degil hele ki 2 cocıktan sonra bosanmak cok zor ve yıpratıcı. Herseye koşturman gerekecek bazen yetişemicen, işin içinden çıkamıcan. Elalemin laflarını yemek zorunda bile kalırsın. Ve Esini özlemeye baslıcan. O olsaydı keskeler falan baslar. Sırf bir kere bu hata yı yaptıysa affet derim kardesim. Allah yolunu açık etsin hep mutlu olun inşallah..

Konuşacak birini aradım!
Eşlerini dırdır yapıyor diye tanımlayan bu adamlar değil mi? Başka kadın konuşunca mı hoşlarına gidiyor? Bir kocanın konuşmak isteyip, kadının sohbet etmediği bir an.. Kıyamet..
Durum zor, Allah yardımcınız olsun.. Doğru kararı verirsiniz inşallah.

Yine bi aldatma konusu
Bilmiyorum herkesin dusuncesi farklidir cocuklarini dusuniyorsun hakli olarak ne diyeyim bilemedim

Benim annemde aldatiliyordu. Ben 5 6 yasindayken farkina vardim, 7 yasindaykrn de babam vefat etti zaten.

Annemde benim icin bosanmamis. Ben ikisinide 16 yildir affetmedim. Beni huzursuz bir ailede buyutmeye haklari yoktu. Aldatan bir baba, psikolojisi bozulmus bir anne gormek istemezdim.

Ha bu arada bi not ekliyim babamda yakalaninca sut dökmüş kediye dönerdi. Cicekler hediyeler, yemekler, hattini kapatmalar vs bi sure sonra yine aldatırdı.

Sadakatsiz bir evlilikte buyuyen bir cocuk olarak, çocuklarınız için boşanın diyorum.

Sizinle konuşamayıp diğeriyle konuşabildiği neydi hiç sordunuz mu? Bakın bu dünyada her şey koca demek değil.. İki çocukla ortada kalmak gibi bir tabiri kabul etmiyorum ben.. Ortada kalmak asıl o evde o adama iki çocuk içinn tahammül etmeye çalışmak.. Karısına daha önemlisi bir insana bunu yapabilmek ağır vicdansız olmayı gerektirir.. Ve iki çocuğu sadece siz düşünüyorsunuz.. Eşinizi olacak kişinin onları bir gram düşündüğünü sanmıyorum.. Kendini savunma şekli bile başlı başına hata..! Bakın bu gücü buldunuz aslında bence siz içinizde bir yerlerde ama cesaret edemiyorsunuz.. Edin.. Nafaka alırsınız rahat 4 yaşındaki çocuğunuzu kreşe verirsiniz.. 4 aylık olanı da ailenizden birine emanet eder çalışırsınız.. Yaparsınız.. Aldatmanın sonu yok.. Bir dahakine bu kadar kolay yakalanmamak için nasıl davranması gerektiğini biliyor artık..

Merak ediyorum siz yakalamasaydınız bu kadar pişman(!) olacak mıydı? Gelip itiraf edecek miydi ya da ben karımı seviyorum deyip bitirecek miydi ilişkisini? Hoş karısını seven adamın gözü dışarı kaymazdı zaten de neyse... Siz yakalamamış olsaydınız aynı tas aynı hamam kandırılmaya devam edecektiniz.

Zaten problemli bir evliliğiniz varmış. Kaçıncı şans verişiniz? Bir de üstüne ikinci çocuğu da yapmışsınız.

Biz ne söylersek söyleyelim siz bilmem kaçıncı şansı çocuklarınız hatrına(!) vereceksiniz. Üzüldüğüm tek konu çocuklarınız. Böyle sağlıksız bir aile ortamında büyüyecekler. Aaaa ama afedersiniz çok iyi, çok ideal bir eş ve babaydı eşiniz aldatma dışında değil mi?

Dusunerek cevap vermeme gerek yok yasadim cunku. Yani uzerinde cok dusunerek de kararimi verdim ben ve bosandim. Oglumla cok mutluyuz. Oyle bir aile olacagimiza biz bize yeteriz. Babasina gerek yok. Her gun o suphelerle yasayamazdim. Kafam rahatsa ogluma daha iyi bakarim.
En beteri ne biliyor musun, ozru kabahatinden buyuk. Muhabbetimiz bitmisti o yuzden yaptim deyip sucuna seni de ortak etmesi...
Sen yapmiyorsan o da yapmamaliydi....bir kez yapabiliyorsa bir daha yapacaktir. Isterseniz fizana gidin. Orada kadin yok mu? Hem de artik ruhun duymayacak, cunku daha tedbirli olacak. Senin de omur boyu icin icini kemirecek. Bu mu yasamak?

Çocuklarınızı düşünüyorsanız boşanın. Çocukları bahane etmenize gerek yok. İstemiyorum boşanmak, kocamı affettim deseniz hangimiz ne diyebiliriz ki? Sizin kararınız bu. Ama aklınızın bir köşesinde aldatıldığınız ve küçük düştüğünüz hep kalacak. El ele tutuşmuşlar, kim bilir daha neler neler yaptılar. Aldatan adamın sözüne güven mi olur hiç? Geri dönerseniz tekrar tekrar aldatılacaksınız. Evinizde huzur da kalmayacak. Çocuklar için pek uygun bir ortam gibi görünmüyor.

Dediğim gibi eğer eşinizi seviyorsanız, ayrı kalamam diyorsanız, yeni bir hayata başlamaya cesaret edemiyorsanız boşanmayın. Kimsenin yargılamaya hakkı yok zaten. Ben de bütün düzenimi değiştirmeye yeni bir hayata başlamaya çekinirdim belki böyle bir olay yaşasam.

Aldatıldığınız nasıl aklınızdan çıkacak ki? Çok gurur kırıcı Her şeyi düşünerek kararınızı verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…