Tam içindekileri döktün nasıl tuttu o eller nasıl baktı bilmiyorum yaa bilmiyorumböyle bi adama sırf çocuklarınız için şams verip,tekrar aynı yatağı nasıl paylaşacaksınız?elleri başkasının ellerini tutmuş,gözleri başkasının gözlerine bakmış,dili başka kadınlar için kim bilir neler söylemiş?bu adama sırf çocuklarınız için hala kocam diyeceğinize emin misiniz?yoksa,tek başınıza yapamayacağınızdan mı korkuyorsunuz?
Iste ben bütün problemlerimizi buraya döktüm en büyükleri onlardı açıklaması da bu evlilik zaten bitmişti senin saygın bitmişti (evet bitmişti malesef) hep haksız yere suçlayıp yakistirmisim ve bunlar ona çok ağır gelmiş oda gerçeğini yapayım.demis açıkçası ben aldattığını sürekli beni sağladığından ve imali ayrılık laflarından anladım beni bitirdin diyordu tamam düzeltelim ben de yanlışlarımız düzelteyim desem de yaklaşmadı meğer adamın aklı bask yerlerdeymiş bana olan sevgisi bitmiş sanmış ki ben öğrenene kadar sonra bir anda kesti görüşmedi birden kendini bıraktı perişan oldu daha da olsun beni ne hale soktu ben onunla çocukken evlendim oyun oynuyordum onunla ben bunu hiç haketmedim beni kokluyor şimdi ama yaptı yapacağını tamam görüyorum pişmanlığını ve çocuklarım icim şans vermek istiyorum ben bu adamı elbette seviyordum esimdi . Şimdi niye çocuklar için dersen ayrılsam elbet bir süre sonra oda bende hayat kurarız ben kendi adima gayet güzel bir kadınım ayaklari yere basan akilli ayni zamanda ona da muhtac degilim ondan yana korkum yok bazı arkadaşlar yanlızlık kalmaktan korktuğumu ima etmisde dışarda o kadar adam varki çoğu gebe boş bana göre doğrusu da çıkabilir onu düşünmuyorum çocuklarımı düşünüyorum bu süreçte onceligim çocuklarım olacakBence kendisine de saygısı olan bi insan aldatmaz kaldı ki öncesinde zaten cok büyük problemleriniz yokmuş yani aranızdaki mesafeyi açacak bence tamamen keyfi ve arkadan da işler çevirmesi falan büyük konuşmayım da cidden ben Bi daha onunla konuşamayacak kadar yabancı hisserdim
Işın asli ben de öyleBu aldatma meselelerinden sonra gercekten affetme diye bir sey var mi ya? Benim aklim almiyor. Basima geldigini düşünüyorum, her gun yuzune carpardim, 2 dk gec kalsin, telefonu acmasin; paranoya krizlerine girer, hayati adama da kendime dar ederdim. Affetmek istesem de edemezdim yani. Hele de ben onu seviyorken yolunu gozluyorken yapsa, tüm o sevgim nefrete ve ofkeye dönüşürdü kesin. Ben ne gerçekten affedilebilecegine ne de gercekten pisman olunacagina inanıyorum.
Yaraya tuz basmak... zevk alıyorsunuz sanırım acı vermekten.zaten affedecektin.
bu kadar uzun yazmana gerek yoktu.
sen de kocandan bunalınca yabancı erkeklerle takılırsın. o da seni affeder.
ödeşirsiniz.
Siz önceki konumdan bahsediyorsunuz sanırım hayır niyetim asla adam bekar gibi yaşamasın değildi ikisi de çok küçük yapamamaktan korktum sonra zaten o konu değişti gözlerinin içine baktığım evladimj2 böyle bir şey için feda etmem. Ha sevgi olayına gelince elbet seviyordum esimdi sonuçta ama o gece dümdüz oluverdi değişik bir süreç allah yaşarmasın kimseye ruh haliniz değişiyor.2 çocuğum var ahkam kesebilirmiyim?
zira ben adam rahat rahat bekar gibi yaşamasın diye el kadar bebelerimin birinide adama bırakarak boşanmayı istemem. sanırım bu konu sahibesinin çocuklarım için bahanesini çürütmeye yeter.
seviyorum ayrılmak istemiyorum deseydi sizin dediğiniz o acımasız yorumlardan birini yapmazdım.
keşke bunu açıklayan diğer yorumlarımı da okusaydın.Yaraya tuz basmak... zevk alıyorsunuz sanırım acı vermekten.
Yani şimdi adamın söylediği muhabbet ettim fiziksel bir paylaşımım olmadı diyor sen de kanıtlayamıyorsun elinde kanıtın yok cidden ne yaptı etti bilmiyorsun. Ben affet derim. Zaten sen de ne olduğundan emin olamadığın in kesin bitirmiyorsun ne olduğumu bilsen kestirip atacaksın çocuk mocuk görmeyecek gözün ama bilmediğin için ne yaptım diyorsun. Elinde seni ikna edecek kadar sağlam bir kanıt yok, kadın içgüdülerin de aksini söylemiyor, kumar içki şiddet küfür vs yok, 2 çocuk var,affet derimSon zamanlarda yaşadıklarım çok zor 4 yaşında bir de 4 aylık bir bebeğim var. Aldatildim bunu söylemek çok zor ama sonuç itibari ile aldatildim. Telefon mesajlasmalari ,kahve icmeler sanirim birinin de elini tutmuş opustunuz mu dedim hayır dedi ama inanmıyorum.simdi pişman evden kovdum bir arkadaşında kalmış 1 haftada tanınmayacak hale geldi perişan daha da olsun. Hazmetmek çok zor yaşadıklarımı unutmam da zor ama ya o iki minikk bebeğim... çok iyi baba küfür yok, dayak yok, ağır konuşma yok(bunlar zaten olması gereken seyler), ilgili, bir dedigimi iki etmez di 4 ay öncesine kadar hep ariza çıkartan ben oldum. şimdi şehir değiştirmeye kadar her yola geliyor sen bana güven benim zaten bu zamana kadar hiç birseyim yoktu ama senle muhabbetim yoktu sadece muhabbet ettim diyor, konuşacak insan aradım kafamda bitirmistim diyor doğru söylüyor çünkü son zamanlarda hep bana kızgın ve suclayiciydi ben senin gözlerinin içine bakıyordum bu adamı bu hale getirdin demişti meğer aldatıyormuş kılıf yapmış kendine beni suçlayarak vicdanıni rahatlatıyor muş.. nasıl unutucam??? ben ona bu kadar sadakatliyken nasıl olacak??? ama çocuklarım nasıl atlaticak ikisi de o kadar minik ki ,aile olmayı öğrenemeyecekler mi???? grurum git yeni hayat kur ekonomik özgürlüğün var diyor ama kalbim ve çocuklarım i düşünürsem sen bu adamı çok seviyordun hemde iyi bir adamdı sana çok şey kattı diyor
bu zamana kaar hep destek oldu hep iyi olayım istedi hep mutlu olayim. Yabancı olmak çok zor iki çocukla hayat daha da zor kızlar dusunerek cevap verin napiyim ben şehir degistirip hatta nikah tazeleyerek yeniden başlamalimiyim yoksa sen daha bunu unutamazsın bütün herşeye göğüs ger diyerek yoluma mi bakmaliyim????. Bir sans versem bir şey kaybeder miyim en azından çocuklarım için denemelimiyim.oyle gözümün içine bakıyor ki acı çekiyor sanki bende çekiyorum gerçi ne için bu yasadiklarim rabbim saglimizi korusun gerisi hallolur insallah.
bence kendinizde de hata buldugunuz icin affetmek istiyorsunuz kendinizi en iyi siz bilirsiniz evet kiymet bilmiyormussunuz ve fazla simarmissiniz tokatibi yemissiniz ikinizde tovbe edin ve evinize odaklaninSon zamanlarda yaşadıklarım çok zor 4 yaşında bir de 4 aylık bir bebeğim var. Aldatildim bunu söylemek çok zor ama sonuç itibari ile aldatildim. Telefon mesajlasmalari ,kahve icmeler sanirim birinin de elini tutmuş opustunuz mu dedim hayır dedi ama inanmıyorum.simdi pişman evden kovdum bir arkadaşında kalmış 1 haftada tanınmayacak hale geldi perişan daha da olsun. Hazmetmek çok zor yaşadıklarımı unutmam da zor ama ya o iki minikk bebeğim... çok iyi baba küfür yok, dayak yok, ağır konuşma yok(bunlar zaten olması gereken seyler), ilgili, bir dedigimi iki etmez di 4 ay öncesine kadar hep ariza çıkartan ben oldum. şimdi şehir değiştirmeye kadar her yola geliyor sen bana güven benim zaten bu zamana kadar hiç birseyim yoktu ama senle muhabbetim yoktu sadece muhabbet ettim diyor, konuşacak insan aradım kafamda bitirmistim diyor doğru söylüyor çünkü son zamanlarda hep bana kızgın ve suclayiciydi ben senin gözlerinin içine bakıyordum bu adamı bu hale getirdin demişti meğer aldatıyormuş kılıf yapmış kendine beni suçlayarak vicdanıni rahatlatıyor muş.. nasıl unutucam??? ben ona bu kadar sadakatliyken nasıl olacak??? ama çocuklarım nasıl atlaticak ikisi de o kadar minik ki ,aile olmayı öğrenemeyecekler mi???? grurum git yeni hayat kur ekonomik özgürlüğün var diyor ama kalbim ve çocuklarım i düşünürsem sen bu adamı çok seviyordun hemde iyi bir adamdı sana çok şey kattı diyor
bu zamana kaar hep destek oldu hep iyi olayım istedi hep mutlu olayim. Yabancı olmak çok zor iki çocukla hayat daha da zor kızlar dusunerek cevap verin napiyim ben şehir degistirip hatta nikah tazeleyerek yeniden başlamalimiyim yoksa sen daha bunu unutamazsın bütün herşeye göğüs ger diyerek yoluma mi bakmaliyim????. Bir sans versem bir şey kaybeder miyim en azından çocuklarım için denemelimiyim.oyle gözümün içine bakıyor ki acı çekiyor sanki bende çekiyorum gerçi ne için bu yasadiklarim rabbim saglimizi korusun gerisi hallolur insallah.
Okudum. Her ne olursa olsun "sende başka erkeklerle gez" tarzı bir yorumu kimse haketmez. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadının, anne olduğu için fedakarlık yapmak istemesi konunun özü.keşke bunu açıklayan diğer yorumlarımı da okusaydın.
o cümle ironi içeriyordu.Okudum. Her ne olursa olsun "sende başka erkeklerle gez" tarzı bir yorumu kimse haketmez. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadının, anne olduğu için fedakarlık yapmak istemesi konunun özü.
Mutsuzluğu göze alarak, çocukları için fedakarlık yapmak boşanmaktan daha zor.
Inan öylece düşünüyorum artık bu adamla mutlu olamıcam gibi geliyor ama dediğin gibi iki melek ve daha minicikler hele 4 aylık bebeğim hiç babası ile aynı evde yaşadığını hatırlamayacak baba faktörü hiç olmayacak diyorum diğer yandan da ağır geliyor yaşattığı sevgi olmdan nasıl aile olunur ki bilmiyorum denicuorumKimse çocuğunun geleceğini bir çırpıda çöpe atmaz.
Helal olsun size ki önce çocuklarınızı düşünüyorsunuz, gururunuzdan bile once.
Elbetteki parçalanmış aile cocugu olmak hiç kolay degil. Cocuk olmasa tek celsede bosanilmasi gereken bir durum. Fakat iki melek var ortada. Bence çocukların hatırına bir sans daha verilebilir.
Cinsel bir temas olduğunu düşünmuyorum his olrakda kadın gerçekten hisseder 7 yıldır ben hiç kayıt sorgulamadım ta ki şüphe içime girene kadar ve hakkıda çıktım. Ancak aldatma malesef aldatma kahve içmişler bir kaç kez sonra elini tutmus icim ciz ediyor bublarinyazarken onunda mi gozune bakti eline dokundu ben nasil unutucam diyorum ama disardaki herkes aybi ben yasayinca farettim ben paylaşınca herkes paylaştı bu erkek milleti böyle demek benim babam abim kardeşlerim böyle değiller ama çocuklarım için yoksa yoluma bakmayı çok isterdimYani şimdi adamın söylediği muhabbet ettim fiziksel bir paylaşımım olmadı diyor sen de kanıtlayamıyorsun elinde kanıtın yok cidden ne yaptı etti bilmiyorsun. Ben affet derim. Zaten sen de ne olduğundan emin olamadığın in kesin bitirmiyorsun ne olduğumu bilsen kestirip atacaksın çocuk mocuk görmeyecek gözün ama bilmediğin için ne yaptım diyorsun. Elinde seni ikna edecek kadar sağlam bir kanıt yok, kadın içgüdülerin de aksini söylemiyor, kumar içki şiddet küfür vs yok, 2 çocuk var,affet derim
Hepsini düşünüyorum o heceyi hatırlamak istemiyorum ben lohusayken gözlerinin içine bakıp ilgi dilneirken şu zamanımda yanımda ol.derken o bask kadınlar ile muhabbet ediyordu şu soyledikleirnizi öyle yaşadım ki gene yaşıyorum şuan izin günlerinde kahve içelim.disari çıkalım.diye yalvarırken o ben nefes alicam diyordu kavga çıkarıyordu meğer amacı bask kadınların yanına gitmek mis göndermedim iyi ko göndermemişim şimdi diyroum ki nasıl olacak için yanıyor cayır cayır iki evladım biri 4 aylık daha babası ile aynı evde yaşadığını hatırlamayacak neler düşünüyorum bir bilsen ben gündüz ağlayıp ağlayıp o gozyasimi sildim kaç defa bu adam neden böyle davrnaiyor diye acaba doğumdan sonra artık ilgisi mi gitti diye hırpaladım kendimi bana destek ol beraber duzelticez dedim ama ben bisa çırpınmışım o bask ellerdeymiş şuan geneyandi icimSen 4 yaşında 1 çocuk ve 4 aylık 1 bebekle uğraşırken belki lohusalık deprsyonunu atlatamamışken (lohusa depresyonun 2 sene sürdüğünü de söylerler) asıl onun değil senin ilgiye, konuşmaya ihtiyacın vardı. Sen yorulmuşken sana güç aşılayacak ne yaptı bir de ilgi beklemiş?
Bebek bakımında yardım değil kastettiğim. Koskoca adamlar bir kaç ay dişlerini sıkamıyorlar. Kadın hangi birine yetsin?
Sen çocuklardan bunalmışken yazışsaydın elin herifleriyle madem. Ne olacaktı biliyorsun değil mi?
Zaten boşanmayacaksın orası malum. Boşan diyemem sana. Ama elin gözün hep telefonda olacak onu diyebilirim. Eğer yapabilirim dersen boşanma..
Ah camim yaa nu kadınların hilesi ne arkadaş şuan ne hissettiğini hissediyorum deniyorum.bir arkadaş gibi yaklaşmadan ama gitmiyor aklimdan ben onu sveerken çocuğunu dünya getirmişken ıste başına gelmeyen pek anlamıyor 7 8 seneyi birikimi.cipe atmak da kolay değil minicik yavrularım kıyamıyorum asla.cocuklarimin arkasına sığınmıyorum bu yürek nasıl.yapacak bilmiyorumcanım benim hikayem sanki sen 4 ay demişsin ben 2 ay farkettim son 1 ay yataklara düştüm 6 kilo verdim üzüntüden sonra bi şekilde bişeyler öğrendim 2 gün hiç hissettirmedim sonra sabaha karşı oğlumuda aldım o uyurken çıktım evden arabayı sattım ertesi gün evide yükleyip döndüm memlekete 2 ay peşimde parklarda yattı uyudu bende hayatta affetmem derdim başıma geldi bir oğlum var çokta seviyorum yeni düzen yeni ev kurdu bir şans verdim ben ama hergece rüyalar görüyorum hep aldattığını boşandığımızı ve o rüyalardaki acıyı gerçekmiş gibi hissediyorum şimdi mutluyuz ama en mutlu anda bile hep gözüm yaşlı sen ileride acaba dememek için bir şans ver ama hep kavga etmeyeceksen unutmuş gibi iyi rol yapabileceksen... ben 9 ay oldu geleli hiç o yüzden kavga etmedim hatırlatmadım ama benim gece gündüz aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?