Düşünerek cevap verin o adama değil çocuklarıma şans vermek istiyorum

Tam içindekileri döktün nasıl tuttu o eller nasıl baktı bilmiyorum yaa bilmiyorum

Iste ben bütün problemlerimizi buraya döktüm en büyükleri onlardı açıklaması da bu evlilik zaten bitmişti senin saygın bitmişti (evet bitmişti malesef) hep haksız yere suçlayıp yakistirmisim ve bunlar ona çok ağır gelmiş oda gerçeğini yapayım.demis açıkçası ben aldattığını sürekli beni sağladığından ve imali ayrılık laflarından anladım beni bitirdin diyordu tamam düzeltelim ben de yanlışlarımız düzelteyim desem de yaklaşmadı meğer adamın aklı bask yerlerdeymiş bana olan sevgisi bitmiş sanmış ki ben öğrenene kadar sonra bir anda kesti görüşmedi birden kendini bıraktı perişan oldu daha da olsun beni ne hale soktu ben onunla çocukken evlendim oyun oynuyordum onunla ben bunu hiç haketmedim beni kokluyor şimdi ama yaptı yapacağını tamam görüyorum pişmanlığını ve çocuklarım icim şans vermek istiyorum ben bu adamı elbette seviyordum esimdi . Şimdi niye çocuklar için dersen ayrılsam elbet bir süre sonra oda bende hayat kurarız ben kendi adima gayet güzel bir kadınım ayaklari yere basan akilli ayni zamanda ona da muhtac degilim ondan yana korkum yok bazı arkadaşlar yanlızlık kalmaktan korktuğumu ima etmisde dışarda o kadar adam varki çoğu gebe boş bana göre doğrusu da çıkabilir onu düşünmuyorum çocuklarımı düşünüyorum bu süreçte onceligim çocuklarım olacak

Işın asli ben de öyle

zaten affedecektin.
bu kadar uzun yazmana gerek yoktu.
sen de kocandan bunalınca yabancı erkeklerle takılırsın. o da seni affeder.
ödeşirsiniz.
Yaraya tuz basmak... zevk alıyorsunuz sanırım acı vermekten.

Siz önceki konumdan bahsediyorsunuz sanırım hayır niyetim asla adam bekar gibi yaşamasın değildi ikisi de çok küçük yapamamaktan korktum sonra zaten o konu değişti gözlerinin içine baktığım evladimj2 böyle bir şey için feda etmem. Ha sevgi olayına gelince elbet seviyordum esimdi sonuçta ama o gece dümdüz oluverdi değişik bir süreç allah yaşarmasın kimseye ruh haliniz değişiyor.

Yani şimdi adamın söylediği muhabbet ettim fiziksel bir paylaşımım olmadı diyor sen de kanıtlayamıyorsun elinde kanıtın yok cidden ne yaptı etti bilmiyorsun. Ben affet derim. Zaten sen de ne olduğundan emin olamadığın in kesin bitirmiyorsun ne olduğumu bilsen kestirip atacaksın çocuk mocuk görmeyecek gözün ama bilmediğin için ne yaptım diyorsun. Elinde seni ikna edecek kadar sağlam bir kanıt yok, kadın içgüdülerin de aksini söylemiyor, kumar içki şiddet küfür vs yok, 2 çocuk var,affet derim

Kimse çocuğunun geleceğini bir çırpıda çöpe atmaz.
Helal olsun size ki önce çocuklarınızı düşünüyorsunuz, gururunuzdan bile once.
Elbetteki parçalanmış aile cocugu olmak hiç kolay degil. Cocuk olmasa tek celsede bosanilmasi gereken bir durum. Fakat iki melek var ortada. Bence çocukların hatırına bir sans daha verilebilir.

bence kendinizde de hata buldugunuz icin affetmek istiyorsunuz kendinizi en iyi siz bilirsiniz evet kiymet bilmiyormussunuz ve fazla simarmissiniz tokatibi yemissiniz ikinizde tovbe edin ve evinize odaklanin

Yemin ediyom zaten birilerini cok kotu sikayet edesim var seni etcem insallah banlanirsin sinirimi bozdun sanki nikah tazeleyince hersey gecicek cocuklarda tazele bakim

Mune ablaaaaaaaaaaaa

keşke bunu açıklayan diğer yorumlarımı da okusaydın.
Okudum. Her ne olursa olsun "sende başka erkeklerle gez" tarzı bir yorumu kimse haketmez. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadının, anne olduğu için fedakarlık yapmak istemesi konunun özü.
Mutsuzluğu göze alarak, çocukları için fedakarlık yapmak boşanmaktan daha zor.

Beşerdir şaşar keşke olmasaydı ama senin de pek gönlün YÖK gibi ayrılmaya çocuklar sanki bahane. Benim kocam da sağ olsun cok iyidir bi kere yapsa belki bende af ederdim Allah yaşatmasın bi dene olmazsa başka bi yol cızersin

o cümle ironi içeriyordu.
kendisi eşini türlü bahaneyle aldatsa kocası affeder miydi, yoksa terkeder miydi? onu düşündürmek içindi.

Sorduğun soru çok zor. Belli bir cevabı da yok. İnşallah en azından nasıl daha az üzüleceksin onu seçersin.

Inan öylece düşünüyorum artık bu adamla mutlu olamıcam gibi geliyor ama dediğin gibi iki melek ve daha minicikler hele 4 aylık bebeğim hiç babası ile aynı evde yaşadığını hatırlamayacak baba faktörü hiç olmayacak diyorum diğer yandan da ağır geliyor yaşattığı sevgi olmdan nasıl aile olunur ki bilmiyorum denicuorum

Cinsel bir temas olduğunu düşünmuyorum his olrakda kadın gerçekten hisseder 7 yıldır ben hiç kayıt sorgulamadım ta ki şüphe içime girene kadar ve hakkıda çıktım. Ancak aldatma malesef aldatma kahve içmişler bir kaç kez sonra elini tutmus icim ciz ediyor bublarinyazarken onunda mi gozune bakti eline dokundu ben nasil unutucam diyorum ama disardaki herkes aybi ben yasayinca farettim ben paylaşınca herkes paylaştı bu erkek milleti böyle demek benim babam abim kardeşlerim böyle değiller ama çocuklarım için yoksa yoluma bakmayı çok isterdim

Hepsini düşünüyorum o heceyi hatırlamak istemiyorum ben lohusayken gözlerinin içine bakıp ilgi dilneirken şu zamanımda yanımda ol.derken o bask kadınlar ile muhabbet ediyordu şu soyledikleirnizi öyle yaşadım ki gene yaşıyorum şuan izin günlerinde kahve içelim.disari çıkalım.diye yalvarırken o ben nefes alicam diyordu kavga çıkarıyordu meğer amacı bask kadınların yanına gitmek mis göndermedim iyi ko göndermemişim şimdi diyroum ki nasıl olacak için yanıyor cayır cayır iki evladım biri 4 aylık daha babası ile aynı evde yaşadığını hatırlamayacak neler düşünüyorum bir bilsen ben gündüz ağlayıp ağlayıp o gozyasimi sildim kaç defa bu adam neden böyle davrnaiyor diye acaba doğumdan sonra artık ilgisi mi gitti diye hırpaladım kendimi bana destek ol beraber duzelticez dedim ama ben bisa çırpınmışım o bask ellerdeymiş şuan geneyandi icim

Çocuğunuzu bahane etmeyin, ne çok arkadaşım var anne babası boşanmış ama psikolojileri gayet normal. O anne ve babanın ne kadar kaliteli olduğuna bağlı. Eğer iyi birer anne baba olursanız çocuklara hiçbir şeyler olmaz. Kendi çocuğunuz büyüyünce kocası aldatsa ne düşünürdünüz? Baba faktörü olmayacak ne demek ayrıca, babaya çocuklarını istediği zaman görme hakkı verirsiniz olur biter. Babaları var o çocukların. Baba = koca demek değil.
Daha önceki konularda da şüphelenmişsiniz bir şeylerden. Yani ilk defa olmuyor bu şüpheler. Başkalarını aratmış gibi konularınız var en basitinden. Demek ki sadece merak değilmiş oradaki şüpheleriniz, bakın, aratmaktan sonraki aşama görüşmek olmuş.
Ama sadece dürüst olun, ben ayrılmak istemiyorum deyin bence çocukları öne sürmeniz size bir şey kazandırmaz. Gerçek nedenini iyice düşünüp ona göre bir şans verin ya da boşanın.

Ah camim yaa nu kadınların hilesi ne arkadaş şuan ne hissettiğini hissediyorum deniyorum.bir arkadaş gibi yaklaşmadan ama gitmiyor aklimdan ben onu sveerken çocuğunu dünya getirmişken ıste başına gelmeyen pek anlamıyor 7 8 seneyi birikimi.cipe atmak da kolay değil minicik yavrularım kıyamıyorum asla.cocuklarimin arkasına sığınmıyorum bu yürek nasıl.yapacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…