Birkez gördüğünüz birine şu cümleyi kuracak kadar akıl tutulması yaşadınız mı gerçekten? Bence bu kadar ısrarcı olmasanız daha iyi bir imaj çizersiniz.1 saatcik de mi yok dedim
Dediğim gibi, kısa süreli çarpıldım. Her şey çok hızlı gelişti ve biraz hızlı davrandım o gün. Çok ısrarcı değilim ama bir yandan da onunla yakınlaşmak istiyorum.Birkez gördüğünüz birine şu cümleyi kuracak kadar akıl tutulması yaşadınız mı gerçekten? Bence bu kadar ısrarcı olmasanız daha iyi bir imaj çizersiniz.
Sonda dediğim gibi eski ilişkisi yüzünden bana karşı önyargılı olabilir mi?Baya fazla emek olmuş açılacak olsa açılırdı. Belki de biraz geri durmak lazımdır
Her sey olabilir . bir de erkekler uğraşmayı sever bu kadar el altında olma biraz çek geri. Her an sana ulaşıyor her zaman onunlanolmaknisityorsun cazip gelmiyorsun şu andaSonda dediğim gibi eski ilişkisi yüzünden bana karşı önyargılı olabilir mi?
İlk 3-4 ay bu şekildeydi ama son zamanlarda fazla görüşmedik. Hatta bayağı oldu. Aramıyorum da. Arada mesajlaşıyoruz. Ötesi yok şimdilik. Bu kadar şeyden sonra artık neyi bekliyor olabilir?Her sey olabilir . bir de erkekler uğraşmayı sever bu kadar el altında olma biraz çek geri. Her an sana ulaşıyor her zaman onunlanolmaknisityorsun cazip gelmiyorsun şu anda
Neden ki? Teklif etmeyeceğim tabii ki ama reddedilmek için hiçbir nedenim yok. Veya ben çok kaptırdım... Neyim eksik ki o çıktığı kızlardan diye düşünmeye başladım iyice...Sakın söze dökmeyin muhtemelen reddedileceksiniz
Neden ki? Teklif etmeyeceğim tabii ki ama reddedilmek için hiçbir nedenim yok. Veya ben çok kaptırdım... Neyim eksik ki o çıktığı kızlardan diye düşünmeye başladım iyice...
Yanlış anlamışsınız biraz sanırım. Vakit geçiriyoruz, o da aynı şeyleri bana samimileştikten sonra yaptı ama sadece bunları arkadaşça yapıyor veya ben o arkadaş ötesi duyguyu alamadım henüz. Elimi tutuyor bazen, yeri gewliyor sarılıyoruz ama adı konmamış bir ilişki henüz.
Zamana ihtiyacı olabilir mi? Eski sevgilisi yüzünden?
Hayır bazen yemek yerken falan elini elimin üstüne koyuyor sonra bakışıp gülüyoruz o anda çekiyor falan. El ele tutuşup yürümüyoruz.Elinizi mi tutuyor ? Nasıl yani çift gibi mi ? Öyle el ele falan mı yürüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?