- 13 Eylül 2017
- 485
- 484
- 103
2-3 haftada sevgililik için çok erken değil mi? Sürekli iyi vakit geçirdiğimizden dolayı soğuma olmadı bende.Bende birinden hoşlandığımda sizin gibi davranıyordum hep. Yürümüyor adeta koşuyordum. Olacaksa olsun , olmazsa olmasın karşı tarafı bekleyemem kendi duygularıma göre hareket ederim derdim. Bu kadar uzun süre ilgime cevap vermesini bekleyemezdim ben siz iyi sabretmişsiniz. Şu kadar zamanda olmadıysa artık olmaz gibi geliyor bana. Benim kendime verdiğim max. süre 2-3 hafta oluyordu. Olacaksa olur, ilk başta çok hoşlansam bile karşılık göremezsem soğurum ben.
Nasıl yani?Duygularını biliyor zaten. Artık çok eşli yaşamak istiyor.
2-3 haftada sevgililik için çok erken değil mi? Sürekli iyi vakit geçirdiğimizden dolayı soğuma olmadı bende.
Mesela mesajlarıma telefonlarıma cevap vermese, veya yokmuşum gibi davransa tamam bende takmam, peşinden kovalamam ama ilgisi var. İlgisi olmasa kim zorla yaptırabilir ki bunları? Artık ondan olumlu veya olumsuz bir cevap bekleyeceğim.
PoligamiNasıl yani?
Çok abartı olmadı mı bu :)Poligami
Geziyor tozuyor işte özgür takiliyor.sadece seninle gezdigine eminsen abartıyorumdur.Çok abartı olmadı mı bu :)
Ağzını aradığını hissettirmemesi lazım arkadaşınızın tabiiki :) “X senden mi hoşlanıyor ne? :) ne dersin bence yakışırsınız :)” gibi cümlelerle yaklaşması ağzını arıyormuş gibi değil de iki arkadaşını yakıştırıp arasını yapmaya çalışıyor gibi görünür bence :)Etik olur mu peki böyle bir şey? Ağzını aradığımızı hissetmesi falan hoşuna gitmez belki.
Duygularını biliyor zaten. Artık çok eşli yaşamak istiyor.
Düşüneceğim bir süre bekledikten sonra.Ağzını aradığını hissettirmemesi lazım arkadaşınızın tabiiki :) “X senden mi hoşlanıyor ne? :) ne dersin bence yakışırsınız :)” gibi cümlelerle yaklaşması ağzını arıyormuş gibi değil de iki arkadaşını yakıştırıp arasını yapmaya çalışıyor gibi görünür bence :)
hislerim güçlüdürNasıl yaptınız bu çıkarımı? Gerçekten çok merak ettim?
Umarım ya.Size, ben hep yalnızdım diye dert yanmış.
Arkadaşında büyük ihtimalle güven sorunu var. Bu duvarını yıkabilirsen güzel bir arkadaşlık yaşarsınız gibi geldi bana. O yüzden bence biraz daha beklemeli, sana tam güvenmesini sağlamalısın. Bence ağız arama gibi hallere girme sakın.
Yalnızlığa alışmış ve daha önceki ilişkilerinden güven sorunu yaşamış insanların duvarını yıkmak zordur. O yüzden sabırlı olmalısın zaten o duvarı yıktığın anda, aranızda kendiliğinden birşeyler oluşacağını düşünüyorum.
Bütün sayfaları okudum da sonuç ne olacak onu ben çok merak ettim ya :)
ya siz aldatılıp perisan olan bi kadinin konusuna erkektir yapar cok normal,erkekler kadınlar gibi değil,baskasi icin yuvani yıkma demiş uyesinizhislerim güçlüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?