Duygu Beslediğim Çocuk ve Onun Duyguları

Benim hayatımda da böyle birisi olmuştu,ne zamanki ondan vazgectim başka birisiyle gerçekten güzel vakit geçirmeye başladım,”ben seni nasıl kaybettim minvalinde” bi tarzda ciddi bi şekilde geldi bana,ama ben yeni tanıştığım adamla çok hoş birşey yaşıyordum o yüzden aklım biraz eskisinde de kalsa kıyamadım yenisiyle devam ettim. Gerçek duygularının ortaya çıkması için kıskanması gerektiğini söylemişti belki sizde de bu tarz birşey faydalı olabilir.

Farklı bir erkeğe mi yanaşayım yani? Ya o da kısasa kısas deyip bir kız bulursa Nasıl bir soru işaretisin sen ya Gülsem mi bu çocuğa ağlasam mı bilemiyorum.

aynen öyle
Bırak o istesin,o yazsın,o gelsin
Biraz geri durursan merak eder
"Neden yazmiyor ya" "ilgisi mi bitti ki" falan yapar
İnsanogluyuz,her kosulda ilgi hepimizin hosuna gidip koltugumuzu kabartiyor
Sana soyle bir ornek vereyim
Uni 1de bi cocuktan hoslaniyordum. Belli ediyordum anliyordu da ama baya dostaneydik ben pat diye söyledim senden hoslaniyorum eger sen hoslanmiyorsan bu kadar cok konuşmayalım hayal kuruyorum diye (kova burcuyum pat pat pat )
çok özür dilerim umut verdiysem dedi
Bende tamam dedim kestim
1 hafta gecti beni kahveye davet etti,gittim ama tik yok yakin duruyor ama iliskisel degil
Sinemaya davet etti bi kac zaman sonra gitmedim
Bi muddet mesajlarina cevap vermedim
3 ay sonra aradi ayı,seni seviyorum diye.
Cok haklisin bende beni baya seviyorum diyip gectim.
Zaten kafamda cok karisik dedi manda
Velhasıl
Erkekler asla salak değil:)

Aynen öyle, kaç tane ilişki yaşamış karşı tarafı da biliyor. Bu ilgileri anlamayacak kadar salak değil :) O zaman ben biraz salağa yatayım. Kendimi özleteyim. Mesajlarına kısa bir şekilde geciktirerek cevap veriyim. O düşünsün biraz da :)

Bu arada mezun da olduk. Annesi yurt dışında, babası burda. Ayrılar. (Buna da çok üzüldüğünü, yalnız olduğunu, falan bir kaç kere söylemişti bu yüzden de üzülüyorum ona) Geleceğim buraya diyor ama umarım kararından vazgeçmez.

Samimi yorumların için teşekkür ederim sana :)) Cansın.

Uni 1de bi cocuktan hoslaniyordum. Belli ediyordum anliyordu da ama baya dostaneydik ben pat diye söyledim senden hoslaniyorum eger sen hoslanmiyorsan bu kadar cok konuşmayalım hayal kuruyorum diye (kova burcuyum pat pat pat
Bunu yaşamak istemiyorum işte :)

Elinizden geleni yapmışsınız artık ondan adım bekleyin. Size karşı bir şey hissediyorsa illa ki açılacaktır. Doğru zamanı bekliyordur belki. 6 ay olmuş zaten daha. Zaman bırakman ve artık pek üstüne düşmemen iyi olur. Erkekler en ufak ilgide şımarıyor zaten.

ben o zaman kucuktum dusunmeden hareket ettim,ben bu tur erkeklere taktiksel yaklasmak gerektigine inaniyorum
Cunku onlarda taktik uyguluyorlar binevi hersey mustehak bunlara
Umarım bi kac aya birlikteyiz diyerek guncellersin konunu:)

İlk 3-4 ay bu şekildeydi ama son zamanlarda fazla görüşmedik. Hatta bayağı oldu. Aramıyorum da. Arada mesajlaşıyoruz. Ötesi yok şimdilik. Bu kadar şeyden sonra artık neyi bekliyor olabilir?
size karşı birşeyler hissetmiyor olabileceği ihtimalini hiç düşündünüz mü?
sevseydi coktan adım atmıştı.
üzgünüm ama boşa zaman harcıyorsunuz.

Neden ki? Teklif etmeyeceğim tabii ki ama reddedilmek için hiçbir nedenim yok. Veya ben çok kaptırdım... Neyim eksik ki o çıktığı kızlardan diye düşünmeye başladım iyice...
sizde değil onda eksik olan bişey var, sevgi (aşk)..

deneyimlerime dayanarak (cok fazla olmasa da temel ders cikardigim) bu cocuk gibilerinin issiz adam sendromuna inanmiyorum. tabii ki 2 yillik iliski onemli ama aradan 1 ay falan gectiyse artik, obsesif biri de degilse karsisina cikan yeni bi iliskiyi kacirmaz erkek. kacirmaazz.
6 ay flort icin yeterli bi sure. vakit de gecirmissiniz. siz kendinizi cekin ama nolur beklemeyin ne zaman arayacak diye. kendinize baska baska planlar yapin. spor yapin kitap okuyun vs. dusunmeyin. HATTA UNUTUN. biri sizinle ilgilenirse ve begenirseniz bi aksam yemege cikin vs vs.

yine kendi deneyimim: benim neyim eksik o kizlardan diye dusunuyorsaniz kaybeden taraftasiniz. umarim 1 2 ay sonra guncellersiniz birlikteyiz diye de yeni bi hikaye ogrenmis oluruz.

Haklı olabilirsin ama bazı insanlar psikolojik olarak etkilenebiliyor böyle şeylerden. Bir de küçükken annesi babası ayrılmış. Bana ben küçüklüğümden beri yalnızım, okuldan eve geldim yalnızdım, yemek yerken yalnızdım, markete giderken yalnızdım, çocuklar annesiyle babasıyla geziye giderken, ben tek giderdim yine yalnızdım demişti. O an öyle bir üzüldüm ki, anlatamam. Birden bire ortada sebep yokken kız bırakınca etkisinden çıkmamamış olabilir.

Ben kendi hayatımı Boşlamadım. Sabah akşam düşünüp üzülmüyorum tabii ki. Sporumu yapıyorum, işimi yapıyoruz geziyorum eğleniyorum ondan önce olduğu gibi.

İnşallah her şey iyi olur. Şu an sadece onu bekleyeceğim. Pas vermeyeceğim.

aslinda bu insanlarla ilgili anlasilmayan sey o yalnizliklarina alismalari ve icten ice sevmeleri. yani biri gelsin yalniz olmayayim demiyor, yalnizim ve ayaktayim. bu benim bi parcam diyor. birine ihtiyaci yok.
biz kadinlar konu sevdigimiz erkekler olunca kendi kendimizi kandirmaya cok meyilliyizdir.
hayatiniza aktif olarak devam etmeniz cok iyi. ama beklentiyi de sifira yakin tutun derim.

ama beklentiyi de sifira yakin tutun derim.
Ya da eski sevgilisini unutamamış yeni bir ilişki istemiyor olabilir mi?
İnanın bilmiyorum. Ortak arkadaşımıza sorduğumda onu çoktan unutmuştur, sen açıl demişti. O yüzden biraz umutlanmıştım. Hala da umutluyum. Kendime mi haksızlık ediyorum acaba çok düşünerek?

Arkadaşınız konuşsun o zaman çocukla? Cattt32 senden hoşlanıyor gibi geldi bana davranışlarıyla, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Olumlu olur muydu vs deyip bi ağzını arasın bence direkt sizin söylemenizden daha hayırlı olur. En azından olumsuz derse; arkadaşlığınıza zarar vermeden, haberiniz yokmuş ondan hiş hoşlanmamış normal arkadaş olarak görmüş gibi davranırsınız.

Etik olur mu peki böyle bir şey? Ağzını aradığımızı hissetmesi falan hoşuna gitmez belki.

bence biriyle vakit gecirip samimiyet kurabilmek icin bu kadar sabirli ozverili olmak buyuk meziyet. herkeste kalmadi artik. sevgi neydi? emekti
yani siz de en az sizin kadar istekli olan, sizi dunyanin en guzel kadini gibi hissettiren birini hak ediyorsunuz. o sekilde bakin olaya.

bence biriyle vakit gecirip samimiyet kurabilmek icin bu kadar sabirli ozverili olmak buyuk meziyet. herkeste kalmadi artik. sevgi neydi? emekti
İnanın ki onun için harcadığım vakte hiç üzülmüyorum. Daha önce 4 tane sevgilim oldu. Hiçbiri bana bu 6 ayda yaşadıklarımızı yaşatamadı. Doğru bir insan ama işte durum biraz ters Bende kaybetmek istemiyorum onu.

yani siz de en az sizin kadar istekli olan, sizi dunyanin en guzel kadini gibi hissettiren birini hak ediyorsunuz. o sekilde bakin olaya.
Elbet ki direkt ilk günden bana ilgi gösterecek birini bulabilirim ama bu çocuktan ciddi anlamda hoşlanıyorum :))

Bıraktıktan 3 ay sonra başka bir kızla sevgililik aşamasındaki fotoğrafını görürsem çok içime oturur. İlk defa bir erkeğe karşı bu kadar duygu besliyorum :)) Benim de kafam karışık baya ondan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…