aynen öyleNe yapayım o zaman? İletişimi kesme ama çok da yakın davranma. Ondan adım bekle artık diyorsunuz sanırım. Ben elimden geleni yaptım zaten. Bundan sonra istiyorsa o çabalar...
Evet ilgi görmeyi seviyor ama egosu şişse bile bunu konuşmalarına hareketlerine yansıtmıyor. İçinde yaşıyor sanırım.
Bunu yaşamak istemiyorum işteUni 1de bi cocuktan hoslaniyordum. Belli ediyordum anliyordu da ama baya dostaneydik ben pat diye söyledim senden hoslaniyorum eger sen hoslanmiyorsan bu kadar cok konuşmayalım hayal kuruyorum diye (kova burcuyum pat pat pat
ben o zaman kucuktum dusunmeden hareket ettim,ben bu tur erkeklere taktiksel yaklasmak gerektigine inaniyorumAynen öyle, kaç tane ilişki yaşamış karşı tarafı da biliyor. Bu ilgileri anlamayacak kadar salak değil :) O zaman ben biraz salağa yatayım. Kendimi özleteyim. Mesajlarına kısa bir şekilde geciktirerek cevap veriyim. O düşünsün biraz da :)
Bu arada mezun da olduk. Annesi yurt dışında, babası burda. Ayrılar. (Buna da çok üzüldüğünü, yalnız olduğunu, falan bir kaç kere söylemişti bu yüzden de üzülüyorum ona) Geleceğim buraya diyor ama umarım kararından vazgeçmez.
Samimi yorumların için teşekkür ederim sana :)) Cansın.
Bunu yaşamak istemiyorum işte:)
size karşı birşeyler hissetmiyor olabileceği ihtimalini hiç düşündünüz mü?İlk 3-4 ay bu şekildeydi ama son zamanlarda fazla görüşmedik. Hatta bayağı oldu. Aramıyorum da. Arada mesajlaşıyoruz. Ötesi yok şimdilik. Bu kadar şeyden sonra artık neyi bekliyor olabilir?
Erkekler en ufak ilgide şımarıyor zaten.
sizde değil onda eksik olan bişey var, sevgi (aşk)..Neden ki? Teklif etmeyeceğim tabii ki ama reddedilmek için hiçbir nedenim yok. Veya ben çok kaptırdım... Neyim eksik ki o çıktığı kızlardan diye düşünmeye başladım iyice...
Banlamayacaksaniz "kaba etleri arşa çıkıyor" demek istemiş arkadaşnasıl yani ?
Tavırları, konuşmaları hareketleri öyle değil ama...size karşı birşeyler hissetmiyor olabileceği ihtimalini hiç düşündünüz mü?
sevseydi coktan adım atmıştı.
üzgünüm ama boşa zaman harcıyorsunuz.
Ya da eski sevgilisini unutamamış yeni bir ilişki istemiyor olabilir mi?Sonda dediğim gibi eski ilişkisi yüzünden bana karşı önyargılı olabilir mi?
ama beklentiyi de sifira yakin tutun derim.
İnanın bilmiyorum. Ortak arkadaşımıza sorduğumda onu çoktan unutmuştur, sen açıl demişti. O yüzden biraz umutlanmıştım. Hala da umutluyum.Ya da eski sevgilisini unutamamış yeni bir ilişki istemiyor olabilir mi?
Arkadaşınız konuşsun o zaman çocukla? Cattt32 senden hoşlanıyor gibi geldi bana davranışlarıyla, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Olumlu olur muydu vs deyip bi ağzını arasın bence direkt sizin söylemenizden daha hayırlı olur. En azından olumsuz derse; arkadaşlığınıza zarar vermeden, haberiniz yokmuş ondan hiş hoşlanmamış normal arkadaş olarak görmüş gibi davranırsınız.İnanın bilmiyorum. Ortak arkadaşımıza sorduğumda onu çoktan unutmuştur, sen açıl demişti. O yüzden biraz umutlanmıştım. Hala da umutluyum.Kendime mi haksızlık ediyorum acaba çok düşünerek?
Etik olur mu peki böyle bir şey? Ağzını aradığımızı hissetmesi falan hoşuna gitmez belki.Arkadaşınız konuşsun o zaman çocukla? Cattt32 senden hoşlanıyor gibi geldi bana davranışlarıyla, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Olumlu olur muydu vs deyip bi ağzını arasın bence direkt sizin söylemenizden daha hayırlı olur. En azından olumsuz derse; arkadaşlığınıza zarar vermeden, haberiniz yokmuş ondan hiş hoşlanmamış normal arkadaş olarak görmüş gibi davranırsınız.
İnanın ki onun için harcadığım vakte hiç üzülmüyorum. Daha önce 4 tane sevgilim oldu. Hiçbiri bana bu 6 ayda yaşadıklarımızı yaşatamadı. Doğru bir insan ama işte durum biraz tersbence biriyle vakit gecirip samimiyet kurabilmek icin bu kadar sabirli ozverili olmak buyuk meziyet. herkeste kalmadi artik. sevgi neydi? emekti
Elbet ki direkt ilk günden bana ilgi gösterecek birini bulabilirim ama bu çocuktan ciddi anlamda hoşlanıyorum :))yani siz de en az sizin kadar istekli olan, sizi dunyanin en guzel kadini gibi hissettiren birini hak ediyorsunuz. o sekilde bakin olaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?