Hayır bazen yemek yerken falan elini elimin üstüne koyuyor sonra bakışıp gülüyoruz o anda çekiyor falan. El ele tutuşup yürümüyoruz.
Teşekkür edim canım. Aşık olunca insanın gözü görmüyor hiçbir şeyi... Umarım mutlu oluruz...Ben ozguveninize ve tavriniza hayran oldum acikcasi, cok ciddi soyluyorum bunu
Umarim cok mutlu olursunuz
Istemiyor olabilirİlk 3-4 ay bu şekildeydi ama son zamanlarda fazla görüşmedik. Hatta bayağı oldu. Aramıyorum da. Arada mesajlaşıyoruz. Ötesi yok şimdilik. Bu kadar şeyden sonra artık neyi bekliyor olabilir?
Istemiyor olabilir
Ya ben şunu gördüm. Isteyen erkek imada bulunmaz direk adım atar . Anlamak çıkarma sen yorulursun. Belki denonune bakmalisin
Bir de tanışıp biraz samimileştikten sonra kızlarla fotoğraf atmayı eskisine göre nedense bıraktı. Önemli bir detay mıdır bilmiyorum ama yine de belirteyim dedim.
Bilmiyorum çok kaptırdım kendimi. Onsuz bir şey düşünmek istemiyorum. Zaten istesem başka birini bulmak, başkasıyla birlikte olmak zor değil.Ya ben şunu gördüm. Isteyen erkek imada bulunmaz direk adım atar . Anlamak çıkarma sen yorulursun. Belki denonune bakmalisin
Size karşı özel bir şey hissetseydi bunu saklamazdı. Anlattığınız kadarı ile böyle bir tipe benziyor. Bence artık biraz durun ve geri çekilin bakalım zaman ne gösterecekUzun oldu biraz biliyorum ama olabildiğince olur bir şekilde anlatmaya çalıştım. Benim için önemli bir şey, lütfen tamamını okuyarak yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba bayanlar. Artık dert mi denir bilmiyorum ama mazur görürseniz biraz içimi dökmek istiyorum buraya.
Bir akşam arkadaşlarla oturuyoruz, benim arkadaşım bir çocuğu çağırdı. Çocuğun sesi hafif geliyordu telefonda biraz mırın kırın yapıyordu. Arkadaşım ısrar edince tamam geliyorum dedi. Her neyse 30-45 dakika sonra falan geldi. Biz tanışmıyorduk onunla. Masaya oturdu o anda telefona bakıyordum. Yüzümü kaldırdım bi 10 saniye falan baktım. İlk görüşte (aşık olmak değil de) çarpılmak bu oluyor sanırım. O gün merabalaşmaktan pek bir şey olmadı. 2-3 gün böyle çocuğu Instagram'da aradım ama bulamadım. Daha sonra arkadaşımı arayıp ilk önce belli etmeden detayları aldım ( sevgilisi var mıdır, nerede okuyor napıyor ) vb. Arkadaşım 3 ay önce 2 yıllık sevgilisi sebepsiz yere bıraktığını söyledi. O zamandan beri pek görmüyorum onu falan dedi. Şu an bildiğim kadarıyla biri yok dedi. Biraz üzüldüm biraz da sevindim açıkçası. Çocuğun telefonunu ve Instagram ID aldım arkadaşımdan.
Niyetimi anladı zaten arkadaşım. 2-3 gün sonra cesaretimi toplayıp aradım öğle vakti. 6 ay önceki ilk telefon konuşmamız:
+Selam, hatırladın mı beni?
-Yok ama yabancı gelmedi sesin.
+Ben x'im geçen cafede çaprazındaydım
-Ha hatırladım, bir şey mi oldu dedi?
+Ben seninle konuşmak istiyorum, o akşam masa kalabalıktı. Pek konuşamadık. Acaba müsaitsen buluşabilir miyiz?
-Kusura bakma ya şu an sınav haftamdayım hiç zamanım yok dedi.
+1 saatcik de mi yok dedim?
-Cidden seninle ilgili değil, 1 dakika bile benim için değerli ama söz haftaya konuşuruz dedi.
Ben o 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum. 1 hafta sonra tam Üniveristeden çıkarken aradı beni. Müsaitsen şurada buluşalım dedi. Ben de tamam hazırlanıp geliyorum dedim. O gün arkadaş gibi biraz yakından tanıdık birbirimizi. Instragram'dan falan takipleştik. Arada sırada ben mesajlar atıyorum ona, konuşuyoruz her şey güzel. Yakından tanıdıkça daha da duygularım kabardı. Ilımlı, kızlarla nasıl konuşulacağını bilen, yakışıklı biri. O kızın böyle bir çocuğu neden bıraktığını hala anlamış değilim. Neyse daha sonra ben hep peşinden koştum hanımlar. Daha anlatmadığım sayamadığım kadar güzel günler geçirdik.
Üniversitende kampüsün önünde çıkışta yakaladım onu, sırf sinemaya gidebilmek için ortak arkadaşımıza fazladan 2 bilet daha aldırdım ve boşmuş gibi yaptırdım. Konsere götürdü beni. Onunla zaman geçirmek için elimden gelen her şeyi yapıyordum kısacası. Olabildiğince ona karşı arkadaştan öte ilgimi belli ediyordum. Onunla buluşacağım zaman her zamankinden 3 kat daha fazla bakıyorum, özen gösteriyorum kendime. Ben ona adım atıyorum, ikimiz de mutluyuz arkadaş olarak ama o ne ileri bir adım atıyor ne de geri bir adım atıyor bana karşı. Ortada durmuş bir şekilde.
Özel günleri ( doğum günü vb. ) kutlar ama bunların hepsini bana karşı arkadaşça yapıyor. Pısırık, özgüvensiz biri de değil. Kızlarla güzel konuşuyor, rahatta biri. Acaba eski sevgilisinin ani bırakışından dolayı kızlara karşı güveni sarsılmış olabilir mi? Veya kızlara karşı artık bir önyargı takınmış olabilir mi? Beni umursamaz bir durumda değil.
Daha önce çok erkek arkadaşım oldu. Ama hiçbiri bu çocuk gibi değil. Bu bayaaa farklı biri. Bu yüzden 6 ay boyunca peşinden koştum. Koşuyorum. Artık ben ona karşı duygularımı itiraf etmek istiyorum. O kıvama geldim.
Düşünceleriniz neler ?
Arkadaşımlarımda senin gibi düşünüyor. Yani 2 yıl dile kolay. O kadar şey yaşadıktan sonra kızın ani terk etmesi onu çarpmış olabilir. Yeni bir ilişkiden korkuyor olabilir.Böyle devam et.
2 yıllık bir iliskinin ardindan duygularini kapatmis olabilir,seni taniyip güvenmesi icin zamana ihtiyaci olabilir.
Simdi konusma cabasina girersen,cekinip korkup istemeden de olsa hayir diyebilir,o zaman cok üzülürsün.
Şimdiye kadar nasilsaniz o sekilde devam,zateb günü gelince o sana açılacaktır .
Bahsettiğin kadariyla seninle sosyallesmek adina bir kaygisi yok yani esek degilse anlamistir ona olan duygularini,istemese kendini geri cekerdi,bence iliskiden korkuyor, zaman tani.
Arkadaşımlarımda senin gibi düşünüyor. Yani 2 yıl dile kolay. O kadar şey yaşadıktan sonra kızın ani terk etmesi onu çarpmış olabilir. Yeni bir ilişkiden korkuyor olabilir.
Eğer hiç ilgilenmeyecek bir tip olsa benimle bu kadar şeye katılır mıydı? Yani benim ona sosyal olarak yaşattıklarım, yaşadıklarımız arkadaş ötesindeydi. Sadece adı yoktu ilişkinin.
Pff kafam çok karışık.
Sizi beğenmemiş olabilir. Onun için arkadaşça takiliyordur.Sonda dediğim gibi eski ilişkisi yüzünden bana karşı önyargılı olabilir mi?
Kesinlikle. Ya görüşme süremi kısardım ya da direkt başlamadan bitirirdim. Ki karşı tarafın duygularıyla oynamayayım diye.Birinin sana olan ilgisini fark etsen ama hiç hoşlanmasan,umut vermemek adına görüşmezsin degil mi ?
Mesela neyimi beğenmemiş olabilir? Bir şey beğenilmese illa ki karşı taraf onu bir gün belli eder. Hiçbir olumsuz yorum almadım onun tarafından.Sizi beğenmemiş olabilir. Onun için arkadaşça takiliyordur.
Eğer ben gitmeseydim bugün yakın bir arkadaş bile olmayacaktık. 2 taraftan biri illa ki gidecek. Sorun sürekli benim gitmem değil, son zamanlarda hiç görüşmedik diyebilirim. Zaten yurt içinde değil. Her akşam geldiğimde şöyle yaparız böyle yaparız diyor.Sevgili olmak istese bir kaç adımda o atardı
hep siz gitmişsiniz .Zamana bırakıp onun gelmesini bekleyin artık
Sizi ne mutlu edecekse onu yapın ozaman inşallah her şey gönlünüzce olurEğer ben gitmeseydim bugün yakın bir arkadaş bile olmayacaktık. 2 taraftan biri illa ki gidecek. Sorun sürekli benim gitmem değil, son zamanlarda hiç görüşmedik diyebilirim. Zaten yurt içinde değil. Her akşam geldiğimde şöyle yaparız böyle yaparız diyor.
Bende artık o şöyleleri sevgili olarak yapmasını umuyorum... Bir erkek için çok mu kendimi yoruyorum diye de düşünüyorum ama onu görünce bu düşüncelerimin hepsi kayboluyor. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım..
Bak bu erkekler biraz şeydirNeden ki? Teklif etmeyeceğim tabii ki ama reddedilmek için hiçbir nedenim yok. Veya ben çok kaptırdım... Neyim eksik ki o çıktığı kızlardan diye düşünmeye başladım iyice...
Ne yapayım o zaman? İletişimi kesme ama çok da yakın davranma. Ondan adım bekle artık diyorsunuz sanırım. Ben elimden geleni yaptım zaten. Bundan sonra istiyorsa o çabalar...Bak bu erkekler biraz şeydir
Hicbir erkek karsisindaki kadinin ona ilgi duydugunu anlamayacak kadar aptal degil
Cocugun bariz egosu sisiyor,hosuna gidiyor ilgi gormek
Ama seninle su an iliski dusunmuyor su anki durumunuzdan memnun
Hep diyorum yine diyecegim,bir erkek istedigi takdirde dikenli düz duvara yalinayak tirmanir
Cozmesi zor canlılar degiller
İstiyorsa yapar,istemiyorsa yapmaz
Kendini kaptirmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?