Duygu Beslediğim Çocuk ve Onun Duyguları

Hayır bazen yemek yerken falan elini elimin üstüne koyuyor sonra bakışıp gülüyoruz o anda çekiyor falan. El ele tutuşup yürümüyoruz.

Yerinizde olsam şu an nasılsam öyle davranmaya devam ederdim,ama bu durumda ''senden hoşlanıyorum'' demezdim.Çocuk koca bir soru işareti sanırım.Hani hayır derse çok üzülürsünüz.Biraz daha zaman verin,ilgiyi sıfıra indirmeyin,kıskandırmak için de başka bir erkek taktiği falan yapmayın bence.

İnanın bu 6 ayda kaç tane erkek bulurdum. Ama onun peşinden koşmak ile geçirdim, onu istedim. Bu ilgileri hissettidiğini de anlıyorum ama neden ufacık bir adım bile atmıyor? O ufacık adımı görsem işi ben toparlayacağım zaten...

Kızlar şu an ailesinin yanında. Almanya'da. Uzun süredir konuşmuyoruz. Gelecek yakında. Böyle devam ettireyim mi?

Bir de tanışıp biraz samimileştikten sonra kızlarla fotoğraf atmayı eskisine göre nedense bıraktı. Önemli bir detay mıdır bilmiyorum ama yine de belirteyim dedim.
Ya ben şunu gördüm. Isteyen erkek imada bulunmaz direk adım atar . Anlamak çıkarma sen yorulursun. Belki denonune bakmalisin

Ya ben şunu gördüm. Isteyen erkek imada bulunmaz direk adım atar . Anlamak çıkarma sen yorulursun. Belki denonune bakmalisin
Bilmiyorum çok kaptırdım kendimi. Onsuz bir şey düşünmek istemiyorum. Zaten istesem başka birini bulmak, başkasıyla birlikte olmak zor değil.

Ben bu dediklerimi hiçbir erkek için yapmadım. Hep böyle gördüm karşı taraftan. Bunları yapmamın, çabalamamın bir amacı var. Başlamadan bitmesini istemiyorum...

Böyle devam et.
2 yıllık bir iliskinin ardindan duygularini kapatmis olabilir,seni taniyip güvenmesi icin zamana ihtiyaci olabilir.

Simdi konusma cabasina girersen,cekinip korkup istemeden de olsa hayir diyebilir,o zaman cok üzülürsün.

Şimdiye kadar nasilsaniz o sekilde devam,zateb günü gelince o sana açılacaktır .
Bahsettiğin kadariyla seninle sosyallesmek adina bir kaygisi yok yani esek degilse anlamistir ona olan duygularini,istemese kendini geri cekerdi,bence iliskiden korkuyor, zaman tani.

Size karşı özel bir şey hissetseydi bunu saklamazdı. Anlattığınız kadarı ile böyle bir tipe benziyor. Bence artık biraz durun ve geri çekilin bakalım zaman ne gösterecek

Arkadaşımlarımda senin gibi düşünüyor. Yani 2 yıl dile kolay. O kadar şey yaşadıktan sonra kızın ani terk etmesi onu çarpmış olabilir. Yeni bir ilişkiden korkuyor olabilir.

Eğer hiç ilgilenmeyecek bir tip olsa benimle bu kadar şeye katılır mıydı? Yani benim ona sosyal olarak yaşattıklarım, yaşadıklarımız arkadaş ötesindeydi. Sadece adı yoktu ilişkinin.

Pff kafam çok karışık.

Kendinden pay biç.
Birinin sana olan ilgisini fark etsen ama hiç hoşlanmasan,umut vermemek adına görüşmezsin degil mi ?

Zaman..biraz beklemede kal.

Birinin sana olan ilgisini fark etsen ama hiç hoşlanmasan,umut vermemek adına görüşmezsin degil mi ?
Kesinlikle. Ya görüşme süremi kısardım ya da direkt başlamadan bitirirdim. Ki karşı tarafın duygularıyla oynamayayım diye.

Sizi beğenmemiş olabilir. Onun için arkadaşça takiliyordur.
Mesela neyimi beğenmemiş olabilir? Bir şey beğenilmese illa ki karşı taraf onu bir gün belli eder. Hiçbir olumsuz yorum almadım onun tarafından.

Sevgili olmak istese bir kaç adımda o atardı
hep siz gitmişsiniz .Zamana bırakıp onun gelmesini bekleyin artık
Eğer ben gitmeseydim bugün yakın bir arkadaş bile olmayacaktık. 2 taraftan biri illa ki gidecek. Sorun sürekli benim gitmem değil, son zamanlarda hiç görüşmedik diyebilirim. Zaten yurt içinde değil. Her akşam geldiğimde şöyle yaparız böyle yaparız diyor.

Bende artık o şöyleleri sevgili olarak yapmasını umuyorum... Bir erkek için çok mu kendimi yoruyorum diye de düşünüyorum ama onu görünce bu düşüncelerimin hepsi kayboluyor. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım..

Sizi ne mutlu edecekse onu yapın ozaman inşallah her şey gönlünüzce olur

Neden ki? Teklif etmeyeceğim tabii ki ama reddedilmek için hiçbir nedenim yok. Veya ben çok kaptırdım... Neyim eksik ki o çıktığı kızlardan diye düşünmeye başladım iyice...
Bak bu erkekler biraz şeydir
Hicbir erkek karsisindaki kadinin ona ilgi duydugunu anlamayacak kadar aptal degil
Cocugun bariz egosu sisiyor,hosuna gidiyor ilgi gormek
Ama seninle su an iliski dusunmuyor su anki durumunuzdan memnun
Hep diyorum yine diyecegim,bir erkek istedigi takdirde dikenli düz duvara yalinayak tirmanir
Cozmesi zor canlılar degiller
İstiyorsa yapar,istemiyorsa yapmaz
Kendini kaptirmamaya çalış

Ne yapayım o zaman? İletişimi kesme ama çok da yakın davranma. Ondan adım bekle artık diyorsunuz sanırım. Ben elimden geleni yaptım zaten. Bundan sonra istiyorsa o çabalar...

Evet ilgi görmeyi seviyor ama egosu şişse bile bunu konuşmalarına hareketlerine yansıtmıyor. İçinde yaşıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…