- 1 Ağustos 2016
- 121
- 193
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bayanmatmazelelmas
-
Kaynağı en çokta stresten oluyormuş galiba. Geçmiş olsun98 den kendi çabamla 70 e kadar inmiştim..sonra kendimi kontrol edememeye başladım..şu an 78,60 kg yum..
1,5 yıldır 75-79 arasında gidip geliyorum.
uyuyana kadar yemek yiyip taş gibi karınla yatağa giriyorum.beynimde sürekli yemek ye düşüncesi ve diyet.
terapistim bunu aklımdan çıkarmamı istiyor.her p tesi diyete başlayıp çarşamba bırakıyorum..bir sonraki p tesiye kadar ne bulduysam yiyorum..kafam çok dolu.
Vucut insanı dramatik ediyor maalesefolayı dramatize etmişsin.. bunları düşünmee :) zzııppllaaaa hoşuna gidecektir
bence o kadar da dramatik degil.Hayat zaten basli basina dramatik degilmi.
Kisilerin yasadigi hayata olaylari nasil yorumladigina ve kisiligine gore degisirbence o kadar da dramatik degil.
ya bak hayatın kötü olabilir. aksilikler, işsizlik kıl tüy bir sürü şey.Kisilerin yasadigi hayata olaylari nasil yorumladigina ve kisiligine gore degisir
Dunya guzel cocuklar vuruluyor...bebekler tacize ugruyor...elbette saydiklariniz cok guzel detaylar fakat bir o kadarda insani korkutan uzen olaylar gundemde okula baslayacak bir kizim var ve ogretmeni umarim taciz etmez diye dua ediyorum boyle bir dunyada yasiyoruz elbette bu iyi bir tutum degil olumlu dusunelim vs...ama bazen bazi insanlar icin bu mumkun olamaz cunku oncelikleri baskadir benim oldugu gibiya bak hayatın kötü olabilir. aksilikler, işsizlik kıl tüy bir sürü şey.
ama bir şeyleri kacırıyrsunuz
1- dunya güzeldir.
2-doga güzeldir
3- nefes almak güzeldir
4-gülümsemek güzeldir.
5- sevmek ( herşeyi ama)
5-ölüm tek gercektir.
evet bu yazdıklarınız var.Dunya guzel cocuklar vuruluyor...bebekler tacize ugruyor...elbette saydiklariniz cok guzel detaylar fakat bir o kadarda insani korkutan uzen olaylar gundemde okula baslayacak bir kizim var ve ogretmeni umarim taciz etmez diye dua ediyorum boyle bir dunyada yasiyoruz elbette bu iyi bir tutum degil olumlu dusunelim vs...ama bazen bazi insanlar icin bu mumkun olamaz cunku oncelikleri baskadir benim oldugu gibi
Katiliyorum en azindan hayvanlara eziyet edilmez ...herseye ragmen yasadikca mucadelemiz devam ediyor dogal olarak uzuntu ve mutluluklarimiz daevet bu yazdıklarınız var.
bu kızın dramatikligi ile sizin kaygılarınız farklı.
ayrıca tum bu saydıklarınızı dunya degil insan yapıyor. insan faktoru oldugu her yerde herşey olur. dunyada insan olmasa , dunya cok rahat bir yer olur.
Yaa onun tedavisi de mi var?
Nerden yardım aldınızBi duygusal acligin bilinc altinda ne gizlidir. Hipnoz ile ortaya ciktigi oluyor ve cok iyi geliyor. Ben bu konuda yardim aldim ve tavsiye ederim.
Sanırım reklam amaçlı yazmış ben şuan Yeme bozukluğu kitabını okuyorum tavsiye ederimNerden yardım aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?