Duygusal açlık

Yalnız konu sahibi arkadaşım duygusal açlık birazcık yanlış anlaşılmış sanırım :))

Benim arada geceleri vuruyor.
Bir defterim var birkaç yıldır oraya yazıyorum. Hiç kimsenin bilmediği sırlarımı, dertlerimi, gözyaşlarımı bilir tüm tabularımı kaldırdığım bir tek o vardır sanırım, çok iyi geliyor yazmak tavsiye ederim.

Duolingoda isveçcesinden tut yunancasına kadar farklı dillerde alıştırmalar yapıyorum. Ha duygusallığı bastırıyor mu hayır ama kafamı meşgul ediyor. Hastanede refakayçıyken bile bununla oyalanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
üstüne fıstık da yedim oh, yarına nurtopu gibi bir göbeğim olacak ve en az 7 km koşmam gerekecek

dipnot: hala yiyesim var instagrama girip girip milletin yiyip içtiğinin resmine bakıyorum sinirlerim bozuldu
Aynen ya o zayıfları görünce kendimi ayı gibi hissediyorum sonrada o suçluluk duygusu daha da beteeer

Beyin açlığı, yani karnının tok olmasına rağmen canının deli gibi yemek istemesi ee hal böyle oluncada bilmem kaç kg oluyorsun

98 den kendi çabamla 70 e kadar inmiştim..sonra kendimi kontrol edememeye başladım..şu an 78,60 kg yum..
1,5 yıldır 75-79 arasında gidip geliyorum.
uyuyana kadar yemek yiyip taş gibi karınla yatağa giriyorum.beynimde sürekli yemek ye düşüncesi ve diyet.
terapistim bunu aklımdan çıkarmamı istiyor.her p tesi diyete başlayıp çarşamba bırakıyorum..bir sonraki p tesiye kadar ne bulduysam yiyorum..kafam çok dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…