duygusal boşluktayım

Yazmayayım dedim de duramadım.O kadar yorum yapmışsınız yok süslen yok yıkan kurulan neyse ne.Sevgili konu sahibesi arkadaşım sizin sorununuz ne yemeğe çıkmamak ne de heyecan kaybolması.Sizde saygı bitmiş.Sen süslenince eşin beğenmediğinde verdiğin şu cevap var ya bence evliliğinizi özetliyor:'bende anan teyzen gibi pis pasaklı kadınları hak ediosun sen bakımlı kadın sana fazla onlar gibi bi giydini on gün giycen sen ona layıksın dedim'
siz en başta saygıyı kaybetmişsiniz.Kocan beğenmedi diye anne teyzesinden ne istediniz çok merak ettim? Siz bunu alışkanlık haline getirmişsiniz bence kocanız ailesine değer vermediğiniz için o da size değer vermiyor.Bu kadar basit 2+2=4

konuya ne farklı acıdan yaklaşmısınız ben onun anasına gerektiği kadar saygı gösteriorum ben onu en son artık tak edince söledim gördüğü kadın profili o kadar die laf sokma çabanız harika yani ben burda paylaşım yapıom saygısız bi eş diilim kesinlikle kabul etmem bunu

bende anan teyzen gibi pis pasaklı kadınları hak ediosun sen bakımlı kadın sana fazla

ne kadar yanlış..
ne kadar kötü bir tabir..
öyle bile olsalar söylenmez bu laf...
ben sizi ayıpladım eşinizi düşünemiyorum
çok ileri gitmişsiniz...

Hayır ben şunu anlamıyorum lütfen açıklayın bana?Neden hep eşleriniz annesi teyzesi pis oluyor.Sizin anneniz teyzeniz hep pak temiz mi gezdi??? Bide 'onun anası' derken bile bir acayiplik var sanki oraya daha saygılı bir hitap yazsanız nolurdu yani? Hiç bir bayan sabrının sonunda da gelse böyle cümleler kurmamalı,bu bilinç altını gösteriyor.Kocanız öyle dediğinde niye 'Sizin bakkal Hüseyinde pis sana öyle arkadaşlar yakışır'demedin??? Çünkü kayınvalidene sinirin var ve eşini aşağılıyorsun güzelim bu kadar basit.O kadar kişi yorum yapmış biride bunun üzerine konuşmamış.Parfüm kıyafet hikayer.Eşin değer ve saygı görmek ister önce vesselam...

yaşananları bilmeden verip veriştirmeyin hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sakin olarim kızlar erkek konusu çok derin bir konu onlarin akillari bir kariş bari biz akilli olalim

siz beni tanımıosunuz ben kendi annem pisse onada derim öle laga luga yapan yalpak insan diilim kaynanamdan nefret ediorum bu dogru ama eşimle ben bugun tanışmadık ki şimdi sorun yapsın siz mevzuyu başka anlıosunuz bu kadar atıp tuttuna göre evli diilsin sanırım kimin gecmşinde ne var ne yaşamış klavye basında yazması kolay

yaşananları bilmeden verip veriştirmeyin hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım;
yaşadıklarını bilmemiz imkansız,
seni yargılamak değil amacımız;
ancak insan kendini ifade ederken doğru kelimeler seçmeli,
burda yazdıklarımız kişiliğimizide yansıtıyor;
şimdi sen eşinin annesine ve teyzesine o üslupla verip veriştirirsen,
burda kimse sana haklısın diyemez
çünkü tarzın yanlış...

ne olursa olsun sen eşine ailesi konusunda çok düzgün kelimeler seçmelisin...

yoksa haksız duruma düşersin...

Evliyim canım ama saygı evlenmekle öğrenilmiyor maalesef senin işin zor.Ben kayınvalidemi annemden ayrı tutmam şükür.annemden de öyle gördüm ben.Empati kur bence.Kocan bir sürpriz yapsın beğenme sonrada o sana desin ki'Sen ne anlarsın anan da anlamazdı zaten seni ancak temizlik yemek çocuk paklar başka halta yaramazsın' derse tepkin ne olur???

ark cidden kelime hatası olabilir ama öle yazılanlar gibi ahlaksız diilim kendi annemede anam derim nesi tuaf oda öle annesine ana dio

yeteri kadar aile terbiyesi aldım saolun ama kim ne hakettiyse sölerim ben babama bile yutamam malesef öleceni bilsem aklımdan gecen dilimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…