duygusal boşluktayım

bop yoksa seni erkeksin duzdun konuş nerden çikardin burda erkekler yuzden kafga edeckler degermi

ben bu platformda ilk defa yazışmıyorum ki ve bence kadın ile erkeğin yazısını okuyunca bile ayırt ediyorsun.Sen düpedüz erkeksin.Konuyu nerelere çekmeye çalıştın ama konu sahibesi (bu konuda tebrik ederim kendisini) sana uymadı pek.Sen buralarda gezme +18 ler var orada gez olur mu???

ne tebrik etcen canım sonuçta saygısız terbiyesizim ben dimi gerek yok

sana bir cift sözum var ya sen evde kalmisin yada dul sun yada sevgilin yok bu kadar herkeze saldirma kendine bak sen gez oralarda

ark cidden kelime hatası olabilir ama öle yazılanlar gibi ahlaksız diilim kendi annemede anam derim nesi tuaf oda öle annesine ana dio

estafurullah...ahlaksız ne demek?

benim nacizane yorumum şu ki;

sizin de hatalarınız var,eşinizin ailesini küçümsüyorsunuz..buda eşinizin haklı olarak zoruna gidiyor..

hayatta bazen bazı şeyleri içimizde tutmakta fayda var...

sessizlik bazen asalettendir..

kesinlikle ben senin terbiyesiz olduğunu düşünmüyorum.Bu forumda sadece bazen çok acımasız hanımlar olabiliyor insanın üzerine çok geliyorlar.Yapılan sert eleştirilere çok kulak asmamaya çalışmalısın.İnsanlar birbirlerini bir anda taşa tutar bazı konularda aldırmamaya çalışmalısın doğru söyleyende içlerinde elbet vardır ama çok sert bi şekilde bunu dile getiriyorlar biraz daha yumuşak eleştirseniz yardımcı olsanız herkes için en hayrlısı olur

arkadaşım seni ne tanırım ne de gıcığım var(sen bana gıcık oldun o ayrı mesele).Ben terbiyesizsin demedim saygısızsın dedim.Yorum yapmadan önce de tam 9 sayfa yazı vardı tamamını cümlesi cümlesine okudum.Kimselerin farketmediği bir şeyi açıklığa kavuşturmak istedim.Nitekim duygu_girl34 adlı kişi sana önce birşeyler dediğinde o konuda sıkıntın olmadığını belirttin.O şahıs sandı ki konu yatak mevzuuna çekilecek cilveler özeller derken kendine eğlence çıkaracak.Ama olmadı.Klavyede yazarken harf hataları cümle düşüklükleri olur ama duygu_girl34 gibi saçma sapan yazılmaz.Zaten bilg,ilerine bak uydurma geldi bana?Yüksek lisans ve ev hanımı,güleyimde araya gitmesin duygu bey

sana bir cift sözum var ya sen evde kalmisin yada dul sun yada sevgilin yok bu kadar herkeze saldirma kendine bak sen gez oralarda

Bence senin kız sevgilin yok suratsızın tekisin ve buralarda kadın gibi gezen zavallısın.Evliyim kocamı seviyorum o da beni çok seviyor

bop saol bacı baktım hakaten hepsini okudum hep bi cinsi bişiler ön planda uyarı için teşekkürler

bop saol bacı baktım hakaten hepsini okudum hep bi cinsi bişiler ön planda uyarı için teşekkürler

Rica ederim üzmek istemedim kimseyi.Kırdım isede özür dilerim.ama lütfen dilimize dikkat edelim.Birazcık kayınvalideni ara güzel güzel konuş,eşinin yanında da 'AY ne iyi kadın ya seviyorum valla,zaten seni doğurmuş sevmek için yetmez mi de' Kocanın yanaklarını sık öp bakalım sonuç ne olacak???

bop ortalıgı iyi kariştirdin sen valla helal olsun evde kalmişindir sen

Bak yine aynı tarz.Sen şimdi benle uğraşmaktanda zevk alırsın.Sana bu şerefi bahşetmeyeceğim.Sen pis suyuna dön bakalım hadi!!! bu son cevap istersen tepin duygu bey ay pardon duygu hanım(!)

kaynanam beni ilk gördü nefret o nefret kadında aşamadık oda bende malesef kapalıyız birbirimizi tanımaya izin vermioz uzak oldugu için pek ısınamadım zaten

bu arada kocama aşırı düşkünümdürrr ihmal etmem küsmem falan aslında dün bu mevzuyu konusana kadar hiç belli etmedim sayılır olayın buralara geldini

Son düzenleme:
Bence senin kız sevgilin yok suratsızın tekisin ve buralarda kadın gibi gezen zavallısın.Evliyim kocamı seviyorum o da beni çok seviyor

sana iyade ediyorum sen kendine bak sen beni nasil bilmek istiyorsan oyle billlllll birde erkek degilim bunda bil ha kıza o zaman sen bir akil ver gorelim kız çok uzuluyor

kaynanam beni ilk gördü nefret o nefret kadında aşamadık oda bende malesef kapalıyız birbirimizi tanımaya izin vermioz uzak oldugu için pek ısınamadım zaten

Bak arkadaşım kimseye akıl vermek haddime değil ama kimi kaynanalar gelinine hain gibi davranıyor,oğlu elinden gitmiş sanki.Ama o öyle diye sende öyle olma bence.Çaba göster sev ama Allah katında haklı ol

duygu profilinden yazdığın cvplara da bakılınca düpe düz erkek olduğun zaten konuşmalarından belli oluyor başka denecek bi söz olduğunu sanmıoyrum

valla erkek degilim ama çok gülüyorum ben çok guldurdunuz erkek nasil oluyormuş soyliyinde erkek olalim hnmlar
birde ben yazmayi pek sevmem imla hatam olabilir cv dogrudur hnmlar orda yanliş bir şey yazmadim erkek olsam bu sitede ne işim var bunuda bilin burasi sizin olsun evde kalmişlar

Ay bu doğrucu davutluğum hep başıma iş açmıştır ama meslek hastalığı işte.Bir yerde parazit gözrdün mü hemen iki tırnağının arasında çıtlatacaksın.Burda ne işin var valla sen daha iyi bilirsin.Bide herkese hakaret etmiş evde kalmışlar diye.Bence sen evde kalmışsın baksana bu saatte bütün adamlar harıl harıl çalışıyor bende mesaimi bitirdim geldim ama sen kadın gibi oh maşallah yazışıyorsun.Bu arada yüksek lisans ve lisans eğitimini ne üzerine nerlerde yaptın söylede bilgi edinelim belki yararlı olur? Sen var ya f.book ta ayna karşısında fotoğraf çeken emo kıza:'İkinizde çok güzelsizin'diyecek kadar abazasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…