bop yoksa seni erkeksin duzdun konuş nerden çikardin burda erkekler yuzden kafga edeckler degermi
bop yoksa seni erkeksin duzdun konuş nerden çikardin burda erkekler yuzden kafga edeckler degermi
ben bu platformda ilk defa yazışmıyorum ki ve bence kadın ile erkeğin yazısını okuyunca bile ayırt ediyorsun.Sen düpedüz erkeksin.Konuyu nerelere çekmeye çalıştın ama konu sahibesi (bu konuda tebrik ederim kendisini) sana uymadı pek.Sen buralarda gezme +18 ler var orada gez olur mu???
ben bu platformda ilk defa yazışmıyorum ki ve bence kadın ile erkeğin yazısını okuyunca bile ayırt ediyorsun.Sen düpedüz erkeksin.Konuyu nerelere çekmeye çalıştın ama konu sahibesi (bu konuda tebrik ederim kendisini) sana uymadı pek.Sen buralarda gezme +18 ler var orada gez olur mu???
ark cidden kelime hatası olabilir ama öle yazılanlar gibi ahlaksız diilim kendi annemede anam derim nesi tuaf oda öle annesine ana dio
ne tebrik etcen canım sonuçta saygısız terbiyesizim ben dimi gerek yok
ne tebrik etcen canım sonuçta saygısız terbiyesizim ben dimi gerek yok
sana bir cift sözum var ya sen evde kalmisin yada dul sun yada sevgilin yok bu kadar herkeze saldirma kendine bak sen gez oralarda
arkadaşım seni ne tanırım ne de gıcığım var(sen bana gıcık oldun o ayrı mesele).Ben terbiyesizsin demedim saygısızsın dedim.Yorum yapmadan önce de tam 9 sayfa yazı vardı tamamını cümlesi cümlesine okudum.Kimselerin farketmediği bir şeyi açıklığa kavuşturmak istedim.Nitekim duygu_girl34 adlı kişi sana önce birşeyler dediğinde o konuda sıkıntın olmadığını belirttin.O şahıs sandı ki konu yatak mevzuuna çekilecek cilveler özeller derken kendine eğlence çıkaracak.Ama olmadı.Klavyede yazarken harf hataları cümle düşüklükleri olur ama duygu_girl34 gibi saçma sapan yazılmaz.Zaten bilg,ilerine bak uydurma geldi bana?Yüksek lisans ve ev hanımı,güleyimde araya gitmesin duygu bey
bop saol bacı baktım hakaten hepsini okudum hep bi cinsi bişiler ön planda uyarı için teşekkürler
bop ortalıgı iyi kariştirdin sen valla helal olsun evde kalmişindir sen
Rica ederim üzmek istemedim kimseyi.Kırdım isede özür dilerim.ama lütfen dilimize dikkat edelim.Birazcık kayınvalideni ara güzel güzel konuş,eşinin yanında da 'AY ne iyi kadın ya seviyorum valla,zaten seni doğurmuş sevmek için yetmez mi de' Kocanın yanaklarını sık öp bakalım sonuç ne olacak???
Bence senin kız sevgilin yok suratsızın tekisin ve buralarda kadın gibi gezen zavallısın.Evliyim kocamı seviyorum o da beni çok seviyor
kaynanam beni ilk gördü nefret o nefret kadında aşamadık oda bende malesef kapalıyız birbirimizi tanımaya izin vermioz uzak oldugu için pek ısınamadım zaten
duygu profilinden yazdığın cvplara da bakılınca düpe düz erkek olduğun zaten konuşmalarından belli oluyor başka denecek bi söz olduğunu sanmıoyrum
valla erkek degilim ama çok gülüyorum ben çok guldurdunuz erkek nasil oluyormuş soyliyinde erkek olalim hnmlar
birde ben yazmayi pek sevmem imla hatam olabilir cv dogrudur hnmlar orda yanliş bir şey yazmadim erkek olsam bu sitede ne işim var bunuda bilin burasi sizin olsun evde kalmişlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?