- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Kendi evlatdını eğemeyen başkasının evladını eğmeye çalışıyor hiç umursamayın bişi dediklerinde benim tercihim tersiniz ,böyle kabul ediyorum
Aramiz hic olmadigi kadar iyi diyorsun.Bu oyle guzel gelisme ki bosver annenin ne dedigini.Tika kulaklarini.
Üzmeyin kendinizi bi yaştan sonra anne baba sabit fikirli ve çok hırslı oluyo he he diyin geçin ,anne bu konuları konuşmayalım diyin vs vs geçiştirinAynısını söyledim.
Yeri geliyor kendi evlatlarını bile istediğin gibi yapamıyorsun
el oğlu bu kadar olur anne dedim.
Hayır ben onun ailesine karşı buz gibiyim, ondan beterim.
Bu durumda o da inadına erkeklik gururundan böyle yapar çok normal diyorum.
O kendi ailesiyle bizi bir tutamaz. Biz kimseye kötülük etmedik onlar kötü diyor.
Hayır anne haklısın da o '' evet benim ailem kötü doğrusunuz'' der mi?
Hep kendi açından bakıyorsun bla bla.
Kocanı savunuyorsuna geliyor sonra konu
Ailenizi saf dışı bırakın. Eşiniz ailemizin istediği gibi degıl sizin beklediğiniz gıbı olmalı. Ya ailenizi dinleyip boşanma yoluna koşacaksınız ya dda elinizle mutlu olacaksınız.Ben kendi kendimi yoran bir insanım normalde.
Tam bıraktım kendimi. Bir de böyle salmış bakayım duruma dedim.
Şimdi de ailem rahat durmuyor..
Arkadaşlar başlarda aileniz eşinizi severken, bir takım sorunlarınıza şahit olsalar ve tatsızlıklar onlara da yansıdığı için
eşinize karşı nefret dolsalar... Susamayıp ara ara laf sokuştursalar eşinize (arkasından size)..
Yani bu sizin düzelteceğiniz bir durum değil eşinizin çabasına bağlı olsa ne yaparsınız?
Onu sıkıştırmak onun da aynısını size yapması demek ki bu yeni yeni kavgadan başka bir şey getirmeyecek.
Ne yapayım? Düzelir diye zamana mı bırakayım?
Yoksa düzelmese de olur diye, hepiniz alışın bu düzene mi diyeyim?
Eşimle kendi aramızdaki ilişkiyi düzeltme derdinde olduğumuzdan aileleri karşılıklı olarak dışarıda tutuyoruz.
Muhatap olmuyoruz ailelerle diyeyim..
Aslında aramızdaki ilişki böyle hiç olmadığı kadar iyi..
Ama benim ailem susmuyor. Olumsuz yorumlar yordu beni. Artık annemi aramak istemez oldum.
Belki bir şeyler gerçekten düzelecek ama izin vermiyorlar, etkileniyorum çünkü..
Hayır ayrılmamı da istemiyor annem, istediğim gibi olacak adam olacak diyor..
Beklentileri üst düzey şuan için, sabırsız.
Onun yüreği olmadan olmuyor, ama istediği gibi yürümesi imkansız.
Hiç eğilmeden el oğlunu eğmek kolay mı?
Anlatamıyorum.
Anlamıyorlar..
Kötüleri nasıl ailenizle paylastıysanız iyileride paylasın
Kimse el oglunu kara kası kara gözü icin sevmez
Arayı düzeltecek olan yine sizsiniz
E annen sana kıyamamış tabi onuda anlamak lazımAslında kötüleri paylaşmazdım bu zamana dek, hala paylaşmadıklarım var bir de onları bilseler :)
Sorun şu ki annem yanıma gelmişti, o sıra sorunlar yaşadık anneme yansıdı istemeden, saklayamadım.
Adil bir insanım, bu yüzden biraz da onun açısından bak anne diyorum.
Eşini savunma banaya bağlıyor. Çok sinirli.
Onun ateşini anca eşim söndürür.
Ama o da oralı değil, aslında ikimizin tek derdi evliliğimiz şuan..
Milleti düşünecek durumda değiliz. Bunu anlatabilsem..
Bu eşinizle ne yaşadığınıza bağlı. Hakaret, şiddet, aldatma, kötü alışkanlık vs. varsa, anneniz haklıdır. Eğer basit sorunlar yüzündense annenizle biraz daha sert bir konuşma yapın. Bir de bundan sonra en ufak sorunu ailenize anlatmayın.Ne zaman ki durum çıkmaza girer o zaman anlatırsınız.
Telefonu kapadıktan sonra yarım saat kendime gelemiyorum ama
Aramasam olmaz, arasam böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?