Düzelir mi? Düzelmese de olur mu?

Kimse evladinin mutsuzluguyla sinanmak istemez be nomu. Farzet ki bir cocugun var,mutsuz esiyle. Nasil sakin durabilirsin ki? Hadi yuzune bir sey demedin,icin icini kemirir. Mutlaka olur yani bu.
Tabi mudahaleyi dogru bulmuyorum,hele ki kotu bile olsalar bir baskasinin ailesine kotu onlar demeyi de dogru bulmuyorum. Ama iste kendilerince mutsuz evlatlarini gozetmeye calisiyorlar. Yazik. Onlari da anla he he de gec. Bosver. Bu senin secimin ama onlarin kaderi.

9 yildir bunu çekiyorum. ki ben yansıtmamaya calistim hicbir sorunda. bastan sevmediler istemediler bana layik bulmadilar. tam beş yil hic ses etmedim. ne deseler sustum. sonra oglum oldu az da büyüdü. o zaman iyiden iyiye bozulmaya basladim. her cocuk babasini kahraman olarak gorur. onunda etkilenmesini istemedim.

tepkimi koydum ama yine de hala geriliyorum. birsey denmese de bazen bir bakis bile yeterli oluyor.

Zor bir durum. Keske aranizdaki mesele ailenize yansimasaydi. Annenize israrla bu tavirlarinin esinizle aranizi daha cok bozdugunu söyleyin bence. Aileler ne diye eslerin arasina girer anlamiyorum bence durumu daha cok cikmaza surukluyor

Her seyi anlatmasaniz iyi olurmuş.

Olaylari yansitmadan önce biraz dikkat edilmeli iste. Büyük bir kavga sonrası evden çıkınca bile bazi seylerden emin olana kadar baba evine degil ucuncu bir kisiye ya da otele gidilmeli bence.
Benim de bir teyzem var. Her kavgada araya araya, evden kacip bize gele gele, adamin herr turlu cumlesini (ki bazilari bizim haneyle ilgili) anlata anlata nefret ettirdi bizi adamdan. Tiksindik yani.
Sonra siniri gecer opusur barisirlardi. Bir sonraki kavgaya kadar... bir de cok mutlu çift olduklarindan bize kahve icmeye gelirlerdi. Uyuz olurduk ya. Haliyle kimse de iyi davranmazdi adama. Ya da kadin guzel birsey anlattığında 'he he , oyledir oyledir' modunda olurdu herkes .
Bunu bize yapan, kocasindan nefret ettiren kisi kesinlikle teyzemdi ama. Yoksa adamin bizim yüzümüze karsi bir yanlisi olmazdi. Eger bu kadar yansitmasa sevebilebilirdik belki de adami. (Sonra bosandilar neyse ki. Yeni kocasi hakkinda konusmaya basladigi an offline oluyoruzduymak bile istemiyoruz)
Ailenizin de durumu bu bence.
Ama olan olmus. Bu saatten sonra bir daha adamdan laf tasimazsaniz, cok dolmus olsaniz da ailenize yansitmazsaniz hersey düzelebilir ama. Zaman herseyin ilaci.
Annenin de yorum yapmasina izin vermemeye calis cok bunaliyorsan. Ona da söyle, "boyle konuşup beni dolduruyorsun ev huzurum kaciyor,bir daha esim hakkinda konuşmayalim " diye. Sana uymak zorunda. Buna ragmen inatla aciyorsa ayni konulari bu artik annenin saygısızlıgina girer. Her konuyu esine getirdiğinde ilk cumleden "tamam anne hadi sonra konusalim" de, apar topar kapat telefonu. icinde kalsin.

Her seyi anlatmasaniz iyi olurmuş.

Ben her şeyi ailelere yansıtan biri değilim.
Hatta hala bilmedikleri çok ciddi geçmişte kalmış meseleler var.
Mezara götürme niyetindeyim.
İki taraftan da saklıyorum..

Hani onları bilse zaten ailem ohooo...
Düşünmek istemiyorum.

Bu son konu annem yanıma gelmişti, o süreçte gelişti.
Yanımda olduğu için ister istemez yansıdı.
Üstünü örtemedim.
Öyle bir durum.

Ne çok överim, ne çok yererim.
Ortalama bir koca işte, .eşitli yanlışları olan ama artılarına tutunduğum derim.
İki gündür annem iyi.
Böyle sürer inş.
Teşekkürler arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…