Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Yok kız niye acıtsın lastikten çok aşşada dikiş.
Ha ben düşük bel giyeceğim dikişime güveniyorum dersen ayrı HeySero lohusa takımının farkı ne ki? Emzirme yeri olanlarsa eğer önden düğmeli daha kullanışlı onlardan

Lohusa takımı derken hamile pijaması işte bonus. Düşük bel giymem canım normal hayatta bile böğrüm üşüyor giymiyorum

Sezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Önü düğmeli her model olur kısa kollu daha rahat serum için yukarı katlamak gerekiyor uzun kollu da
Takım olması şart değil alt pijama fazladan olsun

Normal al bi dene. Dikiş çünkü altta kalıyor hani sanmıyorum lastik oraya gelsin evde de normal giydim ben onlarda rahatsız etmedi mesela.

Lohusa takımı derken hamile pijaması işte bonus. Düşük bel giymem canım normal hayatta bile böğrüm üşüyor giymiyorum
Kaç kilo aldın hayal? Aşırı almadiysan normal bedeninin 2 3 beden büyüğü pijama al dene değiştirirsin olmadı. Düşük bel olmaz zaten pijamada düşük bel mi var yoktur ya

Yanında 2 tane falan da alt götür ayriyeten ne olur olmaz. Bide yelek ya da ince hırka tarzı bişey al mutlaka. Ben koridorda yürürken terleyip üşüyordum hemen geçiriyordum sonra.

Dün kü ödev bugün öğleden sonra mutfağı süpürdüm ..
Diğer odalarıda süpürdüm.

Bonus un verdiği bugün kü ödev banyonun duşa kabini temizledim..
Umut uyurken
Dolaplarıda sildim.
Çamaşırlar yıkandı.
Serdim çöp attım
Yemek yapmıştım.
Eşim 5 buçukta geldi yedik
Ocağı sildim.
bulaşık makinesini çalıştırdım.
Mutfak lavabosunu temizledim..
Mutfak toplu
Çay getirdim içeriye .

Sezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Diyeceğim tek şey önü düğmeli olsun. Benim için başka kriter yoktu

Artık sezaryen 2 gece kalıyor diye biliyorum hayal

Bilmiyorum ki ben sonra giyerim diye normal aldım lohusa niii almadım

Önü düğmeli her model olur kısa kollu daha rahat serum için yukarı katlamak gerekiyor uzun kollu da
Takım olması şart değil alt pijama fazladan olsun
Bak kısa kollu hiç düşünmemiştim nane daha mantıklı
5 kilo aldım sweet 26. Haftadayım. Tamam sabahlık ve normal hırka koyuyum yürürken giyerim. Başka önemli al dediğiniz şeyler varsa söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…