Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız küçük alıpta içine giremezsem depend alacağım tamamdır
Aynen ben de onu diyecektim. Bi de swetin dediği gibi hırka al mutlaka. Ben kızımda ağır grip olmuştum. Alt pijama 2 tane fazla koy ne olur ne olmaz. Göğüs ucun yara olabilir ilk günler krem al. Ben daha araştırmadım hangisi daha iyi diye. Bulursam yazarım sana da. Bi de elektronik süt pompası almanı tavsiye ederim. Manueller zor oluyor. Terlik al yanına rahat olur. Aklıma gelirse yazarım yine. Sen de bana yaz.

Kız gümüş kalkan alın kreme ihtiyaç olmaz -Hayal

Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu
Fotoğrafçı tutmadık kız kendi telefonlarımızla çekeriz hatıra kalsın kızıma millet oda süsletiyor neler yapıyor ilerde demesin beni niye böyle basit doğurdunuz
Göğüs kremi ve eller serbest pompayı lansinoh alacağım limonsuz en iyisi o diye okudum. Emzirme sütyeni aldım bi tane belki bide atlet alırım bilmiyorum

Sen tesettürlü müsün hayal. Eğer öyleysen sıkıntı olur kısa kol
Tesettürlüyüm ama biri geleceği zaman hırka giyemez miyim ?
Özel devlet fark ediyor mu acaba. Bizim burda özelde sezaryen artık 2 gün.
Şu normal olan normal doğumdur muhabbetinden sonra böyle yaptılar
Kız yok burda 1 gece 4 ay önce doğum yaptı arkadaşım ama doktor demiş iyi hissetmiyorsan 1 gece daha kal diye
Yani 2 3 beden büyük alma. Ama şuanki halinden 1 beden büyük al bati sjsks
Haa aynen 1 ya da 2 beden büyük alırım

Biz 3 takım koyduk kızımın çantasını hazırladık, ikisi alt üst önden düğmeli pijama, bi tanesi gecelik sabahlıklı
Bi gecede kalsan en az iki takım koy çantana terlersin üstüne kan falan geçer ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…