Birde kadından dinlemek lazım, sana davrandığı gibi davrandığı kesin.Güya eşi aldatmış
Yemek yapmıyormuş evde durmuyormuş ailesinde kalıyor yılın yarisi
Bana böyle böyle onu suçladı hiç el kaldırmamış vs vs
Allah razi olsun hepinizden biraz kendimi toplayıp annemi arıycam şimdi ararsam ağlarım o da korkarBirde kadından dinlemek lazım, sana davrandığı gibi davrandığı kesin.
Ortada çocuk yok o yüzden hemen aileni devreye sok, düzelirse ne ala düzelmezse de ömrün tükenmez.
Hem her türlü maddi desteği görüp hem de böyle nankörlük yapması ailene çook ayıp.
Ya karşısına geçip dik duracaksın, ya böyle yaşamaya devam edeceksin ya da aileni devreye sokacaksın canım
Canım akşam 10 parça yaptım valla28 ağustos ödevi :
En az 4 parça ütü yapmak
Manevi ödev : Kendimizde beğenmediğimiz bir huyumuzu düşünmek, onu düzeltme yöntemlerini araştırmak.
@malii
yorgun anneanne
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
Anka
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Zinmem
@yesa1
@dstn33
Tamam canım haber ver mutlaka merak ederizAllah razi olsun hepinizden biraz kendimi toplayıp annemi arıycam şimdi ararsam ağlarım o da korkar
Yapmış sayılıyorsun canım o zamanCanım akşam 10 parça yaptım valla
Hıı tabi tabi hıı biz kimiz ki zaten hıı çok
Erkeklerin bu kadar nankör olması , ne ala memleketAllah razi olsun hepinizden biraz kendimi toplayıp annemi arıycam şimdi ararsam ağlarım o da korkar
Allah razi olsun hepinizden biraz kendimi toplayıp annemi arıycam şimdi ararsam ağlarım o da korkar
En başından bu kadar abartı ilgi alaka göstermeyecektim en büyük suçlu benimbenim kızım ben uzulucem diye eziyet cekse kahrolurdum. nasil onun mutsuz olduğunu anlayamadim diye kendi kendimi yerdim.
hiç bişey senden kıymetli değil ki. eğer yapım bu degisemem diyosan çık git annenin babanin yanına dönme bi daha.
bebek de varsa Allah yardımcın olsun ama insan o psikolojiyle çocuğa zor bakar. ailenle olmak her açıdan daha mantıklı.
bide neden bu kadar korkuyosun. bağırsin kizsin kussun... sen takma gerekirse ondan daha katı ol. herkes haddini bilecek. ayrıca ne demek aramalara kadar karismak.
ben olsam çoktan hastaneye gidip gelmiştim
Anneni ara, onlar gel derse git. Arama kocanı, o kadar konuşmuşsun anlamamış.Şimdi arayıp onunla mı konusyum?annemle mı konusuyum yoksa kardesimialıp direkt annemin evine mı gideyim kafamı toparlayamadım
En başından bu kadar abartı ilgi alaka göstermeyecektim en büyük suçlu benim
Ama ne biliyim evlendim dedim herşeyim mükemmel olsun diye uğraştım icime attım aman kavga çıkmasın aman aramız bozulmasın ailem üzülür elalem ne der diye diye kendime ettim
Beni şımartüyürsün samdanım
Canım ağzımızın tadı bozulmasın dedikçe erkekler hep kendilerini bişey sanıyolar ,naapsam idare ediyo sonuçta diyolat.alttan alma.yeri geldiğinde tavrını koy.çat çat konuşmayı bil hakkını savun.bak bu ben değilim diyosun.orası evin ve en rahat kendini ifade edebildiğin yer olmalı.sineceğin bi yer değil orası canım benim.orası evin unutma.evlilik demek her şeye evet demek değil ayrıca.istemediğin bişey olduğunda hayır ,istemiyorum falan da diyebilmelisin.En başından bu kadar abartı ilgi alaka göstermeyecektim en büyük suçlu benim
Ama ne biliyim evlendim dedim herşeyim mükemmel olsun diye uğraştım icime attım aman kavga çıkmasın aman aramız bozulmasın ailem üzülür elalem ne der diye diye kendime ettim
Sen normal davranmışsın canım. Senin iyi niyetini suistimal eden kocam olacak kişi olmuş. Kendini sakın suçlama.En başından bu kadar abartı ilgi alaka göstermeyecektim en büyük suçlu benim
Gece kardeşimin burnu kanamış sonradan fark etmiş yüzünü havluya kurgularken havlu kan olmuş demediğini bırakmadı dedim yikarimgeçer küçücük çocuk fark etmemiş napıyım diye yine sürat asti sinirlendiCanım ağzımızın tadı bozulmasın dedikçe erkekler hep kendilerini bişey sanıyolar ,naapsam idare ediyo sonuçta diyolat.alttan alma.yeri geldiğinde tavrını koy.çat çat konuşmayı bil hakkını savun.bak bu ben değilim diyosun.orası evin ve en rahat kendini ifade edebildiğin yer olmalı.sineceğin bi yer değil orası canım benim.orası evin unutma.evlilik demek her şeye evet demek değil ayrıca.istemediğin bişey olduğunda hayır ,istemiyorum falan da diyebilmelisin.
Aaaa hangisi ki rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?