Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güya eşi aldatmış
Yemek yapmıyormuş evde durmuyormuş ailesinde kalıyor yılın yarisi
Bana böyle böyle onu suçladı hiç el kaldırmamış vs vs
Birde kadından dinlemek lazım, sana davrandığı gibi davrandığı kesin.
Ortada çocuk yok o yüzden hemen aileni devreye sok, düzelirse ne ala düzelmezse de ömrün tükenmez.
Hem her türlü maddi desteği görüp hem de böyle nankörlük yapması ailene çook ayıp.
Ya karşısına geçip dik duracaksın, ya böyle yaşamaya devam edeceksin ya da aileni devreye sokacaksın canım

Allah razi olsun hepinizden biraz kendimi toplayıp annemi arıycam şimdi ararsam ağlarım o da korkar

Allah razi olsun hepinizden biraz kendimi toplayıp annemi arıycam şimdi ararsam ağlarım o da korkar
Erkeklerin bu kadar nankör olması , ne ala memleket
Herşeyi ailen yapsın ama kardeşinin yediği içtiği gözüne batsın..

Aileni ara anlat. Üzülürler deme, evet üzülürler ama bir süre sana kendilerine gelirler, ama sen ömür boyu böyle çekersin... Daha fazla üzülüp kendini yeme , hasta olursun Allah korusun.

benim kızım ben uzulucem diye eziyet cekse kahrolurdum. nasil onun mutsuz olduğunu anlayamadim diye kendi kendimi yerdim.

hiç bişey senden kıymetli değil ki. eğer yapım bu degisemem diyosan çık git annenin babanin yanına dönme bi daha.

bebek de varsa Allah yardımcın olsun ama insan o psikolojiyle çocuğa zor bakar. ailenle olmak her açıdan daha mantıklı.

bide neden bu kadar korkuyosun. bağırsin kizsin kussun... sen takma gerekirse ondan daha katı ol. herkes haddini bilecek. ayrıca ne demek aramalara kadar karismak.
ben olsam çoktan hastaneye gidip gelmiştim

En başından bu kadar abartı ilgi alaka göstermeyecektim en büyük suçlu benim
Ama ne biliyim evlendim dedim herşeyim mükemmel olsun diye uğraştım icime attım aman kavga çıkmasın aman aramız bozulmasın ailem üzülür elalem ne der diye diye kendime ettim

Şimdi arayıp onunla mı konusyum?annemle mı konusuyum yoksa kardesimialıp direkt annemin evine mı gideyim kafamı toparlayamadım
Anneni ara, onlar gel derse git. Arama kocanı, o kadar konuşmuşsun anlamamış.

işte sorun da burda kim mükemmel ki kimin hayatı mükemmel ki bu kadar mükemmellik peşinde kosuyoruz. adam gibi adam olan zaten eksiğinle yapabildiğinle sever seni. önce bir kendi kıymetini bil. ben boşanmış erkeklere iyi gözle bakamıyorum ya. ülkemizde kadınlar yuva kurtarmak için ne kahirlar çekiyo. kim kolay kolay bosanabiliyo ki öyle...

Allah yardımcın olsun. ama iyi düşün gidip dönersen daha beter davranır

Canım ağzımızın tadı bozulmasın dedikçe erkekler hep kendilerini bişey sanıyolar ,naapsam idare ediyo sonuçta diyolat.alttan alma.yeri geldiğinde tavrını koy.çat çat konuşmayı bil hakkını savun.bak bu ben değilim diyosun.orası evin ve en rahat kendini ifade edebildiğin yer olmalı.sineceğin bi yer değil orası canım benim.orası evin unutma.evlilik demek her şeye evet demek değil ayrıca.istemediğin bişey olduğunda hayır ,istemiyorum falan da diyebilmelisin.

Sen normal davranmışsın canım. Senin iyi niyetini suistimal eden kocam olacak kişi olmuş. Kendini sakın suçlama.

Gece kardeşimin burnu kanamış sonradan fark etmiş yüzünü havluya kurgularken havlu kan olmuş demediğini bırakmadı dedim yikarimgeçer küçücük çocuk fark etmemiş napıyım diye yine sürat asti sinirlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…