bellok iyiydi:)Günaydınbelki hatırlamazsınız ama ben bellok
Bende aynıyım canım çok yorgun bitkinim, geçmiş olsun sana daGünaydın canım..
Şuan dayak yemiş gibiyim. Kendime bir geleyim , yaparım insaAllah..
Sabah sabah aç karnına şu kan ilacını içmek.İşkence resmen..
Kolay gelsin canımBugünün 5 maddesi
Çamaşır devam
Akşama misafir hazırlığı
Wcler
Az bi cam silmek:)
Bana da zorla aydırıldı ah ah
Kolay gelsin canım, bende de var boyun fıtığı düzleşmesiGünaydın
Temizlik icin yardımcı abla geldi,koltuklari siliyor, kurusun diye önce, perdeleri de çıkardı benlik bir durum yok kafa rahat ama o 4 parca ütüyü yapacağımdun baya ütüledim boyun fıtığım var mahvoldum devamini eşim yapti. Yapmaz olaydi
Zaten cok az kaldi 8 9 parça kadar.
Bugun yemek yapmam bu tantana da haliyle.
Annenin evinde vardır ütü masası pu ha ha hagene çaktı ütüyü zalım
ben yok muyum listede.:)28 ağustos ödevi :
En az 4 parça ütü yapmak
Manevi ödev : Kendimizde beğenmediğimiz bir huyumuzu düşünmek, onu düzeltme yöntemlerini araştırmak.
@malii
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Babayani
@D e f n e
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
@Niran Nevra
@Zinmem
@yesa1
@dstn33
Allah Allah, kardeşinle derdi ne eşinin ne kadar ayıp, küçücük çocuk ya hu.Demistim ya annemler gelecek diye annemler pazar günü gitti küçük kardeşim beni çok özlemiş 1 hafta bizde kalacak haftasonu memlekete geri götürecektik daha 8 yaşında dün gece karnına ağrı girmiş bizim odamıza bile girmiyor beni telefondan aradı o kadar akıllı çocuk
Çıktım odadan baktım ağlıyor gece saat 2 karnı şişmiş uyuyamamış korkmuş yanına gittim eşimdeuyanırsa beni göremez korkar diye kağıda not bile yazdım oturma odasindayim kardeşim uyuyamamış korkma diye
Çocuk gekd8ginden beri psikolojik baskı içinde ve tek yaramazligidı yok
Sabah eşim bir sürü laf söyledi yok ac gözlü çocuk o akadar yerse olacağı bu yok evden dışarı çıkmak yok anenni babani ara gelsinler alsınlar dedi geceden beri uyumadın zaten üzüntümden ağlıyorum
Allah Allah, kardeşinle derdi ne eşinin ne kadar ayıp, küçücük çocuk ya hu.
Karnı niye şişmiş dr ne dedi?
Niye yeni üyelik aldın ki canım anlamadım
Canım peki ne yapmayı düşünüyorsun, açık açık ailene anlatsan sana destek olurlar mı?Ailesi yok maddi birikimi yok diye düğünü ailem yaptı evimin eşyalarını ailem aldı
Niye evlendin niye oldu bilmiyorum kader diyebiliyorum benim mesleğim var ama aranmazsan çalışamazsın dedi tamam dedim
Bayramda her ailemin yanına gidişimizde demediğini bırakmadı ama onların yüzüne öyle gülüyor ki ailem onu çok iyi zannediyorlar
Babam borçlarımızı ödedi her geldiğinde market alışverişinizi yaptı tek bir kelime etmediler damatlarına sadece biz mutlu olalım diye çabaladılar ama ilk günden beri ben hiç mutlu değilim öyle bir psikolojiye soktu ki hata yapicam diye korkuyorum sabah ilk alarma uyanmadım alarmı erteledim diye demediğini bırakmadı
Önemli değil istediğin gibi yazabilirsin.Abla onu uyandiramadim doktora bile götüremedim ne olur hakkınızı helal edin biliyorum yeri burası değil ama ben çok kötüyüm
Habersiz bırakarak mıAllah için seviyorum seni ❤
Canım mesajlarından ne kadar kötü hissettiğin anlaşılıyor.Ailem sonuna kadar destek olur biliyorum ama annem hasta onları uzmekten korkuyorum size sorum bu sizce aileme anlatmali miyum bugüne kadar onunla ilgili tek kötü söz soylemedim boşanmalı mıyım
Rabbim daha iyi bilir ama adetim de 4 gün gecikti çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?