Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canım..

Şuan dayak yemiş gibiyim. Kendime bir geleyim , yaparım insaAllah..

Sabah sabah aç karnına şu kan ilacını içmek. İşkence resmen..
Bende aynıyım canım çok yorgun bitkinim, geçmiş olsun sana da
Bugünün 5 maddesi
Çamaşır devam
Akşama misafir hazırlığı
Wcler
Az bi cam silmek:)
Kolay gelsin canım
Sana da günaydın.
Gün bana daha aymadi Nego
Bana da zorla aydırıldı ah ah
Kolay gelsin canım, bende de var boyun fıtığı düzleşmesi
gene çaktı ütüyü zalım
Annenin evinde vardır ütü masası pu ha ha ha

ben yok muyum listede.:)
ütülenceklerim yok.. iki gün önce yapıldı.
bu akşam işten çikinca çamaşirlari makineye atcam. yıkanacaklarim var fazla biriktirmeyi sevmiyorum bu alışkanlık:)
off sabah ne iş yapacak bişey bulamiyorum.

Demistim ya annemler gelecek diye annemler pazar günü gitti küçük kardeşim beni çok özlemiş 1 hafta bizde kalacak haftasonu memlekete geri götürecektik daha 8 yaşında dün gece karnına ağrı girmiş bizim odamıza bile girmiyor beni telefondan aradı o kadar akıllı çocuk
Çıktım odadan baktım ağlıyor gece saat 2 karnı şişmiş uyuyamamış korkmuş yanına gittim eşimdeuyanırsa beni göremez korkar diye kağıda not bile yazdım oturma odasindayim kardeşim uyuyamamış korkma diye
Çocuk gekd8ginden beri psikolojik baskı içinde ve tek yaramazligidı yok
Sabah eşim bir sürü laf söyledi yok ac gözlü çocuk o akadar yerse olacağı bu yok evden dışarı çıkmak yok anenni babani ara gelsinler alsınlar dedi geceden beri uyumadın zaten üzüntümden ağlıyorum

Daha 5 ay olmadı evleneli ben böyle bir insan degildim ozguvenimi yitirdim psikolojik şiddeti dibine kadar yaşıyorum
Evlendigimiz günden beri her sabah 6da uyanır her ihtiyacını eksiksiz karşılarım
Ramazanda dolaba su koymayı unuttum diye azarlar işittim
Evime hiç misafir bile kabul edemedim
Herseyini eksiksiz yaptım
Zerre kadar değer görmedim

Allah Allah, kardeşinle derdi ne eşinin ne kadar ayıp, küçücük çocuk ya hu.
Karnı niye şişmiş dr ne dedi?
Niye yeni üyelik aldın ki canım anlamadım

Ailesi yok maddi birikimi yok diye düğünü ailem yaptı evimin eşyalarını ailem aldı
Niye evlendin niye oldu bilmiyorum kader diyebiliyorum benim mesleğim var ama aranmazsan çalışamazsın dedi tamam dedim
Bayramda her ailemin yanına gidişimizde demediğini bırakmadı ama onların yüzüne öyle gülüyor ki ailem onu çok iyi zannediyorlar
Babam borçlarımızı ödedi her geldiğinde market alışverişinizi yaptı tek bir kelime etmediler damatlarına sadece biz mutlu olalım diye çabaladılar ama ilk günden beri ben hiç mutlu değilim öyle bir psikolojiye soktu ki hata yapicam diye korkuyorum sabah ilk alarma uyanmadım alarmı erteledim diye demediğini bırakmadı

Allah Allah, kardeşinle derdi ne eşinin ne kadar ayıp, küçücük çocuk ya hu.
Karnı niye şişmiş dr ne dedi?
Niye yeni üyelik aldın ki canım anlamadım

Abla onu uyandiramadim doktora bile götüremedim ne olur hakkınızı helal edin biliyorum yeri burası değil ama ben çok kötüyüm

Canım peki ne yapmayı düşünüyorsun, açık açık ailene anlatsan sana destek olurlar mı?

Abla onu uyandiramadim doktora bile götüremedim ne olur hakkınızı helal edin biliyorum yeri burası değil ama ben çok kötüyüm
Önemli değil istediğin gibi yazabilirsin.
Sakin olmaya çalış, kardeşin nerede şimdi?

Ailem sonuna kadar destek olur biliyorum ama annem hasta onları uzmekten korkuyorum size sorum bu sizce aileme anlatmali miyum bugüne kadar onunla ilgili tek kötü söz soylemedim boşanmalı mıyım
Rabbim daha iyi bilir ama adetim de 4 gün gecikti çok korkuyorum

Günaydın.

Habersiz bıraktığım için kusuruma bakmayın.
Gelicem inş. Kendi içime kapandığım bi zamandayım geçmesini bekliyorum.

Omuzum kolum çok ağrıyo telefonu fazla kullanamıyorum.

Bunu yazmaya geldim K Kezmola Senin mesajını gördüm.

Üzme kendini yalnız da hissetme hiç bi kadın yalnız hissedip ağlamasın.

Ben nasıl annemi arayıp gelin alın diyicem demeki mıyım gönder o çocuğu bugün dedi ya cevap verecektim sesini yükseltti kardeşim uyanmasın diye yine sustum alttan aldım

Canım mesajlarından ne kadar kötü hissettiğin anlaşılıyor.
Şimdi e nefes al sakinleş.
Diğer üyeliğini kocan mı farketti neden yeni üyelik aldın?
Seni görmezden geleceğimizi neden düşündün?
Bu sorularıma cevap ver lütfen.

Eşinle sakin bir şekilde konuşamıyorsun sanırım bu hislerini, şiddet var mı, ondan mı korkuyorsun?
Oturup konuşmayı denedin ve sonuç anlamadıysan aile büyüklerini devreye sokma zamanın gelmiş

Abla eşim memur ama evden de internetle ilgilibir iş yapıyor bu mail adresini onun sitesinde kullanmıştım değiştirmeyi denedim dün baktım değişmiyor çıkış yaptım giremedim o da görmesin mesajları diye yeni üyelik aldım
Ben yaptığım şeyin doğru olmaidginjn farkındayım senin sayfanı meşgul ediyorum diye görmezden geleceksiniz diye düşündüm ama bdvyeyazmak istemedim herkes görmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…