Demistim ya annemler gelecek diye annemler pazar günü gitti küçük kardeşim beni çok özlemiş 1 hafta bizde kalacak haftasonu memlekete geri götürecektik daha 8 yaşında dün gece karnına ağrı girmiş bizim odamıza bile girmiyor beni telefondan aradı o kadar akıllı çocuk
Çıktım odadan baktım ağlıyor gece saat 2 karnı şişmiş uyuyamamış korkmuş yanına gittim eşimdeuyanırsa beni göremez korkar diye kağıda not bile yazdım oturma odasindayim kardeşim uyuyamamış korkma diye
Çocuk gekd8ginden beri psikolojik baskı içinde ve tek yaramazligidı yok
Sabah eşim bir sürü laf söyledi yok ac gözlü çocuk o akadar yerse olacağı bu yok evden dışarı çıkmak yok anenni babani ara gelsinler alsınlar dedi geceden beri uyumadın zaten üzüntümden ağlıyorum
Daha 5 ay olmadı evleneli ben böyle bir insan degildim ozguvenimi yitirdim psikolojik şiddeti dibine kadar yaşıyorum
Evlendigimiz günden beri her sabah 6da uyanır her ihtiyacını eksiksiz karşılarım
Ramazanda dolaba su koymayı unuttum diye azarlar işittim
Evime hiç misafir bile kabul edemedim
Herseyini eksiksiz yaptım
Zerre kadar değer görmedim
Canım ağlayarak kendini yıpratırsın.eşinle oturup konuşman lazım.büyük ihtimalle kendini yetersiz gördüğü için sana bu şekilde davranıyo.al eşini karşına sen böyle böyle yapınca mutsuz oluyorum de.kendine çeki düzen vermesi lazım.ayrıca kendinden bu kadar ödün verme.bırak sorumluluk alsın bazı şeyleri kendi kendine yapması gerektiğini anlasın.böyle çok yıpranırsınAilesi yok maddi birikimi yok diye düğünü ailem yaptı evimin eşyalarını ailem aldı
Niye evlendin niye oldu bilmiyorum kader diyebiliyorum benim mesleğim var ama aranmazsan çalışamazsın dedi tamam dedim
Bayramda her ailemin yanına gidişimizde demediğini bırakmadı ama onların yüzüne öyle gülüyor ki ailem onu çok iyi zannediyorlar
Babam borçlarımızı ödedi her geldiğinde market alışverişinizi yaptı tek bir kelime etmediler damatlarına sadece biz mutlu olalım diye çabaladılar ama ilk günden beri ben hiç mutlu değilim öyle bir psikolojiye soktu ki hata yapicam diye korkuyorum sabah ilk alarma uyanmadım alarmı erteledim diye demediğini bırakmadı
Daha neler canım dert yazdın diye görmezden gelmek ne.Abla eşim memur ama evden de internetle ilgilibir iş yapıyor bu mail adresini onun sitesinde kullanmıştım değiştirmeyi denedim dün baktım değişmiyor çıkış yaptım giremedim o da görmesin mesajları diye yeni üyelik aldım
Ben yaptığım şeyin doğru olmaidginjn farkındayım senin sayfanı meşgul ediyorum diye görmezden geleceksiniz diye düşündüm ama bdvyeyazmak istemedim herkes görmesin diye
Tatlım maalesef erkekler ilk zamanlar sözde erkekliklerini kanıtlayacaklar yaa (!) köle muamelesi yapıyorlar eşlerine.Daha 5 ay olmadı evleneli ben böyle bir insan degildim ozguvenimi yitirdim psikolojik şiddeti dibine kadar yaşıyorum
Evlendigimiz günden beri her sabah 6da uyanır her ihtiyacını eksiksiz karşılarım
Ramazanda dolaba su koymayı unuttum diye azarlar işittim
Evime hiç misafir bile kabul edemedim
Herseyini eksiksiz yaptım
Zerre kadar değer görmedim
Hıı tabi tabi hıı biz kimiz ki zaten hıı çokAllah için seviyorum seni ❤
Canım bu kadar korkman sadece psikolojik şiddetten dolayı mı? Çekinme yaz ki doğru bir akıl verelim bizde.Oturup konuşmayı denedim defalarca kez kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor sinirleniyor ofluyorgünlerce kusuyor şiddet yok ama psikolojik şiddet daha kötü
Kesinlikle, eşim aile bireylerimden kimsenin aleyhine konuşamaz izin vermem buna, evimde misafirken böyle bir şey hiç yapamazTatlım maalesef erkekler ilk zamanlar sözde erkekliklerini kanıtlayacaklar yaa (!) köle muamelesi yapıyorlar eşlerine.
Akıl vermek gibi olmasın ama sen ne kadar susarsan o kadar tepene çıkar.
Kardeşine laf mi söylüyor, senin haddine düşmemiş kardeşime laf söylemek deyip susturman gerekiyor. Ama sen üzülüp, kendini ezik hissedip üstüne savunmaya geçersen iyice iyice üstüne gelir, iyice ezmeye çalışır seni.
Bana özelden mesaj atar mısın? Mesaj kutun kapalı.Kardeşimi de alıp eşyaları toplayıp gidiyim mı annemlere bugüne kadar hiç düşünmedim ama konu kardeşim olunca yüreğim kaldırmıyor
Yok kerebiçKerebiç.
Mesaj geldi mı bilmiyorum ilk defa özel mesaj attımBana özelden mesaj atar mısın? Mesaj kutun kapalı.
Canım eşinin iyi kötü tüm özelliklerini bir yazar mısınSadece psikolojik şiddet ve ailemin üzülmesi inanın ben bile kendimi tanıyamıyorum bu kadar salak bir insan degildim ki sessiz bir kafasına al ekmeğini birine dönmüşüm
Canım geri döneceksen ve senin adam bunu bilip hissederse ,gitmenin bi anlamı olmaz,adam değişmez nasıl olsa eli mahkum dönecek der .tavrını değişmen lazım.adamı bu haline alıştırırsan hep böyle gider.sana her surat asıp tavır yaptığında küsüp çekilme mesela.mermer gibi soğuk ol sert ol.yani o seni değil de sen onu cezalandır.elleme bırak her işini kendi yapsın.ben böyle böyle benim adamı törpüledim.yoksa hepsi aynı malSadece psikolojik şiddet ve ailemin üzülmesi inanın ben bile kendimi tanıyamıyorum bu kadar salak bir insan degildim ki sessiz bir kafasına al ekmeğini birine dönmüşüm
Geldi canım. Ben de sana attım mesaj.Mesaj geldi mı bilmiyorum ilk defa özel mesaj attım
Canım çocuk da istemiyor diyorsun. Ne diyeceğimi bilemedim. Eşin sağlıklı bir psikolojiye sahip değil. İlk eşinden ayrılma sebebini biliyor musun?Eğer gidersem geri dönmem Ama Allah korusun icime bir kurt düştü adetim gecikti diye
Iyi düşünüp doğru karar vermem lazım sizinde dediginiz gibi gidersem geri dönmemek lazım
Güya eşi aldatmışCanım çocuk da istemiyor diyorsun. Ne diyeceğimi bilemedim. Eşin sağlıklı bir psikolojiye sahip değil. İlk eşinden ayrılma sebebini biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?