Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım ağlayarak kendini yıpratırsın.eşinle oturup konuşman lazım.büyük ihtimalle kendini yetersiz gördüğü için sana bu şekilde davranıyo.al eşini karşına sen böyle böyle yapınca mutsuz oluyorum de.kendine çeki düzen vermesi lazım.ayrıca kendinden bu kadar ödün verme.bırak sorumluluk alsın bazı şeyleri kendi kendine yapması gerektiğini anlasın.böyle çok yıpranırsın

Daha neler canım dert yazdın diye görmezden gelmek ne.
Ailenle konuş bir an önce.

Tatlım maalesef erkekler ilk zamanlar sözde erkekliklerini kanıtlayacaklar yaa (!) köle muamelesi yapıyorlar eşlerine.
Akıl vermek gibi olmasın ama sen ne kadar susarsan o kadar tepene çıkar.
Kardeşine laf mi söylüyor, senin haddine düşmemiş kardeşime laf söylemek deyip susturman gerekiyor. Ama sen üzülüp, kendini ezik hissedip üstüne savunmaya geçersen iyice iyice üstüne gelir, iyice ezmeye çalışır seni.

Oturup konuşmayı denedim defalarca kez kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor sinirleniyor ofluyorgünlerce kusuyor şiddet yok ama psikolojik şiddet daha kötü
Canım bu kadar korkman sadece psikolojik şiddetten dolayı mı? Çekinme yaz ki doğru bir akıl verelim bizde.
Konuştun anlamadıysa yapacak tek şey ailene söylemek, onlarla konuş bir an önce

Kesinlikle, eşim aile bireylerimden kimsenin aleyhine konuşamaz izin vermem buna, evimde misafirken böyle bir şey hiç yapamaz

Kardeşimi de alıp eşyaları toplayıp gidiyim mı annemlere bugüne kadar hiç düşünmedim ama konu kardeşim olunca yüreğim kaldırmıyor
Bana özelden mesaj atar mısın? Mesaj kutun kapalı.

Sadece psikolojik şiddet ve ailemin üzülmesi inanın ben bile kendimi tanıyamıyorum bu kadar salak bir insan degildim ki sessiz bir kafasına al ekmeğini birine dönmüşüm
Canım eşinin iyi kötü tüm özelliklerini bir yazar mısın
Sorunlar dışında nasıl biri

Çok düzgün konuşan kibar saygılı her konuda fikir sahibi mükemmelliyetçi her yiyecek her kıyafet için marka takıntısı olan birseyi 2.defa söyleyince deliye dönen
Eksik ve yanlış birşey yapınca hemen sinirlenen
İkna kabiliyeti yüksek
Annesini babasını kaybetmiş ailesinden hicbikmseyle konuşmaz 30 yaşında 1 evlilik yapmış çocuğuyla görüşmüyor
Çocuk yapmayı düşünmüyor
Disardaki herkese karşı çok nazik ve anlayışlı davranır insanlara kendi kötü göstermek istemez yüzüne karşı güler arkasından bana soylettirir ne isterse
Kıskanç dışarı çıkmama izin vermez 1 aydır ilk defa 2 3 kez markete gidebildim
Ondan habersiz asla anneme bile wptan yazamam bir kere arayınca telefonu açmazsam hatta geç acarsam azar işitirim öğütler verir

Sadece psikolojik şiddet ve ailemin üzülmesi inanın ben bile kendimi tanıyamıyorum bu kadar salak bir insan degildim ki sessiz bir kafasına al ekmeğini birine dönmüşüm
Canım geri döneceksen ve senin adam bunu bilip hissederse ,gitmenin bi anlamı olmaz,adam değişmez nasıl olsa eli mahkum dönecek der .tavrını değişmen lazım.adamı bu haline alıştırırsan hep böyle gider.sana her surat asıp tavır yaptığında küsüp çekilme mesela.mermer gibi soğuk ol sert ol.yani o seni değil de sen onu cezalandır.elleme bırak her işini kendi yapsın.ben böyle böyle benim adamı törpüledim.yoksa hepsi aynı mal

Eğer gidersem geri dönmem Ama Allah korusun icime bir kurt düştü adetim gecikti diye
Iyi düşünüp doğru karar vermem lazım sizinde dediginiz gibi gidersem geri dönmemek lazım
Canım çocuk da istemiyor diyorsun. Ne diyeceğimi bilemedim. Eşin sağlıklı bir psikolojiye sahip değil. İlk eşinden ayrılma sebebini biliyor musun?

Canım çocuk da istemiyor diyorsun. Ne diyeceğimi bilemedim. Eşin sağlıklı bir psikolojiye sahip değil. İlk eşinden ayrılma sebebini biliyor musun?
Güya eşi aldatmış
Yemek yapmıyormuş evde durmuyormuş ailesinde kalıyor yılın yarisi
Bana böyle böyle onu suçladı hiç el kaldırmamış vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…