Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benin kardeşimle yaşıt çocuğu var git çocuğu gör getir bizle biraz kalsın özlemiştir seni dedim kaç defa kendi çocuğunu da istemiyor
Kendi çocuğuna merhameti olmayanın kimseye olmaz.

İnsanlık hali diye bişey duymamış heralde bu adam.kanar leke olur olmadı atılır ne var yani alt tarafı havlu.dediğim gibi cevap verirken net ol kuzum.yapıştır cevabı hiç çekinme.alt tarafı kocan o senin,sanki patron mu bu adam işten kovsun gerçi patron olsa kaç yazar ,ben patronlara da bire beş cevap veriyom

K Kezmola ah canım çok üzülerek okudum senin yaş kaç ..evet iyi düşün eşini ailene anlat sonra karşına al konuş. Bura benimde evim ailem gelecek anneni istedin zaman arayabileceksin her sıkıntın i dile getir sessiz kalma .. evlilik bu bir çırpıda bitmez gidersem Bir daha gelmem deme . öncelikle düzeltme yoluna gir ailende konuşsun .. çok zor bir durum inşallah düzelir evinde bakara suresi oku veya dinle .. şu varki hepimiz evliliğimiz in İlk yıllarında daha fazla sıkıntı yaşadık aynı evde farklı insan o senin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor sakin ol diyemem bsana o bagiriyorsa sende bağır benim evim ve kardeşim istediği kadar kalacak demelidin sen eğer şimdi kardeşini gönderirsen seni sindirmiş olacak sakın sinme bura benim evim de erdirme kendimi sağlam dur

Bugun de tam olarak utu yapayim artik diyordum
4 parcadan fazla olacahi kesin
Yaktin beni yaktin sicakta

Biraz önce hem annemle hem eşimle konuştum annemin birseyden haberi yok cumartesiye kadar bekleyip kardeşimi goturucez
Annem yüksek tansiyon hastası şimdi apar topar çocuğu almaya gelirlerse korkarlar
Kardeşim gittikten sonra asıl konuşmamı yapıcam ona göre karar vericem
Sabah gerçekten çok kötüydüm sayenizde kendime geldim
Sakın bir şekilde üstesinden gelicem
Hepinizden Allah razı olsun mutlaka size de anlatıcam

Tüm mesajlarını okudum canım,öncelikle Allah yardımcın olsun. Kusura bakma ama,kendi çocuğundan kaçan adamın evine ne diye kardeşini getirdinki yatılı? Adam çocuk istemiyor,hoş istesede öyle adama çocuk yapılmaz. Önce emin ol hamilemisin diye. Birde çocuk yapıp o adama ömür boyu katlanmak zorunda mı kalacaksın? Var olan çocuğuna hayrı yokki sana olsun. Fazlaca boyun eğmişsin,en büyük hatan bu. Gece yan odaya geçiyorsun diye ne not yazıyorsun allah aşkına çocuk mu bu? Yalnış anlama sen onu şımarttıkça,üzerine düştükçe değerin asla olmaz. Son kez otur konuş düzelmesi için süre ver,baktın hala aynı boşa gitsin,böyle seni ezip özgüvenini bitirecek zamanla.

Kardeşim çok istedi bizde kalmayı o da kabul etti lunaparka gotururzfalan dedi annemlerin yanında gayet istekli görünüyordu böyle olacağını bilemedim kardeşimi de üzmek istemedim
Acilen öz saygimi tamamen kaybetmeden bir yol çizmem lazim

Merhaba kizlar kolay gelsin benim hic utum yok onun yerine cam onlerimi silecegim.dun.silemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…