Kendi çocuğuna merhameti olmayanın kimseye olmaz.Benin kardeşimle yaşıt çocuğu var git çocuğu gör getir bizle biraz kalsın özlemiştir seni dedim kaç defa kendi çocuğunu da istemiyor
İnsanlık hali diye bişey duymamış heralde bu adam.kanar leke olur olmadı atılır ne var yani alt tarafı havlu.dediğim gibi cevap verirken net ol kuzum.yapıştır cevabı hiç çekinme.alt tarafı kocan o senin,sanki patron mu bu adam işten kovsunGece kardeşimin burnu kanamış sonradan fark etmiş yüzünü havluya kurgularken havlu kan olmuş demediğini bırakmadı dedim yikarimgeçer küçücük çocuk fark etmemiş napıyım diye yine sürat asti sinirlendi
Canım navle hasta, göğsü iltihap oldu, sıkıyorlar iltihabıAaaa hangisi ki rabbim şifa versin
Yaa çok severim onu rabbim şifa versin toparlansın inşallah bi an önce çok üzüldümCanım navle hasta, göğsü iltihap oldu, sıkıyorlar iltihabıilaçlar yan etli yapmış şimdi de
Amin canımYaa çok severim onu rabbim şifa versin toparlansın inşallah bi an önce çok üzüldüm
Hadi maraton yapalımBenim de çok işim var bu gün
Kahvaltı yapacağız daha biz geç kaldık bu günHadi maraton yapalım
Bugun de tam olarak utu yapayim artik diyordum28 ağustos ödevi :
En az 4 parça ütü yapmak
Manevi ödev : Kendimizde beğenmediğimiz bir huyumuzu düşünmek, onu düzeltme yöntemlerini araştırmak.
@malii
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Babayani
D e f n e
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
Anka
ByNkoaLa
@Ceylans17
Eymenliakifli
@samdan
@Niran Nevra
@Zinmem
@yesa1
@dstn33
Tüm mesajlarını okudum canım,öncelikle Allah yardımcın olsun. Kusura bakma ama,kendi çocuğundan kaçan adamın evine ne diye kardeşini getirdinki yatılı? Adam çocuk istemiyor,hoş istesede öyle adama çocuk yapılmaz. Önce emin ol hamilemisin diye. Birde çocuk yapıp o adama ömür boyu katlanmak zorunda mı kalacaksın? Var olan çocuğuna hayrı yokki sana olsun. Fazlaca boyun eğmişsin,en büyük hatan bu. Gece yan odaya geçiyorsun diye ne not yazıyorsun allah aşkına çocuk mu bu? Yalnış anlama sen onu şımarttıkça,üzerine düştükçe değerin asla olmaz. Son kez otur konuş düzelmesi için süre ver,baktın hala aynı boşa gitsin,böyle seni ezip özgüvenini bitirecek zamanla.Biraz önce hem annemle hem eşimle konuştum annemin birseyden haberi yok cumartesiye kadar bekleyip kardeşimi goturucez
Annem yüksek tansiyon hastası şimdi apar topar çocuğu almaya gelirlerse korkarlar
Kardeşim gittikten sonra asıl konuşmamı yapıcam ona göre karar vericem
Sabah gerçekten çok kötüydüm sayenizde kendime geldim
Sakın bir şekilde üstesinden gelicem
Hepinizden Allah razı olsun mutlaka size de anlatıcam
Mis gibi yumoş kokuları,çamaşır suyu kokuları varken sana kimse kanmaz öğretmeninGünaydın
Ben bugün yine hiçbir iş yapmayacağım çünkü iş yapmamak çok güzel siz de yapmayın gelin mutluluğu hep birlikte bulalım
Tüm mesajlarını okudum canım,öncelikle Allah yardımcın olsun. Kusura bakma ama,kendi çocuğundan kaçan adamın evine ne diye kardeşini getirdinki yatılı? Adam çocuk istemiyor,hoş istesede öyle adama çocuk yapılmaz. Önce emin ol hamilemisin diye. Birde çocuk yapıp o adama ömür boyu katlanmak zorunda mı kalacaksın? Var olan çocuğuna hayrı yokki sana olsun. Fazlaca boyun eğmişsin,en büyük hatan bu. Gece yan odaya geçiyorsun diye ne not yazıyorsun allah aşkına çocuk mu bu? Yalnış anlama sen onu şımarttıkça,üzerine düştükçe değerin asla olmaz. Son kez otur konuş düzelmesi için süre ver,baktın hala aynı boşa gitsin,böyle seni ezip özgüvenini bitirecek zamanla.
Mis gibi yumoş kokuları,çamaşır suyu kokuları varken sana kimse kanmaz öğretmenin
28 ağustos ödevi :
En az 4 parça ütü yapmak
Manevi ödev : Kendimizde beğenmediğimiz bir huyumuzu düşünmek, onu düzeltme yöntemlerini araştırmak.
@malii
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Babayani
D e f n e
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
Anka
ByNkoaLa
@Ceylans17
Eymenliakifli
@samdan
@Niran Nevra
@Zinmem
@yesa1
@dstn33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?