- 8 Aralık 2018
- 97
- 277
- 93
Bilemedim ki simdi ben de olmadi daha onceBen duvardaki lekeyi silince izi kalıyor her yerini silsem dalga dalga oluyor onu nasıl yapıcaz?
Siz çamaşır suyunu nasıl kullanıyorsunuz? Sizin tarif ettiğiniz gibi yapsam?Bilemedim ki simdi ben de olmadi daha once
Siz çamaşır suyunu nasıl kullanıyorsunuz? Sizin tarif caÇamaşır suyunu sulandirip sungerle ovup sonra birr bezle siliyorumSiz çamaşır suyunu nasıl kullanıyorsunuz? Sizin tarif ettiğiniz gibi yapsam?
❤❤❤❤❤❤❤Geldim balım. Günaydın ☺
Duvari camasir suyunu sulandirip sungerle siliyorum sonra da bi bezle siliyorumDuvarı soruyorum
Çıkmayan lekeyse renklilerde kullanılan çamaşır suyu koltukta işe yarayabilirKoltuk ve duvar lekelerini neyle siliyorsun bende izi kalıyor
Son damla bugün sabah kardeşim için başımıza bela ettin diye kızdı ki kardeşim sadece akşamları 2 saat gördüğü halde
Son damla bugün sabah kardeşim için başımıza bela ettin diye kızdı ki kardeşim sadece akşamları 2 saat gördüğü halde
Ve öğlene doğru annemle konuşuyordum ve annemle konuşmadan önce bile ona wptan haber vermemi ister baskı altında
Neyse ısrarla aradı açtım kızdı baya bir sonra ağlamaya başladım yeter dayanamıyorum artık babamı arayım gelsin alsın kardeşimi madem öyle istiyorsun hatta beni de alsın dedim
Ne yaparsan yap umrumda değil dedi
Valla kezmola ben hiç boşanma yanlısı değilimdir hatta tosianın az başının etini yemedim barış diye.....Son damla bugün sabah kardeşim için başımıza bela ettin diye kızdı ki kardeşim sadece akşamları 2 saat gördüğü halde
Ve öğlene doğru annemle konuşuyordum ve annemle konuşmadan önce bile ona wptan haber vermemi ister baskı altında
Neyse ısrarla aradı açtım kızdı baya bir sonra ağlamaya başladım yeter dayanamıyorum artık babamı arayım gelsin alsın kardeşimi madem öyle istiyorsun hatta beni de alsın dedim
Ne yaparsan yap umrumda değil dedi
Psikolojik siddet oyle bir bastirdi ki beniValla kezmola ben hiç boşanma yanlısı değilimdir hatta tosianın az başının etini yemedim barış diye.....
Ama seninki farklı annesiyle telefonda konuşmak için izin alanı ben hiç görmedim ne gerçek hayatta ne KK da....
I inessa armand Allah kızına hayırlı ömürler nasip etsin. Iyiki doğmuş küçük cimcime.
Boşver nasipse tekrar tercih etme şansı veriyorlar bazen...canın sağolsun... çok travma geçirdin toparlan biraz....Psikolojik siddet oyle bir bastirdi ki beni
Inanın böyle biri değildim
Şu an sürekli mesaj atıyor arıyor engele düşüyor bana evimize geri dön özür dilerim yazıyor ki bu da belli ediyor kendini sen herşeyi yap et telefondan özür dile eve dön de zerre kadar inandirici değil
Bugün atama sonucları açıklandı sırf o istedi diye şehir dışı hiçbir yeri yazmadım puanım yettiği halde Ve şu an ortada kalan yine ben oldum,bundan bir ay öncesine dönebilsem istediğim şehri hatta ailemin yanındaki hastaneleri yazardım şimdi daha da özgüvenin olurdu
Psikolojik siddet oyle bir bastirdi ki beni
Inanın böyle biri değildim
Şu an sürekli mesaj atıyor arıyor engele düşüyor bana evimize geri dön özür dilerim yazıyor ki bu da belli ediyor kendini sen herşeyi yap et telefondan özür dile eve dön de zerre kadar inandirici değil
Bugün atama sonucları açıklandı sırf o istedi diye şehir dışı hiçbir yeri yazmadım puanım yettiği halde Ve şu an ortada kalan yine ben oldum,bundan bir ay öncesine dönebilsem istediğim şehri hatta ailemin yanındaki hastaneleri yazardım şimdi daha da özgüvenin olurdu
Babası da geldimi? Nasıl son durumlar?çok tesekkur ederim canım benim, simdi doğum günü partisinden geldik. Babaannesi pasta filan almis davet etti :)
çok duygulandım yaaa. İyi ki doğmuş güzel bebeğim
Babası da geldimi? Nasıl son durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?