Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hızlı hizli hepsini yaptım

Duş alamadım valla coook yoruldum sabah alcam valla ne yapayım hahsshhsh

Nego görevimi dün ki ile dış kapı silmek ve ayakkalik düzenleme tamamdır bir dışarda küçük ayakkabılık bide içerde var misafirim gelecekti ama bdedim önce görev sonra yapamam geç olur ..ben birkaç gündür mutfakta bayağı düzen yapmaya çalıştım tezgah üstü fazlaliklarindan kurtuldum cekmeceleri düzenledim bugün bunun çok faydasını gördüm misafirim öğleye doğru aradı sana geleceğim diye benim mutfak mis gibi olunca geçtim evin diğer vyerlerini sil supur yaptım bide hazırlık çok çabuk bitirdim ben bile kendime inanamadım çünkü misafir geleceginde kendimi yiyen biriyim hem ev temiz olsun hem hazirligim güzel olsun isterim ve dağınık biri olunca da cildirasim gelirdi .. eşim bile frkediyor bendeki değişimi .abovv ne de uzattım ki @Negohatun cum iki gün benimi sınavım var görevleri yapamiyabilirim ..

sen napiyosun negom temizlik topigini bdv ye ceviridigim
ben sana şalimi attim mi
kendi manevi odevim

Eki Görüntüle 2303047
Ayy kuzum filme daldım akşam
Ya çok güzel oluyor bayıldım
Bdv ne demek istediğimizi yazıyoruz buraya
Eline sağlık canım
Yaa ne güzel düzen kendimize yaptığımız bir iyilik bence

Günaydın kızlarrŕ
Nego canım bu hafta çok sessizim evde sessizce takılıyorum eşim gece vardiyasında olunca sabah erkenden gelip yatıyor bende ona bakıp bakıp uyuyorum çok tembellestim çoook az önce çiçeklerini sulayıp balkonumu paspasladim o ödevden sayılır mı

Olur canım sayılır

Bugunku odevden de muafi balkonum yok cam onlerimi de yeni silmistim kahvaltiya misafirim var canlar kolay gelsin ev supurup haziirliga gecicem

Bu saate kadar

Çamaşır makinası attım
Ortalık topladım (sürekli ortalık topluyorum)
Bulaşık makinası bosalttim doldurdum
Kahvaltı hazırladım masayı kur topla bulaşık makinasına at elde yukanacaklari yıka
Masayı sil
Şimdi makina bitmek üzere onları aşıp yeni makina atarım

Bebeğimin Ilk uykusunda spor ve duş

İnsan bi dürter hadi anka maraton yapalım der

Bu gün mutfak toplanacak ocak silinecek
Kirli çamaşırlar yıkanacak
Temizler katlanacak salon boşaltılacak
Balkonlar yıkanacak
Çocuklara börek yapılacak
Bütün odalar üstten toplanıp süpürülecek

Önce bi çay içeyim yazarken yoruldum

Ben çocuk odası, mutfak, oturma odası, yatak odası camlarının önünü ıslak mendiller alıveriyorum iki üç güne bir. Eskiden her gün alırdım. Kızım sürekli dışarı bakıyor toz olunca öksürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…