Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi tatiller.

Neler yaptım bu saate kadar

Evi toplama, yatakları düzeltme
10 kilo biber ayıkladım ve de astım
Balkonu sildim, düzenledim
Evi iki kere süpürdüm
Wc temizledim
Banyo lavabosunu ovdum
Mutfak bulaşık faslı
Çamaşır katladım yerleştirdim
Spor yaptım
Duş aldım

Eline sağlık canım ve de kolay gelsin.
Hayırlı yolculuklar, inşaallah şifa olur iyi gelir memleket havası bol muhabbetler.

Yok kız eşim dağıtmaz evi ama nedense o evde olunca ben evi düzene sokamıyorum.
Şaka yapıyorum ya, her gün ki rutin olmuyor ya ondan. Hafta içi eş evde olmayınca düzen başka oluyor, hafta sonu başka. Benimde akşama kadar aynenn bitmez işim hafta sonu

[
31 ağustos ödevi
Balkon yıkamak veya silmek (alternatif pencere önü silmek)

Bugün kendimizle baş başa 10 dakika geçirmek

ödevler harika, tesekkurler :)

misafirim var bugün, bu sabah mutfak temizlendi ev süpürüldü tuvaletler lavabolar yıkandı. :)

Merhaba kızlar .uzun süredir yoktum.malesef görümcemi kaybettik.bi parçamda onunla gitti.Rabbim cennete koyar inşallah. Dün memleketten evime geldim.Valizleri boşalttım temizleri yerine yerleştirdim.kirlileri Makinaya attım.eşimin çekmecelerini düzledim şifonyerleri düzledim. Bayaģi bişe attım.sabah alışveriş yaptık.çoğunluk deterjan aldım.ihtiyacım vardı.ben evi düzenliyorum çocuklar arkamdan dagıtıyor☺bu hafta çocukları okula yazdıracam.çocuklara iç ćamaşır çorap alınacak.kışlık kıyafetler alınacak.eşime aldık biraz bugün.ihtiyaç bitmiyor kızlar. Akşama da köfte patates yapıcam.

Odalar toparlandi
Supuruldu
Her yer silindi
Toz alindi
Balkonlar yikandi
Banyo lavabolar temizlendi
Utu yapildi
Camasir asildi
Veeeeeeeee bir keyof kayfesi yapildi iciliyor
Eline sağlık canım haketmişsin kahveyi
Benimde ütü var ya püf
Canım başınız sağ olsun Allah dayanma gücü versin sizlere.

Eline sağlık ve kolay gelsin. Okul maratonu başlıyor artık

Basiniz saolsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…