- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
İyi tatiller.Balkonu dip köşe dün temizlemiştim canım. Bugün yolcuyuz,memleket havası alalım dedik hem annemide özlemiştim. Salı dan itibaren topiğe dönücem inşallah.
Gelmişken yaptıklarımı yazayım, kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp b.makinesini açtm,bir sepet çamaşır katladım,nevresimleri değiştirdim ,koltuk örtülerini silkeleyip düzenledim, evi dip köşe süpürdüm,sildim ve tozları aldım. Valiz hazırladım. Oğlanı uyutmak için oturdum,uyutunca duşumu alırken banyoları yıkarım,sonrada yola çıkarız nasipse. Kolay gelsin hepimize.
Nego yaaa erkekler evde olunca nedense o ev bir türlü toparlanmıyorEline sağlık canım
Aldığın her şeyi yerine koy canım, şurda dursun şimdilik deme
Kız bende 3 erkek varNego yaaa erkekler evde olunca nedense o ev bir türlü toparlanmıyor
Eline sağlık canım ve de kolay gelsin.Balkonu dip köşe dün temizlemiştim canım. Bugün yolcuyuz,memleket havası alalım dedik hem annemide özlemiştim. Salı dan itibaren topiğe dönücem inşallah.
Gelmişken yaptıklarımı yazayım, kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp b.makinesini açtm,bir sepet çamaşır katladım,nevresimleri değiştirdim ,koltuk örtülerini silkeleyip düzenledim, evi dip köşe süpürdüm,sildim ve tozları aldım. Valiz hazırladım. Oğlanı uyutmak için oturdum,uyutunca duşumu alırken banyoları yıkarım,sonrada yola çıkarız nasipse. Kolay gelsin hepimize.
Yok kız eşim dağıtmaz evi ama nedense o evde olunca ben evi düzene sokamıyorum.Kız bende 3 erkek var
Sıkıyosa dağıtsınlar pu ha ha ha
Şaka yapıyorum ya, her gün ki rutin olmuyor ya ondan. Hafta içi eş evde olmayınca düzen başka oluyor, hafta sonu başka. Benimde akşama kadar aynenn bitmez işim hafta sonuYok kız eşim dağıtmaz evi ama nedense o evde olunca ben evi düzene sokamıyorum.
31 ağustos ödevi
Balkon yıkamak veya silmek (alternatif pencere önü silmek)
Bugün kendimizle baş başa 10 dakika geçirmek
Eline sağlık canım[
ödevler harika, tesekkurler :)
misafirim var bugün, bu sabah mutfak temizlendi ev süpürüldü tuvaletler lavabolar yıkandı. :)
Eline sağlık canımOdalar toparlandi
Supuruldu
Her yer silindi
Toz alindi
Balkonlar yikandi
Banyo lavabolar temizlendi
Utu yapildi
Camasir asildi
Veeeeeeeee bir keyof kayfesi yapildi iciliyor
Canım başınız sağ olsun Allah dayanma gücü versin sizlere.Merhaba kızlar .uzun süredir yoktum.malesef görümcemi kaybettik.bi parçamda onunla gitti.Rabbim cennete koyar inşallah. Dün memleketten evime geldim.Valizleri boşalttım temizleri yerine yerleştirdim.kirlileri Makinaya attım.eşimin çekmecelerini düzledim şifonyerleri düzledim. Bayaģi bişe attım.sabah alışveriş yaptık.çoğunluk deterjan aldım.ihtiyacım vardı.ben evi düzenliyorum çocuklar arkamdan dagıtıyor☺bu hafta çocukları okula yazdıracam.çocuklara iç ćamaşır çorap alınacak.kışlık kıyafetler alınacak.eşime aldık biraz bugün.ihtiyaç bitmiyor kızlar. Akşama da köfte patates yapıcam.
Çalışıyorsan sıkıntı yokbenim oglan durmuyo negocum giremiyorum pekama çalışıyorum boş durmuyorum sen napiyosun nasılsın
Basiniz saolsinMerhaba kızlar .uzun süredir yoktum.malesef görümcemi kaybettik.bi parçamda onunla gitti.Rabbim cennete koyar inşallah. Dün memleketten evime geldim.Valizleri boşalttım temizleri yerine yerleştirdim.kirlileri Makinaya attım.eşimin çekmecelerini düzledim şifonyerleri düzledim. Bayaģi bişe attım.sabah alışveriş yaptık.çoğunluk deterjan aldım.ihtiyacım vardı.ben evi düzenliyorum çocuklar arkamdan dagıtıyor☺bu hafta çocukları okula yazdıracam.çocuklara iç ćamaşır çorap alınacak.kışlık kıyafetler alınacak.eşime aldık biraz bugün.ihtiyaç bitmiyor kızlar. Akşama da köfte patates yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?