Kahve iciyorm bende cok yemisimÇok yedim şuan yerimden kalkamıyorum
Halilar yok dahaazcik yasama alani actm evimize daha dun gittik yatmaya
Salonun perdeleri de gelmedi
Tam bi duzene geceyim ilk isim izlemek.olacak
Ya da yarin sabah esim ise gidecek izleyebilirimaklima geldi bak
Nihihihihihi
Filmin adini bir daha soylesene
Agresif miydi sinirli muydi
Benim kadar yememissindirKahve iciyorm bende cok yemisim
Çok mantıklı ya..
Yok canım estağfurullahçok tembel olduğum belli oluyo demi
Canım eniştemin ablası yeğeni ve eniştesi oluyor
Hem ablası hem eniştesi hem yeğeni mi vefat etti?
Bende deldirecem de babamızzz biraz daha bekle diyorBiz kizimla gezmeye gittik bugun . Kulaklarini deldirdik, kupe taktik cok minnos mutlu oldu ..
Ne oldu tatlım?ben bugün disardaydim hiç bisey yapamadim negomakşam çocuk uyuyunca yapcam inşallah
bugün baya canım sıkıldı. hala da sinirliyim. bu sinirle baya is yaparim ben
Canım hem borcu var hemde neden yazlık almana yardımcı oluruz dediniz anlayamadımkayınpederime rossum :)
bize borcu var emekli olunca vercek. iki buçuk senedir adam emekli olmuyo.
en son dedik emekli ol kredi cek al yazligini yardim etcez biz sana tamam eylülde olcam dedi. bizim de ben ise donene kadar çok masrafimiz olcak iki üç ay... neyse bugün konuştuk bu kez de ekime sarkitmis
artık cinnet gecircem ya insan bu kadar yüzsüz düşüncesiz olur mu ya
ar damarlari çatlamış. bi kere de sormuyolar biseye ihtiyaciniz var mi sizin ev kiraniz yüksek ev krediniz var falan diye.
ona sinirlendim işte rosla dertli saatlercim
Eline sağlık canımNego tatlım ben geldim ☺
Sen kaynanan gelecek diyince uçtum gittim.
Evi süpürdüm. 2 makina çamaşır yıkadım astım. Ütü yaptım. Bulaşık makinası boşalt doldur. Kek kısır ve çay yaptım geldim
Neyse ki uzakta yoksa yanmıştımEline sağlık canım
Her an kaynanan gelebilir tetikte ol
Kaynana gibiyim dimiNeyse ki uzakta yoksa yanmıştım
Neyse sen varsın
Yoook canıımçok tembel olduğum belli oluyo demi
Canım hem borcu var hemde neden yazlık almana yardımcı oluruz dediniz anlayamadım
Yaa kuzum bence iyi yapmışsın, adamın ne olacağı belli değil. Allah bu iyiliğini karşılıksız bırakmazçünkü ben artık işe doncem zatenelimize toplu para gecsin araba alalim eksideki hesaplari toplayalim diye dedik canım :)
ben işe döndükten sonra çok şükür bi sıkıntımız kalmiyo toplam 11 12 bin lira para girecek eve bi aksilik olmazsa.
biz de 300 400 verelim de emekli olup alsın yazligini dedik. bide kayinpeder su an biyopsi sonucu bekliyo. böbreklerinde ve safra kesesinde taş var. ayrıca da koah başlangıcı var. ölecek hala yazlik alacam diye çalışıp duruyo. alamayacağını da biliyo kredi cekmemek için böyle saçma sapan şeyler yapıyo. dedik tek cek de destek oluruz bizbiz de bu arada o emekli olcak da rahat etcez diye bekleyip duruyoruz. ona katlandik gecincez diye ezilip buzulmekten.
karmaşık olduysa sor kuzu mevzu biraz karışık
Benim kafam da zaten çorba gibiçünkü ben artık işe doncem zatenelimize toplu para gecsin araba alalim eksideki hesaplari toplayalim diye dedik canım :)
ben işe döndükten sonra çok şükür bi sıkıntımız kalmiyo toplam 11 12 bin lira para girecek eve bi aksilik olmazsa.
biz de 300 400 verelim de emekli olup alsın yazligini dedik. bide kayinpeder su an biyopsi sonucu bekliyo. böbreklerinde ve safra kesesinde taş var. ayrıca da koah başlangıcı var. ölecek hala yazlik alacam diye çalışıp duruyo. alamayacağını da biliyo kredi cekmemek için böyle saçma sapan şeyler yapıyo. dedik tek cek de destek oluruz bizbiz de bu arada o emekli olcak da rahat etcez diye bekleyip duruyoruz. ona katlandik gecincez diye ezilip buzulmekten.
karmaşık olduysa sor kuzu mevzu biraz karışık
Yaa kuzum bence iyi yapmışsın, adamın ne olacağı belli değil. Allah bu iyiliğini karşılıksız bırakmaz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?