Düzenli Evimiz & Hayatımız

asabiyim ben :)

aboooo sen bı sürü is bulursun o zaman kendine

iyi altından kalktin ama maşallah :)
ben bu veletle nasil tasincam bilmiyom

Merhabalar iyi aksamlar kizlar günün ozetini geceyim ben de kahvalti ortaligi toplama camasir katlama 2 makine camasir yikadim bulaşık makinesini bosaltip doldurdum caydanlik ve caycida sirke kaynatip yikadim copleri topladim buzdolabini sildim içini duzenledim ayakkabiligi düzenlemedim cunku yeni sildim ve duzenli

Canım hem borcu var hemde neden yazlık almana yardımcı oluruz dediniz anlayamadım

Eline sağlık canım

Her an kaynanan gelebilir tetikte ol

Canım hem borcu var hemde neden yazlık almana yardımcı oluruz dediniz anlayamadım

çünkü ben artık işe doncem zaten elimize toplu para gecsin araba alalim eksideki hesaplari toplayalim diye dedik canım :)
ben işe döndükten sonra çok şükür bi sıkıntımız kalmiyo toplam 11 12 bin lira para girecek eve bi aksilik olmazsa.
biz de 300 400 verelim de emekli olup alsın yazligini dedik. bide kayinpeder su an biyopsi sonucu bekliyo. böbreklerinde ve safra kesesinde taş var. ayrıca da koah başlangıcı var. ölecek hala yazlik alacam diye çalışıp duruyo. alamayacağını da biliyo kredi cekmemek için böyle saçma sapan şeyler yapıyo. dedik tek cek de destek oluruz biz biz de bu arada o emekli olcak da rahat etcez diye bekleyip duruyoruz. ona katlandik gecincez diye ezilip buzulmekten.
karmaşık olduysa sor kuzu mevzu biraz karışık

Yaa kuzum bence iyi yapmışsın, adamın ne olacağı belli değil. Allah bu iyiliğini karşılıksız bırakmaz

Benim kafam da zaten çorba gibi

Yaa kuzum bence iyi yapmışsın, adamın ne olacağı belli değil. Allah bu iyiliğini karşılıksız bırakmaz ❤

işte sorun da bu negom :) biz daha ne yapalım yani. adam hala inatla üç beş hesabi yapıp emekli olmuyo. dedik düşünme yeter canına yazık. hala son kez gidiyom haftaya son on gün sonra son hazirandan beri böyle diyo.

artık bizim de toplu paraya ihtiyacımız var
memlekete gitcez en az 2 bin TL düğün vs var çünkü. kreşe basliyo çocuk onun parasi var ben işe dönene kadar nasil ödenecek. kendi ihtiyaçlarımız var sürekli erteliyoruz....
ben iyilik yapıyorum ama karsimdaki hala herşeyi yokusa sürüyo cok bunaldim o yüzden
her iyilik kötülükle karşılık bulura doğru kayiyo artik kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…