Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sende haklısın kuzum. Eşin açık açık isteyecek başka çare yok, şu gün şu tarih de ver diye. Zor bir durum. Paranızla rezil oluyorsunuz yani

Benim kafam da zaten çorba gibi

söyle deyim o zaman limonsuzum ücretsiz iznimi burnumdan getirdiler. beni ser sefil ettiler. bi kere arayip biseye ihtiyaciniz var mi cok odemeniz var kusura bakmayin demediler. biz çözüm ürettikce onlar ağzımıza ediyo

haklısın samdan de yeter bana limonsuzum bide cay var mi cay

Sende haklısın kuzum. Eşin açık açık isteyecek başka çare yok, şu gün şu tarih de ver diye. Zor bir durum. Paranızla rezil oluyorsunuz yani

ben hakkımı helal etmiyorum ya. cidden bu kadar yıprandığıma degecek bisey yok ortada

Allah büyük ne deyim negom. çay içelim

Sen elbette haklısın samdanım
Valla yalan değil elimde olsa fotoğraf atsam. Şimdi elimde çay var

Kek vaaar kısır vaaar en önemlisi çay var. Çıkın çıkın gelin

ooo en sevdiklerim hem de
oturur hepsini yerim ama limonsuzum
ellerine sağlık canım benim. ben de sana ozendim çay demledim yalnizligimla

Canım ya Allah ferahlık versin tez vakitte ❤

amin canım negom valla size yazınca bile ferahlık geldi

Allah beni onlara muhtaç etmesin de. gerisi bi sekilde oluyo işte demi

Aynen canım muhtaç olmaktan daha iyidir

asabiyim ben :)

aboooo sen bı sürü is bulursun o zaman kendine

iyi altından kalktin ama maşallah :)
ben bu veletle nasil tasincam bilmiyom
Dun baya is yaptm kuuzm
Bugun de halifleks fbi halilar var onlari yikadim

Bi silip koridora sersem ayakkabi olayi kalksa rahatlicam

Tamam asabiyum ben izlicem sabah

Bugun acisi cikti valla yuruyemiyorm

Dun baya is yaptm kuuzm
Bugun de halifleks fbi halilar var onlari yikadim

Bi silip koridora sersem ayakkabi olayi kalksa rahatlicam

Tamam asabiyum ben izlicem sabah

Bugun acisi cikti valla yuruyemiyorm

rosss azcik dikkat et kendine yavrum beee
ayyy senin taşınman bana dert oldu valla. azcik da dağınık pis kalsin ne var yani

bak yaşlılar gibi konuscam şimdi, gün günden kötü geliyo ross. bu yaşlarını cok ararsin. kendine dikkat et biraz gülüm

Bende smdjye kadar esim yuzunden bekledim cnm 3 yasnda kuzucuk kendi istegyle oldu ama bilerek anlatarak boylesi dha iyi oldu sanki.
Ben büyük kızımı 4 aylıkken deldirmiştim bi tanıdığımıza bildiğin eski usul iğneniplik
Ama bu cadıyı babası izin vermiyor 1 yaşında aslında deldirmek gerekiyor

Ben büyük kızımı 4 aylıkken deldirmiştim bi tanıdığımıza bildiğin eski usul iğneniplik
Ama bu cadıyı babası izin vermiyor 1 yaşında aslında deldirmek gerekiyor
Nasil cesaret ettin buna sok oldum valla. 1 yas oncesi deldirilmeye bile uygun olmadigi yaziyor ki sen eskibusul deldirmissin cesaret isi adam ondan izin vermiyor demek sna smdi
Peki siser mi yara olur mu acaba korkuyorum aslinda suan pek planli degldi oyle gecerken sordum istedi anlattim nasil olcagni kabul etti bugune dek korkup geri vazgeciyordu ama evde de hep kupe takmak istedgni soyluyordu oyle girdik deldirdik insallah sisip iltihap filam olmaz

Kiz kucuktu ondan zaten ben yikicam diye balkona cikardm akros aldi elimden iyice sacmaladin psikoapata bagladin ver sunu ben yikarm git iceei adami hasta etme dedi

Bende al madem cok israr ettin guzel yika ama dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…