Sende haklısın kuzum. Eşin açık açık isteyecek başka çare yok, şu gün şu tarih de ver diye. Zor bir durum. Paranızla rezil oluyorsunuz yaniişte sorun da bu negom :) biz daha ne yapalım yani. adam hala inatla üç beş hesabi yapıp emekli olmuyo. dedik düşünme yeter canına yazık. hala son kez gidiyom haftaya son on gün sonra son hazirandan beri böyle diyo.
artık bizim de toplu paraya ihtiyacımız var
memlekete gitcez en az 2 bin TL düğün vs var çünkü. kreşe basliyo çocuk onun parasi var ben işe dönene kadar nasil ödenecek. kendi ihtiyaçlarımız var sürekli erteliyoruz....
ben iyilik yapıyorum ama karsimdaki hala herşeyi yokusa sürüyo cok bunaldim o yüzden
her iyilik kötülükle karşılık bulura doğru kayiyo artik kafam
Benim kafam da zaten çorba gibi
Sende haklısın kuzum. Eşin açık açık isteyecek başka çare yok, şu gün şu tarih de ver diye. Zor bir durum. Paranızla rezil oluyorsunuz yani
Sen elbette haklısın samdanımsöyle deyim o zaman limonsuzum ücretsiz iznimi burnumdan getirdiler. beni ser sefil ettiler. bi kere arayip biseye ihtiyaciniz var mi cok odemeniz var kusura bakmayin demediler. biz çözüm ürettikce onlar ağzımıza ediyo
haklısın samdan de yeter bana limonsuzumbide cay var mi cay
Kek vaaar kısır vaaar en önemlisi çay var. Çıkın çıkın gelinben hakkımı helal etmiyorum ya. cidden bu kadar yıprandığıma degecek bisey yok ortada
Allah büyük ne deyim negom. çay içelim
Canım ya Allah ferahlık versin tez vakitteben hakkımı helal etmiyorum ya. cidden bu kadar yıprandığıma degecek bisey yok ortada
Allah büyük ne deyim negom. çay içelim
Kek vaaar kısır vaaar en önemlisi çay var. Çıkın çıkın gelin
Canım ya Allah ferahlık versin tez vakitte ❤
Aynen canım muhtaç olmaktan daha iyidirooo en sevdiklerim hem de
oturur hepsini yerim ama limonsuzum
ellerine sağlık canım benim. ben de sana ozendim çay demledim yalnizligimla
amin canım negomvalla size yazınca bile ferahlık geldi
Allah beni onlara muhtaç etmesin de. gerisi bi sekilde oluyo işte demi
Dun baya is yaptm kuuzmasabiyim ben :)
aboooo sen bı sürü is bulursun o zaman kendine
iyi altından kalktin ama maşallah :)
ben bu veletle nasil tasincam bilmiyom
Dun baya is yaptm kuuzm
Bugun de halifleks fbi halilar var onlari yikadim
Bi silip koridora sersem ayakkabi olayi kalksa rahatlicam
Tamam asabiyum ben izlicem sabah
Bugun acisi cikti valla yuruyemiyorm
Aynen canım muhtaç olmaktan daha iyidir
Bende smdjye kadar esim yuzunden bekledim cnm 3 yasnda kuzucuk kendi istegyle oldu ama bilerek anlatarak boylesi dha iyi oldu sanki.Bende deldirecem de babamızzz biraz daha bekle diyor
Cok begendim eline saglksen napiyosun negomtemizlik topigini bdv ye ceviridigim
ben sana şalimi attim mi
kendi manevi odevim
Eki Görüntüle 2303047
Cok begendim eline saglk
Ben büyük kızımı 4 aylıkken deldirmiştim bi tanıdığımıza bildiğin eski usul iğneniplikBende smdjye kadar esim yuzunden bekledim cnm 3 yasnda kuzucuk kendi istegyle oldu ama bilerek anlatarak boylesi dha iyi oldu sanki.
Nasil cesaret ettin buna sok oldum valla. 1 yas oncesi deldirilmeye bile uygun olmadigi yaziyor ki sen eskibusul deldirmissin cesaret isi adam ondan izin vermiyor demek sna smdiBen büyük kızımı 4 aylıkken deldirmiştim bi tanıdığımıza bildiğin eski usul iğneniplik
Ama bu cadıyı babası izin vermiyor 1 yaşında aslında deldirmek gerekiyor
Kiz kucuktu ondan zaten ben yikicam diye balkona cikardm akros aldi elimden iyice sacmaladin psikoapata bagladin ver sunu ben yikarm git iceei adami hasta etme dedirosss azcik dikkat et kendine yavrum beee
ayyy senin taşınman bana dert oldu valla. azcik da dağınık pis kalsin ne var yani
bak yaşlılar gibi konuscam şimdi, gün günden kötü geliyo ross. bu yaşlarını cok ararsin. kendine dikkat et biraz gülüm
Allahım sen koru. Yaşatma böyle bir acı.Canım eniştemin ablası yeğeni ve eniştesi oluyor
Aynen öyle alistirdim kendimi tikledikçe tikliyorumCanım al bir kağıt kalem kendine madde madde yaz yapılacakları. As buzdolabına, yaptıkça çentik at, inan çok motive ediyor
Hadi göreyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?