Düzenli Evimiz & Hayatımız

Antakya'da mısın sen annem.nerden baksan 10 yıl oldu gitmeye
li.

Bugün oğlanın 2 yas aşısı var...çamaşır yıkanacak ve genel temizlik yapılacak olabildigince
Kolay gelsin
Eline sağlık
Eline sağlık abla
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Ödevimi yaptım işlerim bitti simdilik
Eline sağlık

Negoooocum nihayet bugün evdeyim ev komple silinip süpürüldü ( yarım gün yardımcı geldi eve ona havale)
Ben de vestiyerde ve yatak odasındaki asılı duran kıyafetleri elden geçirdim birkaç parça kıyafet konteynırına bıraktım
Ayakkabıları ayakkabılığa kaldırmıştım ama ortalık yine ayakkabı kaynıyordu tekrar kaldırdım
Buzdolabına çentik atmak süper bi fikir ben de telefonun Notlar kısmına yazdım yaptıkça silcem... dünden çorbam ve et haşlamam var bugün yemek yapmıcam
Fikirlerin desteğin için eline sağlık

Kızlar ben kaynanama geldim bütün işlerden muafım mmm
Aa olur mu hiç örnek gelin kv de de iş yapar
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Aldığın her şeyi yerine koy canım, şurda dursun şimdilik deme

Balkonu dip köşe dün temizlemiştim canım. Bugün yolcuyuz,memleket havası alalım dedik hem annemide özlemiştim. Salı dan itibaren topiğe dönücem inşallah.
Gelmişken yaptıklarımı yazayım, kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp b.makinesini açtm,bir sepet çamaşır katladım,nevresimleri değiştirdim ,koltuk örtülerini silkeleyip düzenledim, evi dip köşe süpürdüm,sildim ve tozları aldım. Valiz hazırladım. Oğlanı uyutmak için oturdum,uyutunca duşumu alırken banyoları yıkarım,sonrada yola çıkarız nasipse. Kolay gelsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…