Bizimkiler yanında deve dikeni kaldıpamuk gibi. Minik kuşum benim
Bir pikniğe bakarHaydı goççum arkandayız
Benimki melaikebiz 3 kız kardeşiz. Anneme diyorum iyi ki gelinin yok, sen rahat durmaz karışırdın
DemediEfser hala günaydın dememiş mi
İştahım kaçtıEfser hala günaydın dememiş mi
30 yaşındayım. Öyle çok da küçük değilim yani. 4 yıl evlilik ondan öncesinde de sevgililik döneminden 7 yıl amca teyze olarak tanıyorum kayınvalidemleri. 11yıldır bir diyaloğumuz var aslında. Yemek yapmayı hiç sevmem, eziyet gibi gelir resmen. Öğrenciyken 6 yıl tek yaşadım. Belki onun etkisi vardır.Kendine güven rahat ol yapamazsan dahi dünyanın sonu değil.Sık sık yemek yapmayı dene.Ben yemek yapmayı pasta vs.çok severim.Benimki tam tersi pertim çıkar o hiçbir şeye elini sürmez çocuğu dahi tutmaz oda bana çok garip geliyor.Yaş kaç ? Ben ilk evlendiğim yıllar çekinirdim hep.Yanlış duruş bu hiç gerek yokmuş.Sen böyle yaptıkça kv denin eline çok koz vermiş olursun.Aydınlan bugün birşeyleri değiştirmeye çalış.☺ Olmasa da yap hep yapabilirim de.Kendini aşmaya çalış yavaş o güven gelecek.☺
Çok teşekkür ederim Efser. Sayenizde üstündeki o kötü his geçti gitti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Kendini suçlama sen çok güzel bir annesinyaptığım bir şeyi sana söyleyeyim eltim beni kv nin önünde kendiyle yarıştırırmaya çalıştığı zaman sen pasta yapmayı sevmiyorsun dediği dönemde evet sevmiyorum diye net söylerdim bende yemek yapayı severim yanı o olumsuz tarafımı söyledikce ben olumlu tarafımı söyler lafı kapatırdım ne kendimi aşlagı çekmesine izin veririm bunuda yarış halinede hiç getirmedim
Evini ilgilendiren şeyler evin içindekilerdir eşin çocuğun ve sen kapıyı kapatınca onlar evin dışında kalır bunu unutma
Benimki de altımda ama uzağım :) eşim istediği kadar görüşsün kendide gelebilir. Zaten gelip karışmaz bir şeye o mesafeyi koydum. Eşim görüş diye zorlayamaz buna hakkı yok. Kendisine karışmıyorum neticede. Merhaba merhaba bayram kandil hatır sorma tamam. İyi niyetimi suistimal etmeyeceklerdi, şu halimde bile hasta olsalar yemek yapıp gönderen insanım. Öncesinde yaptıklarımı sen düşün:)Nego haklısın bana kalsa bende hayatımdan çıkarır bayram seyran görüşürdüm.Ama eşimin üzüldüğünü görüyorum onun hatrına gitmişliğim sesimi çıkarmamışlığım çok var.Çünku eşim annemlere çok yardımcı çok saygılı ama tabi annem ve babamda sever sayar.O benim anneme anne der, ben asla demem.Çünkü kendisi bana anne deme demişti.Benim ki tepemde nasıl uzaklaşabilirim ki.Ben konuşmuyorum evime geliyor bahane işte biraz olsun arayı iyi tutmak için çünkü bugünün yarını var bence ondan.Benle eşimin herkesten çok faydası olmuştur eşimi de çok sevmezdi bi değişti anlamadım.
O ev senin kim gelirse gelsin düzenine işine karıştırma bundan sonra. Niye beceremeyesin yapamayasın ki. Asla fırsat ve laf vermeGelince eşimle konuştum, hislerimi anlattım Efser. Annem ararsa arar sen arama dedi. İnatçıdır kayınvalide, aramaz. Üç dört ay rahat ederim gibime geliyor.
Evin hanımı gibi pek olamıyorum kayınvalidem geldiğinde. Benim elimden pek iş gelmez, elim çok ağırdır, yemek yapmayı beceremem pek. Kendime gğvenemediğim için çekingen çekingen dururum hep. Böyle olunca geldiğinde her şeyi kayınvalidem yapar. Ama tavrımı belli edeceğim. Kendisi arayana kadar iletişime geçmeyeceğim. Hiçbir şey olmamış gibi de devam etmeyeceğim. Daha soğuk ve resmi bir ilişki olacak.
Genel olarak aramız iyi sanardım her ne kadar rahatsızlık duyduğum şeyler olsa da ama ben sürekli sessiz kaldığım için aramız iyiymiş. Gazam mübarek olsun o zaman
Kaynanalar basacak sayfayı anarşik gelinler yetişiyor burda diyeHaydı goççum arkandayız
Bu bir baş kaldırışın hikayesidirKaynanalar basacak sayfayı anarşik gelinler yetişiyor burda diye
Günaydın kuzlar günümüz güzel huzurlu aydınlık geçer inşallahGünaydın
Eki Görüntüle 3017878
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Ah seni çok iyi anlıyorum oğluyla tartışmış olsa da muhtemelen kayınvaliden oğlunu doldurup üstüne saldığını düşünüp sana siper aldı benim kayınvalidem de öyleydi bize gelince hiç bir şey sormazdı özellikle seninki gibi çocuk konusunda anlayacağı şekilde kalbini kırmadan söyledim şimdi en azından biraz olsun soruyor ha evle ilgili hiç bir şeye elini sürmez ki ben de yapmasını istemezdim yani salonu temizleyip kapkara su çıktı dediğini duyacağıma elini sürmemesini yeğlerim aile konusunda yaralarımız aynı geçen babam geldi dayanamadım oturdum ağladım ölsem kalsam ben aramasam ne oldum öldüm mü diye aramıyor merak etmiyorsunuz diye savunması hiç birimizi aramıyormuş şeklinde oldu 33 yaşındaymışım çocuk gibi ilgi mi bekliyormuşum yaşın ne önemi var insan kaç yaşında olursa olsun önemsendiğini bilmek istiyor ailen bile seni umursamıyorsa o değersizlik hissi asla geçmiyor anam babam beni önemseniyor o, bu, şu niye sevsin diyorsun hep ufacık da olsa bu konuşmadan sonra değişim oldu ama uzun süre gitmeyeceğinin farkındayım ha babamda ufak da olsa ilerleme kaydettik annemle defalarca konuştum ağladım anlattım benden daha çok ağlayıp sonuç olarak hiç bir şey yapmadı hiç bir değişikliğe uğramadıMerhaba, günaydın.
Böyle sorunlar hakkında konu açmak istemiyorum siteye ama içimi de dökmem lazım. Konuyu amacından saptırmak istemiyorum, bu yüzden herkesten ve senden özür dilerimNego . Paylaşacak, yardım isteyecek, akıl alacak kimsem yok. samimiyetinize güveniyorum.
Salı gününden beri kayınvalidem bizde. Bizdeydi yani. Her seferinde olduğu gibi gelir gelmez ipleri eline aldı, evin yönetimine kondu. Zaten hastayım, acile gidip duruyorum hiçbir şey yapamadım. Yine de sağolsun bugün salonu temizledi, tülleri yıkadı falan kayınpederimle telefonda konuşurken de kapkara su çıktı yerlerden dedi. Kayınpederim alınır kız öyle deme dedi. Alındın mı diye de bana sordu, yok anne alınmadım dedim ne diyeyim şimdi. Önce bu yaşandı, buna biraz bozuldum. Sonra da kahvaltıya pişi yapmış, poğaça falan da vardı. Kızıma verdi yesin diye. Vermek istemiyorum anne diyemedim çünkü söylediğim her şeyi ters algılıyor. Çocuk daha 7 aylık, yavaş yavaş geçiyoruz ek gıdaya. Ayrıca böyle şeyler yesin istemiyorum ilk etapta. Akşam 9 gibi defalarca ağlayarak uyandı kızım. Vücudu kaskatı oldu, yataktan alamadım. Sonra bir şekilde sakinleştirdim. Güldürdüm, oynuyoruz falan kızımın gülme sesine geldi. Beşiğinden aldı gitti salona. O sırada eşime anlattım kızımın durumunu. Keşke vermeseydik anne hamurişi dedim. İçinde maya var, un var. Ya gluten alerjisi varsa bilmiyorum ki dedim. O sırada eşim de bir şeyler dedi, bayağı bağrıştılar gecenin ikisinde. Kızım etkilenmesin diye odada durmadım ne konuştular bilmiyorum. Galiba eşim annesini suçladı, ben suçlayıcı konuşmadım ama biraz sert konuştum. Sonra odaya bir girdim toplanmış gidecekmiş. Sorduğum, söylediğim hiçbir şeye cevap vermedi, yüzüme salonun kapısını kapattı. Şimdi eşim bırakmaya gitti. Giderken kapıya çıktım, her şey için teşekkür ederim anne dedim. Cevap vermedi, yüzüme de bakmadı. Ne zaman gelseler ya da biz gitsek mutlaka bir huzursuzluk çıkarırdı zaten ama 4 yıldır bana bulaşma cesaretini gösterememişti, bugün yaptı onu da. Yardımcı olacağım ayağıyla hayatımızı yönetmeye çalışıyor her seferinde. Günde 5-6 kere eşimi arıyor. Tam yemek yiyeceğiz ya da ailecek bir şey yapacağız arıyor. Müsait değilizden de anlamıyor.
Benim ailem de zaten iş yok. Onlara da ayrıca öfkeliyim. Düşük yaptım annem gelmedi, ev taşıdım yok, hastalandım yok, doğum yaptım iki gün sonra geldi eve. Her seferinde işi, mesafeyi bahane ettiler. Kayınvalidem de biliyor tabi her şeyi nasıl olsa bana muhtaç ailesi bile ilgilenmiyor diye düşünüyor.
Yaşadığım sinirle aklımdan deli şeyler geçiyor ama çizgimi bozmayacağım. Saygımı, kibarlığımı koruyacağım ama bir süre de görüşmek istemiyorum. Son günlerde yaşadıklarım yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı karşıma.
Tekrar tekrar özür dilerim herkesten. Hakkınızı helal edin.
Gel gel en fazla sırtına iki oklava yersin
Ben geliyorum bi kek yapacağım birazda ev toparlanacak hava çok kapalı yağmur başladı.Maratona kim geliyor
Kafama yedimAh seni çok iyi anlıyorum oğluyla tartışmış olsa da muhtemelen kayınvaliden oğlunu doldurup üstüne saldığını düşünüp sana siper aldı benim kayınvalidem de öyleydi bize gelince hiç bir şey sormazdı özellikle seninki gibi çocuk konusunda anlayacağı şekilde kalbini kırmadan söyledim şimdi en azından biraz olsun soruyor ha evle ilgili hiç bir şeye elini sürmez ki ben de yapmasını istemezdim yani salonu temizleyip kapkara su çıktı dediğini duyacağıma elini sürmemesini yeğlerim aile konusunda yaralarımız aynı geçen babam geldi dayanamadım oturdum ağladım ölsem kalsam ben aramasam ne oldum öldüm mü diye aramıyor merak etmiyorsunuz diye savunması hiç birimizi aramıyormuş şeklinde oldu 33 yaşındaymışım çocuk gibi ilgi mi bekliyormuşum yaşın ne önemi var insan kaç yaşında olursa olsun önemsendiğini bilmek istiyor ailen bile seni umursamıyorsa o değersizlik hissi asla geçmiyor anam babam beni önemseniyor o, bu, şu niye sevsin diyorsun hep ufacık da olsa bu konuşmadan sonra değişim oldu ama uzun süre gitmeyeceğinin farkındayım ha babamda ufak da olsa ilerleme kaydettik annemle defalarca konuştum ağladım anlattım benden daha çok ağlayıp sonuç olarak hiç bir şey yapmadı hiç bir değişikliğe uğramadı
Gel gel en fazla sırtına iki oklava yersin
Kaynanalar basacak sayfayı anarşik gelinler yetişiyor burda diye
Birer birer kaynana olunca kaynana topiğ kurarıztopiğin adını değiş antikaynana yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?