Düzenli Evimiz & Hayatımız

biz 3 kız kardeşiz. Anneme diyorum iyi ki gelinin yok, sen rahat durmaz karışırdın
Benimki melaike maş.Annem melek gibidir hiiç karışmaz bizde 4 görümceyiz hiçbirimiz de karışmayız çokta gidip rahatsız etmeyiz.Yengemle arkadaşız zaten ben ablam yengem kız kardeşim bi yengemiz daha takılırız genelde.

30 yaşındayım. Öyle çok da küçük değilim yani. 4 yıl evlilik ondan öncesinde de sevgililik döneminden 7 yıl amca teyze olarak tanıyorum kayınvalidemleri. 11yıldır bir diyaloğumuz var aslında. Yemek yapmayı hiç sevmem, eziyet gibi gelir resmen. Öğrenciyken 6 yıl tek yaşadım. Belki onun etkisi vardır.

Çok teşekkür ederim Efser. Sayenizde üstündeki o kötü his geçti gitti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Konuyu fazla uzatmayayım nego atacak yoksa beni.

Benimki de altımda ama uzağım :) eşim istediği kadar görüşsün kendide gelebilir. Zaten gelip karışmaz bir şeye o mesafeyi koydum. Eşim görüş diye zorlayamaz buna hakkı yok. Kendisine karışmıyorum neticede. Merhaba merhaba bayram kandil hatır sorma tamam. İyi niyetimi suistimal etmeyeceklerdi, şu halimde bile hasta olsalar yemek yapıp gönderen insanım. Öncesinde yaptıklarımı sen düşün:)

O ev senin kim gelirse gelsin düzenine işine karıştırma bundan sonra. Niye beceremeyesin yapamayasın ki. Asla fırsat ve laf verme

Ah seni çok iyi anlıyorum oğluyla tartışmış olsa da muhtemelen kayınvaliden oğlunu doldurup üstüne saldığını düşünüp sana siper aldı benim kayınvalidem de öyleydi bize gelince hiç bir şey sormazdı özellikle seninki gibi çocuk konusunda anlayacağı şekilde kalbini kırmadan söyledim şimdi en azından biraz olsun soruyor ha evle ilgili hiç bir şeye elini sürmez ki ben de yapmasını istemezdim yani salonu temizleyip kapkara su çıktı dediğini duyacağıma elini sürmemesini yeğlerim aile konusunda yaralarımız aynı geçen babam geldi dayanamadım oturdum ağladım ölsem kalsam ben aramasam ne oldum öldüm mü diye aramıyor merak etmiyorsunuz diye savunması hiç birimizi aramıyormuş şeklinde oldu 33 yaşındaymışım çocuk gibi ilgi mi bekliyormuşum yaşın ne önemi var insan kaç yaşında olursa olsun önemsendiğini bilmek istiyor ailen bile seni umursamıyorsa o değersizlik hissi asla geçmiyor anam babam beni önemseniyor o, bu, şu niye sevsin diyorsun hep ufacık da olsa bu konuşmadan sonra değişim oldu ama uzun süre gitmeyeceğinin farkındayım ha babamda ufak da olsa ilerleme kaydettik annemle defalarca konuştum ağladım anlattım benden daha çok ağlayıp sonuç olarak hiç bir şey yapmadı hiç bir değişikliğe uğramadı
doğru düzgün temizlik yapmıyom Nego dan sopa yememek için kaçıyodum
Gel gel en fazla sırtına iki oklava yersin

Kafama yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…