Makinaya çamaşır attım eltime gitmem gerekiyor oğlu beddelli askerlik yapıp geldi 2 kilo zayıflamış tesellimi bekliyorBen geliyorum bi kek yapacağım birazda ev toparlanacak hava çok kapalı yağmur başladı.
bir kaç saat gelmedim, unutun beni diyeSeni burda harcarlar teyo
Zenginlerin dertleri de ayrı oluyorMakinaya çamaşır attım eltime gitmem gerekiyor oğlu beddelli askerlik yapıp geldi 2 kilo zayıflamış tesellimi bekliyor
Gitmeden bir iki yer toplamam lazım
Zenginlerin dertleri de ayrı oluyor
Makinaya çamaşır attım eltime gitmem gerekiyor oğlu beddelli askerlik yapıp geldi 2 kilo zayıflamış tesellimi bekliyor
Gitmeden bir iki yer toplamam lazım
O zamanda antigelin olurBirer birer kaynana olunca kaynana topiğ kurarızsonra gelinler bizim topiği basar
Maşallah kırk bin kere hem deEltim bi uğradı bana da tuttu elimden birlikte kv ye kahveye iniyoruz alırım bi maşallahınızı
Umarım gelinlerin de azılısı denk gelmezO zamanda antigelin olur
Bende bu şans olduktan sonra eminim gelirUmarım gelinlerin de azılısı denk gelmez
Yohhhhh yaaa bende kaynana olacam o kadar da değiltopiğin adını değiş antikaynana yap
Burada rüzgarlı dünden beriGeceden beri şiddetli rüzgar var burda birde 13. Kat olunca rüzgar uğultusu daha çok geliyor
Meterolojinin uyarısıda çok güldüm
Eki Görüntüle 3018117
Üzüleyimi sevineyimi
Kilom burda işe yaradı
Unutmak mümkün mü artık mimlendinbir kaç saat gelmedim, unutun beni diye
Sende haEltim bi uğradı bana da tuttu elimden birlikte kv ye kahveye iniyoruz alırım bi maşallahınızı
Yav he he kesinGelince dehşet bi maratona çıkma hayalim var.
Bakalım ne kadar olursa
Baştan öyle yazmıştım aslında. sonra ağır olur, yanlış anlaşılır diye sildimBende bu şans olduktan sonra eminim gelir
Kaynana olunca da antigelin olacak amaYohhhhh yaaa bende kaynana olacam o kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?