- 10 Kasım 2024
- 4.323
- 24.340
- 228
- 30
Pırasa yakıyo mu ki onu bilmiyorum yılda 1 yerim yada yememNeyse kankam yemedigin iyi boşver sonra miden yanacaktıburdan bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pırasa yakıyo mu ki onu bilmiyorum yılda 1 yerim yada yememNeyse kankam yemedigin iyi boşver sonra miden yanacaktıburdan bakalım
Bazı siteBen bazı sitelerde kayboldum ya bugün kalayım şurada da mutfağımı temizleyim![]()
Yakıyo kankam çok fena hemdePırasa yakıyo mu ki onu bilmiyorum yılda 1 yerim yada yemem![]()
Ben asla yemezdim pırasa hamile olduğumdan beri canım istiyordu haftada 1 yiyorduk her yediğimde midemin yanmasından uyuyamayınca bıraktım yemiyorum artıkYakıyo kankam çok fena hemde
Benim artık midemi yakmayan sey yoktaBen asla yemezdim pırasa hamile olduğumdan beri canım istiyordu haftada 1 yiyorduk her yediğimde midemin yanmasından uyuyamayınca bıraktım yemiyorum artık![]()
Benim de aynı şekilde bitmeyen vajinal enfeksiyonum var. Transfer planlanıyor, ama enfeksiyon geçmeden yapmalarını istemiyorum. Siz hangi fitili kullandınız?Benimde kızıma hamile kalmaya çalıştığım dönem öyleydi baloncuk. İdrar yolları değilde vajinal enfeksiyondu. Gitmediğim doktor kalmamıştı çok zor gerçekten. En son fakülte hastanesinde bir doktorun verdiği fitil ile geçmişti ve çok şaşırmıştım. Gerçekten hastane işi zor hele kadın hastalıkları olunca daha bir zor Rabbim yardımcın olsun