• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Makineyi boşalttım çay bulaşıklarını koydum davlumbazı sildim ✅

Bazı tatlar çok eski...

Eklentiler

• 1000103857.webp
    1000103857.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000103858.webp
    1000103858.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın kızlar biz bu ara bir araba sattık aman artmadam alalım dedik strese girdik tekrar aldık hatta arabayı taa gidip on saatlik mesafede bulduk esşimle bebekle bende gittim ayy ne zorluk çektik. hal böyle olunca ne iş yapabildim ne ortalığı toplayabildim baktım başa çıkamıyorum dün kadın çağırdım kıyı köşe tertemiz oldu ama bende bittim temiz tutabilirim inşallah buzdolabı erzak dolabı gibi detay işler kaldı tabi

Benimde kızıma hamile kalmaya çalıştığım dönem öyleydi baloncuk. İdrar yolları değilde vajinal enfeksiyondu. Gitmediğim doktor kalmamıştı çok zor gerçekten. En son fakülte hastanesinde bir doktorun verdiği fitil ile geçmişti ve çok şaşırmıştım. Gerçekten hastane işi zor hele kadın hastalıkları olunca daha bir zor Rabbim yardımcın olsun
Benim de aynı şekilde bitmeyen vajinal enfeksiyonum var. Transfer planlanıyor, ama enfeksiyon geçmeden yapmalarını istemiyorum. Siz hangi fitili kullandınız?

Back
X