- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Hanımefendinin gözünün üstünde kaş var diye eşi boşanacak zaten. Anlamamakta ısrarcı olmakla birlekte daha çok panikleyip, daha çok bezdirici oluyor. İlave olarak minik te bir bebek sanırım.Nasıl yani düzenli olmazsanız boşancak mı eşiniz sizden, bunu güzellikle söylesin önce güzellikle konuşup halledin
Ayrıca akrabalara düşmez konuşmak
evin duzenliyken de bosayacak nasilsa, kasma bence.cok duzenli bir insan degilim.hatta esimin akrabalari da arkamdan bu yasa gelmis hala duzenli olmayi ogrenememis demisler.ev duzeni nedir bilmiyorum adam da duzene merakli.arti takintiliyim bunun.icin destek.alicam.ev duzeni hakkinda bana oyle bilgiler verin ki puf noktasi olsun ev isleri beni.yoruyor ve sevmiyorum ama yapmak zorundayim.nasil duzenli tutuyorsunuz evinizi?
Çok haklısınız, eşi tarafından cinsel hastalık kapmış aldatılmıs ama saçma sapan konular açıyor. Şimdi de ev düzenine takmış kafayı en son cocuğuma hastalık bulasır mı diye kafamızın etini yiyordu...Eski mesajlarınizi okudum da fake gibisiniz, gerçekseniz ben de üzüldüm eşiniz için sizinle yasamak çok zor olmali,çocuk için bile bu hayat çekilmez, umarım velayeti tedavi olmadan önce size vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?