Duzensizlik Hastaligi

Daha ne o zaman. Gerçekten yorulmuşsun. Kendini suçlama. Biraz toparlan, önceliğin kızın olsun. Boşver düzeni..
Bakıldığı zaman belki çok değil ama son üç senem 2.5-3 ayda bir İstanbul'a gitmekle geçiyor. Boy, bacak uzama, protezle yürüme kontrolleri oluyor. Yılda İki defa kontrole gidiyoruz mesela ve şimdi değişim sürecine gireceğiz. Değişim süreci de bir iki ay alıyor ve ya 15 günde bir yaşadığım şehirle İstanbul arası mekik dokuyorum ya da uzun süre orada kalıyorum. Sürekli böyle olunca düzenim olmuyor. Devamlı valiz doldur, valiz boşalt. İşte bu koşturmada kendimi kaybettim.

Allah yardımcınız olsun. Hiç takma kafaya, düzen kurulur tekrar, evladının sağlığı daha önemli.

temizligi severim ama titiz degilim.fakaaattt tam bi duzen delisiyim ev kirlide olsa asla daginik olmamali.herkes bu durumumun farkinda ve ona gore davranmaya calisiyorlar.evde hic birsey baska yerde olmamali.kizim var onun odasina karismam uyurken duzletirim.onun disinda diger yerler duzgun olmali.bu karakter meselesi bence sizde takmayin nasil mutluysaniz oylr yapin

Havalar yağmurlu azıcık daha ısınsın başlayın güveniyorum yaparsınız
VAlla ben bugun sizden aldigim gazla tum yaz temizligimi bitirdim :) cok sagolun. Oyle guzel temizlik anlatmissiniz ki yapasim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…