- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Bende olamamBen galiba tum gucumle ugrassam bile sizin gibi olamam :)
Hahah hangi sayfa o :)))
hangisi?
ozelden yazar misinizAman hanımlar reklam meklam olur banlanmıyım şimdi durduk yere
ben de daginigimdir. ev temiz ama daginik. ne olacak ki şahsen ben hic sorun etmem, herkes farklı..cekmecelerde bazen darma duman, canim isterse toplarım, istemezse öyle kalır. camasir asarım darma duman..kimse gibi asmak zorunda degilim ki:)))Merhabalarr :)) bugun size kisisel olarak en buyuk sorunlarimdan birini anlaticam ve yardim bekliycem.. Çünkü gercekten isin icinden cikamiyorum. Ben gercekten ev isi yapamiyorum. Samimi olarak soyluyorum icim almiyor. Eminim belki cogumuz gule oynaya yapmiyordur ama ben o kadar isteksizim ki bu konuda.
Hep boyleydim, evlenmeden once de. Yeni evliyim cocugum yok henuz ve su an calismiyorum evdeyim. Cok uyuyan bir insan degilim. Kendime vakit ayirmaktan cok hoslaniyorum herkes gibi. Kitap okurum, kendimi gelistirmek istedigim konularda dersler dinlerim, videolar izlerim ama o tozu alasim gelmez. Yanlis anlamayin evim gercekten pis degil ama daginik. Daha dogrusu birileriyle kiyasladigim zaman daginik. Hani bakiyorum arkadaslarima vs herkes boyle mutfakta olsun yatak odasinda olsun cok guzel bir duzeni var, hicbir sey ortalikta degil. Ama ben oyle olamiyorum. Ozenemiyorim bir seylere. Camasir seriyorum diyelim, herkes gibi muntazam sereyim diye ugrasasim gelmiyor. Mutfak tezgahinda bir seylerin durmasi beni rahatsiz etmiyor o an sonrasinda birike birike islerim buyuyor. Ama bunun aksine eşim gelmeye yakin aynanin basinda, sacimdan ustume basima makyajima kadar her seyime ugrasirim. Veya yemegi sofrayi o kadar ozenirim ki. Sabahki o daginik umursamaz insandan eser kalmaz. Kendimi bu konuda cok tutarsiz buluyorum. Kafamin karisikligi oraninda islerim duzensizlesiyor. Bu konuda mutlu degilim. Mutfaktaki bulasigi dusunup icim daraliyor, evin supurulmesini dusunup ofluyorum pofluyorum... :))
Ay ne uzun yazdim ama bu konudan cok muzdaribim:)) bana bir seyler soyleyin lutfen. Nasil normal, evine ozenen bir kadin olabilirim?
Bu net ben. Eşim evi dağınık görse bir şey demiyor ama ben öyle görmesinden çok rahatsız oluyorum. Saatlerce ertelediğim, üşendiğim şeyleri eşimin gelmesine yakın hemen hallediyorum. Eşim de düzeni çok sever. Sever de işte karşısında öyle bir hatun yok. Düzeni seviyorum da tembelim. Erteleme hastasıyım resmen. Özellikle son 3 senedir. Erteleye erteleye ömür çürütüyorum.Ben de ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Geçerli sebeplerim var bu arada. Kesinlikle pis değilim ama dağınığım. Canım istediği zaman ortalığı toplarim bir seylerin ortada olmasi beni rahatsiz etmez. şöyle dikkatimi versem yarım saate yapacağım iş uzar uzar uzar da uzar. Aklımda hep " Ayy şurayı da yapacaktım. Birazdan kalkar yaparım " derim ama saatler geçer. Ben böyleyken aksine eşim de tam tersi dağınıklıktan nefret eder. Eşim gelmeye yakın ben bir tutuşurum, sanki o dağınık ev benim değil. Karar verdiğim zaman en mükemmel şekilde yaparım yani. Ama kazara eşim erken gelse falan bitiğim yani.
Tlc de temizlik bağımlıları diye bir program vardı. Onu seyredince çok etkilendim. Bir de eşimin sürekli laf sokmasından surat asmasından biktigim için onun laflarını ve suratını çekmemek adına sürekli tetikteyim. Bunlarin sayesindedaha derli toplu oldum .
Teraziler mi böyle oluyor ben teraziyimMerak ettim terazi burcu musunuz acaba?
Ya beni anlattın. Bu ara daginik kalmak umursamamak istiyorum. Mutfak masasinda 3 bardak 4 tabak catal kasik biraktim aklim orda ama ozelkikle yapmicam. Ömrum esyaya hizmet etmkle geciyor. Biktim ya.nolur kusuruma bakmayın guldum
cunku;
bende takıntılı sekılde temızlık yapıyorum ve duzen saglıyorum salıvermeyı temızlık konusunu umursamamayı hatta evımın kırlenmesını temızlık zamanım gelmıs demeyı evın dagınık olmasını bır gun temızlık yapmadan durmayı oyle cok ıstıyorum kı
kendıme bır zaman verdım o surecte temızlık bagımlılıgımı aşamazsam doktora gıdıcemartık ellerım egzama oldu cunku
Teraziler için kendilerine çok özenirler ama ev işleri için tembeldir derler deTeraziler mi böyle oluyor ben teraziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?