- 14 Haziran 2019
- 15.928
- 80.838
- 598
- Konu Sahibi albanianishh
-
Kadınları kategorileştirenlere sinir oluyorum ondan yazdım. Şu toplumda şunu kıramadık.
Evlilik statü değildir. Her evli kadin iyi; evlenmeyen kadın layık değil demek hiç değil.
Bu biraz nasip kismettir.
Herşey elimizde değil.
Benim annemin nice düzgün, iyi niyetli bekar kadın arkadaşı var.
Sadece evlenmek istemisler ama olmamış o kadar.
Beklentiyi sıfırlayın. Ben ne zaman kendime odaklandım. Beklentiyi kestim. Umudum vardı ama olmuyor diye düşünmeyi bıraktım. O zaman sevgilim karşıma çıktı. Ve dua ettim. Hayırlısını istedim.
Umarım sizinde istediğiniz gibi biri hayatınıza girer..
[/
İyi güzel diyorsunuz da en başta konu sahibi kadınları da erkekleri de kategorize ettiği için bu tepkileri aldı.
Tüm düzgün erkekler yabancı kadınlara gider. Yabancı kadınlar da hafiftir mealinde cümleler kurdu.
Biraz daha alçak gönüllü olmak gerekiyor düzgün yakışıklı aile babası olarak görünüp aynı evi paylaşınca maço , nargile içen , salgindan kaba birine dönebiliyor . Demek istediğim insanları bu kadar fiziksel ozellerine göre ayirma aranıza bu mesafeyi koyma kişiler birbirini tanıyabilir ne olmuş nargile içtiği için aranıza duvar örmeye gerek yok her nargile içen serseri mi size göre .bunu içenleri destekliyorum demiyorum bu arada bu başka biseyde olabilir yada gerçekten çok iyi fedakar biridir ama görünüşü size uymuyordur bunun içinde mesafe koyarsınız diye düşünüyorum bu tarz şeylere gerek yok akışına bırakın benceCanımı sıkan bir durum var ve gözlemlerimi yazacağım. Bilmiyorum hak verir misiniz
Düzgün yakısıklı aile babası olacak iyi erkekler, değil evlilik, sevgili olmaya bile yanaşmıyor. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
İlişki teklif eden tipler ise maço, nargile içen, saldırgan kaba tipler,barcı tipler bunlarla da evlenmem, aile babası olmaz . Zaten aldatıyorlar. Kadınlara saygıları yok .
Büyükler soruyor neden evlenmiyorsun diye baskı yapıyorlar 40 yaş ve üzeri ablalarım ama bilmiyorum biliyorlar mı ortamı ?
Ortam böyle
Neden bu halde toplum ?
Yakışıklılıklarını bilmem de bu tip erkekler düzgün yakışıklı iyi aile babası olacak erkekler değiller kandırmışlar sizi.. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
Ay hadi inş.Barcı kadınlar kazanacak
Yaş 28’miş. Belki biyolojik saat 30’u beklemedi:)Bu kadar evlilik nerakını anlamıyorum gerçekten anlamıyorum
Kezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.Erkeklerde önyargı gelişti. Kezban diye bir kalıp var ya öyle birisiyle evlenmek istemiyorlar. Yabancı kadınları tercih etme sebepleri de daha samimi, iyi niyetli ve daha kolay iletişim kurulabilir bulmaları. Kimse artık evlenirken eline altın listesi tutuşturulsun istemiyor, düğün, gelinlik, makyaj vs için 100k üstü para vermek istemiyor. Hadi verdi diyelim üstüne evde trip, dırdır görmek istemiyor.
Ha Türk erkeklerinin de önemli bir kısmı da farklı şekilde arızalı. Memur karı alayım, maaş kartını alayım evde hizmetimi görsün, çocuklara da baksın ben hiç bir şeye elimi sürmeyeyim kafasında. Böyle olmayanı da bilinçli kezban istemiyor.
Siz de düzgün, iyi niyetli, yormayan, sempatik bir enerji yayarsanız bu bilinçli düzgün erkekler de illa ki kendi kültüründen bildiği tanıdığı kadını isteyecektir, onlar da kezban göre göre yabancılara gidiyorlar sonunda.
Tam ilk cümlede ataerkil sisteme karşısınız herhalde diyecektim de devamı hiç öyle gelişmedi.Kezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
Ailemde babam annemi alırken düğün yapmış. Masraf harcamıs. Annem ev hanımı . Tek bir kurus almamıs annemden babam.
Keza abilerim de öyle evlendi. 2 abim var. 2side en kral düğünü yaptı . Para biriktirdiler kredi çektiler ama yaptılar.
Erkek dediğin adam dediğin elini taşın altına koyacak
Kezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
Ailemde babam annemi alırken düğün yapmış. Masraf harcamıs. Annem ev hanımı . Tek bir kurus almamıs annemden babam.
Keza abilerim de öyle evlendi. 2 abim var. 2side en kral düğünü yaptı . Para biriktirdiler kredi çektiler ama yaptılar.
E yabancılarla evlenen erkekler böyle düşünmedikleri için sizin düşüncenizdeki kadınları tercih etmiyor?Kezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
E tamam bütün masrafı erkeğe yüklemek de ataerkil zihniyetin bir parçası oluyor. Hele evlenmeden önce altın listesi vermek tam olarak başlık parasının başkalaşım geçirmiş hali değil mi?Kezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
Kezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
32 sene önce annemle babam evlenirken birlikte almışlar eşyaları. Çünkü annem alınacak bir şey değil.
Annemle aranızda da 34 yaş var ama siz bilirsiniz. Bekleyin bakalım, bir alıcı çıkar elbet.
Bir aile kurulacaksa iki tarafta elini taşın altına koymalı.Maddi yükün hepsini erkeğe yüklemek çok yanlış.Öyle düşünürsek bir kerelik şey icinde düğün istemeyversin kızda der.Yıllarca borç çekmeyelim der.Niye evleniyorum diye bu kadar ağır bir yük alsın ki üstüne.Sizin anneniz babanızla aynı devir değil şuan.Erkek dediğin adam dediğin elini taşın altına koyacak
Ne malum 1 kez evleneceginKezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?