Düzgün erkekler nerede?Evlenemiyorum

Biraz daha alçak gönüllü olmak gerekiyor düzgün yakışıklı aile babası olarak görünüp aynı evi paylaşınca maço , nargile içen , salgindan kaba birine dönebiliyor . Demek istediğim insanları bu kadar fiziksel ozellerine göre ayirma aranıza bu mesafeyi koyma kişiler birbirini tanıyabilir ne olmuş nargile içtiği için aranıza duvar örmeye gerek yok her nargile içen serseri mi size göre .bunu içenleri destekliyorum demiyorum bu arada bu başka biseyde olabilir yada gerçekten çok iyi fedakar biridir ama görünüşü size uymuyordur bunun içinde mesafe koyarsınız diye düşünüyorum bu tarz şeylere gerek yok akışına bırakın bence

Konu sahibini amma gömmüş bazıları, buldumcuk mu oldunuz nedir anlamadım. düzgünden kasıt nedir tam olarak, kime düzgün denir hiçbirimiz net olarak belirleyemeyiz ki düzgün erkekler yok şöyledir yok böyledir, düzgünleri seçerler falan filan bi ton boş laf edilmiş... kendime göre çok düzgün erkekler tanıyorum bomboş kadınlarla evliler hiç vasıfsız. Tam tersini de gördüm zaten. Nasipse gelir Hintten Yemenden, nasip değilse ne gelir elden diye boşuna dememişler

. Bu tip erkekler para kazanmaya odaklanıp, işleri rayına girince, yabancı kadınlarla evleniyor. Anlamsız bir şekilde türk kadınlarından nefret ediyorlar. Bunun sebebini hala çözemedim.
Yakışıklılıklarını bilmem de bu tip erkekler düzgün yakışıklı iyi aile babası olacak erkekler değiller kandırmışlar sizi.

Çevrenizi değiştirin çünkü azalsalar da hala nesilleri tükenmedi iyi erkeklerin kapanın elinde kalmadan bi tane de siz kaparsınız umarım

Reactions: 000
bütün genellemeler gibi bu yazdığınız genellemeler de yanlıştır.
o evlenilecek erkek olarak gördükleriniz bu tip genellemeleri hayatının odağına koyan, ufkunu genişletmemiş insanları seçmiyorlar.
daha ziyade fikirleri derinlikli, evrnsel düşünebilenleri seçiyorlar.
kendinizi geliştirip, çevrenizi değiştirmenizi öneririm.

Bircok arkadasim evlendi, hepsinin de karisi Turk. Kalitesizse benim arkadaslar demek...
Ya da Turk kiz arkadaşlarım yine isi gucu olan, dogru duzgun Turk erkeklerle evlenip aile kurdu.

Duzgun adamla evlenmeyi milliyete uyruga baglamak nasil bir seydir ben anlamadim.

Barcı kadınlar kazanacak
Ay hadi inş.

Erkeklerde önyargı gelişti. Kezban diye bir kalıp var ya öyle birisiyle evlenmek istemiyorlar. Yabancı kadınları tercih etme sebepleri de daha samimi, iyi niyetli ve daha kolay iletişim kurulabilir bulmaları. Kimse artık evlenirken eline altın listesi tutuşturulsun istemiyor, düğün, gelinlik, makyaj vs için 100k üstü para vermek istemiyor. Hadi verdi diyelim üstüne evde trip, dırdır görmek istemiyor.

Ha Türk erkeklerinin de önemli bir kısmı da farklı şekilde arızalı. Memur karı alayım, maaş kartını alayım evde hizmetimi görsün, çocuklara da baksın ben hiç bir şeye elimi sürmeyeyim kafasında. Böyle olmayanı da bilinçli kezban istemiyor.

Siz de düzgün, iyi niyetli, yormayan, sempatik bir enerji yayarsanız bu bilinçli düzgün erkekler de illa ki kendi kültüründen bildiği tanıdığı kadını isteyecektir, onlar da kezban göre göre yabancılara gidiyorlar sonunda.

Kezban tanımı nedir ? Ataerkil sistem yüzünden kendimizi kolluyoruz. İnsan bir kere evleniyor. Bir zahmet düğün masraflarını da erkek karşılasın.Kadınların maaşları az erkeklerin fazla bu toplumda.
Ailemde babam annemi alırken düğün yapmış. Masraf harcamıs. Annem ev hanımı . Tek bir kurus almamıs annemden babam.
Keza abilerim de öyle evlendi. 2 abim var. 2side en kral düğünü yaptı . Para biriktirdiler kredi çektiler ama yaptılar.

Erkek dediğin adam dediğin elini taşın altına koyacak

Tam ilk cümlede ataerkil sisteme karşısınız herhalde diyecektim de devamı hiç öyle gelişmedi. Böyle erkek masraf yapsın, babam annemi almış, borca girsin ama yine de bana düğün yapsın kafasındaysanız hayatın niye hep karşınıza bahsettiğiniz tipte insanları çıkardığını şimdi daha iyi anladım.

E tamam işte. Siz ataerkil bir kadınsınız sizinle olmak isteyen erkekler de o kafada erkekler. Sorun ne o zaman?

E yabancılarla evlenen erkekler böyle düşünmedikleri için sizin düşüncenizdeki kadınları tercih etmiyor?

E tamam bütün masrafı erkeğe yüklemek de ataerkil zihniyetin bir parçası oluyor. Hele evlenmeden önce altın listesi vermek tam olarak başlık parasının başkalaşım geçirmiş hali değil mi?

Ataerkil zihniyete karşıysak, maddi manevi her yükün eşit paylaşılması gerekiyor.

Para varsa yapılsın en kral düğün de adamı borca sokarak, her şeyin en iyisini isterim modu da net kezbanlıktır.

32 sene önce annemle babam evlenirken birlikte almışlar eşyaları. Çünkü annem alınacak bir şey değil.
Annemle aranızda da 34 yaş var ama siz bilirsiniz. Bekleyin bakalım, bir alıcı çıkar elbet.

32 sene önce annemle babam evlenirken birlikte almışlar eşyaları. Çünkü annem alınacak bir şey değil.
Annemle aranızda da 34 yaş var ama siz bilirsiniz. Bekleyin bakalım, bir alıcı çıkar elbet.

Bizimkiler evlenirken her şeyi babam yapmış. Ama annem de kayınvalidenin evine gelin gidip 35 sene onlarla yaşamış, onlar vefat edene kadar.
Hanım kızımız her şeyi erkek ve erkek ailesi yapsın ister ama evim barkım ayrı olsun, kimse müdahale etmesin de ister aynı zamanda. Yarı ataerkil falan oluyor heralde yeni nesilde bu işler.

Erkek dediğin adam dediğin elini taşın altına koyacak
Bir aile kurulacaksa iki tarafta elini taşın altına koymalı.Maddi yükün hepsini erkeğe yüklemek çok yanlış.Öyle düşünürsek bir kerelik şey icinde düğün istemeyversin kızda der.Yıllarca borç çekmeyelim der.Niye evleniyorum diye bu kadar ağır bir yük alsın ki üstüne.Sizin anneniz babanızla aynı devir değil şuan.

Ne malum 1 kez evlenecegin gercekten cogu kiz boyle.. herseyi erkekten bekleyin sonrada feministlik taslayin hani kadin erkek esitti gercekten herseyi tek taraftan bekleyenler geri kafali maco tiplerdir net! Bu kadin erkek olsun farketmez. Sahsen varligim varsa kizimada oglumada esit yapmak isterim. Kizim oglumdan daha az degerli degil!

Merhaba; Bence siz kendinizi biraz oluruna bırakmışsınız. Neden sosyal faaliyetlere vaktiniz olmuyor? Haftalık izniniz mi yok? Eczaneler bildiğim kadarıyla en geç 7 de kapanıyor. Bence istedikten sonra kendinize zaman oluşturabilirsiniz. Bunun için çok paraya da ihtiyacınız yok. Ben de haftanın 6 günü mesaisi olan bir iş yapıyorum ama kendime vakit ayırmayı başarıyorum. Arkadaş çevresini değiştirmek çok önemli. Ya da arkadaş edinmek. Günümüzün en büyük sorunu gerçek arkadaşlık yoksunluğu. Hepsi sanal. Gerçekten tiyatro ve sinemaya gidecek arkadaşlar bulun kendinize. En büyük başlangıcınız bu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…