- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
Pazartesi günü DYK kursları 8 ve 12 sınıflar için başlıyor. 6 aylık bebeğim var ve kursa başvurmadım.Biz üç öğretmeniz aynı branşta, diğer arkadaş doğum izninde, üçüncü arkadaşın 1 yaşından 6 yaşına kadar 3 çocuğu var. Onlar da başvurmadı. Dün akşam sondu başvurular ve saat gece 11 de müdürümüz aradı. Başka öğretmen gelmesin, başvur diye. Bir türlü cesaret edemedim. Corona tamamen sıkıntı, bebek sıkıntı. Eşim de aynı okujda öğretmen, kurs saatleri onun dersi olmuyor, bebeği de getirirsinİz, ben odamı veririm, orada uyur sıcak sıcak dedi müdür. Başka okuldan öğretmen gellnce öğrenciler isteksiz oluyor, Özellikle kursta devamsızlık yapıyorlar. Karar veremedim. Ders saati de haftada 10-16 arasında olacaktır. Bunun yanına uzaktan eğitim var üç hafta. Sonra okul açılınca 23 saat normal dersim var. Bebeğime haksızlık mı yapmış olurum. Cumartesi de okul olacak. Günlük 11 saat dersim olacağı gün olacak.Haftalık 35-40 saat dersim olacak yani. İkimizin okujda olduğu zaman annem, benim kurs vs olduğunda eşim bakacak.